PHP 7 har lansert i desember 2015, og selv etter et helt år fra den første utgivelsen er det nettsteder som fremdeles kjører under eldre versjoner. PHP 7 er en stor endring til det bedre. Det er en mye forbedret versjon av et av de mest brukte skriptspråkene og kjernen i WordPress. I denne artikkelen skal jeg dekke hvorfor det er så viktig å oppgradere til en hosting som gir støtte for det, og hvorfor det vil være til nytte for nettstedet ditt.


Fordelene med PHP 7 for WordPress

PHP 7 er på versjon 7.1.4 nå, men det viktigste er fortsatt, dette er de viktigste aspektene som endret seg fra PHP 5.6 og eldre versjoner til 7

 • Ny Zend Engine nå kalt PHP Next Generation (NG)
 • Viktig reduksjon i minnebruken
 • Abstract Syntax Tree
 • Konsistent 64bit støtte
 • En god del dødelige feil konverteres nå til unntak
 • Bedre og sikrere tallgenerator
 • Anonyme klasser
 • Kompatibilitet med OpenSSL 1.0.2e og utover.

Så vet du fremdeles ikke hva alt det mumbo-jumboet egentlig betyr? La meg forklare alt dette i detalj.

Vent – Hva skjedde med 6?!?! Utviklingssyklusen for PHP 6 eksisterte men det tidligere forsøket kom aldri til offentligheten (ikke bekymre deg – du savnet det ikke på noen måte). For å forhindre forvirring ble det bestemt at 6 kom til å bli hoppet over. Dette tjente formålet med å forbedre utviklingen av PHP 7 og lansere en mer polert versjon med mye mer funksjoner og fordeler.

The New Zend Engine

For de av dere som ikke vet, er Zend ikke ny i PHP fordi den var der siden 1999. Zend er utførelsesmotoren som gjør den faktiske tolkningen av PHP-språket. Den ble skrevet i C og hadde flere oppgraderinger gjennom tid. Versjonen som PHP 5.x bruker heter Zend Engine II og legger til den utvidbare objektmodellen og ytelsesforbedringer sammenlignet med eldre versjoner, men den nye Zend Engine i PHP7, nå kalt Neste generasjon er kjernen for det faktiske hastighetsøkning av PHP7.

Hver gang du hører setningen to ganger hastigheten og betydelig reduksjon i minneforbruket av PHP7, vil du vite at det faktisk er forbedringer fra Zend Next Generation.

Neste generasjon oppnår dette ved å endre oppførselen til å operere med pekere (slik som oss forrige Zend Engine II) til drift med strukturer. Denne endringen reduserer minneforbruket, søppelinnsamlingen og den generelle ytelsen.  En mer detaljert forklaring som bare anbefales til kodende krigere er tilgjengelig på PHP wiki.

PHP 7 er veien raskere

Endringene i Next Generation Zend Engine er hovedansvaret for økningen i hastighet, ved å redusere minneforbruket reduserte de også tiden skriftspråket tar å behandle informasjonen, og resultatet er at PHP 7 vil trenge mindre servere for å tilby det samme innholdet. Dette er kjempebra for deg fordi hvem som ikke ønsker å få fart på WordPress.

Dette er en graf direkte hentet fra PHP PDF:

Antall forespørsler per sekund er et godt mål på ytelsen fordi det i utgangspunktet forteller deg hvor mye brukere vil kunne se nettstedet ditt til enhver tid basert på serveren din og programvare. Jo flere forespørsler serveren kan tjene, desto raskere vil nettstedet ditt være. PHP 7 er i stand til å duplisere ytelsen til PHP 5.6 og direkte konkurrere med HHVM, en annen skriftspråktolk som er laget av Facebook.

Hvorfor er raskere? Fordi den bruker mindre CPU-tid på å behandle hver forespørsel, kan den derfor doble mengden av forespørsler som kan tjene til enhver tid.

