Cele mai bune cursuri WordPress pentru începători

WordPress este un sistem remarcabil de gestionare a conținutului (CMS), motiv pentru care există atât de multe cursuri WordPress bune disponibile online. Este destul de puternic și flexibil pentru a crea aproape orice fel de blog sau site web pe care ți-l puteți imagina. Cu toate acestea, marea lume a WordPress ar putea părea descurajantă la început, și este posibil să nu știi cum să înveți despre învățarea tuturor aspectelor sale.


Din fericire, comunitatea WordPress este înfloritoare și există multe persoane acolo dispuse să te ajute să înveți frânghiile. O căutare rapidă pe Google dezvăluie mii de articole și tutoriale, împreună cu canale YouTube dedicate, cum ar fi WPCrafter, Tyler Moore, și WPBeginner. Aceste resurse sunt fantastice, dar deseori veți găsi cea mai bună modalitate de a face progrese este să participați la un curs mai structurat.

Acesta este motivul pentru care vom recomanda câteva cursuri WordPress cu adevărat excelente pentru începători în acest articol. Fiecare este conceput cu noi utilizatori în minte și vă va înrăma cu cunoștințele de care aveți nevoie pentru a începe crearea propriilor site-uri web. Să începem!

1. Training WordPress de la Yoast Academy

Instruire WordPress de Yoast

VIZITĂ YOAST PENTRU A ÎNCEPE →

Timpul de finalizare: 3 ore
Preț: Cursuri gratuite pentru începători (199 $ / an pentru a include instruire SEO, 499 USD / an pentru acces la toate cursurile curente și viitoare)

Vrei să începi cu WordPress rapid? Ei bine, cine mai bine să învețe de la unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie. Academia Yoast oferă 4 cursuri gratuite pentru a acoperi elementele de bază. Primul, WordPress pentru începători, vă parcurge pașii pentru a începe (instalare, teme, pluginuri, securitate etc). Apoi videoclipurile de pe bloc și editorul clasic vă vor ajuta să alegeți care este potrivit pentru dvs. Și în sfârșit, un curs gratuit pe WordPress SEO pentru începători vă va ajuta să vă orientați în direcția bună pentru a începe clasamentul în rezultatele căutării.

Dincolo de aceste cursuri gratuite, Yoast oferă două pachete premium care sunt o resursă excelentă atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii consacrați ai WordPress. Aceasta este șansa dvs. de a obține sfaturi SEO exclusiviste de la expertul SEO SEO # 1. Este o investiție grozavă în viitorul site-ului dvs. web dacă aveți timp și buget disponibil.

Pro-uri

 • 4 videoclipuri rapide, ușoare și gratuite pentru a digera videoclipuri pentru a vă începe cu elementele de bază.
 • Opțiunile de actualizat pentru acces la cursuri SEO premium pe care pur și simplu nu le veți găsi în altă parte.
 • Există un certificat Yoast și o insignă atunci când finalizați cursurile pe care să le adăugați pe site-ul sau CV-ul.

Contra

 • Deoarece există doar 4 cursuri, nu veți intra în subiecte de nișă precum comerțul electronic, buletine informative etc..
 • Cursurile SEO premium sunt scumpe (deși am menționat mai sus, le consider personal o investiție).

2. Bucuria WP: Instruire WordPress

Bucuria WP: Instruire WordPress

Accesați Joy of WP pentru a începe →

Timpul de finalizare: 5 ore 30 minute (WP A până la Z este aproximativ 4.5 ore, în timp ce Cum să WordPress vine la doar aproximativ 1 oră)
Preț: Liber

Bud over la Joy of WP nu a adus nu una, ci două seriale de curs WordPress utile pentru a vă începe în călătorie. Acestea sunt ușor de urmat, împreună cu ghidurile, cum ar fi Noțiuni introductive, link-uri, teme, pluginuri, blogging, gazduire, Gutenberg și alte câteva suplimente (în secțiunea Potpourri). Dacă completați videoclipurile, sunteți sigur că aveți o manieră bună în elementele de bază ale WordPress.

