WordPress Bucket List: 30 ting å gjøre med WordPress før du dør

WordPress Bucket List: 30 ting å gjøre med WordPress før du dør

Øverst på bucketlisten min besøker Filippinene fordi en liter vin går for 195 pesos ($ 3 dollar), og ifølge Matt flyr flaggermus ut av hotell i dagslys. Neste ville gå opp i en varmluftsballong. Hva står på listen over bøtter? Håper du har bedre ting på deg enn jeg har på meg. Har du også sett på Bøttelisten med Morgan Freeman? Du vet at det kommer til å være bra hvis Morgan er i det ��


Forferdelse er følelsen du får når du husker en dag, du helt sikkert skal dø. Men vi håper den dagen ikke er i nær fremtid, for her er en oppmuntrende liste over 30 ting du kan gjøre med WordPress før du sparker i bøtta. Jeg kan forsikre deg om at det ikke var noen annen måte å omgå dette så veldig tabubelagte emnet, men jeg er glad vi er over med det.

Nå til den saftige delen. Ta ut bøtte listen din (hvis du har en) og legg til et par av disse tingene du kan gjøre med god ole WordPress før date med den dystre reaperen. Cheesy nok? Gutt, det er som å gå på eggeskall her med alt dette snakk om – OK, jeg vil slutte. La oss tango min venn, livet er for kort.

1. Start en WordPress-blogg

Kanskje er du ikke klar til å opprette et WordPress-nettsted ennå. Hva med en liten blogg for å teste vannet? Du kan skrive om ethvert emne under solen. En blogg er en flott måte å bryte seg inn i den oppslukende verden av WordPress. Det er også fantastisk å vise frem ferdighetene dine – noe som en portefølje. Du kan til og med starte med en gratis blogg på WordPress.com, og når tiden er moden, kan du gå over til WordPress som er selv vert.

2. Opprett et WordPress-nettsted

Virkelig raskt. Hvis du ikke har et WordPress-nettsted, hva venter du på? Det har aldri vært en bedre tid å bygge et nettsted ved hjelp av WordPress. Det er ikke lenger bare en bloggplattform – WordPress-id for virksomheten styrker et stort antall nettsteder, inkludert verdenskjente merker. En virksomhet uten tilstedeværelse på nettet går glipp av mange muligheter.

3. Legg ut daglig i en måned

Enklere sagt enn gjort, det er ingen enkel oppgave å legge ut en artikkel daglig til WordPress-bloggen din i en måned. Likevel er det veldig mulig. Du trenger bare en redaksjonskalender og tid til å skrive. Vi beundrer alle blogger med ferskt innhold, så skriv og fortsett etter en måned. Dette legger jeg til bøtte listen min.

4. Lag et viralt WordPress-innlegg

Du vet aldri at et innlegg vil viral før det gjør det. Å gå viralt kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker, men til slutt vil det lage nye trafikkilder for nettstedet ditt. Det beste er å konsentrere seg om å gi så mye verdi som menneskelig mulig med innleggene dine, og leserne vil gjerne dele.

Et WordPress-relatert innlegg jeg skrev fikk om 4K Facebook-aksjer, og det er like nær et viralt innlegg som jeg noen gang har fått. Jeg jobber fremdeles med formelen til virilitet (og deler kanskje funnene i et fremtidig innlegg) fordi jeg ærlig talt ikke aner hvordan det ble.

5. Optimaliser din WordPress-sidehastighetshastighet

Sakte lasting nettsteder stinker. Jeg er konstant i besettelse av hastigheten på nettstedene mine fordi den slags er flott for brukeroppbevaring og Google-søkerangeringer. Du må også gjøre noe med lastehastighetene dine fordi raske nettsteder rokker. Men ikke bekymre deg, denne guiden for hvordan du kan fremskynde WordPress vil gi deg mange tips om hvordan du kan optimalisere nettstedet ditt.

