WordPress Logo Logo Design for ethvert budsjett

WordPress Logo Logo Design for ethvert budsjett

Når det gjelder å lage et WordPress-nettsted, må du donere mange hatter.


Hvis du velger alt selv, må du være en nettstedsdesigner, en innholdsstrateg, en sosial media, en skribent og til og med en grafisk designer. Men la oss være ærlige; det er veldig få av oss som er talentfulle i alle disse fagområdene.

For eksempel vil jeg betrakte meg selv som en god forfatter og en anstendig markedsfører. Jeg er i stand til å lage mindre designtilpasninger med HTML, CSS og enkel PHP, men ferdighetene mine til grafisk design er virkelig forferdelig. Dessverre har jeg ikke tid til å lære meg håndverket, så jeg må outsource det.

Med det i tankene, i dette innlegget vil jeg dele mine topp tips angående logo for design av WordPress og avsløre tjenestene jeg har brukt i det siste når jeg fikk logoer designet.

Logo Design for WordPress: Hva du trenger å vite

Når det gjelder logo design og web design, kan du bli konfrontert med litt av et kylling og egg-scenario. Som kommer først: logoen eller designet? Etter min mening er det ikke noe klart svar på det; Du kan velge å la designen bestemme den generelle stilen til logoen eller lage et design som baserer utseendet på logoen.

Når det er sagt, vil prosessen med å lage et grovt design for WordPress-nettstedet ditt sannsynligvis være langt enklere enn å lage en logo fra bunnen av. Det er sannsynlig at du får tak i et førsteklasses tema, og selv om du kan tilpasse det ytterligere, vil basebildesign tjene som god inspirasjon for en logo. Alternativet er å bestille en designer og få ham eller henne til å starte fra bunnen av uten inspirasjon å jobbe med. Hvis du gjør det, kan det være vanskelig for designeren din å produsere noe som stemmer overens med det du føler vil fungere for nettstedet ditt.

For å være ærlig, når jeg vurderer favorittdesignene mine, interessen min er mye mer i selve designet enn logoets design. Men ofte logoen er praktisk talt tilfeldig med designet.

Ikke misforstå meg – det er mange nettsteder der ute med en dominerende og slående logo som virkelig definerer merkevaren deres – men de er vanligvis et resultat av svært kreative (og kostbare) designteam. Hvis du leser dette, vil sannsynligvis budsjettet for en logo være hundrevis av dollar (eller mindre) i stedet for tusenvis, så mitt råd er å holde det enkelt. Så snart du blir for ambisiøs med ideene dine, kan du oppleve at sluttresultatet ser litt amatørmessig ut.

Med det ovenfor nevnte, la meg introdusere deg for de beste WordPress logo designtjenestene på nettet. Når de kombineres, tjener de bokstavelig talt alle budsjetter.

1. IconFinder

Leter du etter et raskt (i utgangspunktet ett sekund) alternativ for å poppe en enkel logo på nettstedet ditt? Du kan bare hente et gratis ikon fra et nettsted som IconFinder. Bare søk i et begrep (som “godteri”), filtrer deretter resultatene for prisfritt og lisens-type – ingen lenke tilbake. Her er en rask titt på hva du kan finne:

IconFinder gratis ikoner

For hvert ikon har du muligheten til å laste ned en redigerbar AI-fil, SVG eller forskjellige forhåndsinnstilte PNG-størrelser. Vil du ha flere alternativer? IconFinder har en premium-seksjon, med abonnementer som starter så lavt som $ 9 per måned for 10 royaltyfrie ikonnedlastinger per måned. Det er mindre enn 1 per ikon!

2. Hatchful fra Shopify

Har du ingenting å bruke, men vil ha noe som ser tilpasset ut? Gå over til Hatchful og lag din egen logo gratis. Hatchful er et gratis verktøy for oppretting av logoer støttet av Shopify.

Lurt fra Shopify

Så hvordan fungerer det? Det er enkelt. Følg bare sammen med Hatchfuls enkle 5-trinns prosess:

 • Velg en bransje (teknologi, mote, mat, kunst osv.)
 • Velg merke for din stil (fet, klassisk, nyskapende, naturlig osv.)
 • Legg til navn og slagord
 • La dem få vite hvor logoen skal brukes (slik at de kan vise deg ikoner med riktig lisensiering)
 • Velg deretter logoen din fra de medfølgende!

Her er en titt på logoene Hatchful laget for vår innovative, gaver og samleobjekter å bruke på et nettsted.

Eksempler på smellfulle logoer

Når du har valgt logoen du liker, kan du klikke for å finpusse tekst, skrifter, farger, ikoner og til og med layout. For å laste ned den nye logoen din, oppretter du bare en gratis konto. Med tanke på at det er gratis, er Hatchful et flott alternativ og litt mer profesjonelt enn å bruke en vanlig gratis logo.