Pro-uri

 • Ambele serii sunt complet gratuite (vi se poate cere să vă înscrieți pentru un cont gratuit pentru a viziona unele dintre videoclipuri).
 • Fiecare videoclip acoperă în detaliu un anumit subiect, astfel încât dacă doriți doar să aflați cum să „adăugați media în antetul dvs.” puteți săriți înainte și să vizionați doar un videoclip.

Contra

 • Dacă le vizionați pe amândouă, această serie este puțin pe partea lungă. Va trebui să creați o după-amiază sau, mai bine zis, o zi întreagă, pentru a completa toate videoclipurile.
 • Există câteva videoclipuri pe care le puteți omite, deoarece sunt foarte specifice (în principal în secțiunea pluginuri).

3. Curs de WordPress Quick Start de WP Apprentice

Curs de pornire rapidă WordPress de către WP Apprentice

Accesați WPApprentice pentru a începe →

Timpul de finalizare: O ora
Preț: Gratuit (acces pe viață la WordPress Essentials pentru 47 USD, sau toate cursurile lor pentru 147 USD)

Acest prim curs este un tutorial rapid și simplu menit pentru începători absoluti. Cursul de pornire rapidă WordPress se concentrează pe elementele de bază: cum să găsești o gazdă web, să instalezi WordPress, să folosești tabloul de bord și să începi să creezi conținut. Toate caracteristicile centrale ale platformei sunt explicate, precum teme, pluginuri și widget-uri. Până când veți termina să vizionați aceste zece videoclipuri, veți fi gata să începeți să configurați primul dvs. site.

Pro-uri

 • Cursul este scurt și gratuit, așa că nu riscați nimic încercând.
 • Rămâne la un nivel introductiv, perfect pentru cineva care nu a folosit niciodată platforma.
 • Veți obține o imagine de ansamblu generală asupra tuturor caracteristicilor principale ale WordPress.

Contra

 • Faptul că cursul este atât de scurt poate fi și un dezavantaj – nu există loc pentru explicații aprofundate.
 • Sunt abordate doar subiecte la nivel de intrare. Dacă doriți să creați altceva decât un site simplu, veți avea nevoie probabil de informații suplimentare.

4. Instruire completă WordPress pentru începători de Udemy

Training complet WordPress pentru începători de Udemy

Accesați Udemy pentru a începe →

Timpul de finalizare: 4 ore
Preț: 19,99 USD

În prezent, cursul complet de formare WordPress pentru începători are un preț de sub 20 de dolari și este relativ cuprinzător. Ca orice curs bun de WordPress, această intrare din Udemy acoperă elementele de bază pentru crearea unui site web sau blog. De asemenea, se concentrează asupra imaginii mai mari, explicând cadrul general al platformei și modul în care funcționează. Aproape de final, există unele discuții despre folosind SEO pentru a îmbunătăți vizibilitatea și clasamentul site-ului.

Pro-uri

 • Multe subiecte sunt abordate în doar câteva ore.
 • Cursul include un ghid pas cu pas pentru îmbunătățirea site-ului.
 • Este nevoie de o abordare conceptuală a WordPress, învățându-vă cum și de ce lucrurile funcționează mai degrabă decât să dai doar instrucțiuni.
 • Majoritatea explicațiilor sunt simple și prietenoase pentru începători.

Contra

 • Unele dintre materialele de mai târziu sunt destul de avansate, acoperind subiecte complexe, cum ar fi crearea de teme proprii (în echitate, este posibil să vedeți acest lucru ca un profesionist!).
 • Cursul este ceva mai vechi. Așadar, în timp ce majoritatea informațiilor sale încă se aplică, câteva lucruri sunt depășite.

