Indiferent dacă sunteți un dezvoltator web experimentat sau doar un spectator curios care dorește să afle mai multe despre proiectul de bun augur care este WordPress, tutorialele vă vor ajuta să vă accentuați abilitățile pentru a nu menționa transformarea de la un novice WordPress în Sensei în cel mai scurt timp.


Dacă dorința ta este să-ți crești cunoștințele despre WordPress, această postare va străluci pe patruzeci (40) de tutoriale uimitoare pe WordPress. Cu toate că există mii de tutoriale WordPress acolo, am făcut cel mai bun nivel pentru a vă aduce patruzeci (40) dintre cei mai buni. Toate tutorialele din postarea de astăzi sunt cu mult peste fald; izbucnesc cu sfaturi WordPress și au fost create de autori și dezvoltatori respectabili.

Așa că apucați-vă o cană de cafea (sau orice altceva plutește barca dvs.) și pregătiți-vă să aflați și să vă distrați!


1Tutorial WordPress – Noțiuni introductive
Acest tutorial video realizat de Jesse Boyer de la Udemy vă va prezenta elementele de bază ale WordPress. Tutorialul vă va ajuta să instalați, configurați și folosiți WordPress pe site-ul dvs. ușor și rapid. De asemenea, puteți consulta ghidul nostru pentru începători pentru videoclipurile WordPress chiar aici pe WPExplorer.


2Cum să înveți WordPress într-o săptămână (gratis!)
Cum ai vrea să înveți WordPress și să începi o afacere online într-o săptămână? Dacă acest lucru sună ca ceva ce v-ar plăcea să încercați, Raelene Wilson, jurnalistă și scriitoare premiată la WPMU DEV, are doar tutorialul pentru dumneavoastră. Cum să înveți WordPress într-o săptămână tutorialul este împărțit în șapte părți, câte una pentru fiecare zi a săptămânii. O zi ca astăzi săptămâna viitoare, veți fi gata să vă lansați propria afacere ��


3Cum să configurați un mini-curs gratuit în WordPress
Cine nu ar dori să le ofere vizitatorilor lor un plus de valoare? Oferirea unui mini-curs gratuit este o modalitate excelentă de a oferi o valoare suplimentară și de a-ți crește lista de corespondență. Acest tutorial realizat de Joe Foley vă arată exact ce să faceți pentru a crea un mini-curs de succes.


4Cum să eliminați linkurile rupte de pe site-ul dvs. WordPress pentru totdeauna
Legăturile rupte sunt o durere în gât. Vă vor trimite vizitatorii de pe site și vă vor distruge clasamentele SEO. Nu este nimic bun care poate proveni din link-uri sparte, indiferent cât de atractivă este pagina dvs. de 404. Cea mai bună și unică modalitate de a face față legăturilor întrerupte este să scapi de ele o dată pentru totdeauna. Tom Ewer vă va arăta cum să eliminați linkurile rupte de pe site-ul dvs. WordPress – pentru totdeauna.


5Shortcodes WordPress: un ghid complet
Știați:

  • Comenzile scurte WordPress au fost introduse în versiunea 2.5? (Oh, da, sunt de ceva vreme.)
  • Editorul mediu fără abilități de programare poate publica conținut dinamic ușor folosind shortcodes?

Ghidul Shortcodes WordPress realizat de Konstantinos Kouratoras din Smashing Magazine vă va explica tot ce trebuie să știți despre shortcodes WP. Dacă sunteți în coduri scurte (și cine nu), veți cânta laude pentru Konstantinos până la sfârșitul tutorialului.


6Cum să scapi / wordpress / de la adresa URL a site-ului tău WordPress
Acest excelent tutorial realizat de tipii buni de la WPBeginner este harul dvs. salvator dacă „… ați instalat accidental WordPress într-un subdirector și doriți acum să-l mutați în directorul rădăcină.” Tutorialul vă va ajuta să eliminați numele dvs. de domeniu al / wordpress / extensia oferindu-vă o adresă URL mai accesibilă și memorabilă.


7Tutorial WordPress: Cum să creezi o temă WordPress din HTML
Dacă doriți să aflați cum să creați teme WordPress din HTML static, acesta este tutorialul de care aveți nevoie. Creat de Freddy (oh, eu sunt), acest tutorial vă va ajuta să convertiți șabloanele HTML în teme WordPress funcționale pe deplin.


wordpress-dashicons

8Utilizarea pictogramelor de font (Dashicons) pentru tipuri de postare personalizate în WordPress 3.8
AJ Clarke f * cking adoră noul design admin WordPress 3.8. O caracteristică care îl arată sunt pictogramele de font (sau Dashicons), care au fost adăugări uimitoare pentru a spune cel mai puțin. Dacă doriți să știți de ce AJ trece peste Dashicons, citiți tutorialul său despre utilizarea pictogramelor de fonturi pentru tipuri de postare personalizate. Tutorialul este scurt și bine livrat, ceea ce îl face distractiv.


