Vi elsker alle WordPress, men noen ganger kan det gjøre oss gal! Enten det er den fryktede hvite skjermen, en ukjent PHP-feil fra en plugin eller serverproblemer som får nettstedet vårt til å krasje, det er aldri morsomt. Men når WordPress bestemmer seg for å opptre, ikke bekymre deg i det hele tatt – det er alltid en løsning som du kommer til å lære i dette innlegget. Gjør deg klar til å ha det gøy fordi du og jeg skal løse 15 vanlige WordPress-feil. La oss starte med den vanligste WordPress-feilen uten videre.


Contents

1. Intern serverfeil

Nesten alle WordPress-brukere jeg kjenner har møtt den interne serverfeilen minst en gang. Det er ganske irriterende fordi, i motsetning til mange vanlige WordPress-feil, forteller ikke den interne serverfeilen deg hva du trenger å fikse. Dette kan være frustrerende siden feilen kan være et resultat av flere årsaker, som du vil se nedenfor.

Feil i intern server:

Noen av de mulige årsakene til feilen i den interne serveren er følgende:

 • Korrupte plugin-funksjoner
 • Korrupte temafunksjoner
 • Korrupt. Tilgang
 • Utmattet PHP-minnegrense

Intern serverfeilløsninger:

Denne feilen kan enkelt sende en nybegynner til panikkmodus, men bekymre deg ikke, her er noen løsninger.

en. Rediger .htaccess-fil
Siden den interne serverfeilen hovedsakelig er et resultat av en ødelagt .htaccess-fil, logger du deg inn i WordPress-rotkatalogen din via File Manager (eller FTP) og gir nytt navn til .htaccess-filen til .htaccess.old. Oppdater nettleseren for å se om du løste feilen. Hvis feilen forsvant, gå til Innstillinger -> Permalinks og klikk på Lagre endringer-knappen for å tilbakestille .htacess- og flushskrivningsreglene. Hvis dette ikke fungerer, må du kanskje sjekke pluginsene dine.

b. Deaktiver alle plugins
En plugin du nettopp installerte, kan være problemet, men det er flott fordi du vet hva du skal avinstallere eller slette. Andre ganger kan denne WordPress-feilen dukke opp som et resultat av en gammel plugin (eller flere plugins som er inkompatible). Du vet ikke sikkert om problemet er pluginsene dine, med mindre du deaktiverer programtilleggene.

ASIDE: Hvis du ser den interne serverfeilen, har du sannsynligvis ikke tilgang til WordPress Admin. Så, hvordan vil du deaktivere programtilleggene dine? Vi fant dette hvordan du deaktiverer alle plugins når du ikke har tilgang til de administrative menyene post hos WordPress Codex. Hvis feilen forsvinner etter at du har deaktivert alle plugins, fant du problemet ditt, og det er på tide å spille et lite prøve- og feilspill. Reaktiver en plugin av gangen til du får den skyldige. Slett pluginen og få en bedre erstatning. Du kan også informere plugin-forfatteren fordi WordPress er vakker og det burde være plugins.

c. Endre temaer
Hvis problemet ikke var plugins, er kanskje temaet ditt. Bytt til Twenty Twelve-temaet og last inn nettstedet ditt på nytt. Hvis du fremdeles ser feilen, må du kanskje oppgradere noen av WordPress-mappene dine.

d. Reparer wp-admin og wp-inkluderer mapper
På dette tidspunktet har du sannsynligvis løst denne WordPress-feilen. Men hvis dette ikke er tilfelle, kan du prøve å erstatte wp-admin og wp-inkluderer mapper med nyere fra en fersk WordPress-installasjon.

