WordPress-tips: 15 WordPress-feil å unngå for enhver pris

Bare du kan gjøre WordPress-nettstedet ditt så kraftig eller svakt som du vil. Det er klart, vi ønsker alle å bygge den mest formidable av nettsteder, men dessverre vil ikke dette skje ved en tilfeldighet – du må ta bevisste valg og deretter gå på jobb. Selv om dette er den tilnærmingen enhver WordPress-bruker skal anta, ender vi alle opp med å gjøre feil fordi vi for det første alltid har det travelt, og for det andre er vi generelt uforsiktige som en art. Å feile er menneskelig husk?


Hvis du er ny på WordPress, vil dagens innlegg vise deg hvordan du kan unngå femten (15) WordPress-feil. Hvis du slo sammen WordPress-nettstedet ditt i en hast og gjorde disse blant andre feil, vil dette innlegget vise deg hvordan du kan fikse problemene dine og komme deg tilbake på riktig vei.

Grip en blyant og litt papir, vi skal sette opp nettstedet ditt rett i tre, to, ett …

1. Glemme / ignorere sikkerhetskopier av nettsteder

Har du sjekket ut dette sikkerhetsinnlegget til WordPress? I dette innlegget skisserte vi i lengden tiltakene du må ta for å styrke sikkerheten på ditt WordPress-nettsted. Jeg ønsker å gjengi et poeng i det innlegget – å sikkerhetskopiere WordPress-nettstedet ditt.

Å utvikle nettstedet ditt uten vanlige sikkerhetskopier er som å hoppe fra et fly uten renn. Bare Kaptein Amerika gjør det, og hvis du ikke kan spole tilbake tiden som Curtis i Misfits, vær så snill å vane å sikkerhetskopiere WordPress-nettstedet ditt, ellers kan du miste alt.

Kanskje glemmer du å ta sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Kanskje det er slitsomt, og du har ikke noe for hverdagslige oppgaver. Eller så har du sannsynligvis ikke tid. Vel, du trenger ikke å ta sikkerhetskopi av WordPress manuelt. Du kan bruke WordPress-backup-plugins eller kommersielle tjenester som sikkerhetskopierer nettstedet ditt automatisk med jevne mellomrom. Jeg vil anbefale:

Topp sikkerhetskopitjenester

 • WPEngine – Topp av klassen Administrert WordPress Hosting-leverandør. De gir innebygde sikkerhetskopifunksjoner.
 • Vaultpress – WordPress Backup and Security. De gir automatiserte sikkerhetskopier med enkle gjenoppretter.
 • Ta kontakt med leverandøren av webhotellet ditt. Noen webhoteller tilbyr regelmessige sikkerhetskopier.

WordPress Backup-plugins

2. Ignorerer WordPress-oppdateringer

Oppdaterer WordPress

Du vil bli overrasket over det enorme antallet WordPress-brukere som driver sine ‘elskede’ nettsteder på utdaterte versjoner av WordPress.

Det verste er at flertallet av nevnte brukere mener at oppdatering til den nyeste versjonen av WordPress vil ødelegge nettstedene deres. Så de klamrer seg fast til gamle plugins og temaer bare fordi utviklerne ikke gadd nok til å oppgradere. Her ute får WordPress nye og spennende funksjoner hele tiden og blir tøffere med tanke på sikkerhet.

Hvis oppgraderinger ikke var nødvendig, ville vi ikke ha WordPress vi kjenner og elsker i dag. Utdaterte funksjoner og sikkerhetsproblemer går hånd i hånd, og hvis du ikke kjører nettstedet ditt på WordPress 3.9.1 eller høyere, ber du om å bli hacket.

Ikke ignorere varslene om oppgradering, og hvis et tema eller plugin brytes etter oppgraderingen, er det bedre alternativer. Hvis du ikke kan få et passende alternativ, kan du bygge et eller ansette en utvikler og slutte å være smålig.

3. Bruke “Admin” som brukernavn

La meg se hånden din hvis ‘admin’ er brukernavnet ditt? Du har sannsynligvis et svakt passord, og hackere kan ikke vente med å komme inn på nettstedet ditt (hvis de ikke allerede har gjort det).

“Slutt å bashe meg, WordPress oppretter” admin “brukernavnet som standard. Det er ikke min feil! ” Vel, du kan endre det! Du kan endre det når du installerer WordPress. La det være som hvis du virkelig hater nettstedet ditt. Bruk aldri “admin” som brukernavn. Husk deretter å lage vanskelige å sprekke passord.

4. Laste ned “Gratis” WordPress-temaer hvor som helst

Avslutt favoritt søkemotoren din akkurat nå og slå opp “gratis WordPress-temaer.” Jeg vil spare deg for bryet; vil du få en morsom “gratis” WordPress-tema pakket og klar for nedlasting.

