bbPress Forums for WordPress: Un ghid rapid

Forumurile de discuții au existat aproape atât timp cât internetul în sine. Chiar înainte ca World Wide Web să devină popular, oamenii împărtășeau informații și discutau subiecte folosind sisteme terminale de jurnal de bord. De fapt, primele mele experiențe cu internetul din 1998 s-au rotit în jurul camerelor de chat și forumuri de discuții pe AOL (băieți mă uit înapoi cu nostalgie la acele zile halcyon).


Forumul de discuții modern păstrează ideea de bază a ceea ce este acum un concept foarte bine pus la punct – schimb de informații și discuții despre subiecte – dar a evoluat într-un plugin ușor pentru WordPress care poate fi instalat în câteva minute..

Vorbesc despre bbPress –  Software forum WordPress creat de foarte mulți tipi care au creat WordPress în sine. În această postare, voi explica exact ce este bbPress, de ce este posibil să aveți nevoie de el, și vă va arăta cum să îl instalați.

De ce ai nevoie de bbPress

Total WordPress Tema și bbPress

Setul de caracteristici al bbPress nu este niciodată atât de cuprinzător precum software dedicat forum-ului, cum ar fi phpBB sau vBulletin, deci de ce sa o folosesti? Există câteva motive convingătoare pentru care.

 1. Este ușor. Software-ul Forum este în mod tradițional umflat, plin de găuri de securitate și o adevărată scurgere pe serverul tău. Cea mai recentă versiune de bbPress (v2.5.13) este simplu de utilizat și open source – astfel încât să puteți regla pluginul după cum este necesar.
 2. Este complet integrat cu WordPress. Acest beneficiu depășește ușurința instalării. bbPress profită de sistemul de gestionare a utilizatorilor WordPress și are acces la vastul depozit de pluginuri WordPress, unde veți găsi un număr decent de plugin-uri compatibile specifice bbPress. Unul dintre acestea este BuddyPress, un șablon pentru o rețea socială bazată pe WordPress care folosește de fapt bbPress pentru a-și alimenta forumurile.
 3. Personalizarea este ușoară. bbPress are un avantaj unic față de alte programe de forum atunci când vine vorba de personalizarea stilului pentru forumul tău. Întrucât este creat pentru WordPress, există multe teme uimitoare (cum ar fi Tema Total WordPress), concepute special pentru bbPress, astfel încât să schimbi aspectul forului tău este la fel de ușor ca să îți schimbi tema.

Dacă doriți să începeți un forum publicitar sau o rețea socială nouă, atunci bbPress nu este tocmai pentru dvs. (deși consultați BuddyPress ca bază pentru acesta din urmă!)

Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați un element de comunitate la un blog existent sau la o zonă de suport pentru clienții dvs., veți fi greu să găsiți ceva mai potrivit decât bbPress.

Ce este bbPress?

Orice proprietar al site-ului ar trebui să înțeleagă ce se întâmplă în pluginurile sale. bbPress este pur și simplu trei tipuri de postare personalizate, unele șabloane de layout, un sistem de shortcodes, câteva widget-uri și cod CSS. Acesta este motivul pentru care se numește ușor!

Tipuri de postare personalizate

Cele trei tipuri de postare personalizate sunt:

 1. Forum: care deține fiecare forum de discuții pe care îl creați, permițând crearea unei ierarhii de forumuri
 2. Subiecte: care ține fiecare fir de discuție (titlul și postul de deschidere)
 3. Răspunsuri: care ține fiecare răspuns individual la un subiect

aspecte

Șabloanele de aspect standard sunt potrivite pentru majoritatea instanțelor. De exemplu, aspectul subiectelor va afișa o listă de subiecte cu următoarele informații:

 • Numele subiectului
 • Cine a început subiectul și pe ce forum l-au început
 • Numărul de persoane implicate în conversație (voci)
 • Numărul de răspunsuri la subiect
 • (Și, eventual) Cât timp a fost ultima răspuns și cine a făcut-o

bbPress Topics Page

Diferitele elemente pot fi structurate cu CSS pentru a vă potrivi mai bine blogului, dar dacă doriți să faceți modificări substanțiale ale structurii, va trebui să fiți confortabil cu PHP sau să achiziționați o temă precum Total care oferă opțiuni de styling personalizate încorporate.

Shortcodes și Widgets

bbPress simplifică afișarea diferitelor elemente ale forumului oriunde doriți printr-o serie de coduri scurte și widget-uri. Aceasta este de fapt o caracteristică incredibil de puternică, ceea ce vă permite să luați în considerare capacitatea de utilizare și designul sensibil.