e. Øk PHP-minnegrensen
Hvis alt annet mislykkes, må du bli skitten og skitten og rote med noen få ting på serveren din. Den interne serverfeilen kan være frustrerende, så jeg forventer ikke at noe skal stoppe deg. Her er en flott guide til å øke PHP-minnet av de gode gutta på WordPress. Hvis du liker å ta snarveier, kan du fyre opp kodeditoren din og opprette en tekstfil som heter php.ini. Legg til denne koden i denne filen:

hukommelse = 64MB

Lagre og last opp filen til / wp-admin / mappen. Hvis du øker PHP-minnet ditt, løser du problemet med nettverten for å sette en finger på det som er utmattende. Det kan være alt fra ødelagte temafunksjoner til dårlig designet plugins blant annet. Webhotellet ditt vil gi deg informasjon fra serverloggene.

2. Auto-oppdatering mislyktes

WordPress kommer nå med en automatisk oppdateringsfunksjon som tar vare på sikkerhet, mindre feil og slike ting. Funksjonen er rent geni på jobben. Det er flott, men noen ganger mislykkes det. Hvis du vurderer funksjonen for automatisk oppdatering, krever det ikke noen menneskelige innspill. Hvordan forteller du når oppdateringen mislykkes? Du vil se ett av følgende:

 • En PHP-feilmelding
 • En blank hvit skjerm (Også kjent som den hvite skjermen til døden – WSOD)
 • En advarsel som sier at oppdateringen mislyktes

Oppdater mislykkede årsaker:

 • Problemer med Internett-tilkoblingen under automatisk oppdatering
 • Brutt forbindelse med hoved WordPress-filer
 • Feil filtillatelser

Oppdatering mislyktes Løsning:

Oppdater WordPress-nettstedet ditt manuelt. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan du sjekke ut dette Oppdatering av WordPress – Manuelt oppdateringsinnlegg hos WordPress Codex.

3. Syntaks WordPress-feil

Analysen min viste at dette er en veldig vanlig WordPress-feil blant folk som legger til kodebiter til WordPress-nettstedene sine. Når du støter på denne feilen, vil du vanligvis legge merke til noe som:

Analysefeil - syntaksfeil, uventet $ end i /public_html/your_site/wp-content/themes/your-theme/functions.php på linje 38

Denne feilen trenger ikke stresse deg for den forteller deg nøyaktig hvor du finner problemet.

Syntaksfeil Årsak:

Mange ganger skyldes syntaksfeilen en eller flere manglende eller uventede tegn i den problematiske filen. Det meste av tiden forårsaket av at noen mindre erfarne prøver å redigere koden i et tema eller plugin, men det kan også oppstå når du har installert et nytt tema eller plugin som inneholder feilen.

Syntaksfeilløsninger:

en. Lær deg selv å lime inn kodebiter til WordPress
Som WordPress-nybegynner har du en lang (men morsom) måte å gå så langt som å lære WordPress-utvikling. Det er imidlertid ingen hast, så ta deg god tid. Hvis du oppsto denne WordPress-feilen etter å ha lagt til kodebiter på WordPress-nettstedet ditt, må du lære mer om å lime inn kodebiter i WordPress, eller du vil forårsake mer skade.

b. Fix den berørte koden
Hvis denne WordPress-feilen oppstod etter oppdatering av en plugin eller liming av en kode fra nettet, vet du nøyaktig hvor du skal se. Problemet er at du ikke kan fikse koden din via Utseende -> Editor (eller Plugins -> Editor) siden syntaksfeilen låser deg fra nettstedet ditt. Dette er ikke noe som dekker de fleste nybegynnere, slik at de blir friske. Men ikke vær det, du kan enkelt redigere WordPress-filene dine via FTP eller File Manager i cPanel. Finn den berørte filen og fikse koden enten ved å fjerne den eller skrive den riktig.

c. Prøv et annet tema eller plugin
Hvis feilen begynte da du aktiverte et nytt tema eller plugin, er det mest sannsynlig en feil i det temaet eller plugin-modulen. Så det kan være lurt å finne en alternativ eller ta kontakt med utvikleren slik at de kan fikse feilen. I noen tilfeller kan det hende at du ikke kan logge deg på WordPress, i hvilket tilfelle du kanskje må slette plugin eller tema via FTP.

