5 pași simpli pentru a crea un site web de autor și pentru a vinde mai multe cărți cu WordPress

Pași simpli pentru a crea un site Web de autor și pentru a vinde mai multe cărți cu WordPress

Cu Amazon Editarea Kindle Direct oferind o modalitate gratuită de a vă elibera cărțile, numărul de autori care merg singuri este în creștere. În timp ce partea de publicare este mai ușoară ca niciodată, latura de marketing a lucrurilor prezintă o provocare din ce în ce mai complexă. Cu mai mulți autori care se privesc pentru vânzări de cărți, poate fi greu să ieși în evidență din mulțime.


O modalitate de a crește expunerea și de a vă conecta cu mai mulți cititori potențiali este crearea propriului site web al autorului. Acest lucru nu numai că vă oferă oportunitatea de a vă extinde obiectivul, dar vă oferă și mijloacele pentru a câștiga un venit mai mare pe vânzare din cărțile și alte produse..

Acest ghid pas cu pas vă va arăta cât de simplu este să construiți o platformă pe WordPress care să vă prezinte cărțile, să câștigați venituri suplimentare de afiliere și să atrageți cititori noi prin intermediul blogurilor. Să începem!

Pasul 1: alegeți platforma dvs.

WordPress.org, WordPress găzduit de sine stătător

Când vine vorba de crearea unui nou site web, există o varietate de platforme disponibile. Vă recomandăm să utilizați unități de găzduire WordPress pentru ușurința sa relativă de utilizare și nivelul ridicat de flexibilitate. Pentru a găzdui de fapt site-ul dvs., un furnizor, cum ar fi Bluehost, este o opțiune ieftină, cu niveluri de preț care se potrivesc tuturor tipurilor de utilizatori.

Pentru a configura site-ul dvs. web, alegeți pur și simplu o opțiune de tarifare Bluehost care să se potrivească nevoilor dvs., apoi instalați WordPress prin intermediul un click opțiune găsită în contul dvs. Dacă vă blocați, acestea oferă diverse canale de asistență care vă vor ajuta să vă ghidați la fiecare pas – chiar dacă sunteți un începător complet.

Pasul 2: Personalizați designul și funcționalitatea site-ului dvs.

După ce ați instalat WordPress, este timpul să începeți să vă personalizați site-ul. Una dintre primele decizii de luat este alegerea unei teme WordPress. Mai simplu spus, o temă dictează aspectul general al site-ului dvs. web, deci este o decizie mare. Veți fi răsfățat pentru alegere, deoarece există tot felul de teme gratuite gratuite și premium WordPress, care se potrivesc nevoilor dvs..

Un exemplu de temă excelentă gratuită pentru autori este propria noastră temă cu bloguri responsive zero. Această temă curată și minimalistă vă permite să arătați imagini frumoase în timp ce atrageți atenția asupra operei dvs. scrise:

Tema Zero Free.

Căutați ceva cu mai multe opțiuni? Tema Total WordPress este o temă polivalentă de excepție complet integrată cu popularul constructor de pagini de drag & drop Visual Composer, astfel încât să puteți crea machete de pagini personalizate dorite. În plus, tema vine cu sute de opțiuni încorporate în personalizatorul WordPress care vă oferă puterea de a regla culori, machete, fonturi și multe altele pe toată tema.

Total, o temă multifuncțională WordPress pentru infoprenitori

După ce ai ales tema, poți să o personalizezi folosind opțiunile găsite în setările temei tale. Fiecare temă oferă ceva diferit, deși majoritatea vă permit să reglați culorile, fonturile și fundalul. Dacă nu aveți o aplecare creativă, este bine să păstrați lucrurile simple la început și să urmați câteva reguli de bază..

În plus, veți dori să instalați câteva suplimente numite plugin-uri pentru a îmbunătăți funcționalitatea principală a WordPress. Deși unele nu sunt necesare, altele sunt esențiale – și mii de persoane pot fi găsite gratuit la Directory Plugin WordPress.org. De exemplu, puteți afișa mai multe coperți de carte pe pagina dvs. de pornire utilizând butonul Slider WD plugin sau afișați recenziile cărții dvs. cu un plugin, cum ar fi Recenzii bune pentru WordPress.

În cele din urmă, veți dori să adăugați propriile dvs. imagini. În timp ce exemple premium pot fi găsite pe site-uri precum Shutterstock, multe gratuite Creative Commons-licențiat imaginile pot fi găsite pe site-uri precum Pixabay.

Pasul 3: Creați și publicați paginile dvs. cheie

În timp ce există câteva pagini esențiale de care orice site web are nevoie, cele mai importante pe site-ul dvs. ar trebui să fie paginile Despre și despre cărți – așadar, luați-vă timp pentru a vă redacta bio și pentru a vă prezenta copertile și descrierile cărților. De asemenea, luați în considerare adăugarea unui formular de contact prin intermediul unui plugin cum ar fi Formular de contact 7. Acest lucru va oferi cititorilor, recenzorilor și editorilor un mod ușor de a lua legătura cu dvs. După ce sunteți gata, veți dori să vă salvați sau să publicați paginile.

