I hjertet av mange populære WordPress-temaer er et kraftig panel med temaalternativer. Dette er en flott måte å inkludere tematilpasningsalternativer som ikke-utviklere kan administrere og forstå. Mange brukere har ikke peiling på hva CSS er – men de kan bruke faner, veksler, drop-downs og fargevelgere.


Nedenfor har jeg listet opp noen av de beste gratis rammer for alternativer for WordPress temapanel som er tilgjengelige på nettet. De har brukervennlige brukergrensesnitt og er alle gode alternativer for WordPress-temautviklere å vurdere når de skal kode nye temaer.

WordPress Theme Customizer

WordPress Theme Customizer

Dette er et fantastisk alternativ siden det er innebygd i WordPress! De WordPress Theme Customizer gjør det enkelt for brukere å gjøre personaliseringer til temaet sitt uten å måtte kjenne noen kode. Det beste av alt er at når de endrer tagline, laster opp en logo, endrer bakgrunnsfarge eller noe annet de kan se endringene i en live forhåndsvisning når de lager dem. På denne måten kan de se på endringene før de går til en bestemt skrift eller farge.

Igjen, siden dette allerede er en del av WordPress, er det ingenting å installere. Det er allerede i temapanelet ditt under Utseende. Det er veibeskrivelse på WordPress.org (og over hele internett – bare Google it) for hvordan du utvider tilpasningen til å legge til alternativer for omtrent alt du kan tenke på, inkludert tilpassede innleggstyper, skyvekontroller og mer.

Lær mer om kundetilpasningen

Redux Framework

Redux Framework

Redux Framework kan brukes både som en plugin eller innebygd tema / plugin for å legge til alternativer, men det inkluderer også en kraftig postmetaklasse, slik at du kan legge til metalternativer i innleggene og sidene dine, så vel som støtte for Theme Customizer..

Vi har brukt Redux Framework i Total WordPress-temaet vårt, da det tillot oss å legge til massevis av kraftige innstillinger for å kontrollere temafarger, oppsett, bakgrunner, sosiale innstillinger, alternativer for beskjæring av bilder, skriftalternativer … osv..

Redux er et av de kraftigste alternativt rammer der ute og støttes også veldig godt av utviklerne. Vi liker det faktisk så godt at vi allerede har sendt dem flere donasjoner. I tillegg jobber de med noen fantastiske premium-tillegg som vil gi enda mer funksjonalitet.

Få Redux Framework Plugin

Alternativer Framework Plugin

tema-alternativer-rammeverket

Alternativer Framework Plugin er en flott måte å legge til utvidede tilpasningsalternativer til WordPress-temaet ditt. Faktisk har vi til og med brukt denne pluginen på noen av våre WPExplorer Premium-temaer (se på Ultra-temaet vårt). Plugin støtter omtrent hvilken som helst tilpasning du kan tenke deg, for eksempel tekstbokser, fargevelgere, bilder som er lastet opp og typografimuligheter bare for å nevne noen. Å bygge dine tilpassede alternativer er også et blunk, siden plugin-utvikleren (Devin Price) pakket en nyttig “options-check” -mappe som fungerer som en alternativt blåkopi i nedlastingen av github.

Installasjonen kan ikke være enklere. Bare få plugin-pluginet fra WordPress-plugin-katalogen for å komme i gang. Deretter definerer du alle de vakre temaalternativene i filen options.php, og alternativet Framework Plugin vil automatisk vise dem.

Få alternativet Framework Plugin

Flytende rammeverk

Flytende rammeverk

The Fluent Framework er et veldig avansert utviklingsrammeverk for WordPress som ikke bare er bra for å lage adminadministrasjonspaneler, men også for metaboks, brukermetode, taksonomimetode og mer! Dette betyr at du kan bruke det eneste rammeverket for all din ikke-malfunksjonalitet. Det flytende rammeverket ble opprettet av “nohalfpixels”, utgitt 8. juli 2014 og selges på CodeCanyon for en veldig rimelig pris.

Enkel modded Options Framework – Nå en del av Redux!