Det eneste problemet er at de fleste av disse gratis-for-alle-temaene ikke virkelig er gratis. De fleste av dem er lastet med ondsinnet kode og koblinger som ikke gagner deg. Suksessen til WordPress-bloggen din avhenger av mange faktorer som kvaliteten på temaet ditt. Hvis du velger feil (eller mangelfullt) WordPress-tema, kan du like godt kysse farvel til suksess på nettet. Hvis du er ute etter profesjonelle premium WordPress-temaer, kan du gå med et anerkjent selskap som:

 • WPExplorer
 • Themify
 • Elegante temaer
 • Genesis
 • Total WordPress temaramme
 • Eller ansett en WordPress-utvikler for å lage et tema for deg

På et stramt budsjett? Vi har deg dekket. Du kan få fantastiske og gratis WordPress-temaer på:

Hold deg fri fra gratis WordPress-temaer hvor som helst på nettet – sørg for at du bare laster ned temaer fra anerkjente kilder. De vil dra deg ned. Si nei til gratis temaer av lav kvalitet.

5. Glem å installere et cache-plugin

Buffer WordPress-plugin

Hvis du er greenhorn for WordPress (og webutvikling), vet du sannsynligvis ikke hva cache er. Hvis du vet hva cache er, men ikke bry deg om å installere en cache-plugin, kaster du bort mye sekunder på sidebelastningstiden.

Ønsker å gi de besøkende supersnelle sidehastigheter som resulterer i en oppfylende brukeropplevelse, installer en cache-plugin eller registrer deg med et Content Delivery Network (CDN). Her er løsningene jeg bruker for å supercharge nettstedene mine:

Andre muligheter:

Noen WordPress-vertsfirmaer inneholder også hurtigbufringsalternativer for deg. WPEngine har innebygd hurtigbufring, og SiteGround tilbyr en SuperCacher WordPress-plugin med noen av planene sine. Forsikre deg om at verten ikke gir cache-alternativer før du installerer din egen plugin, da dette kan føre til konflikter og ende opp nettstedet. Så bare hold øye med.

6. Holde prøvesiden

For noen dager siden installerte jeg et responsivt tema på en side for en klient. Jeg installerte temaet på en fersk kopi av WordPress som tydeligvis fulgte med eksempelsiden. Siden temaet på én side fungerer med seksjoner (i motsetning til flere sider) og kom med sitt eget Alternativskjerm, eksempelsiden ble skjult fra visningen. Jeg så det senere når jeg la til ekstra sider. Nok å si, jeg ville gått glipp av eksempelsiden hvis jeg ikke trengte ekstra sider.

Bortsett fra, visste du at over en (1) million WordPress-brukere fortsatt har eksempelsiden på sine nettsteder? Hvis dette er overraskende, bør du vite at et flertall av disse menneskene ikke vet om prøvesiden eller glemte å slette den. Hvis du ikke bruker eksempelsiden (og hvorfor vil du bruke den uansett når du kan opprette en million og en annen side uansett), fortsett og slett den med en gang. Det ser ikke bra ut på den profesjonelle bloggen din. Det er fordi det er en feil.

7. Aldri moderering av kommentarer

Modererer kommentarer

Kommentarer forteller deg hvordan leserne dine reagerer på markedsføringsmeldingen. Men det krever besluttsomhet og innsats for å moderere kommentarer, spesielt hvis du får flere enn noen få. Mange eiere av små bedrifter vet ikke hvordan de skal administrere nettstedene sine, og de ender opp med mange kommentarer som krever moderering. De fortsetter å legge den av til det setter dem fast.

Så har vi spam-kommentarer, som virkelig kan skade SEO-en din i tillegg til å skremme bort leserne. Godkjenn aldri spamkommentarer selv ved en tilfeldighet – uansett hvor godt skrevet. Hvordan forteller du gode kommentarer fra spam-kommentarer? Hvordan skiller du hveten fra agnet? Vel, det er enkelt. Hvis den går som en and, kvakker som en and, ser ut som en and, må den være en and. Hvis det er spam, vil du vite det umiddelbart.

Hvis du ikke vil ha kommentarer, kan du deaktivere kommentarer via Innstillinger >> Diskusjon >> Standard Artikkelinnstillinger eller bruk en plugin som Deaktiver plugin for kommentarer. For å holde spam-kommentarer i sjakk, bruk Akismet eller noen av disse spam-blokkering-programtilleggene.

8. For mange kategorier, ikke nok tagger

WordPress lar deg lage kategorier og tagger enkelt. Dette kan hjelpe deg med å gruppere relaterte innlegg for å forbedre tilgjengeligheten. Ofte blir folk bortført og ender opp med å opprette kategori etter kategori for å gå med hvert nye innlegg.

