6 moduri de a vă dezvolta și crește lista de e-mailuri cu WordPress

O listă de e-mail nu este doar o modalitate de a menține audiența la viteză, ci poate fi un instrument de neprețuit pentru afaceri. Sigur că este o modalitate bună de a determina oamenii să revină pentru mai mult. Dar, de asemenea, puteți construi încet, încredere în mod constant încrederea consumatorilor, oferind valoare gratuit. Puteți transforma acest lucru într-o vânzare sau un client mai departe. Partea cea mai bună este că puteți automatiza destul de mult întregul proces. Trebuie doar să crești și creează o listă de e-mailuri.


Dacă nu aveți deja un furnizor de marketing prin e-mail, poate doriți să aruncați o privire la MailChimp, SendinBlue sau MailPoet – toate oferă planuri gratuite pentru liste de dimensiuni mai mici.

1. Puneți un formular în bara laterală

Formular bara laterală

Sigur, este ușor să copiați și să lipiți codul formularului sau să instalați un plugin, astfel încât să puteți trece repede, să vă așezați, să vă relaxați și să urmăriți lista crește … nu? Ei bine, nu exact. Dacă ai face asta, probabil că ai avea o rată de conversie teribilă. Aproape niciunul dintre vizitatorii dvs. nu s-a înscris. În primul rând, trebuie să lucrați într-o copie scurtă pentru a comunica de ce este bine să vă înscrieți. (Puteți emula întotdeauna formulare de înregistrare care v-au determinat să renunțați la e-mail în trecut, dar asigurați-vă că este în aceeași voce ca și restul site-ului dvs.)

O strategie comună să ducă lucrurile și mai departe, este să adăugați ceva pentru a îndulci vasul. Un ebook, o carte de lucru, un curs video sau chiar o încercare gratuită a unui produs. Când sunt folosite pentru a ajuta la crearea unei liste, aceste lucruri sunt adesea denumite în general magnet de plumb. Ceva care încurajează mai multe persoane să-și lase e-mailurile.

Mii de bloggeri și marketeri înjură prin această strategie, deoarece probabil că ați observat dacă frecventați câteva (sau mai multe) bloguri de-a lungul anilor. Cu toate acestea, unii oameni se angajează să ofere newsletter-ul lor ca unic motiv de a se înscrie, de a colecta doar e-mailurile persoanelor care sunt cu adevărat interesate să se lipească și să citească câteva buletine informative în viitor.

2. Adăugați un formular de înscriere după postări

Desigur, puteți lipi manual codul formularului după fiecare postare pe care o scrieți sau puteți utiliza un plugin simplu pentru a proiecta și a plasa cu ușurință formulare bine sub paginile și paginile dvs. O optină grozavă este WPForms – care se integrează perfect cu MailChimp, AWeber, Campaign Monitor, GetResponse, Constant Contact, Drip și Zapier. Trebuie doar să instalați, să creați formularul dvs. de newsletter personalizat, apoi să introduceți pe pagini. Din nou, este important să adăugați o mică lucrare în redactarea unei copii care să fie alături de vocea și caracterul site-ului dvs. web.

3. Aveți Formular de prezentare sau pop-up pe site-ul dvs.

Slide-in sau pop-up Optin Form

Dacă utilizați MailChimp, acestea au de fapt un generator de diapozitive pe care îl puteți utiliza pentru a crea o pagină și apoi pur și simplu lipiți codul în o parte din antetul.php al temei alese pentru a o utiliza pe site-ul dvs. web (puteți utiliza un plugin ca. Antet și subsol pentru a adăuga acest cod dacă vă simțiți inconfortabil să editați fișierele cu temă direct.)

În caz contrar, există câteva plugin-uri excelente WordPress (cu mai multe funcționalități și teme predisejate) care sunt mai mult decât pentru sarcină. Înflorește și SumoMe sunt două opțiuni grozave. Sau puteți utiliza un software complet de generare de plumb prezentat, care funcționează de exemplu MailOptin, OptinMonster sau favoritul nostru personal Optimonk.

Atât MailOptin cât și OptinMonster sunt opțiuni plătite, dar oferă o mulțime de funcționalități, inclusiv teste a / b, analize ușor digerabile și constructor de forme optin ușor. Ambele merită investiția. Florația este și ea plătită, dar nu oferă aceeași flexibilitate în opinia mea. Pentru a obține constructorul de liste SumoMe, trebuie să te înscrii la SumoMe. Este gratuit să încercați și aveți acces și la multe alte instrumente de marketing (un exemplu excelent de un magnet de plumb la locul de muncă).

4. Faceți din pagina dvs. de pornire o pagină de destinație dedicată (sau semi-dedicată).

Pagina de destinație

Mulți bloggeri mai mari și proprietarii de afaceri mici știu că colectarea de e-mailuri este o parte crucială a afacerii lor, încât își dedică paginile de pornire pentru colectarea de oportunități. Uneori, acest lucru înseamnă crearea unei pagini de destinație complete, cu o opțiune de ieșire foarte discretă, cum ar fi „Continuați pe blogul meu.” Alte ori, ei concentrează zona deasupra faldului, zona vizibilă care este prima dată încărcată într-un browser, la colectarea de e-mailuri, făcând pagina principală într-un fel de pagină semi-debarcare.

