Cum să adăugați evenimente la WordPress cu Calendarul evenimentelor

Indiferent ce tip de site WordPress gestionați la un moment dat, poate doriți să partajați evenimente cu cititorii dvs. Și asta este minunat! Indiferent dacă rulați un blog despre muzică, un site web pentru un grup comunitar, gestionați o pagină pentru o asociație profesională sau poate scrieți despre WordPress – în fiecare săptămână se întâmplă evenimente care se referă la subiectul dvs. Așadar, de ce să nu le împărtășești cititorilor tăi?


Cum să adăugați evenimente pe WordPress

Calendar evenimente pământ

WordPress este o platformă puternică și norocos pentru dvs. dezvoltatorii de teme și pluginuri au depus deja toată munca grea pentru a face posibilă distribuirea evenimentelor prin WordPress. Prima ta opțiune este să instalați o temă care include un tip de post personalizat pentru evenimente (ca tema Pământului ilustrată mai sus). Acest lucru este convenabil, deoarece nu veți avea probleme de compatibilitate – evenimentele sunt încorporate. Însă, mai târziu, puteți întâmpina unele probleme dacă doriți să schimbați teme, deoarece acestea ar putea avea opțiuni de evenimente diferite (pentru o tranziție tematică neplăcută).

A doua opțiune este să păstrați tema pe care o aveți în prezent (sau poate să faceți upgrade la ceva nou și nou) și instalați un plugin pentru evenimente. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă gestiona evenimentele, deoarece indiferent de tema pe care o utilizați pentru toate mesajele dvs. de evenimente sunt sigure și solide cu pluginul. Doar asigurați-vă că pluginul dvs. este compatibil cu tema dvs. WordPress înainte de a începe și încercați să alegeți un plugin de calitate pe care îl cunoașteți.

Ghid de configurare a calendarului evenimentelor

Calendar evenimente Plugin gratuit WordPress

Sunteți gata să adăugați evenimente pe site-ul dvs. WordPress? Dacă ați decis să parcurgeți traseul tematic, trebuie doar să instalați tema și să folosiți tipul de postare personalizat pentru a începe să adăugați evenimentele dvs..

Dacă doriți să utilizați un plugin, vă recomandăm cu mare încredere plugin gratuit pentru Calendarul Evenimentelor de Modern Trib. Nu numai că acest plugin este complet gratuit, dar are, de asemenea, un design receptiv, sfaturi de instrumente încorporate, suport pentru etichete și categorii, căutare avansată, integrare de hărți Google și un widget personalizat pentru evenimentele viitoare. În plus, traducerea este gata, astfel încât să puteți utiliza cu ușurință pluginul pentru orice regiune locală.

Și cel mai bine, acest minunat plugin gratuit funcționează perfect cu puternica temă Total WordPress. Acum că știți de ce Calendarul evenimentelor este atât de grozav, să începem. Mai întâi, va trebui să instalați pluginul.

Instalați Calendarul gratuit Plugin WordPress

Deschideți tabloul de bord WordPress, apoi navigați la Pluginuri> Adaugă nou.

Plugin Calendar Calendar: Adăugare nou

Căutarea următoare pentru „calendarul evenimentelor„. Primul rezultat ar trebui să fie o previzualizare albastră pentru Calendarul evenimentelor de Modern Tribe.

Plugin Calendar Calendar: Instalare

Continuați și faceți clic pe butonul instalare butonul, apoi legătura de activare după terminarea instalării.

Plugin Calendar Calendar: Activ

Dacă totul a mers bine, ar trebui să vedeți un ecran de completare precum cel de mai sus. Ultimul bit este să creezi o nouă pagină și să o numești „Evenimente”.

Plugin Calendar Calendar: Pagina Evenimente

Veți vedea un avertisment potrivit căruia pagina folosind / slug-ul evenimentelor va fi înlocuită cu calendarul dvs. de evenimente. Care ar trebui să fie ceea ce vrei. Totuși, nu vă faceți griji, dacă doriți calendarul pe o altă adresă URL, puteți să o modificați în setări (pe care le vom trece ulterior).

Cu acest lucru puteți începe să vă configurați evenimentele! Puteți să adăugați evenimente individuale imediat, dar vă recomandăm să treceți prin setări pentru a face mai întâi ajustări.

Configurați Setările pluginurilor din Calendarul evenimentelor

Pentru a începe opțiunile de setare, navigați la Evenimente> Setări. Există patru file – General, Display, API și Help. Acea ultimă filă poate fi utilă dacă atingeți o denivelare în drum în timp ce adăugați evenimentele dvs. sau dacă aveți probleme cu o temă sau un conflict de plugin. Și fila API este opțională pentru site-urile cu trafic intens care doresc să adauge o cheie API Google Maps. Majoritatea site-urilor de evenimente vor fi interesate doar de primele două file.

Plugin Calendar Calendar: Setări generale

Pe General filați, veți găsi opțiuni pentru numărul de evenimente pe pagină, o opțiune de îmbinare și afișare a evenimentelor pe pagina principală a blogului dvs. și câteva opțiuni pentru setările fusului orar. Există, de asemenea, opțiuni pentru hărți Goggle, valute și opțiuni URL personalizate dacă aveți nevoie de acestea (aceasta va fi utilizată doar dacă doriți ca calendarul dvs. să fie afișat pe o altă pagină decât URL / evenimente).