5. WordPress 101: Noțiunile de bază ale WP101

WordPress 101: Noțiuni de bază de WP101

Accesați WP101 pentru a începe →

Timpul de finalizare: 90 minute
Preț: 19 USD / an (primele 7 videoclipuri sunt gratuite – astfel încât să puteți începe cu 0 USD)

Uneori, un curs gratuit nu oferă tot ceea ce căutați și sunteți dispus să plătiți pentru ceva mai mult profesional. WordPress 101: Elementele de bază oferă un preț, dar oferă mai mult suport și opțiuni de vizualizare decât cursurile de mai sus. De asemenea, reușește să acopere toate elementele de bază – teme, pluginuri, configurarea unui site – precum și unele materiale mai avansate despre setările și personalizarea site-ului web. Împrastiate în cele 20 de videoclipuri sunt o mulțime de sfaturi utile pentru începătorii WordPress.

Pro-uri

 • Cursul este mai accesibil decât majoritatea. Este închis în legendă și există o opțiune în limba spaniolă.
 • Când cumpărați cursul (sau un abonament), veți avea acces la un forum unde puteți pune întrebări și primiți sprijin.
 • Odată ce ai cursul pentru începători, cursul de nivel intermediar este gratuit.

Contra

 • Când nu este vândut, cursul este puțin scump, având în vedere lungimea sa scurtă.
 • Presupunem că aveți deja configurat WordPress, deci nu acoperă modul de găzduire și instalare a platformei.

6. Fii propriul tău curs WordPress de BitDegree

Fiți propriul dvs. curs WordPress Boss de BitDegree

Accesați BitDegree.org pentru a începe →

Timpul de finalizare: 75 minute
Preț: 34,99 USD

Doriți să aflați cum să începeți propriul site web? Și cum să câștigi bani din ea? Și gestionați-l în timp? Ușor – seria Be Your Own Boss de 17 scurte și la îndemână tutoriale este pentru dvs. BitDegree a făcut o treabă excelentă alcătuind un ghid rapid și ușor de înțeles, care explică toate elementele de bază ale lansării propriului site web cu WordPress. În plus, cursul acoperă sfaturi și abilități cheie pentru îmbunătățirea afacerii, marketingului, venitului pasiv și (desigur) a deveni propriul tău șef. Tot ce ai nevoie este accesul la internet și ai putea avea toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a începe propriul site până la sfârșitul pauzei de prânz.

Pro-uri

 • Creat de dezvoltatorul de software și aplicații Alex Genadinik.
 • Acest curs rapid, de 75 de minute, se încadrează cu ușurință în orice program.
 • Tutoriale utile și directe acoperă puncte cheie ale creării de site-uri, astfel încât să puteți construi un site într-o zi.
 • Sfaturile adăugate pentru administrarea site-ului dvs. ca afacere sunt utile celor noi pentru industrie.

Contra

 • Cursul ar putea acoperi mai mult partea de afaceri, cu toate acestea puteți urmări acest tutorial cu Curs de monetizare BitDegree (în prezent doar 9,99 USD).
 • În aceeași linie ca și ultimul punct, acest curs este o imagine de ansamblu, astfel încât să nu se aprofundeze pe niciun subiect pentru a încadra toate punctele importante în programul compact de 75 de minute..

7. Diverse cursuri WordPress la Lynda.com

Diverse cursuri WordPress la Lynda.com

Accesați Lynda.com pentru a începe →

Timpul de finalizare: Depinde de curs, dar majoritatea au aproximativ 2 ore
Preț: O lună gratuit, după aceea un abonament la Lynda.com începe de la 24,99 USD pe lună

Poate că știți deja puțin despre WordPress sau despre crearea site-urilor în general și simțiți că unele dintre cursurile de mai sus vor fi simplu pentru nevoile dvs. Sau poate că îți place ideea de a putea învăța în ritmul tău, în loc să fii condus printr-un set structurat de lecții. Lynda.com este un site în care oricine își poate încărca propriile cursuri WordPress, ceea ce înseamnă că există un mult a informațiilor disponibile. Puteți găsi cursuri despre configurarea WordPress, elementele de bază ale creării unui site, cum să utilizați teme și pluginuri, sfaturi și trucuri specifice și subiecte mai avansate.

