Ca nou blogger, este de înțeles că ai fi frustrat de faptul că ai învățat să navighezi pe WordPress. Instalarea, selecția temei și a pluginurilor, navigarea pe tabloul de bord și toate celelalte detalii WordPress trebuie să vă facă să învârtă capul.


Dar instrumentele de succes WordPress vă așteaptă! Există o serie de hub-uri video gratuite și plătite care te vor ajuta să devii bine versat cu WordPress în cel mai scurt timp. Dacă doriți să vă eliminați frustrarea cu privire la cunoașterea WordPress, luați în considerare videoclipurile pentru începători WordPress și resursele suplimentare de mai jos. Să ne scufundăm!

Bazele WordPress amabilitatea WordPress.tv

Una dintre resursele online în premieră pentru învățarea elementelor de bază ale WordPress este WordPress.tv. În cuvintele lor, este „resursa vizuală pentru toate lucrurile WordPress”. Inițial orientat către utilizatorii veterani de WordPress, WordPress.tv are acum o bibliotecă în creștere de tutoriale pentru începători. Iată câteva videoclipuri cu care poate doriți să începeți:

Profilul dvs. WordPress

În tabloul de bord WordPress, puteți seta preferințele profilului utilizatorului. Preferințele pe care le selectați determină modul în care profilul dvs. este vizualizat în postările și paginile dvs. Pagina ta de profil este împărțită în cinci secțiuni: opțiuni personale, nume, informații de contact, despre tine și gestionarea contului. Acest videoclip explică detaliile fiecărei secțiuni.

Setări generale WordPress

Setările generale sună larg, însă această pagină din tabloul de bord WordPress conține câteva setări foarte specifice. În total, există o duzină de setări, dintre care una determină accesul utilizatorilor. Din această pagină puteți stabili dacă cineva se poate înregistra ca utilizator pe site-ul dvs. web și, dacă da, care rol va fi atribuit automat. Vă sugerez să acordați o atenție deosebită explicațiilor despre utilizatorii noi pentru a vă ajuta să vă păstrați site-ul în siguranță.

WordPress Permalink

Setările Permalink determină modul în care URL-urile dvs. sunt afișate în browserele web. Adresa URL a postării sau a paginii poate include numele postului sau pagina, categoria sau eticheta. De asemenea, poate încorpora luna, ziua și chiar a doua când postarea a fost creată. În general, structura de permalink WordPress pentru site-ul dvs. web depinde în mare măsură de funcția site-ului.

Teme și plugin-uri definite pentru WordPress Training Plus de la Lynda

Lynda.com Tutoriale video WordPress

Lynda.com este o resursă online deținută acum de LinkedIn. Oferă videoclipuri educative despre subiecte precum tehnologie, creativitate și afaceri.

O serie de cursuri video WordPress au fost încărcate pe site-ul web și sunt actualizate frecvent. Cursurile de lungă durată sunt disponibile contra cost, dar previzualizările pot oferi o soluție rapidă la arderea întrebărilor WordPress. Iată câteva videoclipuri pentru a fi atenți la:

WordPress: Instruire esențială

După ce am urmărit Bine ati venit fragment video, asigurați-vă că dați clic pe butonul Cunoașterea WordPress link pentru a termina Pregătire esențială previzualizare. Naratorul explică punctele de plecare ale acestei aplicații de publicare web într-unul dintre cele mai informative moduri pe care le-am auzit explicat.

Veți învăța, de asemenea, cum funcționează în mod fundamental WordPress, cum să creați postări și să formatați textul lor fără nicio atingere, cum sunt gestionate fișierele media, rolul paginilor și multe altele. Va trebui să sări peste pentru a vedea conținutul gratuit, dar oferă o probă gratuită dacă dorești să vezi toate cele 5 ore și 14 minute ale acestui curs.

Începeți cu o temă: douăzeci și treisprezece

Acest întreg curs video este vizibil fără membru. Uneori, vă ajută să începeți pur și simplu cu o temă după configurarea site-ului dvs. WordPress. Când instalați WordPress, există de obicei o temă implicită pre-activată, care este pregătită pentru a vă personaliza. Tema corespunde aproximativ anului cu instalarea sistemului dvs. de gestionare a conținutului.

