Enten du nettopp oppdaget WordPress eller du har brukt plattformen for eons, vil ressursene vi skal avsløre i dette innlegget gi gode tillegg til WordPress-verktøyet ditt. For å gjøre innlegget enkelt å fordøye, har vi delt det i syv seksjoner, nemlig:


 1. WordPress Blogger
 2. WordPress veiledning nettsteder
 3. WordPress Books
 4. WordPress-plugins
 5. WordPress temaressurser
 6. WordPress Hosting
 7. Ekstra WordPress-ressurser

Uten videre, la oss si noen få ord til hver seksjon. Gled deg og ikke glem å dele din mening i kommentarfeltet nedenfor!

WordPress Blogger

Internett er et hav av WordPress-blogger som diskuterer temaer som passer både nybegynnere og avanserte WordPress-brukere. Følgende blogger er noen av de beste WordPress-bloggene der ute:

wpexplorer-logoWPExplorer

Vel, du måtte ha gjettet at vi er en flott WordPress-ressurs. Her på WPExplorer gjør vi vårt beste for å gi deg ferskt innhold av høy kvalitet hver dag. Enten du leter etter kodingstips, anbefalte plugins eller om du er ute og leter etter et nytt WordPress-tema, har vi deg dekket.


knusende-maga-logoWordPress Smashing Magazine

Spør omtrent hvilken som helst WordPress-utvikler (eller webdesigner), så vil de ha noe godt å si om Smashing Magazine. Magasinet har en egen WordPress-kategori som inneholder mange nyttige WordPress-innhold. Det er en flott ressurs for alle som ønsker å lære det grunnleggende om WordPress-utvikling.


codepoet-logoCode Poet

Hvis du har kjent WordPress lenge nok, må du ha kommet over setningen (eller sitatet) “Code is Poetry”. Nei? Vel, det betyr ikke så mye uansett. Code Poet er en enorm og fantastisk ressurs for enhver WordPress-utvikler og bruker. En kontring av Automattic, Code Poet tilbyr mange WordPress-relaterte emner, inkludert WordPress SEO, sikkerhet, plugins, temautvikling, skriving og så videre..


Torque_Facebook_Icon-580x580Dreiemoment (WP Daily)

WP Daily (også kjent som Torque Mag) er en samling av de siste hendelsene i WordPress-verdenen. Kjøres av gutta bak 8bit og Standardtema, WP Daily er din kilde til WordPress-nyheter og inspirasjon. Du vil få alle slags WordPress-nyheter fra eksperter fra samfunnet og en omfattende arkivdel.


wp-motor-logoWPEngine Blog

WPEngine, gutta bak den berømte WPEngine Managed WordPress Hosting, driver en ressurssterk blogg som administreres av Austin Gunter. Bloggen inneholder informative artikler om blant annet optimalisering av WordPress.


WordPress veiledning nettsteder

Mens WordPress-blogger gir tips, artikler og noen ganger opplæringsprogrammer på WordPress, er det andre WordPress-nettsteder som spesialiserer seg (eller noe spesialiserer seg) i WordPress-tutorials. Følgende nettsteder har tutorials seksjoner dedikert til WordPress:

wprecipies-logoWPRecipes

Leter du etter å forbedre funksjonaliteten til ditt WordPress-nettsted? I så fall er WP-oppskrifter WordPress-veiledningssiden du vil besøke. WP Recipes tilbyr enkle og raske WordPress-tips og opplæringsprogrammer for å forbedre funksjonaliteten til WordPress-plattformen.


wptuts + på lindex.comWPTuts+

WPTuts + er WordPress-utvidelsen av det massive Tuts + -nettverket. Tutsplus er et av de mange prosjektene som Envato, Inc. har brakt til oss. Administrert av Japh Thompson – en kjent WordPress-entusiast – WPTuts + gir førsteklasses WordPress-tutorials, guider, skjermkast, artikler osv..


wpmudev-logoWPMU

WPMU er hjemmet til WordPress-utviklere og forfattere som deler mye om WordPress. Bloggen, som drives av James Farmer, deler mange nyttige WordPress-tips og guider. Siden deres er også hjemmet til noen av de mest fantastiske WordPress-temaene og pluginsene som du kan få full tilgang til via premium medlemskap.


wpbeginner-logoWPBeginner

WPBeginner eies og administreres av en Syed Balkhi, og tilbyr et bredt spekter av WordPress-veiledninger. Annet enn det, ta en titt på WPBeginner hvis du leter etter WordPress-videoer og avtaler.


