Vorbim despre importanța copiei de rezervă a site-ului web în seria mea recentă de post – Greșeli comune de evitat pe WordPress. De fapt, problema este în top! Dar mulți dintre noi suntem sub falsa impresie că o copie de rezervă a unui site WordPress este dificilă sau chiar consumă mult timp. În postarea de astăzi, vom încerca să inversăm această noțiune.


Astăzi vom învăța cum să configurați plugin gratuit BackWPup la automat faceți backup site-ului dvs. WordPress în cloud. După ce ați terminat acest tutorial, veți putea programa copii de rezervă automatizate în orice destinație de încărcare, împreună cu o serie de opțiuni de configurare. Nu va trebui să petreceți mai mult timp configurarea sau întreținerea copiilor de rezervă – toate acestea se vor face automat.

Am ales să folosim Dropbox ca furnizor de cloud, deoarece este unul dintre cei mai buni furnizori de stocare cloud gratuită din industrie. Dacă preferați să folosiți un furnizor de stocare cloud plătit, puteți încerca Amazon AWS. Dacă nu aveți Contul Dropbox, Vă recomand să primiți una azi. PS: De asemenea, vom avea nevoie de unul pe care să-l utilizăm în tutorialul nostru.

Cum se instalează pluginul WordPress BackWPup

instalați pluginul de backwpup în wordpress

Instalarea pluginului este o plimbare în parc. Pur și simplu accesați:

 • Panoul de bord WordPress> Pluginuri> Adăugare nou
 • În Caseta de pluginuri de căutare, tip “BackWPup“. Primul rezultat ar trebui să fie pluginul pe care îl căutați.
 • Pur și simplu faceți clic pe Instalare și apoi Activati pluginul.

Terminat? Bun. Acum deschideți o nouă filă în browserul dvs. și conectați-vă la contul dvs. Dropbox. Puteți închide fila dacă doriți. În curând vom conecta contul nostru Dropbox cu pluginul BackWPup.

Preliminarii

backwpup-hero1

În primul rând, verificăm câteva dependențe din partea serverului, pentru a ne asigura că operațiunea de rezervă are loc fără probleme.

 • Îndreptați-vă pe panoul de administrare al BackWPup găsit în secțiunea WP Dashboard> BackWPup> Dashboard.
 • Selectați punctul # 1 Verificați instalarea.
 • BackWPup va verifica mediul serverului dvs. de găzduire pentru eventuale conflicte sau dependențe nemodificate.
 • Informațiile colectate vor fi afișate în informație fila din Setări panoul BackWPup. (Vom revizui această filă mai târziu pentru o ajustare suplimentară.)
 • În cele mai multe cazuri, nu sunt raportate probleme.
 • Dacă totuși, o problemă este găsit (de exemplu, versiunea cURL nu este găsită), ar trebui să vă contactați furnizorul de găzduire pentru a fi rezolvat.
 • Odată terminat, apăsați pe Salvează modificările.

Cum să creați un nou job de backup programat în BackWPup

backwpup-proc-01

Acum vom crea o copie de rezervă programată nouă cu BackWPup. Este ușor, trebuie doar să urmați acești pași simpli:

 • Capul spre WP Dashboard> BackWPup> Adăugați o nouă slujbă
 • Sub Numele locului de munca, dați un nume semnificativ cu care vă puteți raporta ulterior.
 • Am fost obișnuiți First_Backup_Job_WPExplorer
 • Paraseste Sarcini de muncă singur tab, întrucât nu vom avea nevoie de funcțiile marcate
 • Sub Backup Creare fișier, Seteaza Numele arhivei la backwpup_trial1_% Y-%% D_% m- H% s% j-
 • În cele din urmă în Destinația locului de muncă fila, verificați dropbox.
 • A apărut o nouă filă Către: Dropbox ar trebui să apară în meniul de sus. Selectați-l.

Conectarea Dropbox la pluginul BackWPup

Acum suntem în Către: Dropbox fila, așa cum este descris în ultimul pas. Deschideți o nouă filă în browserul dvs. și conectați-vă la contul dvs. Dropbox, dacă nu ați făcut acest lucru.

connect-dropbpx-backwpup-1

Sub Către: Dropbox fila, urmată de Autentificare> Acces la aplicații la Dropbox, faceți clic pe butonul Obțineți codul de autentificare al aplicației Dropbox buton.

connect-dropbpx-backwpup-2

Aceasta deschide o nouă filă și solicită permisiunea. Click pe Permite iar Dropbox va genera o acces interzis un cod pentru tine. Acest lucru înseamnă că pluginul BackWPup va avea acces doar la Aplicații / BackWPup dosarul din Dropbox. Aceasta este o ideal soluție, deoarece pluginul nu va avea nevoie de acces la contul dvs. complet Dropbox.

connect-dropbpx-backwpup-3

Copiați-lipiți codul în Accesul aplicației la Dropbox camp.

connect-dropbpx-backwpup-4

Click pe Salvează modificările pentru a testa integrarea.

succes connect-dropbpx-backwpup-5-

Odată terminat, ar trebui să primiți un mesaj de confirmare care să spună „Autentificat“. Aceasta încheie integrarea noastră Dropbox.