4. Feil ved etablering av en databasetilkobling

Av de vanlige WordPress-feilene er dette ganske selvforklarende. De WordPress feil ved etablering av en databaseforbindelse lar deg vite at noe brøt forbindelsen til WordPress-databasen.

Database Fastsette feilårsaker:

 • wp-config.php feil
 • Problemer med hostingleverandøren din
 • Du har blitt hacket! Og her tenkte jeg at denne spesielle WordPress-feilen ikke er noen stor sak.

Database etablere feilløsninger:

en. Rediger wp-config.php-filen
Få tilgang til wp-config.php-filen via File Manager eller FTP og bekreft om databasenavnet, verten, brukernavnet og passordet er riktige. Hvis du sitter fast eller ikke vet hva du skal gjøre først, kan du vurdere å lære deg noen ting om redigering av wp-config.php-filer.

b. Løs problemer med webhotellet ditt
Hvis wp-config.php ser riktig ut og denne WordPress-feilen fremdeles er et problem, bør du snakke med WordPress-leverandøren din. De vil kunne fortelle deg om serveren er nede eller at databasen din ble avsluttet for å overskride kvoten. Hvis de forteller deg at alt ser bra ut på slutten, er det på tide å implementere litt WordPress-sikkerhet på nettstedet ditt.

c. Skann nettstedet ditt for å finne ut om det er kompromittert
Hackere sover ikke. Nei, det har de ikke. Du kan når som helst bli offer for en hacker, spesielt hvis du ikke vet hvordan du sikrer WordPress-nettstedet ditt. For å sikre at nettstedet ditt ikke er hacket, kan du skanne det ved hjelp av et verktøy som Sucuri Sitecheck. Hvis du får dårlige nyheter, bare vær rolig og sjekk ut dette nettstedet mitt ble hacket innlegg på WordPress Codex.

5. Kort utilgjengelig for planlagt vedlikeholdsfeil

1, 2, 3 … Gå over tid, la oss prøve å forstå hvorfor du får denne ikke så korte WordPress-feilen. Åh, forresten, det skal ikke plage deg i det hele tatt, siden det er ganske enkelt å løse. Men først, la oss se på årsakene.

Feil ved planlagt vedlikehold Årsaker:

 • WordPress-oppdateringen din mislyktes fordi noen ting er utenfor din kontroll
 • De .vedlikehold filen ble ikke slettet etter oppdateringen av en eller annen grunn

Feilløsninger for planlagt vedlikehold:

Har du det moro? Føler du at du kan løse feilene ovenfor hvis / når de vokser opp? Hvis du kan, la oss gå videre til WordPress-feil nummer seks (6).

6. Innhenting av passord via e-post fungerer ikke

Hovedårsaken til dette er glemsom. Kanskje du burde prøve litt minneforbedrende kosthold og øvelser. �� Tuller til side … vi glemmer alle de viktigste tingene som passord, brukernavn og e-postadresser? Som det var, glemte du passordet ditt og ble tvunget til å bruke siden “Mistet passordet”. Problemet er at du aldri mottok tilbakestillingslenken via e-post. Du bestemmer deg for å prøve igjen etter at du har sjekket spam-mappen, men likevel, ingen lenke.

Feil for henting av passord Årsak:

Av en eller annen grunn vil WordPress-installasjonen bare ikke sende deg lenken … årsaken kan være et mysterium! Men hovedproblemet er ikke hvorfor du ikke får passordet ditt, men hvordan kan du faktisk tilbakestille passordet ditt enkelt og raskt? Nedenfor finner du et par løsninger.

Feilløsninger for passordhenting:

en. Tilbakestill WordPress via phpMyAdmin
Dette er den mer tekniske av de to løsningene jeg vil presentere deg med.