Acest videoclip acoperă o astfel de temă, Twenty treisprezece, care a fost lansat în 2013, dar este încă o opțiune excelentă. Dacă tocmai ați creat site-ul dvs. WordPress, tema Douăzeci și Cincisprezece va fi activă, dar acest videoclip Lynda este încă un bun punct de referință pentru a afla cum să determinați ce caracteristici și funcții ale temei ar putea fi cele mai potrivite nevoilor dvs..

Pluginuri WordPress: SEO

Obținerea cel puțin a unei înțelegeri fundamentale a SEO este esențială pentru orice proprietar de site-uri. Acest videoclip discută despre două plugin-uri SEO care vă pot ajuta să vă optimizați site-ul.

Plugin-urile ajută la optimizarea SEO prin meta tag-uri, titluri de post și pagini, termeni cheie, meta descriere și etichete și descrieri de imagini. Ca și în cazul primului videoclip Lynda.com pe care l-am acoperit, veți avea nevoie de un proces gratuit sau de membru complet pentru a vizualiza întregul curs.

Chiar și mai multe Tutoriale și resurse video WordPress

WP101.com Tutoriale video

În ultimii șapte ani, WP101.com a fost resursa de acces la WordPress, atât pentru începători cât și pentru dezvoltatori. Începătorii WordPress învață elementele de bază prin videoclipuri scurte și informative, în timp ce dezvoltatorii folosesc aceste resurse pentru a-și educa clienții.

Videoclipurile de bază pentru a începe cu WordPress oferă rezumări detaliate (dar scurte) despre fiecare subiect. Dar există o bibliotecă completă de tutorial disponibilă cu un membru, care acoperă subiecte suplimentare precum tabloul de bord WordPress, gestionarea comentariilor și chiar implementarea pluginului SEO Yoast.

WPExplorer TV

Să nu uităm, de asemenea, televizorul WPExplorer. Am depus un efort pentru a crea ghiduri utile pe care le puteți urmări în timp ce înveți să utilizați WordPress. Unele dintre tutorialele noastre acoperă pluginuri precum Visual Composer sau moduri simple de a activa opțiunea de font în editorul WYSIWYG, dar rămâneți la curent (și asigurați-vă că vă abonați) pentru momentul în care sunt postate noile videoclipuri noastre.!

ShoutMeLoud.com Tutorial cu link-uri sparte

O altă resursă de tutorial video pentru începătorii WordPress este ShoutMeLoud. Site-ul și blogul lor acoperă mai multe subiecte pentru a-ți merge blogul, dar un videoclip care a evidențiat pentru mine a fost Cum se utilizează pluginul WordPress Broker Link Checker (2m 58s). Ultimul lucru pe care îl doriți este ca linkurile sparte să fie redate pe site-ul dvs. web. Acest videoclip vă arată cum să utilizați eficient pluginul Broken Link Checker, astfel încât motoarele de căutare să știe că pot avea încredere în site-ul dvs. web.

Tutorialul WPChick Beaver Builder

TheWPChick este condus de bloggerul Kim Doyal. Ea oferă o mulțime de sfaturi pentru bloggerii care creează toate formele de conținut: text, video, episoade de podcast și multe altele. Videoclipurile ei pe Plugin Beaver Builder (17m 36s) și Pluginul Shortcodes Ultimate (12m 52s) sunt două demonstrații de top. Aceste videoclipuri și multe altele sunt un loc minunat pentru început pentru orice începător WordPress!


Dacă vă enervați cu WordPress, nu trebuie să căutați sisteme alternative de gestionare a conținutului. Există o mulțime de videoclipuri pentru începători WordPress pentru a vă putea urmări. Puteți petrece câteva minute pe zi urmărind tutoriale video care explică clar cum să construiți și să operați site-ul.

Puteți începe cu tutorialele de bază, cum ar fi cele găsite pe WordPress.tv, Lynda.com și WP101.com, apoi puteți avansa către site-uri web precum TheWPChick și ShoutMeLoud.com.

Cum să te educi despre WordPress? Sunteți conștienți de tutorialele video utile care nu sunt menționate aici? Ne-ar plăcea să le împărtășiți cu noi mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me