Rulează Backup-ul pentru prima dată

Acum vom continua cu executarea lucrării de rezervă. Puteți rula lucrarea de rezervă într-unul din cele patru moduri:

 1. Începerea muncii manual din tabloul de bord WordPress
 2. Pornirea lucrării de la adresa URL specificată
 3. Prin WordPress CLI
 4. Programând jobul prin intermediul WordPress Cron

Primele două opțiuni sunt cele mai potrivite pentru întreaga audiență. Vom folosi metoda manuală pentru a finaliza lucrarea de rezervă pentru prima dată.

Iată o captură de ecran a procesului de rezervă –

backwpup abackup progress cmd

Iar cel cu o copie de rezervă completată –

backwpup-post-1st-run

Odată terminat, ar trebui să vedeți arhiva încărcată în contul dvs. Dropbox. Dacă îl aveți instalat ca mine, veți găsi și o notificare desktop.

Planificarea Backup-ului WordPress

Planificarea copiei de rezervă trebuie făcută cu grijă. Dacă sunteți pe un server de gazduire partajat și planificați una pentru numeroase copii de rezervă, atunci șansele sunt că veți ajunge să fiți semnalat pentru utilizarea de resurse. Avem pregătită o mică masă care discută despre cât de des ar trebui să planificați copii de rezervă. Haideți să urmăm pașii:

 • Mergi la WP Dashboard> BackWPup> Jobs
 • Deschideți jobul de rezervă pe care l-ați creat ultima dată, care a fost în cazul nostru First_Backup_Job_WPExplorer
 • Selectează Programa fila
 • Navigheaza catre Program de lucru> Începeți munca și selectați tasta cu WordPress cron opțiune

Acum, să configurăm programatorul. Vom folosi Tipul programului de bază și selectați a Zilnic frecvența de rezervă începând cu miezul nopții.

cronometrul programului de backwpup

Lovit Salvează modificările pentru a actualiza cu succes programatorul. Odată terminat, acest lucru este al nostru Locuri de munca panoul ar trebui să arate ca –

job backwpup-programat

Ai făcut-o amigo! Felicitări!

Acest lucru încheie tutorialul nostru de bază. Dacă aveți îndoieli sau întrebări sau recomandări cu privire la modul de îmbunătățire a acestui tutorial, vă rog să-mi dați un strigăt la @Souravify sau să întreb în secțiunea de comentarii de mai jos.

Acum că am învățat cum să configurați și să programați backup-uri automatizate de WordPress în cloud, îmi place să vă împărtășesc câteva sfaturi legate de backup cu dvs..

Se joacă cu Setări BackWPup

În această secțiune, voi vizita rapid setările avansate ale pluginului BackWPup. Acestea sunt opțiuni grozave pe care creatorii pluginului încorporate să vă ajute să vă gestionați mai bine copiile de rezervă.

Fila Joburi

Pentru început, aș dori să discut despre opțiunile disponibile în secțiunea Locuri de munca fila sub BackWPup> Setări.

backwpup-setare-02

Modificați setarea aici pentru a beneficia la maxim de plugin.

 • Reduceți încărcarea serverului opțiunea este excelentă pentru a modera utilizarea resurselor în medii de găzduire partajate. Cu aceasta, veți putea să programați copii de rezervă zilnic fără a folosi steaguri care utilizează excesul de resurse.
 • Timpul maxim de execuție a scriptului opțiunea trebuie păstrată la 0, deoarece depinde de capacitatea de procesare a serverului. Cu toate acestea, dacă descoperiți că copiile de rezervă nu au succes, îl puteți seta pe o valoare finită pentru depanare.

Fila Rețea

backwpup-setare-04

Reţea fila este o altă setare pe care vreau să o discuz. Dacă zona de administrare a blogului dvs. adică. wp-admin folderul este protejat cu Autentificare HTTP prin .htaccess, atunci ar trebui să introduceți datele de autentificare în această filă. De exemplu, picăturile Cloud WordPress ale DigitalOcean au această caracteristică activată în mod implicit. Prin urmare, trebuie introduse detaliile de autentificare pentru ca pluginul să funcționeze corect.

Ce este Backup diferențial și de ce ar trebui să-l folosesc?

Când faceți o copie de siguranță a aceluiași site de mai multe ori, a majoritate dintre fișiere rămân neschimbate. De fapt, aceste fișiere se dovedesc a fi cele mari – cele care contribuie la cea mai mare parte a dimensiunii copiei de rezervă. Gândiți-vă la fișiere media cum ar fi imagini și documente. Nu se schimbă odată încărcate. Acestea sunt numite conținut static.