 1. Logg inn på cPanel og naviger til phpMyAdmin under databaser
 2. Velg databasen din (webhotellet hjelper deg med å ikke finne databasen)
 3. Navigere til wp_users og klikk på Bla
 4. Gå til brukernavnet ditt og klikk på Redigere
 5. Skriv inn en ny verdi (det nye passordet ditt) i user_pass
 6. Velge MD5 fra rullegardinmenyen under Funksjon
 7. Klikk Gå knappen nederst for å lagre endringene

b. Rediger funksjonsfilen
Og nå for en litt mindre teknisk metode. Funksjonene.php-filen er ansvarlig for mange ting på WordPress-nettstedet ditt. Hvis henting av e-post passord gir deg en vanskelig tid:

 1. Navigere til “../ Wp-content / themes / your_live_theme /”Ved å bruke FTP eller File Manager og laste ned features.php-filen.
 2. Åpne filen i koderedigereren og legg til følgende kode:
  wp_set_password ('DesiredNewPassword', 1);

  Erstatte DesiredNewPassword med ditt nye passord. Nummer én (1) i koden er bruker-ID-nummeret ditt i wp_users bord.

 3. Lagre og last opp features.php
 4. Når du kan logge inn på nettstedet ditt, fjern koden (last ned features.php, slett kode og last den opp til temamappen din)

7. HTTP-feil 403 – forbudt

Hvis du får “Du er ikke autorisert til å se denne siden. (403 feil)Når du prøver å logge deg på WordPress-nettstedet ditt, har du fått en av de vanligste WordPress-feilene – HTTP-feil 403.

HTTP 403 Feil Årsak:

 • Problemer med katalogindekser hvis bloggen din er vert på en Windows-server

HTTP 403 feilløsning:

Legg til index.php til katalogindeksene. Du kan løse denne WordPress-feilen enkelt ved å legge index.php til katalogindeksene. Bare gå til din Kontrollpanel -> Nettalternativer -> Katalogindekser og legg til index.php.

8. Sidefelt under innholdsfeil

Jeg var ganske forvirrende da jeg først møtte denne WordPress-feilen. Jeg var så overbevist om at temaet mitt var helt ristet, at jeg tenkte å endre det helt. Imidlertid tilkalte jeg Google-edderkopper, og noen sekunder senere innså jeg at dette bare var en av de vanligste WordPress-feilene. Denne erkjennelsen tok bort alt det bekymringsfulle. Noen flere klikk og ruller fant jeg årsakene.

Sidefelt under innholdsfeil Årsaker:

 • HTML-feil – noen ganger kan du glemme å lukke noen div div-elementer
 • CSS-feil – Andre ganger kan du ved et uhell bruke uforholdsmessige bredder som ender med å rote opp hele oppsettet

Sidepanel nedenfor Innholdsfeilløsninger:

en. Lukk alle div-elementene
I de fleste tilfeller er penndelelementer ansvarlige for denne feilen. Lukk alle åpne div-elementer og fjern ekstra div-elementer som skyver sidefeltet utenfor vikleelementet. Bruk et verktøy som W3 Validator for å sjekke om HTML-koden din kan være årsaken til denne feilen.

b. Fix CSS
Ukorrekte breddeforhold vil rote opp utformingen din og deretter plassere sidefeltet under innholdsområdet. Du må holde ting proporsjonalt. Hvis for eksempel beholderen din er 920px i bredden, tildeler du 620px til innholdet og 250px til sidefeltet. La de resterende 50px til marginene og hva ikke. Bare hold ting proporsjonalt. En annen ting, vær forsiktig når du bruker flyteegenskapen.

9. WordPress Admin Viser feil

Har du noen gang logget på WordPress bare for å finne WP Admin Dashboard over alt? Det jeg mener det er koblingene ordnet på feil måte fordi dashbordet gjengis uten CSS.