Pro-uri

 • Obțineți acces la mult conținut pentru un preț destul de mic.
 • Este posibil să găsiți cursuri direcționate în mod special la ceea ce încercați să învățați.
 • După ce vă simțiți pregătiți pentru aceasta, anumite cursuri vor oferi informații și tehnici mai avansate.
 • Lynda.com este o platformă mai auto-regizată – poți sări de la curs la curs, pe măsură ce apare nevoia.

Contra

 • Utilizarea acestui tip de site nu este la fel de simplă ca învățarea printr-un singur curs. Va trebui să efectuați anumite căutări pentru a găsi informațiile de care aveți nevoie.
 • Calitatea cursurilor este variată, deoarece fiecare are un creator diferit.

8. Începând WordPress de Treehouse

WordPress început de Treehouse

Accesați Treehouse pentru a începe →

Timpul de finalizare: 3 ore, începe să termine
Preț: Un abonament la Treehouse începe de la 25 USD pe lună (există și o opțiune de încercare gratuită de șapte zile)

Acest curs acoperă elementele esențiale, cum ar fi WordPress, cum să instalați WordPress local pentru testare, noțiuni de bază (conținut, media, personalizare și multe altele), roluri de utilizator și migrare de la local la live. Este împărțit în secțiuni ușor de gestionat, cu excepția secțiunii de bază a WordPress, care este doar aproximativ 1/2 din timpul întregului curs (dar fără griji – puteți întrerupe cu ușurință în orice moment). Este o opțiune excelentă pentru a începe după-amiaza.

Pro-uri

 • În general, foarte ușor de urmărit împreună cu.
 • Instrucțiuni simple, pas cu pas, vă ajută să vă ghidați prin aspectele cheie ale WordPress.

Contra

 • Lucrurile se mișcă destul de repede în instalarea locală, așa că este posibil să fie nevoie să re-ascultați.
 • Construirea pe ultimul punct – secțiunea privind migrarea pe site-ul dvs. live este puțin rapidă.

9. Dezvoltarea WordPress de Treehouse

Dezvoltare WordPress de Treehouse

Accesați Treehouse pentru a începe →

Timpul de finalizare: 27 de ore pentru cursul complet, cu 2 ore pentru acoperirea materialului „începător”
Preț: Un abonament la Treehouse începe de la 25 USD pe lună (există și o opțiune de încercare gratuită de șapte zile)

Vi se va părea greu să găsiți un curs mai detaliat decât dezvoltarea WordPress. Întreaga pistă acoperă aproape orice puteți crede despre acestea legate de WordPress. Există o evoluție foarte clară, de la conținutul pentru începători – descărcarea WordPress și crearea primului dvs. site – către material intermediar și avansat, cum ar fi lucrul cu pluginuri și personalizarea codului.

Pro-uri

 • Există o mulțime de conținut, organizate într-un mod ușor de urmat.
 • Instrucțiuni pas cu pas vă conduc prin crearea unui site web WordPress.
 • Lucrul până la începutul acestui curs oferă o imagine destul de clară despre ce poate face WordPress și cum funcționează.

Contra

 • După ce ați trecut de primele două videoclipuri, acesta este mai avansat decât celelalte cursuri WordPress din această listă.
 • Unele videoclipuri presupun cunoștințe tehnice anterioare, în special mai târziu în piesă.

Dacă nu ați folosit niciodată WordPress înainte, s-ar putea să vă preocupați că nu aveți experiența sau cunoștințele tehnice necesare pentru a utiliza în mod eficient platforma. Cu toate acestea, comunitatea sa remarcabilă și marea varietate de cursuri și tutoriale WordPress disponibile o fac foarte accesibilă pentru oricine dorește să pună puțin timp de învățare.

Aceste cursuri WordPress vă vor ajuta să înțelegeți și să începeți să aplicați elementele de bază în cel mai scurt timp. Dar poate că am ratat una bună. Cunoașteți alte resurse nemaipomenite pentru a afla despre WordPress? Ne-ar plăcea să aflăm despre ele în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me