Aflați cum puteți crea teme WordPress: Toate cele mai bune resurse

WordPress este minunat. Este ușor de instalat și există o multitudine de teme gratuite și premium disponibile pentru descărcare. Sau ai putea întotdeauna să faci o temă singur. Nu știți cum să codați? Nicio problemă, te-am acoperit! Toată lumea este un începător la un moment dat, iar cu WordPress cu cât mai multe resurse cu atât mai bine. Din fericire, există multe locuri la care vă puteți adresa pentru ajutor și instrucțiune, fără a fi nevoie să părăsiți biroul. Mai jos sunt cărți, tutoriale, teme de pornire și câteva elemente suplimentare pe care le considerăm potrivite pentru a învăța cum să codificăm WordPress. Continuați și începeți – vă veți codifica în cel mai scurt timp!


Cărți

Cum să fii un Rockstar WordPress Designer

How To Be A Rockstar WordPress Designer este o carte minunată, cu o mulțime de informații excelente pentru codificatorii începători. Cartea vă parcurge trei teme WordPress pentru a vă arăta cum să dezvoltați un portofoliu solid, bloguri și site-uri WordPress generale. Și pe măsură ce parcurgeți fiecare dintre tutorialele pe care le construiesc reciproc pentru a vă extinde treptat setul de abilități de codare. Fișierele Photoshop, HTML, CSS și WordPress PHP sunt toate incluse, astfel încât să aveți o mulțime de materiale de referință, iar singura condiție este să fiți expus la HTML / CSS.

Săparea în WordPress

Acesta este locul pentru a începe și chiar am scris un Digging Into WordPress Review despre toate. Această carte oferă cunoștințe practice și sfaturi pentru a transforma de la un începător WordPress într-un master de codare. Cartea vă învață elementele de bază ale instalării, setarea, anatomia tematică, dezvoltarea temelor / pluginurilor, comentarii pentru creare, securitatea site-ului și cum să vă mențineți un blog sănătos. Există o mulțime de sfaturi grozave pe care nu le puteți găsi în altă parte, precum și o viață de actualizare. Așadar, de fiecare dată când apare o nouă ediție de „Digging Into WordPress”, veți avea acces la toate noile informații și tutoriale.

Construirea temelor WordPress din Scratch

Construirea temelor WordPress din Scratch vă duce prin procesul de codificare pentru WordPress. Pe măsură ce parcurgeți tutorialele, veți învăța cum să codați o temă WordPress pornind de la un șablon HTML / CSS, cum să creați tipuri de postare personalizate, să dezvoltați opțiuni și widgeturi de temă, precum și cum să creați pluginuri și multe altele. Această carte necesită un background în HTML, CSS, PHP, MySQL și JavaScript, aș spune că aceasta este pentru începători de nivel superior sau pentru cei cu cunoștințe intermediare despre dezvoltarea web.

Tutoriale

Dezvoltarea primei tale teme WordPress de WP Tuts+

Dezvoltarea primei tale teme WordPress este o serie de tutorial în trei părți, fiind un loc minunat pentru a începe dacă sunteți nou în a dezvolta teme WordPress. Ghidurile pas cu pas vă învață informații de bază despre WordPress, dezvoltare și design. Și până la finalizarea seriei veți fi creat propria ta temă completă de WordPress.

Roți de formare pentru dezvoltarea temei WordPress de WP Tuts+

Cu roțile de antrenament WordPress, sunteți condus printr-o serie de tutoriale pentru a vă crea propria temă WordPress. Această serie este concepută pentru începători și vă duce prin procesul de transformare a unui șablon HTML într-o temă WordPress funcțională. Tutoriale o păstrează de bază și sunt ușor de urmărit – perfecte pentru toți noii.