În plus, nu uitați să adăugați butoane de partajare socială la aceste pagini, astfel încât fanii să le poată partaja cu alții. jetpack este un plugin excelent, cu o opțiune solidă de partajare, în timp ce SumoMe oferă, de asemenea, o suită de opțiuni de partajare din care să alegeți.

Pasul 4: Adăugați conținut excelent

O modalitate de a atrage cititorii este să actualizați site-ul dvs. web cu conținut proaspăt sub formă de blog sau newsfeed. Nu trebuie să fie zilnic sau chiar săptămânal, dar furnizarea unor actualizări ocazionale poate să vă revină vizitatorii existenți și să îi atragă și pe noi. Autori precum Anthony Horowitz, Bernard Cornwell și Carolyn Jewel știu cu toții valoarea unui blog bine întreținut.

Pagina de știri a lui Anthony Horowitz

Blogul lui Anthony Horowitz este actualizat periodic.

Dacă vă întrebați ce tip de conținut ar trebui să includeți, cheia este să îl faceți relevant pentru cititorii dvs. actuali și potențiali. Puteți posta extrase de carte, vești de presă, profiluri de personaje sau chiar recenzii de carte.

Pentru a crea o conexiune și mai strânsă cu cititorii dvs., luați în considerare configurarea unui buletin informativ pentru a trimite abonaților prin e-mail cu știri despre comunicate, semnări și promoții. Servicii precum MailChimp și AWeber vă ajută să creați și să gestionați lista de e-mailuri prin intermediul site-ului dvs. web.

Pasul 5: Trafic de conducere

Acum aveți site-ul configurat, este timpul să atrageți vizitatori. Există atât de multe modalități de a conduce traficul către site-ul dvs. web, încât subiectul merită o carte proprie! Cu toate acestea, iată câteva moduri cheie de abordare a acestuia:

 1. Social media: Dacă aveți conturi de socializare, începeți să postați link-uri către site-ul dvs. și rugați-i pe urmașii dvs. să le partajeze cu alții.
 2. Mesaje pentru oaspeți: Cereți postării oaspeților pe site-urile pe care considerați că le-ar putea vizita cititorii potențiali, dar asigurați-vă că site-ul vă permite să adăugați propriul link al site-ului dvs. la sfârșitul postării.
 3. Optimizarea motoarelor de căutare (SEO): Optimizează-ți conținutul, astfel încât să fie bine în motoarele de căutare.

Constatăm că există atât de multe de scris pe subiect, nu este suficientă o postare. Având în vedere acest lucru, după ce ați epuizat toate opțiunile pentru a câștiga trafic, consultați articolul nostru cu mai multe sfaturi pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress.

Pasul 6: Monetizează-ți site-ul

Desigur, scopul principal al site-ului dvs. web este de a ajunge la noi cititori și, în cele din urmă, de a vinde mai multe cărți. Cu toate acestea, o creștere a vânzărilor nu este singura cale de a profita de pe site-ul autorului tău. Marketingul afiliat poate fi încorporat cu ușurință în strategia de monetizare și poate deveni foarte profitabil – în special dacă obțineți niveluri ridicate de trafic.

Unul dintre cele mai evidente parteneriate de afiliere pentru autori este Amazon Associates. Odată aprobat, puteți solicita link-uri pentru cărțile dvs., apoi încorporați-le în pagina dvs. Cărți și oriunde altundeva sunt menționate pe site-ul dvs..

Pe măsură ce căutați, puteți găsi, de asemenea, alte programe de afiliere care sunt relevante pentru conținutul site-ului dvs. Vor furniza link-uri text pe care le puteți plasa pe site-ul dvs. sau, alternativ, vor oferi imagini pe care le puteți încorpora în postări, pagini sau zone de widget.


Deși publicarea propriei lucrări nu a fost niciodată mai ușoară, încercarea de a-ți comercializa cărțile prezintă încă o provocare continuă. Cu atât de mulți autori care pariază pentru cititori, poate fi dificil să ieși în evidență și să te conectezi cu potențiali fani.

Folosind acești șase pași, puteți crea un site web de autor care vă conectează cu cititorii, vă ajută să vindeți mai multe cărți și vă oferă posibilitatea de a câștiga venituri suplimentare de afiliere. Să recapitulăm:

 1. Alegeți platforma.
 2. Personalizați designul și funcționalitatea site-ului dvs..
 3. Creați paginile dvs. statice.
 4. Adăugați conținut excelent.
 5. Conduceți traficul pe site-ul dvs..
 6. Monetizează-ți site-ul.

Aveți propriile sfaturi pentru crearea unui site web al autorului? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map