Siteground-logoSiteground

Mest kjent for sin fantastiske hosting-tjeneste tilbyr de administrert WordPress-hosting til en veldig rimelig pris, men også SiteGround har en dedikert opplæringsdel som dekker WordPress. Noe av det du kan lære på SiteGround, inkludert tilpasning av WordPress-temaer, forbedring av WordPress-sikkerhet og mer i tillegg til gratis WordPress-videotutorials.


Websitesetup-logoWebsitesetup.org

Robert Mening bygde WebsiteSetup.org for å hjelpe noen – fra bloggere til bedriftseiere – å lage sin egen webside uten å måtte lære seg kode. Guiden er veldig detaljert, men likevel veldig enkel å følge – selv om du ikke er veldig teknisk. Ta en titt på noen av guidene hans om hvordan du bygger et nettsted ved hjelp av WordPress, Drupal og Joomla (Ja, de er gratis!).


WordPress Books

Siden fødselen til WordPress for ti (10) år siden, har mange forfattere / utviklere gitt ut bøker som dekker alt som gjelder WordPress. Temaer spenner fra WordPress grunnleggende kunnskap til avanserte emner om WordPress-utvikling. Følgende WordPress-bøker kom til listen vår av en åpenbar grunn. Alle av dem er kvalitets WordPress-ressurser fra respektable forfattere ��

wordpress-to-goWordPress To Go: Hvordan bygge et WordPress-nettsted på ditt eget domene, fra riper, selv om du er en nybegynner

Med to hundre (200) positive anmeldelser (i skrivende stund) og en vurdering av 4,4 av 5 stjerner, er WordPress To Go av Sarah McHarry den enkleste, men likevel praktiske WordPress-boken på nettet akkurat nå. Boken holder seg fri fra “… sjargong og gobbledygook av andre internettguider.” Dette er sannsynligvis grunnen til at det er en av Amazonas bestselgere på Kindle.


knusende-wordpressKnusende WordPress: Beyond The Blog

Smashing WordPress: Beyond The Blog av Thord Daniel Hedengren er boken du vil ha hvis du leter “… å bygge omtrent hva som helst i WordPress.” Boken vil hjelpe deg med å lage WordPress-prosjekter for SEO, integrere WordPress-plattformen din med sosiale medier, lage netthandelssider, gallerier, skjemaer, tilpassede temaer, påloggingsformer og mer. Smashing WordPress: Beyond The Blog er boken du trenger for å få mest mulig ut av WordPress-nettstedet ditt.


WordPress-plugin-devProfesjonell WordPress Plugin Development

Ønsker du å skrive dine egne WordPress-plugins? Er du en plugin-forfatter som ønsker å finpusse ferdighetene dine? Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, viser Professional WordPress Plugin Development hvordan du utvider WordPress ved å bruke plugins, og viser deg hvordan du utvikler dine egne WordPress-plugins. Boken, forfatter av Brad Williams, Ozh Richard og Justin Tadlock, tilbyr leserne en praktisk tilnærming til å lage WordPress-plugins. Det gjør det enkelt å bygge plugins ved å tilby kodeprøver og detaljerte illustrasjoner.

“Jeg vil anbefale denne boken til alle som tenker å lage sin første [WordPress] plugin.” – Andre J. Bales

Boken har en rating på 4,8 av 5 stjerner og selger kun til $ 28 dollar.


wordpress-for-dummiesWordPress For Dummies

WordPress For Dummies av Lisa Sabina Wilson og Matt Mullenweg (ja, han fra WordPress) er en fantastisk guide for alle uansett om du nettopp starter din første blogg eller flytter fra en annen bloggplattform til WordPress. Boken er lett å forstå og lar deg dra full nytte av WordPress ‘fleksibilitet og brukervennlighet. Det er guiden du trenger for å utnytte potensialet som WordPress tilbyr.


wordpress-design-devProfesjonell WordPress: Design og utvikling

Med en vurdering av 4,4 av 5 stjerner er denne boken av Brad Williams, David Damstra og Hal Stern en høyt rost ressurs for alle som ønsker å utvikle WordPress nettsteder. Boken dekker emner som: HTML5, CSS3, JavaScript, Egendefinerte innleggstyper, Tilpassede taksonomier, Multisite osv. Boken inneholder videre kodeprøver, som du kan laste ned fra bokens side.

For mer, sørg for å sjekke innlegget vårt om alle de beste WordPress-ressursene når du starter.

WordPress-plugins

Vi har dekket ganske mange premium-plugins og gratis plugins tidligere. Jeg vil at WordPress Plugins-siden vår finner alle de beste programtilleggene for omtrent alt.

WordPress temaressurser

Det kan være en ganske oppoverbakke oppgave å velge et kvalitetstema siden det er så mange temabutikker på internett. I det siste har vi skrevet om de beste WordPress-tema-medlemskapene, og alle de følgende temabutikkene er veletablerte, noen av dem har vi snakket om før.