Forbedret feilhåndtering og 64bit support

En av de mest kritiserte tingene i PHP var håndtering av feil. Hvorfor kan du spørre ?, fordi en dødelig feil før PHP7 var noe nesten umulig å håndtere ordentlig, siden det ikke ville påkalle noen feilbehandler og ville stoppe kjøringen av skriptet.

Den forbedrede PHP 7-feilhåndteringen bruker kastbare unntak, noe som gjør at utviklere en mye bedre håndteringsmekanisme kan håndtere feil som tidligere ikke var tilgjengelig. Ved å lage unntak er utviklere i stand til å få mye bedre informasjon om den faktiske feilen og kan håndtere den ordentlig.

Tips: det er mye lettere å kode nå og mindre hodepine.

På den annen side jevn 64-bit støtte betyr at PHP7 nå tillater 64bit-heltal og støttes i andre plattformer, som Microsoft Windows som kjører innfødte på 64-bit.

PHP 7 støtter anonyme klasser

Det er en praksis i alle de viktigste objektorienterte språkene å bruke anonyme klasser.  Java og C # har overflod av disse. Anonyme klasser er ikke bare veldig nyttige, men riktig kodet kan øke hastigheten på kodeutførelse, og det var nødvendig å legge til anonyme klasser for at PHP7 skulle få tak i alle de viktigste objektorienterte språkene..

Utdaterte PHP-funksjoner

Det var større husholdning i PHP7 med utdaterte funksjoner. En utdatert funksjon for de som ikke vet, er en del av koden som regnes for for gammel eller ubrukelig og krever avskrivning. Når en funksjon avskrives i PHP, fungerer den ikke lenger.

Utviklerne av PHP7 vurderte nøye mange funksjoner som ikke lenger ble brukt. Det er viktig å vite at en utdatert funksjon potensielt kan og vil bryte koden din. Når du hører om problemer med kompatibilitet med å oppgradere WordPress til PHP7 er dette det nøyaktige punktet der nettstedet ditt kan bremse.

De utdaterte funksjonene i PHP 7 er det viktigste punktet du må ta i betraktning når du oppgraderer nettstedet til et hostinghotell som gir PHP 7

Eldre plugins og temaer som kaller disse utdaterte funksjonene, kan og vil slutte å fungere hvis de kjører under PHP7. Det er derfor du absolutt må oppgradere alle plugins og temaer før du bytter til en hosting som støtter PHP7.

Fjerning av all den utdaterte koden er delvis ansvarlig for ytelsen til PHP7 som nå kjører i et langt renere miljø enn PHP 5.x

Hva alt dette betyr

PHP7 er raskere og mer lett, kjører med mindre minnebruk, utfører dobbelt så mye mengde kode til enhver tid enn PHP 5.x, og den håndterer feil på en mye renere måte. Alt dette oversettes til en raskere nettsted, bedre koding og en mye bedre brukeropplevelse.

Hvis du bryr deg om ytelse på nettstedet ditt, bør den første bestillingen av dagen være å oppgradere alle plugins og temaer og bytte til en hosting som gir PHP7. Og du er heldig – de mest populære vertsfirmaene tilbyr PHP 7 for alle planene sine (eller de tilbyr oppgraderingen). Her er noen PHP 7-kompatible hostingfirmaer vi anbefaler:

 • Bluehost Optimalisert WordPress Hosting
 • WP Engine Managed WordPress Hosting (som også er vert for WPExplorer)
 • Media Temple Managed WordPress Hosting
 • Pluss andre! Og hvis du liker din nåværende vert, er det bare å spørre om oppgradering.

Selvfølgelig er det andre faktorer som bidrar til enda mer ytelse som å bruke nginx og hostingtjenester som støtter en slags cache for webserver, men vi vil diskutere alle disse temaene i en senere artikkel.. Foreløpig, hvis du har noe å legge til, eller spørsmål, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me