9Securitatea WordPress: Site-ul dvs. WordPress este într-adevăr securizat?
Dacă doriți să duceți războiul hackerilor, acest tutorial vă va ajuta în două moduri majore. Prima parte a tutorialului vă va arăta cum să vă asigurați site-ul WordPress, iar a doua parte va dezvălui zece (10) dintre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress, oferindu-vă sabia cu două tăișuri de care trebuie să ucideți hackerii și cealaltă scrumă a Internet. Nu așteptați în jurul soldatului, mergeți să citiți tutorialul, inamicul dvs. este la muncă!


10Ghid pas cu pas pentru migrarea site-ului dvs. WordPress către o nouă gazdă web
Tom Ewer vă arată exact cum să mutați site-ul dvs. WordPress de la o gazdă web la alta ușor și în siguranță. Într-adevăr, nu trebuie să fiți descurajant sau stresant să vă mutați site-ul, iar Tom este aici pentru a vă conduce.


11Cum se pot împărți postările WordPress în mai multe pagini
Dacă vă plac postările lungi pe blog, dar nu doriți să vă supuneți cititorilor la defilare, acest tutorial realizat de WPMU DEV va veni la îndemână. Împărțirea postărilor este oricum pentru binele tău. Acesta va crește vizualizările paginii pe site-ul dvs. și va ușura consumul de conținut pentru cititori.


12WordPress SEO – Ghidul începătorilor
Joost de Valk din Yoast.com vă va învăța tot ce trebuie să știți despre WordPress SEO în acest ghid pentru începători. Veți afla câteva lucruri, cum ar fi cum să vă îmbunătățiți titlurile, meta, structura de legătură permanentă, pesmetul și alte funcții. Acum o lună, a publicat un mega-post intitulat Ghidul definitiv pentru clasamente mai mari pentru site-uri WordPress. Ar trebui să-l verificați și ��


13Cum să creezi un carusel postat pentru WordPress
Postările prezentate stimulează implicarea utilizatorilor și atrag atenția asupra celorlalte postări ale tale. Acest tutorial realizat de James Lao of Tuts + vă ghidează în procesul de creare a unui post de carusel. se bucura!


14Ghidul complet pentru tipurile de post personalizate
Tipurile de postare personalizate vă permit să creați o mare varietate de conținut. Acest tutorial realizat de Daniel Pataki, de la revista Smashing, vă va arăta calea în jurul tipurilor de postări personalizate, permițându-vă să profitați din plin de acest mecanism.


15Cum să-ți prezinte viitorul site-ul WordPress responsiv
Site-urile responsive sunt calea de azi și de mâine. Un site web rigid nu are loc în viitor, văzând că dispozitivele mobile preiau repede. Viitorul iubește fluiditatea. Pentru a vă împiedica site-ul dvs. WordPress de a răspunde, va trebui să citiți acest tutorial de Jesse Friedman.


16Cum să adăugați butoane de partajare ca suprapunere la videoclipuri YouTube în WordPress
Videoclipurile atrag activitatea utilizatorului și, prin urmare, pot injecta viață pe un site web plictisit atunci când sunt utilizate bine. Dacă asociați videoclipuri cu partajarea rețelelor de socializare, puteți spori considerabil implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. Acest tutorial vă arată cum să adăugați butoane de partajare ca suprapunere la videoclipuri, pentru a partaja mai ușor.


woocommerce-order-note-in-e-mailuri

17Cum să construiți un magazin online și să vă vindeți produsele cu WordPress și WooCommerce
Un magazin online poate fi o afacere excelentă pentru acasă. Gândiți-vă la libertatea care vine cu o astfel de afacere, la cheltuielile reduse, la un nivel mondial, la automatizare și la multe alte beneficii. Dacă doriți să începeți un magazin online, acest tutorial realizat de Tom Ewer vă va orienta cu siguranță în direcția corectă.


18Recuperarea parolei de administrare WordPress
Uitarea este un fraier. Îmi uit parolele de mai multe ori decât îmi pasă să-mi amintesc. Uitați și voi; uităm cu toții – este inevitabil. Recuperarea parolei de administrare WordPress este ușor de făcut dacă vă puteți aminti numele de utilizator sau adresa de e-mail. Dar dacă nu vă puteți reaminti, acest tutorial vă va ajuta să recuperați parola de admin.