Elegant-Temaer-logoElegante temaer

Elegante temaer er hjem til noen av de vakreste premium WordPress-temaene på nettet. Elegante temaer er mest kjent for fantastisk design av temaene, avanserte funksjoner og dedikert støtte. Deres siste tema Divi er et godt valg for omtrent alle nettsteder, og de jobber for tiden med en stor oppdatering for å legge enda flere funksjoner til dette omfattende temaet. De har åttisju (87) premiumtemaer for den inkluderende prisen på $ 69.


themify-logoThemify

I følge Themify er deres mål “… å hjelpe ikke-kodere til å treffe bakken.” Themifys standard dra & slipp-rammeverk tillater “… for raske tilpasninger til temaer uten å måtte berøre kode: ganske enkelt justere temainnstillinger og stiler gjennom alternativpanelet.” Themify-rammeverket er vakkert, fagkodet og inneholder funksjoner som egendefinerte widgeter, Drag & Drop Builder og kortkoder blant andre. I tillegg er det enkelt å tilpasse og kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hva mer? Themify tilbyr en samling av vakre, moderne og prisgunstige temaer som hjelper deg med å sette opp butikk raskt. I tillegg har vi en 20% rabatt på Themify-kupongen på nettstedet vårt som gjør dette til et enda bedre kjøp.


Genesis-logoGenesis WordPress Theme Framework – StudioPress

På toppen av å tilby Genesis – et av de beste WordPress-temarammene på nettet – tilbyr StudioPress en enorm samling med temaer inkludert temaer fra tredjepart. Gutta på StudioPress har gitt seg et navn i de premium WordPress-temanisjene, ettersom tilbudene deres ikke er mindre enn topp kvalitet. Selv om prisene deres er litt høyere enn noen av de andre temalternativene der ute, får du mye for pengene og et kvalitetsrammeverk som du kan bygge videre på. Genesis er et flott sted å starte når du oppretter et nytt nettsted.


Themeforest-logoThemeforest

En del av Envato, ThemeForest tilbyr over tretten tusen (13 000) WordPress-temaer og maler med priser fra $ 3 dollar. Ja, du har lest det riktig. $ 3 dollar. Ikke bli kronglete, nettstedet inneholder noen av de beste WordPress-temaene på nettet. ThemeForest er hjem til et stort antall WordPress-utviklere, inkludert WPExplorer. Det er en flott ressurs for WordPress-brukeren som leter etter profesjonelle temaer, så vel som utviklere som ønsker å tjene penger på å anbefale / selge temaer.

WPExplorer-temaer

Vi har en omfattende samling av premiumtemaer (som vi er veldig stolte av) her. Ikke ta ordet for det, ta gjerne en titt på våre håndlagde WordPress-temaer. Vi lager temaer bygd på kvalitetskode, med funksjoner du ønsker, til priser du har råd og med topp støtte fra en Themeforest Elite-forfatter. Vårt mest solgte Total WordPress-tema er et flott eksempel på arbeidet vårt. Dette svært fleksible temaet passer perfekt for bedrifter, frilansere, fotografer, bloggere og alle. Sjekk det ut!

WordPress Hosting

Som WordPress-bruker trenger du en god vert for nettstedet ditt. En god webvert vil gi deg den tryggheten du trenger for å lage et vellykket WordPress-prosjekt (vi bruker WP Engine hos Explorer og vi elsker verten vår siden de holder nettstedene våre kjører for alle dere). Følgende er noen av de beste ressursene for hvordan du velger den beste WordPress-verten:

 • WordPress Hosting: Hvordan velge det beste
 • Hva du trenger å vite om administrert WordPress Hosting
 • Hvordan velge riktig WordPress Hosting
 • WordPress Hosting
 • Er du en vertsleverandør? Se disse Hosting WordPress-temaene!

Ytterligere WordPress-ressurser

Denne delen oppsummerer andre WordPress-ressurser som ikke er dekket i dette innlegget.

WordPress informasjons- og utviklingsressurser

WordPress Services

 • Sucuri – premium WordPress sikkerhetstjeneste
 • ManageWP – ManageWP hjelper deg å administrere flere WordPress-nettsteder fra et enkelt dashbord
 • Vaultpress – WordPress-beskyttelse og sikkerhetskopiløsning fra Automattic
 • StackPath CDN – Topp av klassen Content Delivery Network

Bevæpnet med ressursene ovenfor er du klar til å ta WordPress-verden med storm. Ingenting skal stå i veien for deg, så vær så god som mulig WordPresser der ute. Ser deg rundt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me