3. Fiverr

Hvis du har noen få dollar å bruke på en logo, er det neste beste stedet du kan dra Fiverr. Hvis du ikke er kjent med nettstedet, er Fiverr en markedsplass der folk kan selge tjenester for bare fem dollar og oppover. Folk tilbyr alt. Fra skrivetjenester, til logo-design, til å synge gratulerer med fødselsdagen på walisisk mens jeg bare har på seg en thong og ullhatt (seriøst, jeg tuller ikke).

Men la det være kjent at du virkelig får det du betaler for når det gjelder å kjøpe spillejobber på Fiverr. Du kan ikke forvente noe annet enn de mest beskjedne logo-designene for bare fem dollar. Men det i seg selv er det vanedannende – for bare fem dollar kan du ikke virkelig gå galt?

Her er eksempler på logoer fra Fiverr til forskjellige priser:

Fiverr-logo-design

Dette er selvfølgelig eksempler på deres aller beste arbeid. Du er ikke garantert å få noe like bra. Men som jeg sier, hvis du stort sett ikke har noe budsjett, er Fiverr stedet for deg. Det verste tilfellet er at du taper på alle $ 5 til $ 25 dollar (avhengig av hvilket alternativ du velger).

Hvis du har litt mer å investere i merkevaren din, da Min splitter nye logo kan være en god passform. Skriv inn virksomhetsnavnet, slagordet, et sett med nøkkelord relatert til hva du gjør (som gaveveske, gave, bue) og en hovedfarge. Basert på valgene dine, vil Min splitter nye logo generere massevis av fantastiske logoer som du kan velge mellom.

Min splitter nye logo designtjeneste

Dette nettstedet tilbyr logoer til fastsatte priser, avhengig av hvordan du skal bruke logoen du oppretter. For € 20 kan du få en lavoppløselig kopi av den foretrukne logoen du kan bruke som inspirasjon (for å enten gjenskape deg selv, eller ansette en designer for å lage). Å kjøpe en logo som du kan laste ned, med full opphavsretts- og tilpasningsalternativer koster € 50 (eller omtrent $ 56 fra og med juni 2019). Eller for € 190 en My Brand New Logo designer vil lage en tilpasset logo basert på din foretrukne design.

Alt i alt er dette nettstedet et godt alternativ for rask og rimelig merkevarebygging for nettstedet eller bedriften din.

5. 99 Design

I forhold til de tidligere alternativene er dette virkelig premiumalternativet på listen. 99 design tjenester koster mellom $ 299 (for den grunnleggende tjenesten for bronselogotyping) opp til $ 1.299 (for platinapakken).

For det vil du få en mye av valg. Når du bestiller 99 Designs for å finne en logo for deg, samler de prosessen til et stort basseng av talentfulle grafiske designartister. Flere av disse artistene vil lage utkast til logoer for deg. Så kan du deretter favorisere favorittene dine til raffinering til du til slutt velger din favoritt.

WPExplorer brukte faktisk 99 design for den nye Total WordPress-temalogoen:

Totalt WordPress-tema

Endelig negativ plass T-logo designet av FLOTT.

Det er virkelig et tilfelle at designeren kommer med noe bedre enn du selv kan forestille deg. Det som virkelig er det du ønsker når du leter etter profesjonell logohjelp.

Ikke bare det, men valget som er tilgjengelig er forbausende. Du kan velge mellom i gjennomsnitt 30+ individuelle oppføringer (for en bronsepakke). Selvfølgelig, jo høyere plan du velger, jo flere designere vil du ha interessert. Da vi sendte inn for Total-logoen mottok vi 238 påmeldinger mot slutten. Heldigvis for oss er det et godt tilbud av talentfulle grafiske designartister der ute. Og vi fant en piksel perfekt ny logo for WordPress-temaet vårt.

Hvilket valg bør du ta?

For å være ærlig, avhenger det av budsjettet og tidslinjen. Har du bare en dag? Da er sannsynligvis IconFinder eller Hatchful det beste alternativet. Har du et beskjedent budsjett? Prøv Fiverr – det er hundrevis av talentfulle designere til rimelige priser. Vil du ha en tilpasset logo? Kanskje passer min splitter nye logo eller 99 Designs godt.

Neste trinn opp er å ansette en grafisk kunstner direkte. Noe som absolutt er noe du bør vurdere hvis budsjettet ditt går utover noen hundre dollar. For noe mindre virker 99 Designs absolutt det beste alternativet etter min mening.

Hva tror du? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map