Dessverre er det mange som ikke merker innleggene sine så mye som de kategoriserer dem. De ender opp med å lage hundrevis av kategorier og få (om noen) tagger. Dette er ikke bra for SEO og nettstedarkitektur. Videre kan du bruke kategorier og tagger om hverandre. Du kan til og med bruke koder i navigasjonsmenyer akkurat som kategorier. Lære mer om Kategorier vs tagger i Codex.

9. Bruke standardfikonet

Jeg er skyld i denne. I et hastverk med å starte nettstedet og begynne å tjene penger (haha), glemmer ofte mange WordPress-brukere å endre favorittene. Du vil se nettsteder som har favoritter fra hostingleverandørene sine, f.eks. Bluehost eller fra deres rammeselskap f.eks. Genesis.

Akkurat som logoen din, er favoritten din identitet på nettet. Dessuten vil de besøkende se favorittene dine når de bokmerke nettstedet ditt. Som du kan se, er dette gode grunner til å endre favoritten din. Det er enkelt arbeid som du vil se ved å redesigne ditt WordPress-nettsted (for å legge til et personlig preg).

10. Å gå med den gale plattformen

Vist du mellom WordPress.com og WordPress.org? Vet du ikke hvilket alternativ du skal velge? Mange nybegynnere tar ofte feil valg og ender med å angre senere.

Selv om hver plattform har sine fordeler, er WordPress med selvvertshus et flott alternativ for mange en bedrift – liten og stor siden den gir deg mer kontroll over nettstedet ditt. Velg en plattform som passer dine behov. Denne guiden på WordPress.com vs WordPress.org bør hjelpe.

11. Har ikke et mobilt eller responsivt nettsted

Mobil responsive nettsteder

Fremtiden er mobil, og du gjør deg selv en bjørnetjeneste hvis WordPress-nettstedet ditt ikke kan tilpasse seg mobile enheter. Hvis nettstedet ditt ikke er mobilvennlig, kan du tape på mye virksomhet. Annet enn det, vil Google straffe deg hvis mobiltrafikken din videresendes til skrivebordets hjemmeside.

Du kan mobilisere nettstedet ditt ved hjelp av plugins som WPtouch eller bruk responsiv design fra start. Responsiv design (bruker HTML + CSS3) sørger for at nettstedet ditt ser bra ut på alle enheter uavhengig av skjermbredde.

12. Glem å sette opp Permalinks

Som vi så i innebygde WordPress-alternativer du bør bruke, er det mange som bruker standard URL-struktur, dvs. yourdomain.com/?p=23. Du vil ikke la permalinkene dine se slik ut – det er dårlig både for SEO og brukeropplevelse. Etter å ha installert WordPress, gå til Innstillinger >> Permalinks og oppdater permalinkene dine.

13. Ikke installerer et kontaktskjema

Kontaktskjemaet er en integrert del av ethvert nettsted. Kontaktsiden skal jobbe hardt for din online virksomhet, men det er overraskende å se hvor mange WordPress-brukere som skyter seg selv i foten ved å glemme å ta med et kontaktskjema på kontaktsidene sine.

Mange mennesker bare lister opp e-postmeldinger og kanskje et telefonnummer og glemmer kontaktskjemaet helt. Dårlig trekk. Å legge opp e-postene dine vil bare tiltrekke spam til postkassen din. Et kontaktskjema derimot vil lette engasjement. WordPress har en innebygd kontaktskjermbygger som er tilgjengelig via postredigeringsprogrammet, men hvis du trenger flere funksjoner, kan du sjekke ut Kontaktskjema 7 eller Gravity Forms.

14. Glemmer Google Analytics

Google Analytics

Flertallet av nye brukere installerer ikke Google Analytics etter å ha installert WordPress. Kanskje har du det bra med Jetpack statistikk men du bør vite at du går glipp av så mye innsikt om nettstedet ditt.

Google Analytics hjelper deg med å ødelegge trafikken, slik at du vet hva du skal optimalisere for bedre ytelse. Vi anbefaler å installere Google Analytics og registrere deg med Googles verktøy for nettredaktører.

15. Ikke optimaliser bilder

Når du begynner å bruke WordPress, har du det travelt med å publisere det første innlegget du glemmer å optimalisere bildene dine. Tunge bilder bremser nettstedet ditt og påvirker brukeropplevelsen negativt. Før du laster opp bilder til WordPress-nettstedet ditt, må du optimalisere dem for best mulig ytelse. Hvis du bruker Adobe Photoshop, må du sørge for at du lagrer bildene dine for nettet med alternativene “Lagre for web”. Sjekk bildebehandlingsprogramvaren for alternativet “Lagre for nettet”.

Over til deg…

Vi har nettopp listet opp femten (15) av de verste WordPress-feilene du bør unngå for enhver pris. Er du klar over andre WordPress-feil andre lesere bør unngå? Vær snill nok til å dele i kommentarene ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map