Adăugați o placă de discuții Q&A pe site-ul dvs. Cu ajutorul pluginului WordPress Răspunsuri CM

Implicarea în discuții sociale este o parte importantă în a fi online în zilele noastre. Este practic obligatoriu. Cu asta în minte, dacă tu într-adevăr doriți să favorizați discuțiile despre industria sau marca dvs., de ce să nu includeți un forum de discuții chiar pe site-ul dvs.? Mulțumită pluginului CM Answers de către pluginurile CM, puteți face exact asta.


Acest plugin WordPress permite vizitatorilor să posteze întrebări și răspunsuri în an Depășirea stivei stil și autentificare folosind conturile de social media (Facebook, Google+ sau LinkedIn) pentru o experiență perfectă.

Ce face pluginul Răspunsuri CM?

Acest plugin WordPress oferă o modalitate ușoară de a adăuga un forum de discuții pe site-ul dvs. Spre deosebire de un sistem tradițional de comentarii, CM Answers încurajează cu adevărat construirea comunității în jurul oricărui subiect ales. Puteți pune întrebări specifice pentru a solicita feedback de la vizitatorii dvs. sau puteți permite vizitatorilor să își pună propriile întrebări și să înceapă propriile lor discuții. Depinde de tine.

Un forum de discuții poate servi o mare varietate de scopuri, de la discuții tradiționale, la întrebări și răspunsuri, la asistență pentru utilizator sau client. Este într-adevăr versatil și nu vă va distruge site-ul, spre deosebire de alte pluginuri de discuție.

Există o versiune gratuită și o versiune Pro a acestui plugin. Să luăm ceva timp acum pentru a examina funcțiile disponibile în fiecare.

Liber

Versiune gratuită din acest plugin vă permite să adăugați un forum de discuții de bază. Puteți modera întrebări și răspunsuri și primiți notificări prin e-mail atunci când sunt postate altele noi. Utilizatorii pot opta (și ieși) de a primi notificări. Puteți vedea, de asemenea, un număr de vizualizări și un număr de răspunsuri. Există, de asemenea, câteva opțiuni de personalizare pentru modificarea șablonului pentru a se potrivi nevoilor utilizatorului. Întrebările pot fi votate pentru a-și schimba rangul în listă. Pluginul este accesibil în meniul de bord:

Panoul de bord cu răspunsuri CM

Este ușor de moderat. Adăugați întrebări și răspunsuri și / sau moderați-le pe cele adăugate de utilizatori. Notă: Imaginea de mai jos arată versiunea Pro.

CM Răspunde la întrebări

Pro

Versiunea licențiată Pro a CM Answers este versiunea cu care am avut parte de timp util, așa că despre asta voi vorbi cel mai mult astăzi. Versiunea Pro costă 29 USD și include tot ce este disponibil în versiunea gratuită, precum și multe funcții suplimentare. Prima funcție este o nouă caracteristică de control de acces care permite administratorilor să stabilească cine poate pune și răspunde la întrebări. Opțiunile includ Toata lumea, Utilizatori înregistrați, și După rol:

CM Răspunsuri Control acces

De asemenea, include o caracteristică de coduri scurte care vă permite să introduceți o listă de întrebări cu codul scurt întrebări-CMA. Puteți adăuga chiar parametri la ea, astfel încât lista arată un anumit set de întrebări de la un anumit autor, care sunt cele mai populare etc..

Versiunea Pro permite integrarea social media cu mai multe site-uri populare, inclusiv Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn și Microsoft Live. Fiecărui vizitator i se oferă acces la un tablou de bord individual, care prezintă „Întrebările mele” și „Răspunsurile mele”. Acestea pot fi adăugate la paginile de profil ale utilizatorului folosind shortcodes.

Integrarea widget vă permite să afișați doar întrebările și răspunsurile pe care le doriți în orice zonă din tema aleasă care acceptă widget-uri, cum ar fi bara laterală. Există setări pentru bara laterală accesibilă în meniul pluginului:

CM Răspunsuri Bara laterală

Puteți seta, de asemenea, setări de moderare specifice în versiunea Pro. Aceste setări vă permit să specificați o listă de persoane care pot posta întrebări și / sau răspunsuri fără a fi nevoie să parcurgă procesul de moderare. Acest lucru poate accelera discuțiile pe site-ul dvs. considerabil. Desigur, asigurați-vă că oferiți aceste excepții doar celor care s-au dovedit a fi de încredere și capabili:

Moderarea răspunsurilor CM

Iată câteva alte specificații despre licența Pro despre care ar trebui să știți despre:

 • Asistență multisite
 • Posibilitatea de a afișa sau ascunde opinii pentru întrebări specifice
 • Fiecare utilizator primește o pagină de profil public generat automat cu posibilitatea de a adăuga o legătură la un profil de social media.
 • Integrare Gravatar
 • Permite atașamente
 • Capacitatea de a schimba ordinea în care sunt prezentate răspunsurile.
 • Suport Ajax
 • Suport pentru etichetare
 • Posibilitatea de a adăuga întrebări „lipicioase” care apar în partea de sus a tuturor întrebărilor și / sau răspunsurilor și sunt evidențiate printr-o culoare de fundal specificată.
 • Asistență pentru fragmentele de cod.
 • Personalizare permanentă
 • Posibilitatea de a face Răspunsuri CM ca pagină de pornire pentru site-ul dvs..
 • Widget de partajare socială pentru pagini cu întrebări.
 • Mesajul de recunoștință CM Answers este eliminat din subsol
 • Posibilitatea de a edita întrebări și răspunsuri după ce au fost postate pe site.

Puteți adăuga, de asemenea, o exonerare de răspundere pe care o vor vedea utilizatorii site-ului dvs. pentru prima dată. Fiecare utilizator poate fi solicitat să accepte termenii și condițiile site-ului dvs.:

CM Răspunsuri Disclaimer

Înființarea unei comisii de discuții

După ce m-am familiarizat cu caracteristicile CM Answers, procesul de configurare a fost remarcabil de simplu. Setările tabloului de bord sunt intuitive și ușor de urmărit. Doar faceți clic pe fiecare filă pentru a trece la următorul ecran al opțiunilor de personalizare:

Setări Răspunsuri CM

Puteți ajusta cu ușurință aspectul întrebărilor și răspunsurilor pentru utilizatorul final. Doar faceți clic pe fila „Aspect”:

CM Răspunsuri Aspect

Vi se va oferi multe opțiuni de la modificarea modului în care sunt identificate întrebările, la numărul de întrebări care apar pe fiecare pagină, la afișarea numărului de vizualizări și multe altele.

Dacă utilizatorii optează pentru a primi notificări atunci când au fost postate noi întrebări sau răspunsuri pe site-ul dvs., vă puteți asigura că e-mailul de notificare reflectă în mod corespunzător marca dvs.:

CM Răspunsuri Notificări

Ce mi s-a părut cel mai bun este să dau clic pe fiecare dintre file și să vezi ce opțiuni sunt disponibile. Abordarea practică vă va permite să vă faceți o idee mai bună despre ce puteți realiza cu acest plugin și despre modul în care îl puteți personaliza pentru a satisface nevoile specifice ale site-ului dvs..

În ceea ce privește adăugarea de conținut, acesta nu ar putea fi mai simplu. Link-ul Întrebări pentru pluginul care poate fi vizualizat pe partea stângă a tabloului de bord WordPress vă duce la următorul ecran:

CM Răspunde la întrebări

De aici, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe „Adăugați întrebări” și puteți introduce întrebarea dvs., să o categorizați și să adăugați etichete. Rezultatul final va arăta cam așa. Notă culoarea de fundal diferită la întrebarea „lipicioasă” din partea de sus:

Question_image

Meniul Răspunsuri oferă o interfață similară. Pagina cu răspunsuri va părea similară pentru utilizatorii finali, unde li se solicită să contribuie:

firstQ_image

Înapoi în Setări, sub fila „Fir” puteți modifica modul în care sunt afișate întrebările și răspunsurile:

Fire de răspunsuri CM

După cum vedeți, puteți activa sau dezactiva fișierele atașate, puteți seta o dimensiune maximă a fișierului, activați calificative și așa mai departe.

Personalizarea modului în care apare și funcționează întrebările dvs. de răspuns, forumul de discuții sau suportul este simplă și simplă cu acest plugin.


Deși există multe plugin-uri de discuție, pluginul CM Answers se integrează bine cu WordPress și oferă atât administratorilor cât și utilizatorilor o modalitate simplă de interacțiune. Administratorii vor găsi personalizarea forumului un proces simplu care poate fi modificat pe un capriciu. Utilizatorii vor considera că experiența finală este plăcută de privit și simplă la care să contribuie. Întrucât o parte majoră a implicării online încurajează participarea vizitatorilor dvs., acest plugin pare o modalitate convenabilă de a încuraja discuțiile, chiar și atunci când nu sunteți în preajmă să moderați direct.

Acest plugin se asortează bine cu plugin-ul CM Tooltips Glossary despre care am vorbit despre ceva timp. Ambele sunt ușor de utilizat și îl fac un punct de a face site-urile WordPress mai funcționale fără a adăuga bloat.

Ați încercat răspunsurile CM? Ceea ce ai crezut? Spuneți-ne cum funcționează pentru dvs. în comentarii.

Descărcați Răspunsuri CM liber sau pro acum!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map