19Cum dezactivați actualizările automate în WordPress
Începând cu WordPress 3.7, platforma a dobândit abilitatea de a se actualiza automat, fără introducere umană. Dacă ați fost pasionat, trebuie să fi remarcat WP 3.8 actualizat la WP 3.8.1. Deși acest lucru este un lucru bun din punct de vedere al securității, aceste actualizări pot cauza probleme de incompatibilitate a pluginului. Dacă doriți să dezactivați actualizările automate, acest tutorial vă va ajuta.


20Cum să eliminați automat linkurile externe în WordPress
Nu doriți să distribuiți suc de legături? Bine și bine, acest tutorial realizat de Sourav K. vă va arăta cum să împiedicați păianjenii motoarelor de căutare să nu urmeze (nedorite) link-uri externe.


21Cum se codează o temă WordPress de la Scratch
Acest tutorial realizat de Keenan Payne vă va ajuta să codificați de la zero o temă WordPress. În timp ce tutorialul a fost live acum vreo trei (3) ani la onextrapixel.com (OXP), acesta este la pachet cu sfaturi și nuggets de înțelepciune potrivite dezvoltatorului WordPress aspirant.


22Cum să adăugați imaginile autorului pe blogul dvs. WordPress
Dacă doriți să afișați avatarurile autorului dvs. într-un mod unic, doriți să citiți acest tutorial de Joe Foley, el al WPMU DEV. Dacă site-ul dvs. web este alimentat de conținut de diferiți autori, acest tutorial vă va ajuta să afișați fotografiile lor oriunde doriți, fără a sparge transpirația.


23Sfaturi și trucuri puternice pentru WordPress
Acest tutorial este o colecție de douăzeci și unu de (21) sfaturi inteligente care vă vor fi la îndemână pe măsură ce utilizați WordPress. Scris de Daniel Pataki, Sfaturi și trucuri puternice pentru WordPress tutorialul este ceva ce doriți să aveți în setul dvs. de resurse WordPress.


Creați un plugin WordPress

24Cum să creați un widget WordPress personalizat
Dacă ați fost în jurul WordPress de cândva, probabil ați fi dorit să puteți construi propriul plugin sau widget. Cu toate acestea, nu-l răsuciți, pluginurile și widget-urile nu sunt aceleași. În timp ce pluginurile adaugă funcționalitate suplimentară, widget-urile facilitează adăugarea de diverse elemente pe site-ul dvs. Acest tutorial vă va arăta cum puteți crea widget-uri personalizate. De asemenea, ar trebui să aruncați o privire la cele două părți ale lui Remi despre cum puteți crea un plugin pentru widget pentru WordPress.


25Sfaturi și trucuri pentru testarea temelor WordPress
Ca dezvoltator WordPress, testarea temelor ar trebui să fie un pas esențial în dezvoltarea temelor. Testarea vă poate ajuta să surprindeți erori și gauri de securitate care, altfel, v-ar fi distrus reputația printre altele. Daniel Pataki vă dezvăluie câteva sfaturi și trucuri care vă vor ajuta să vă testați temele WordPress înainte de a le elibera publicului.


26Visual Composer: un ghid pentru a trage și arunca construirea de pagini
Cei care au încercat Visual Composer trebuie să știe un lucru sau două despre bucuriile de a folosi acest constructor de pagini. Pluginul oferă o experiență ca niciun altul; este ușor de utilizat și nu necesită abilități de programare. În acest tutorial, Kyla vă oferă un ghid pas cu pas în utilizarea constructorului de pagini.


27Cum să vă îmbunătățiți și să vă perfecționați procesul de dezvoltare a temei WordPress
Indiferent dacă tocmai ați început să dezvoltați teme WordPress sau sunteți la ea de ani buni, există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri. În acest tutorial foarte detaliat, Siobhan McKeown oferă sfaturi care vă vor permite să vă îmbunătățiți jocul în ceea ce privește dezvoltarea temelor.


28Cum să devii un profesionist de top WordPress
În acest tutorial, Siobhan stabilește câteva lucruri drept și vă arată cum să deveniți cel mai bun dezvoltator WordPress pe care puteți fi vreodată. Acest tutorial merge bine cu Cum să devii un dezvoltator WordPress de top tutorial de Jonathan Wold.


29Cum să creezi un buletin de e-mail zilnic și săptămânal în WordPress
Marketingul prin e-mail este cea mai importantă formă de marketing online. Mesajul dvs. este trimis direct publicului dvs. destinat, care este mai probabil să îl primească și să răspundă în consecință (pozitiv). Cu alte cuvinte, mesajul de marketing nu este diluat, iar bugetul este menținut scăzut în comparație cu alte forme de marketing online, acest tutorial realizat de Redacția de la WPBeginner vă va ajuta să configurați buletine de e-mail în WordPress.