SMOF

SMOF er et kraftig opsjonsramme som er født fra kombinasjonen av Options Framework Plugin nevnt over en, KIA Options Framework, og noen UI-ideer fra OptionTree Plugin. Hos WPExplorer har vi brukt SMOF på en haug med nyere temaer (se på Cleaner, Foxy og det nye Office 2.0) fordi det er enkelt for brukerne å forstå, det integreres sømløst i WordPress-temaer, og det gjør det mulig å legge til avanserte alternativer som dra og slipp hjemmesideseksjoner og tilpasset skyvekontroll.

Å legge SMOF til WordPress-temaet ditt er raskt og smertefritt. Lim inn koden i funksjonsfilen-filen, tilbakestill databasen og legg til alternativene i tema-option.php-filen. Og hvis du blir sittende fast, er det dokumentasjon og et støtteforum som kan hjelpe deg.

Merknad: Denne pluginen er fusjonert med Redux Framework ovenfor, så vær så snill å snill oss med den i stedet!

OptionTree Framework Plugin – Nå en del av Redux!

optiontree

Denne smarte lille pluginen ble faktisk sponset av ThemeForest for å gi forfatterne et flott alternativ for å legge til temalternativer på en måte som brukere kan forstå. OptionTree gir temautviklere endringen for å gi mange alternativer for designere / brukere som kjøper WordPress-temaene sine. Med 2.0-oppdateringen har OptionTree muligheten til å eksistere i temrotrotkatalogen din, slik at du kan bruke det gjennom innstillinger / metaboks, og de som kjøper temaet ditt kan ikke bryte OptionTree-alternativene hvis de endrer noen av UI Builder-innstillingene. Et annet flott alternativ er import / eksport for temalternativer og data, slik at du kan pakke forskjellige versjonsformater med tema.

Nok en superenkelig installasjon. Få plugin-skjemaet fra WordPress-plugin-katalogen, aktiver den og bruk deretter dokumentasjonen hvis du trenger mer hjelp.

Legge merke til: Denne pluginen er slått sammen med Redux Framework ovenfor, så vær så snill å snill å bruke den i stedet!

Få OptionTree-plugin

Framtidsrammer

upthemes-rammeverk

UpThemes opprettet dette fantastiske rammeverket basert på Settings API. Rammen bruker også den innebygde WordPress media uploaderen for å holde den lett og sikker. Du kan legge til mange tilpasningsalternativer for brukerne dine, for eksempel farger, layout, skrifter og mer. I tillegg er UpThemes innebygd en tilpasningstype for live-tema, slik at du kan forhåndsvise hver av dine tilpasninger (dvs. et fargeprøve eller skriftutdrag).

Du har to alternativer – enten last ned rammeverket fra github og lim det utpakket innholdet inn i options.php, eller legg rammen som en undermodul til temaet ditt (på denne måten blir oppdateringer til rammeverket automatisk). Det er en hel Komme i gang-guide på UpThemes Framework-siden med detaljerte instruksjoner, noe som gjør begge installasjonsmetodene superenkle.

Få Up Temework

NHP Theme Options Framework

NHP-tema-alternativer-rammeverket

NHP Options Framework er avledet fra en blanding av Options Framework Plugin og UpThemes-rammeverket. Dette rammeverket har brukervennlige innstillinger-faner, integrasjon med WordPress innebygde innstillings-API, tilpassede feilverktøy og meldinger, og best av alt kan du enkelt tilpasse og utvide dette rammeverket. Lag egendefinerte felt (tekst, knapper, opplastinger, tagger, farger, avmerkingsbokser osv.) Eller valideringer (URL-er, HTML-innganger, hex-verdier, datoer osv.) Med utvidbare feltklasser og valideringsklasser – eller gjør begge deler med tilbakeringingsfunksjoner.

For å installere NHP Theme Options, bare legg til bhp-options.php i funksjonsfilen. Lett peasy. Det er også en massiv WIKI med all slags informasjon om rammeverket og bør hjelpe med nesten alle spørsmål du måtte ha.

Få NHPs temaalternativer

Opplevelsene dine

Vi vil vite om du har brukt noen av rammene ovenfor og hvordan du liker det. Legg igjen en kommentar nedenfor og vis din erfaring og anbefalinger!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me