Ce se întâmplă dacă nu puteți face backup decât fișierele care do Schimbare? Astfel de fișiere includ teme și plugin-uri noi sau actualizate și, desigur, baza de date WordPress. Din fericire, dezvoltatorii au o soluție inteligentă – așa se numește backup diferențial.

Pe scurt – economisește spațiu

Înseamnă o copie de rezervă numai acele fișiere modificate formează ultima dată de rezervă. Avantajul principal este că dimensiunea copiei de rezervă este semnificativ redus. Să ne confruntăm – spațiul nu este nelimitat, așa că de ce nu optimizați nevoile de stocare?

Backup diferențial este disponibil în versiunea premium a pluginului – BackWPup Pro, care începe de la 75 USD pentru o licență unică de site. Puteți consulta o comparație interesantă versus pro comparativă a pluginului la MarketPress pentru a vedea dacă aveți nevoie cu adevărat de actualizare (dar nu vă faceți griji – pentru majoritatea bloggerilor, versiunea gratuită ar trebui să vă obțină doar bine).

Încercați BackWPup Today

Cu peste 1,6 milioane de descărcări ale versiunii gratuite din depozitul WordPress și 60.000 de abonați premium, BackWPup este unul dintre cele mai bune pluginuri de backup WordPress de pe piață. Incearca!

Obțineți BackWPup

Cât de des ar trebui să fac backup pentru site-ul meu WordPress?

O întrebare pe care mulți dintre noi o punem, sau mai bine zis, ar trebui să cere. În mod ideal, frecvența de rezervă trebuie să depindă de trei factori:

 • Frecvența publicării
 • Cantitatea de trafic supravegheat de site-ul dvs.
 • Numărul de comentarii postate
 • Mediul de găzduire

Dacă nu doriți să citiți următoarele trei paragrafe, parcurgeți rapid tabelul pe care vi l-am pregătit.

Backup zilnic

Dacă publicați 3+ postări / săptămână, supervizați un trafic lunar de 10.000+ vizitatori lunari și implicați un flux constant de comentarii, ar trebui să programați o zilnic de rezervă. Orice altceva decât asta ar trebui să aibă la fel. Pentru a economisi spațiu, puteți programa, de asemenea, o rezervă diferențială zilnică și o copie de rezervă completă săptămânală.

Backup săptămânal și bi-săptămânal

Dacă publicați 1-2 postări pe săptămână, supervizați un trafic lunar de aproximativ 5000 de vizitatori, atunci ar trebui să luați în considerare un săptămânal de rezervă. Dacă spațiul permite, luați o copie de rezervă completă sau puteți încerca să faceți o copie de rezervă diferențiată la fiecare două săptămâni. Dacă publicați aproximativ 1-2 postări pe lună, atunci puteți selecta o copie de rezervă bi-săptămânală,

Backup lunar

Acest program de rezervă este ideal pentru un site de portofoliu / produs, unde cantitatea de conținut nou generată este destul de mică, adică conținutul este în cea mai mare parte static. Este sigur să presupunem că nu veți activa comentarii în pagina de destinație a produsului. Atunci de ce să iei o rezervă în fiecare zi? Copiile de rezervă lunare sunt cele mai potrivite pentru astfel de cazuri. De asemenea, aș recomanda să luați o copie de rezervă completă în loc de una diferențială.

 Postări pe săptămânăTrafic lunarComentariiMediu de găzduireFrecvența de rezervă
3 sau mai multe10.000 sau mai mare10+ pe ziCloud, VPS sau Gazduire WordPress administratăDaily (Backup diferențial) și Weelyly (Backup complet)
1-2Până la 5.00010 pe săptămânăCloud sau VPS sau Hosting SharedSăptămânal sau bi-săptămânal (respectiv Backup diferențial și complet)
1-2 pe lunăMai puțin de 1.0001-2 pe lunăGazduire comunăLunar

Vă rugăm să rețineți că acest tabel este doar pentru scopuri de referință. V-aș recomanda cu tărie să găsiți un program de rezervă care să răspundă cel mai bine cerințelor dvs. Dacă te descoperi că rămâne fără spațiu, citește următoarea linie! ��

PS: Puteți șterge în siguranță copii de rezervă care au o vechime de trei luni.

Este randul tau…

participarea publicului

Participarea publicului este un lucru minunat și aș dori să mulțumesc fiecare dintre voi, care își ocupă timpul și efortul pentru a posta un comentariu. O discuție despre „backup site-ul web” este ceva toate webmasterii se pot referi la. Și mulți dintre ei au o poveste proprie. Ne-ar plăcea să auzim ta poveste!

Dacă nu aveți una, iată câteva întrebări care să vă zguduie – Ați încercat BackWPup? Care este serviciul dvs. de rezervă preferat? Folosești unul plătit? Cât de des tu copie de rezervă? Să ne cunoaștem gândurile!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me