Feil ved administrasjonsvisning Årsaker:

 • Proxy og brannmurer som svarte CSS-filer
 • Korrupte plugins for admin-menyen

Administrasjonsfeilfeilløsninger:

en. Forsikre deg om at du ikke står bak en proxy eller brannmur
Hvis du står bak en proxy eller brannmur (kanskje har du tilgang til nettstedet ditt fra jobb), kan du prøve å få tilgang til dashbordet et annet sted uten fullmakter eller brannmurer. Du kan også prøve å rense brannmuren og proxy-cachen og se om det fungerer.

b. Oppdater / deaktiver admin-programtillegg
Hvis du får denne feilen etter installasjon av en plugin som Lysere menyer og Administrator-rullegardinmeny for admin-menyen, prøv å oppdatere (installere) den på nytt. Hvis denne WordPress-feilen vedvarer, må du deaktivere plugin-modulen.

10. Utkoblet feil

Hvis WordPress-nettstedet ditt lever på en overbelastet delt server, vil du se denne WordPress-feilen oftere enn ikke. Følgende problemer er ansvarlige for denne feilen.

Timeout-feil årsaker:

 • Tunge plugins
 • Temafunksjonsfeil
 • Utmattet PHP-minnegrense

Time Out Error Solutions:

 • Deaktiver pluginene du installerte nylig, eller tilbakestill mappen for plugins
 • Øk PHP-minnegrensen
 • Bytt til Twenty Twelve-temaet for å finne ut om problemet ligger i temaet ditt

11. Advarsel: Kan ikke endre informasjon om topptekst – Overskrift er allerede sendt av

Dette er enda en vanlig WordPress-feil som plager mange WordPress-brukere, spesielt nybegynnere. Hvis du støter på denne feilen, vil du vanligvis se noe som ligner på dette:

Advarsel: Kan ikke endre informasjon om topptekst - Header allerede sendt av (Output startet på /blog/wp-config.php:34)

Den siste delen (Output startet på /blog/wp-config.php:34) forteller deg nøyaktig hvor feilen din stammer fra.

Kan ikke endre topptekstfeil Årsak:

 • Tilstedeværelse av hvite (blanke) mellomrom i den berørte filen (i vårt tilfelle over, vil det være wp-config.php)

Kan ikke endre Header Error Solution:

Du må fjerne de tomme mellomrommene. Slik blir du kvitt denne WordPress-feilen:

 1. Last ned den berørte filen (f.eks. Wp-config.php) via File Manager eller FTP
 2. Åpne filen i favorittredigereren din (f.eks. Notisblokk++)
 3. Fjern alle mellomrom før det første
 4. Fjern alle mellomrom etter stenging?>
 5. Lagre filen

12. Plugin-filen vil ikke slette feil

Noen plugins (og du vil holde deg unna slike plugins) kommer med skjulte filer som blir vonde i nakken når du vil slette plugin-modulen. Dette er en god grunn til å bare laste ned plugins (og temaer for den saks skyld) fra anerkjente nettsteder du stoler på. Problemet er at du ikke kan slette pluginen via WordPress Admin og selv om du sletter plugin-mappen via File Manager (eller FTP), vises plugin-filen fremdeles. Magic? Nei. Her er …

Slett plugin-feil Årsak:

 • Tillegget kom med skjulte eller nestede filer

Slett plugin-feilløsninger:

en. Skaff plugins fra pålitelige kilder
Ikke gå inn å hente plugins fra hele stedet. Hvis du vil kjøpe en godt kodet plugin, kan du gå med anerkjente kilder som CodeCanyon eller WPExplorer. Hvis du leter etter gratis plugins, sjekk ut WordPress plugin repository. Forebygging er bedre enn kur, ikke sant?

b. Slette plugin ved hjelp av Secure Shell (SSH)
Denne løsningen vil bare fungere hvis du har SSH-tilgang til ditt WordPress-nettsted. Dette er hva du skal gjøre. Logg inn på bloggen din ved å bruke SSH og naviger til “../ Wp-content / plugins /“. Bruke Er -aI kommando for å liste opp alle mappene dine, og til slutt slette den problematiske plugin ved å bruke rm (mappenavn) kommando.