Plugin Calendar Calendar: Setări afișare

Afişa fila este exact cum sună – afișați opțiunile pentru paginile dvs. de evenimente. Cea mai importantă opțiune de pe această pagină este Model de evenimente – probabil că veți dori să alegeți șablonul de pagină implicit dacă doriți ca pagina dvs. de evenimente să afișeze calendarul dvs. de evenimente. Dar dacă tema dvs. WordPress include opțiuni de pagină personalizate (cum ar fi modul în care Total include șablonul de pagini pentru evenimente implicite), asigurați-vă că alegeți în loc.

De aici puteți schimba aspectul și aspectul evenimentelor dvs. Selectați stilul dvs. de bază (vă recomandăm să folosiți stilul implicit pentru triburi Evenimente) și setați formatarea datei. Dacă sunteți dezvoltator, există și câmpuri pentru a adăuga HTML personalizat deasupra și sub conținutul evenimentului (dar vă recomandăm să omiteți această secțiune dacă nu sunteți confortabil la codare).

Adăugarea evenimentelor pe WordPress cu Calendarul evenimentelor

Cu setările dvs. generale îngrijite, puteți începe să adăugați evenimente. La fel ca orice tip de postare WordPress, navigați la Evenimente> Adaugă nou.

Plugin Calendar Calendar: Adăugare eveniment

Ecranul dvs. ar trebui să pară oarecum familiar. Adăugați titlul, descrierea, categoria și etichetele evenimentului la fel cum ați face o postare normală pe blog. Ceea ce va fi diferit este Opțiuni eveniment caseta din partea dreaptă a ecranului, precum și butonul Caseta Calendar eveniment (și posibile setări suplimentare de evenimente în funcție de tema dvs. – ecranul nostru arată opțiuni de temă totale adăugate).

Opțiuni eveniment caseta conține opțiunea de a ascunde evenimentul dvs. din pagina principală de afișare a evenimentelor, precum și o opțiune pentru a vă face evenimentul lipicios în calendarul dvs. (în acest fel utilizatorii pot vedea evenimentul în calendarul dvs. după ce evenimentul a trecut).

Calendarul evenimentelor secțiunea de sub conținutul principal este locul în care veți putea adăuga informațiile despre locație și organizator (ambele pe care le puteți reutiliza pentru evenimente viitoare), precum și costul evenimentului și un link către un eveniment separat sau site de ticketing.

Plugin Calendar Calendar: Opțiuni ecran

Dacă nu vedeți modulele Opțiunile evenimentului și Calendarul evenimentelor, trebuie doar să faceți clic pe butonul Opțiuni de ecran fila din colțul din dreapta sus al tabloului de bord și asigurați-vă că opțiunile sunt activate.

Plugin de calendar pentru evenimente: Postare eveniment

După ce ați adăugat toate informațiile dvs., publicați-vă evenimentul. Faceți clic pentru a vedea evenimentul dvs. În funcție de informațiile adăugate la evenimentul dvs. și de tema pe care o utilizați, evenimentul dvs. ar trebui să semene cu imaginea de mai sus.

Plugin Calendar Calendar: Pagina de evenimente

Și dacă navigați la pagina principală de evenimente (și utilizați șablonul de evenimente implicit), ar trebui să vedeți un calendar de evenimente minunat, cu evenimentele viitoare și orice eveniment trecut trecut. Calendarul afișează, de asemenea, o căutare în intervalul de date, opțiuni de vizualizare și fragmente de evenimente de-a lungul cursului.

Extensii și extensii premium

Versiunea gratuită a Calendar Calendar este destul de minunată, dar poate aveți nevoie de ceva mai mult? Există o serie de suplimente disponibile pentru Calendarul evenimentelor (inclusiv un upgrade Pro), care pot fi accesate chiar din tabloul de bord WordPress sub Evenimente> Componente complementare. Dacă sunteți serios cu privire la promovarea evenimentelor, ar trebui să luați în considerare Calendar de evenimente Pro care adaugă funcții precum evenimente recurente personalizabile, vizualizări de fotografii și hărți, căutare de locații, widget-uri avansate, câmpuri suplimentare și acces la suport premium.

În plus față de Pro, puteți adăuga și filtre de evenimente avansate, astfel încât utilizatorii să găsească exact ceea ce caută cu Bara de filtrare add-on. Sau puteți permite utilizatorilor dvs. să adauge propriile lor evenimente cu ajutorul Evenimente comunitare extensie. Există chiar și un număr de extensii de ticketing inclusiv bilete Eventbrite, bilete comunitare și bilete de eveniment plus, astfel încât să puteți vinde propriile bilete la propriile evenimente.

Înveliți

Calendar durabil de evenimente totale

Oricare ar fi nevoile dvs. de promovare a evenimentelor, Calendar Calendar este sigur că va fi o opțiune excelentă. Și dacă aveți nevoie de funcții mai avansate, pur și simplu achiziționați un supliment sau două pentru a vă extinde calendarul. Ne-a plăcut mult să lucrăm cu Calendarul evenimentelor de la Modern Tribe, încât am asigurat compatibilitatea deplină cu tema noastră Total WordPress, pe care o puteți vedea și testa în demo-ul nostru durabil..

Vizualizați Calendarul evenimentelor durabile

Ați încercat încă Calendarul evenimentelor? Spuneți-ne ce credeți despre plugin în comentariile de mai jos. Sau dacă aveți sfaturi pentru alți utilizatori, vă rugăm să le împărtășiți!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me