Cum să construiți o temă WordPress sensibilă cu Bootstrap de Treehouse

Acest tutorial pe Cum să construiți o temă WordPress sensibilă cu Bootstrap profită de Bootstrap și vă ghidează prin crearea unei teme responsive pentru WordPress. Bootstrap oferă o bază puternică pentru învățarea creării de teme responsive, iar cerința necesară pentru acest tutorial este că aveți experiență în adăugarea de postări și instalarea de pluginuri ca administrator. Subiectele și caracteristicile temei abordate includ: un design personalizat al paginii de pornire, despre pagină, pagina de contact, secțiunea de știri cu comentarii și o bară laterală widgetizată.

Cum să creezi o temă WordPress a 2-a ediție de ThemeShaper

Acest detaliat Tutorial cu temă WordPress by ThemeShaper vă arată cum să construiți o temă WordPress de la început până la sfârșit și chiar explică de ce anumite metode sunt preferate față de altele. Din cauza detaliilor, este vorba despre o serie de 16 părți în curs de desfășurare și merită să-ți faci timp să o verifici. Autorul afirmă chiar că, până la finalizarea tutorialului, ar trebui să poți face aproape orice lucru pe tema WordPress pe care ți-l dorești..

Crearea unei teme pentru copii pentru WordPress de WP Tuts+

Crearea unei teme simple pentru copii pentru WordPress este un tutorial excelent care vă oferă o modalitate de a crea o temă pentru copii pentru WordPress. Deoarece WordPress vă permite să separați designul de conținut, puteți păstra o temă și puteți modifica designul folosind o temă pentru copii. Și după ce ai finalizat acest tutorial, ar trebui să poți crea o temă simplă pentru copii.

Teme de început pentru referință

Douăzeci și 12 teme WordPress

Implicit Douăzeci și 12 teme WordPress este o temă de început de la care să înveți. Cu designul oaselor goale, structura de bază și caracteristicile limitate, este un loc bun pentru a începe dacă doriți să separați o temă bine codată.

Underscores (_S) Tema

Subliniază tema WordPress este o altă temă inițială puternică de Automattic. Spre deosebire de Douăzeci și Doisprezece, nu există niciun stil / design inclus – există doar șabloane HTML5. Această temă este menită să fie editată și extinsă pentru a vă dezvolta propria temă și pentru a vă îmbunătăți abilitățile de codare.

Alte resurse utile

Fisa de Cheat WordPress

Această bucată suculentă este o foaie de înșelătorie WordPress care rezumă o mulțime de funcții utile pentru WordPress. Printează-l și tapetează-l pe birou sau setează-l ca fundal al desktopului, atunci vei avea întotdeauna o referință rapidă atunci când ai nevoie!

Tema Cheie Anatomie Cheat

Această foaie Cheat Anatomie Tema este o diagramă simplă a ceea ce alcătuiește o temă. Este nevoie de fiecare element? Nu. Există alte elemente care nu sunt listate pe care ar putea să le includeți într-o temă? Pai da. Aceasta este o foaie simplă de înșelăciune, care prezintă oasele de bază ale majorității temelor WordPress de acolo și este o resursă excelentă de utilizat rapid pentru a compune o nouă temă..

Fișă Cheat Ierarhie șablon

Această foaie minunată de înșelăciune prezintă vizual Ierarhia de șabloane WordPress. Ierarhia afișează fișierele șablon în tema dvs. și ordinea în care au fost încărcate. Acest lucru este util în special pentru a planifica crearea de machete diferite pentru diferite tipuri de conținut din temele tale.

WordPress Codex

Ca întotdeauna, vă puteți referi la WordPress Codex pentru orice nu puteți găsi în altă parte. Există o mulțime de sfaturi și lecții utile în codex, care sigur vă vor ajuta la un moment dat sau altul. Și din moment ce tutorialele vin direct de la WordPress, știți că sunt legitime.

Recomandările de resurse

Cu ce ​​resurse ai avut succes? Dacă ați utilizat oricare dintre resursele de mai sus sau dacă ați găsit altele pe web, ne-ar plăcea să aflăm care au fost utile. Spuneți-ne despre experiențele dvs. în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map