Postarea de astăzi va fi doar una scurtă, în care am să vă arăt cum să instalați o funcție mică pe site-ul dvs. WordPress. Acest lucru, dacă este utilizat în siguranță, poate fi foarte convenabil. Acesta este conceput pentru a fi utilizat pe site-urile WordPress care oferă un cont generic pentru care utilizatorii să se autentifice. De exemplu, pe numeroase demo-uri WordPress backend, autorul va crea un cont „demo” pentru potențiali clienți să se autentifice și să se joace cu produsul său. De cele mai multe ori, autorul va afișa pur și simplu o notificare spunând;


NUME DE UTILIZATOR: Demo
PAROLA: Demo

Este cam pietonal. Cu siguranță, putem face demo-ul să pară ceva mai eficient și mai profesionist? Vă voi oferi un fragment rapid pentru a vă autentifica automat la administratorul WordPress cu aceste acreditări. Acest lucru poate fi inclus în fișierul de funcții al temei dvs. sau poate fi introdus în propriul fișier plugin și activat.

Acest lucru ar putea fi util dacă;

  • Site-ul dvs. are un cont generic pentru care utilizatorii anonimi să se autentifice.
  • Vrei un link de conectare „cu un singur clic”.
  • Doriți să maximizați conversia demo-ului produsului oferind o cale rapidă și eficientă către demo, minimizând pașii necesari.
  • Vrei să direcționezi vizitatorii direct către locația relevantă (de ex., Pagina Setări).

IMPORTANT: Nu folosiți niciodată acest lucru pentru a vă autentifica în conturi cu putere reală; de exemplu. Conturi administrator / editor etc.
Utilizați acest fragment cu atenție.

Bine, așa cum am făcut și în celelalte tutoriale, vă voi da mai întâi codul complet, adnotat, astfel încât aceia dintre voi care nu sunteți fani să citiți pot ajunge direct să experimenteze cu acesta. Următorul fragment a fost conceput sub forma unui plugin autonom (preferința mea personală).

Harri Bell-Thomas pe Github

/ *
Nume plugin: Autentificare automată
Plugin URI: http://hbt.io/
Versiune: 1.0.0
Autor: Harri Bell-Thomas
Autor URI: http://hbt.io/
* /

funcție autologin () {
// PARAMETER PENTRU VERIFICAREA
if ($ _GET ['autologin'] == 'demo') {

// NUMĂRULUI CONTABIL ÎN CARE ÎNCEPTĂ-TE LA
$ creds ['user_login'] = 'demo';

// POSWORDUL CONTAȚIEI DE UTILIZARE
$ creds ['user_password'] = 'demo';

$ creds ['amintesc'] = true;
$ autologin_user = wp_signon (credite $, false);

if (! is_wp_error ($ autologin_user))
antet ('Locație: wp-admin'); // LOCALIZARE LA REDIRECTARE LA
}
}
// ADAUGĂ CODUL TREBUIE ÎNAINTE DE ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI CĂUTĂRILE
add_action ('after_setup_theme', 'autologin');

UTILIZARE

Acest lucru este foarte simplu de utilizat. Numele de utilizator și parola contului sunt specificate în fișierul plugin (codul de mai sus), iar pentru a vă autentifica trebuie doar să vizitați; http://example.com/wp-login.php?autologin=demo

Ar trebui să fiți redirecționat imediat la wp-admin, conectat la contul specificat. În cazul în care datele de acreditare sunt greșite, ar trebui să vedeți doar formularul de autentificare normal.

CUSTOMIZE

Acest fragment este foarte ușor de personalizat. În mod esențial, trebuie să editați doar 3 lucruri și toate aceste modificări trebuie efectuate în următorul bloc de cod (liniile 11-17 din codul complet)

if ($ _GET ['login'] == 'dummy_account') {

// NUMĂRULUI CONTABIL ÎN CARE ÎNCEPTĂ-TE LA
$ creds ['user_login'] = 'manechin';

// POSWORDUL CONTAȚIEI DE UTILIZARE
$ creds ['user_password'] = 'pa55word';

În prima linie veți vedea verificarea condiționată a parametrului URL. Blocul de cod de mai sus va verifica; wp-login.php? conectare = dummy_account

Aceste valori pot fi orice doriți, dar aveți grijă să evitați parametrii originali ai WordPress, cum ar fi „loggedout”, „action” și „redirect_to”. Linia 4 este locul în care specificați numele de utilizator cu care vă conectați; fragmentul de cod personalizat va încerca să vă autentificați în contul „manechin”. După cum probabil puteți ghici, linia 7 este locul în care specificați parola. Parola de mai sus este „pa55word”. Completați aceste valori și ar trebui să fiți bine!