De exemplu, puteți crea o pagină care prezintă cele mai recente subiecte cu o selecție a celor mai populare postări evidențiate în bara laterală folosind doar un cod scurt și un singur widget. Dacă decideți să preferați o structură mai tradițională a forumului care să includă categoriile, puteți schimba lucrurile în câteva minute.

Pentru a vă oferi o flexibilitate, consultați codul pentru a vedea toate 19 bbPreceți scurtăturile.

Widget-urile incluse sunt:

 • Lista forumurilor
 • Răspunsuri recente
 • Subiecte recente
 • Lista de vizualizări de subiecte
 • Căutare
 • Widget de autentificare
 • Statistici

Widget-ul de conectare este deosebit de util, afișând un formular de autentificare pentru vizitatori și o legătură de profil către utilizatorii autentificați.

Instalare

Dacă decideți să dați drumul la bbPress, instalarea nu ar putea fi mai simplă.

Instalați bbPress prin intermediul directorului WordPress

Trebuie doar să căutați bbPress în directorul pluginului WordPress, să apăsați pe instalare și ați terminat (sau, dacă doriți să utilizați pluginul ca bază pentru dezvoltare, sau doar să aruncați o privire mai atentă, puteți descărca o copie din Depozit de pluginuri WordPress).

bbPress WordPress Forumuri

Instalați bbPress printr-o temă WordPress

Cealaltă opțiune este să instalați pluginul prin tema WordPress (dacă oferă opțiunea). De exemplu, tema Total WordPress nu este doar complet compatibilă cu bbPress, dar include și o demonstrație ușoară de pornire, import ușor pentru bbPress.

Instalați Demonstrația totală bbPress

Pur și simplu îndreptați-vă către Themeforest și cumpărați Total (una dintre cele mai apreciate și populare teme de drag and drop WordPress de pe web), instalați-o și activați-o, apoi navigați la Panou temă> Importator demonstrativ (Notă: aceasta este unică pentru Total, majoritatea temelor nu vor include această caracteristică minunată și ușor de utilizat).

De aici căutați „bbpress” apoi faceți clic pe demo pentru a începe.

Instalați bbPress Plugin

După ce faceți clic pe Total, vă va solicita să instalați toate pluginurile necesare, care în acest caz include bbPress. Pur și simplu faceți clic pe fiecare plugin pentru a instala și activa.

Importați conținut total bbPress

Cu acest lucru, Total vă oferă opțiunea de a specifica ce părți ale demo-ului doriți să importați. Pentru demo-ul Total bbPress, asigurați-vă că toate casetele pentru date de eșantion XML, imagini, setări de personalizare a temelor și widget-uri sunt setate să aibă site-ul dvs. web care arată identic cu demo-ul live..

Import complet de demonstrare bbPress

Când importul este complet, ar trebui să vedeți un mesaj precum cel de mai sus. Acest lucru înseamnă că conținutul dvs. de probă și bbPress sunt gata de plecare!

Setare de bază bbPress

După ce bbPress este instalat și activ, veți observa cele trei noi tipuri de postări personalizate din meniul de administrare și o pagină bbPress în meniul Setări.

Înainte de a vă cufunda în crearea forumului viselor dvs., petreceți ceva timp în meniul de setări. Navigheaza catre Setări> Forumuri.

bb Apăsați Setări spam

În special, doriți să modificați setările de spam, inclusiv:

 • Timpul de accelerație: numărul minim de secunde permis între răspunsurile noi de la același utilizator
 • Permiteți postarea anonimă: Dezactivați acest lucru pentru a solicita unui utilizator să se înregistreze pentru un cont pentru a posta un subiect sau un răspuns

După ce ați făcut acest lucru, este bine să creați o serie de exemple de forumuri, subiecte și răspunsuri (de preferință din mai multe conturi de utilizatori diferite) înainte de a începe să modificați designul. Cu date neplăcute, veți avea mai multe șanse să observați lucrurile care trebuie rezolvate cu CSS, în special pe dispozitivele mobile. Norocos pentru tine, dacă ai ales să folosești demo-ul cu temă totală de teme, totuși ești setat să treci la personalizări!

Personalizarea bbPress

Pentru a personaliza bbPress trebuie să fii într-adevăr un dezvoltator … sau să folosești una dintre următoarele metode de înșelătorie pentru a personaliza stilul forumului fără să știi cum să codifici.