3040 de plugin-uri WordPress obligatorii pentru 2014
Internetul este plin de plugin-uri WordPress excelente și utile. Prin urmare, alegerea celor mai buni este o sarcină ascendentă. În acest tutorial, Freddy vă prezintă patruzeci (40) de plugin-uri WordPress obligatorii pentru 2014.


31Secretele blogurilor WordPress cu trafic ridicat
Doriți să știți cum fac băieții mari ai WordPress ceea ce fac? Cum generează milioane de accesări și rulează bloguri WordPress cu zeci de milioane de vizualizări? Ți-ar plăcea să afli ce au de spus dezvoltatorii WordPress Core despre aceste monstruoase bloguri WordPress? Acest tutorial răspunde la aceste și alte întrebări.


32Teme pentru copii WordPress: Un ghid ce trebuie să știți
Ce sau cât de multe știi despre temele copiilor? Temele pentru copii vă permit să personalizați site-ul dvs. web fără a edita tema părinte. În acest fel, puteți actualiza tema părinte ori de câte ori fără să vă faceți griji pentru a vă pierde personalizarea. Încă un lucru, temele pentru copii sunt ușor de backup. Acest tutorial va străluci pe temele copilului WordPress pentru a vă oferi o mai bună înțelegere.


336 sfaturi pentru a conduce mai mult trafic pe site-ul dvs. WordPress
Atragerea traficului către site-ul dvs. web nu este o sarcină ușoară. Acest lucru este destul de descurajant, având în vedere că ai nevoie de trafic pentru a-ți construi o afacere online durabilă. Acest tutorial SEO WordPress vă arată cum să conduceți mai mult trafic către site-ul dvs. WordPress.


34Cum să permiteți utilizatorilor să trimită postări pe site-ul dvs. WordPress
Dacă doriți să oferiți utilizatorilor dvs. oportunitatea de a contribui la site-ul dvs., acest tutorial realizat de WPBeginner vă va arăta cum să faceți asta.


îmbunătățirea-WordPress-user-experienta

354 Sfaturi despre experiența utilizatorului pentru îmbunătățirea site-ului dvs. WordPress
Tom vă arată cum să optimizați site-ul dvs. WordPress pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului. Ei bine, dacă nu aveți idee, implicarea utilizatorilor este totul dacă încercați să creați o afacere online profitabilă.


36Utilizarea interogării selectorului pentru machete conduse pe coloane responsive
Benjamin Intal de la Tuts + explică modul de utilizare a interogărilor media. Interogările media sunt utile pentru crearea de site-uri web responsive și, cu excepția cazului în care trăiești sub un rock, știi deja că designul receptiv este calea viitorului. Este aici pentru a rămâne.


37Cum să alegeți o schemă de culori grozavă pentru site-ul dvs. web
Culorile pe care le utilizați pe site-ul dvs. WordPress vor influența implicarea utilizatorilor. Lasă-l lui Timothy Bowers pentru a-ți arăta cum să atingi echilibrul corect. El știe ce funcționează și ce nu.


38Cum să personalizați ușor administratorul WordPress
Cunoscută și ca backend, zona de administrare WordPress nu este una dintre părțile frumoase ale WordPress. Cu toate acestea, este ușor de personalizat folosind php funcții așa cum se arată în acest tutorial de către Aurelien Denis.


39Cum se creează o pagină separată pentru postările pe blog în WordPress
Postările de blog sunt configurate în mod implicit pentru a apărea pe pagina principală. Aceasta prezintă o problemă dacă și când doriți să creați o pagină de pornire personalizată. Acest tutorial vă va ajuta să creați o pagină separată pentru postările dvs. de blog frumoase.


40Cum se face testarea A / B Split în WordPress folosind Google Analytics
Google Analytics vă ajută să rămâneți la curent cu lucrurile în ceea ce privește statisticile dvs. Testarea Split vă ajută să determinați ce elemente de design și de pagină afectează performanța site-ului dvs. și cât de mult. Acest tutorial vă va ajuta să faceți testarea split / A pentru a înțelege ce trebuie să schimbați pentru a îmbunătăți performanțele site-ului dvs. WordPress.


Este randul tau…

Iată, patruzeci (40) de tutoriale în linie. Am acoperit o serie de tutoriale diferite, de la dezvoltarea temelor la pluginuri și SEO, pentru a menționa doar câteva. Mingea este acum în curtea ta. Puneți aceste tutoriale la test și deveniți cel mai important dezvoltator WordPress pentru care ați fost destinat. Ne vedem în jurul valorii de ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me