EXTENSII

În momentul de față, fragmentul nostru este configurat doar pentru conectarea automată la un cont. Ce se întâmplă dacă dorim linkuri de conectare diferite pentru conturi diferite? Acest lucru este destul de rapid și ușor de făcut și nu necesită să repetați întregul fragment din nou și din nou. Aruncați o privire mai jos la soluția mea.

/ *
Nume plugin: Autentificare automată
Plugin URI: http://hbt.io/
Descriere: Creați legături de autentificare automate pentru a vă conecta rapid la conturile generice. Configurați codul sursă pentru a face modificări.
Versiune: 1.0.0
Autor: Harri Bell-Thomas
Autor URI: http://hbt.io/
* /

// Declarați var global
global $ login_parameter, conturi $;

// PARAMETERUL DE VERIFICARE PENTRU
// de exemplu. http://exmaple.com/wp-login.php?param_name=account
$ login_parameter = "autologin";

// BLOCUL CODULUI DE CONT
conturi $ [] = tablou (
"user" => "demo",
"pass" => "demo",
"location" => "wp-admin",
);
// BLOCUL CODULUI FINAL DE CONT

// EDITAȚI ȘI REPETIȚI BLOCUL DE COD PENTRU CÂTE MULȚI CONTURI LA NEVOIE

// Un alt exemplu de iterație
conturi $ [] = tablou (
"user" => "tcwp",
"pass" => "demo",
"location" => "wp-admin /? tcwp-sent-me",
);


// VEZI EXEMPLUL ANTERIOR PENTRU DETALII DESPRE ACESTA FUNCȚIE
funcție autologin () {
global $ login_parameter, conturi $;
foreach (conturi $ ca $ cont) {
if ($ _GET [$ login_parameter] == $ cont ['utilizator']) {
$ creds ['user_login'] = $ cont ['utilizator'];
$ creds ['user_password'] = $ cont ['pass'];
$ creds ['amintesc'] = true;
$ autologin_user = wp_signon (credite $, false);
if (! is_wp_error ($ autologin_user))
antet ('Locație:'. cont $ ['locație']);
}
}
}
add_action ('after_setup_theme', 'autologin');

În esența sa, aceasta este în esență aceeași, dar cu o buclă de predicție obraznică, plus o serie de conturi aruncată de asemenea. Anatomia funcției autologin () este identică, cu excepția faptului că se repetă codul său (folosind bucla predach) pentru fiecare cont. Toate detaliile relevante sunt acum stocate în tabloul global. Exemplul de mai sus este configurat pentru 2 conturi, dar fragmentul nostru poate găzdui pentru atâția nevoie. Pentru a adăuga conturi suplimentare, pur și simplu personalizați și adăugați cât mai multe dintre următoarele blocuri de cod după cum aveți nevoie.

// BLOCUL CODULUI DE CONT
conturi $ [] = tablou (
"user" => "anotheraccount",
"pass" => "public_password",
"location" => "http://YouCanPutURLsHereToo.com/",
);
// BLOCUL CODULUI FINAL DE CONT

Veți observa, de asemenea, că am mutat și numele parametrului într-o variabilă globală: acest lucru nu este necesar, dar am făcut acest lucru pur și simplu pentru a elimina toate valorile codate tare din funcția autologin ().

CONCLUZIE

Acest fragment este doar o funcție simplă concepută pentru utilizare ușoară, cum ar fi pe un site de demonstrare a produsului, dar are potențialul de a fi utilizat pentru scenarii de conectare mult mai complexe. Restul codului ar trebui să fie destul de explicativ, dar dacă aveți întrebări despre ce am făcut sau de ce l-am făcut, lăsați un comentariu mai jos sau trimiteți-mi un mesaj. Dacă aveți feedback / sugestii / idei, lăsați un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me