Opțiunea 1: Utilizați Setările Tema dvs.

În primul rând, dacă ai decis să folosești o temă care oferă opțiuni bbPress adăugate, ar trebui să te uiți acolo mai întâi. Navigheaza catre Aspect> Personalizare pentru a edita opțiuni.

bbApăsați opțiunile de personalizare live

Mai precis în conformitate cu bbPress secțiune (ca cea din Total) pentru a selecta aspectul implicit al paginii pentru forumuri, subiecte și pagini de utilizator. După aceasta, utilizați setările de la Tipografie pentru fonturi personalizate și sub Opțiuni de temă generală pentru culori accentuate, Titlul antetului paginii Selecțiile, Formulare Coafura, Linkuri și butoane personalizări și multe altele pentru ca designul să se potrivească cu marca dvs..

Opțiunea 2: Utilizați un plugin pentru editorul CSS Live

Dacă din întâmplare, tema dvs. nu oferă opțiuni de styling sau pur și simplu nu pe cele pe care le căutați, poate doriți să luați în considerare un plugin de editor CSS live. Aceste plugin-uri vă permit să punctați, să faceți clic și să editați elemente ale site-ului dvs. web utilizând opțiuni de styling ușoare (nu este necesar un cod). Iată cele două favorite ale noastre:

 • Creion galben: Acest plugin este unul dintre preferatele noastre. Pur și simplu instalați și faceți clic pe „Să începem” pentru a începe să personalizați site-ul dvs. web! Doriți să aflați mai multe? Accesați ghidul nostru complet pentru creion galben pentru a vedea cum funcționează pluginul și ce caracteristici sunt incluse.
 • CSShero: Similar cu pluginul anterior, CSShero oferă o interfață de clic și clic super ușor de utilizat pentru a edita stiluri, culori, fonturi, spațiere și multe altele. Uitați-vă la modul în care funcționează acest plugin în ghidul nostru CSShero pentru personalizarea WordPress.

Recomandate bbPress Plugin-uri suplimentare

După cum am menționat anterior, bbPress este ușor de extins printr-un număr mare de plugin-uri. Iată o mână pe care credem că ar putea să ia în considerare să adaugi mai multe funcții și opțiuni pe forumurile tale.

Ultimate Membru bbPress Addition

Adăugați opțiuni pentru înregistrarea ușoară a utilizatorului, profiluri avansate și chiar abonamente cu pluginul Ultimate Member. Această opțiune extensibilă se integrează pe deplin cu bbPress, astfel încât să le puteți oferi membrilor forumului mai mult să se bucure.

Mai multe despre ultimul membru →

Pachet de stil bbp

Vrei să adaugi câteva opțiuni de stil de bază pentru forumul tău bbPress? Încercați bbp Style Pack. Acest plugin gratuit adaugă opțiuni pentru a personaliza stilul, linkurile, funcțiile de afișare și multe altele.

Mai multe despre bbp Style Pack →

bbPress Notify (Fără spam)

Acest plugin trimite o notificare prin e-mail către utilizatori atunci când sunt postate noi subiecte și / sau răspunsuri. Este util dacă operezi un forum de asistență și ai nevoie de o anumită persoană care să răspundă la întrebările unui anumit forum, de exemplu.

Mai multe despre bbPress Notify →

GD bbPress Tools

Unul dintre cele mai cuprinzătoare plugin-uri bbPress disponibile, adaugă suport BBCode, semnături ale utilizatorului, vizualizări personalizate suplimentare, citate de răspuns, plus câteva funcții suplimentare de admin.

Mai multe despre Instrumente de presare bbC →

Cea mai bună soluție forum?

Este ușor, rapid și ușor de instalat, dar este bbPress cea mai bună soluție de forum pentru blogul tău WordPress? Există o singură modalitate de a afla – apuca o copie, instalează-o pe site-ul tău și începe experimentul!

Acum a sosit momentul să obțineți feedback. Sunteți un utilizator bbPress? Considerați bbPress drept cea mai bună soluție de forum pentru utilizatorii WordPress sau preferați o soluție alternativă? Care este experiența dvs. de a adăuga un element de comunitate pe blogul dvs.?

Vă rugăm să ne oferiți răspunsurile dvs. la întrebările de mai sus în secțiunile de comentarii de mai jos. În mod alternativ, dacă aveți alte comentarii sau întrebări, vă rugăm să dați foc!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me