Dacă mergeți cu prima opțiune, puteți utiliza un creator de pagini de destinație precum Thrive pentru a crea pagina de destinație, apoi setați-o pur și simplu ca pagina de index a site-ului dvs. A doua abordare cu pagina semi-aterizare poate părea dificil de creat, dar nu numai că există teme complet dedicate acestei abordări (cum ar fi Landing by Themify), dar puteți crea cu ușurință o frumoasă pagină funcțională cu un constructor de pagini sau o temă precum Total.

Problema cu metodele menționate până acum este că toate se bazează pe un factor mult mai greu de îmbunătățit pe termen scurt, trafic. Dacă nu aveți o mulțime de oameni care vă vizitează site-ul, în mod natural nu veți avea o mulțime de oameni care se înscriu la buletinul sau cursul dvs. Puteți face acest lucru chiar dacă nu ați lansat pe deplin site-ul dvs. încă, utilizând un plugin care va veni în curând. Acesta este motivul pentru următoarele metode se concentrează atât asupra traficului, cât și a abonaților de e-mail.

5. Aterizați un post de oaspeți și trimiteți trafic pe o pagină de destinație.

Afișarea oaspeților

O postare invitată este pur și simplu o postare pe care o scrieți și o publicați pe blogul sau pe site-ul altcuiva. Dacă ați stabilit deja o relație cu alți bloggeri / proprietari de afaceri din nișa dvs., puteți ajunge la aceștia și să creați idei pe care considerați că ar fi bune pentru publicul lor (dacă nu, construiți relații cu oamenii din spațiul dvs.).

A își aminti să urmare. Acest lucru care mi-a intrat în ușă de câteva ori în trecut este un simplu e-mail de urmărire la aproximativ o săptămână după primul. Păstrează-l politicos și simplu, recapitulează-ți rapid propunerea.

De asemenea, deși ar putea funcționa pe termen scurt doar din cauza volumului, vă sfătuiesc împotriva abordării „spam și rugăciune”, unde pur și simplu trimiteți prin e-mail o mulțime de oameni pe baza unui șablon, deoarece poate arde poduri unde altfel puteți avea a construit o relație grozavă.

Pentru rezultate optime, alegeți bloguri direct sau indirect (de exemplu, o postare invitată despre antrenamente eficiente rapid pe un blog cu alimentație sănătoasă) legate de subiectele pe care le abordați pe site-ul dvs. Apoi, depune un efort în a cerceta ce fel de conținut pare să rezoneze cel mai mult cu publicul. Acest lucru diferă de la blog la blog. Unele locuri au audiențe îndrăgite de liste, altele adoră povești personale profunde de încercare, eroare și, în sfârșit, succes.

Apoi, puteți alege fie să le trimiteți la pagina de destinație normală, fie chiar să parcurgeți kilometrul suplimentar și să le trimiteți către o pagină de destinație, adaptată 100% pentru publicul acestui post. Scrise în limba lor și poate oferindu-le o ofertă sau ofertă exclusivă împreună cu „magnetul de plumb” normal.

Marele lucru al acestei strategii este că aceasta poate fi repetată. Puteți chiar să postați invitați de mai multe ori pe același site. Dacă o faci bine, de asemenea, ai nevoie de timp și de efort pentru a crea o piesă demnă de reținut (și de împărtășit), aceasta va ajuta, de asemenea, să-ți îmbunătățești relația cu persoana care te lasă să-ți împrumute scena.

6. Partener cu cineva (Fă o întreprindere comună)

joint-venture-team-work

Dacă luptați cu traficul, dar aveți deja un ebook / curs / produs de calitate în care credeți, puteți încerca să recrutați ajutorul altor persoane. Puteți oferi bloggerilor oferte exclusive publicului lor, de exemplu, o șansă de a primi cartea / cursul gratuit.

Dacă conținutul dvs. este de înaltă calitate și ați stabilit deja un raport cu câțiva influenți în spațiul dvs., atunci acest lucru poate fi mult mai ușor decât vă puteți crede. Din nou, mă sfătuiesc împotriva abordării „spam și rugăciune”. Și din nou, nu uitați să vă urmăriți.

Încheierea sfaturilor noastre pentru creșterea listei de e-mailuri

În timp ce primul pas pentru construirea unei audiențe și transformarea membrilor acesteia în clienți, este desigur traficul, obținerea vizitatorilor pe primul loc, al doilea pas este să se asigure că vor reveni. Dacă nu se vor întoarce, vor fi doar niște persoane aleatorii care s-au aventurat pe site-ul dvs. o singură dată. Dar dacă se alătură buletinului tău de informare, vor cunoaște încet și despre ce faci. Sau dacă aveți deja traficul, atunci utilizați oricare sau combinați metoda 1-4. Cu toate acestea, dacă încă mai lupți cu ca oamenii să îți viziteze site-ul, atunci lucrează spre 5-6.

Rulează un buletin informativ, un curs de e-mail sau orice altă formă de listă de e-mail? Ne-ar plăcea să ascultăm câteva dintre sfaturile tale (și sunt sigur că și ceilalți cititori ai noștri) – cum ar fi creșterea inițială a listei de e-mailuri sau cum îți păstrezi abonamentele.?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me