13. Feil i WordPress Posts Returning 404

Det er frustrerende å få tilgang til alle deler av WordPress-nettstedet ditt, men innleggene. Hver gang du besøker et enkelt innlegg, får du en 404-feilside – og det er veldig vondt fordi innlegg er knoklene og kjøttet i en hvilken som helst WordPress-blogg.

404 Feilside Årsak:

 • Problem med permalinkinnstillingene dine

404 Feilsideløsninger:

en. Lagre permalinkene dine
Denne WordPress-feilen er lett å løse, så ikke få panikk – dere lesere vil kunne lese innleggene dine på kort tid. Bare gå til Innstillinger -> Permalinks og traff Lagre endringer knapp.

b. Fix .htaccess-filen
Hvis å fikse permalinkene dine ikke løser denne feilen, er det på tide å redigere .htaccess-filen din manuelt. Naviger til din WordPress rotkatalog og last ned .htaccess-filen. Hvis den ikke eksisterer, oppretter du en tom tekstfil og lagrer den som .htaccess. Legg til følgende kode i .htaccess-filen:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^ index \ .php $ - [L] RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -D
RewriteRule. /index.php [L]

# SLUTT WordPress

Lagre og last opp .htaccessen til samme sted.

14. Feil i WordPress-minne

Du vet at du har opplevd denne feilen når du ser den hvite skjermen til døden eller denne feilmeldingen:

Dødelig feil: Tillatt minnestørrelse på 33554432 byte oppbrukt (prøvd å tildele 2348617 byte) i /home/username/public_html/your_site/wp-includes/plugins.php på linje 36

Minne oppbrukt Feil Årsak:

 • En plugin eller et skript spiser opp minnet

Feilløsning for minne utmattet:

Det enkleste svaret er å bare øke det tildelte minnet. For å gjøre dette, åpne wp-config.php-filen (som finnes i rootkatalogen til nettstedet ditt) og legg til følgende kode:

define ('wp_memory_limit', '64M');
MERK: Du trenger ikke å laste ned filen (eller noen annen fil) når du bruker File Manager. Du kan redigere filene rett i File Manager. Snakk med webhotellet hvis du ikke finner redigeringsalternativet.

15. Funksjon for dødelig feil er ikke definert er_network_admin

Jeg har bestemt meg for å avslutte dette innlegget med en enkel, men veldig vanlig WordPress-feil.

Udefinert funksjon er_network_admin dødelig feil Årsak:

 • Auto-oppdatering mislyktes

Udefinert funksjon er_network_admin Fatal ErrorSolution:

Videre assistanse / ressurser

Hvis vi ikke klarte å løse feilen din, eller den spesifikke feilen din ikke ble nevnt i dette innlegget, kan du finne en liste over virkelig gode ressurser nedenfor med noen flere løsninger på vanlige WordPress-feil og deres rettelser. Hvis du fremdeles ikke finner en løsning, kan du alltid prøve å kontakte webhost for å se om de kan hjelpe deg! WPEngine har vært der for oss ved mer enn en anledning da vi ikke kunne løse problemet selv!

Konklusjon

Her er vi. Vi avslørte nettopp 15 vanligste WordPress-feil og viste deg hvordan du løser dem. Vi håper dette innlegget kommer godt med når du støter på en WordPress-feil. Merk denne ressursen (du vil sannsynligvis trenge den på et tidspunkt – selv om vi håper du ikke gjør det), og fortell oss hvordan du fikser vanlige WordPress-feil på nettstedet ditt, spesielt hvis du har en bedre og raskere løsning på en av de vanlige WordPress feil.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me