6. Kjør 1000 besøkende til et WordPress-nettsted på to uker

Vi drømmer alle om å eie nettsteder som tiltrekker seg et stort følgende. Mer målrettet trafikk betyr flere muligheter for deg. Men hvordan i helvete får du flere lesere til WordPress-nettstedet ditt? Alt koker ned til flott innhold, WordPress SEO og riktig type markedsføring.

7. Bygg en e-postliste med WordPress

Utrolig enkelt å hacke, og det å få folk til å registrere seg på e-postlisten din bør være topp prioritet for bedriften din. Og takket være e-postmarkedsføringsplugins for WordPress og en rekke tjenester til din disposisjon, trenger du ikke engang å betale en mynt for å lage en adresseliste.

8. Svar på en Support Ticket i WordPress Forums

Det enorme samfunnet bak WordPress er plattformens største styrke, og du kan også være en del av dette. Hvordan? Ved ganske enkelt å tilby hjelp i støtteforaene. Hver dag legger brukerne ut mange spørsmål på WordPress-fora. Gjør livet bedre for noen der ute og lån ut din kompetanse og erfaring.

9. Prøv en WordPress BETA-versjon

Før noen versjon av WordPress slippes, går mye arbeid i testprosessen. Selvfølgelig sikrer dette at feil blir fanget og fjernet lenge før den nyere versjonen lander. Det beste er at du ikke trenger å være en hard-core WordPress-utvikler for å delta i testing av BETA-versjoner.

10. Bidra til WordPress Core

WordPress er et åpen kildekode-prosjekt som er muliggjort av bidrag fra utviklere over hele verden. Hvis dine nettutviklingsevner er noe å skrive hjem om, gir WordPress deg sjansen til å endre verden, en kodelinje om gangen. WordPress trenger hver og en av oss, så ikke hold tilbake – bare bruk guiden deres til bidrar til WordPress-kjernen.

11. Bygg et WordPress-nettsted gratis

Hvis du tar og tar litt mer uten å gi tilbake, er du ganske enkelt egoistisk. Hvis du bygger nettsteder for kunder, tjener du sannsynligvis nok penger allerede, så hvorfor ikke gi tilbake? Bygg et gratis WordPress-nettsted for en venn, en veldedighet eller din lokale kirke / moske / osv. Det vil ikke drepe, jeg lover. Faktisk vil det fungere i din favør.

12. Innsamling ved hjelp av WordPress

Mange bloggere har gjort dette mange ganger før. WordPress-brukere er et entusiastisk parti, og du vil ikke blø for å skaffe penger og crowdfund for årsaker du bryr deg om. I lys av dette vil jeg gjerne skaffe flere bøker til barn i Afrika fordi analfabetismen her er gjennom taket. Kan du donere en bok eller to? Kanskje vi kan trene noe.

13. Lag et WordPress-kurs

Husker du den tingen vi nevnte om å starte en blogg? Hvis du blogger en stund på et hvilket som helst felt, får du mye kunnskap og blir en ekspert på ditt område. Mange bloggere fortsetter å bli autoritetsfigurer i nisjene sine, og så lager de et WordPress-kurs eller en eBok. Gi den bort gratis eller gratis – det spiller ingen rolle.

14. Bli med i et WordPress Community

Hvilken bedre måte å lære mer om plattformen enn å henge med likesinnede? Det er en million og ett WordPress-samfunn over hele nettet der du kan lære om de siste hendelsene, koble til med andre WordPress-brukere og bare være fantastisk – bare sjekk ut WordPress meetup for å se hva som er i nærheten av deg.

15. Delta på / organiser en WordCamp

Akkurat her om dagen tenkte jeg å organisere en Wordcamp i hjembyen min ser mange mennesker ikke vet om WordPress her. Ja jeg vet. Men folkene mine vet ikke en gang (og vil ikke tro) at du kan tjene penger på nettet. Og som land har vi bare ett WordCamp-arrangement per år.

Vet folk om WordPress i hjembyen? Kanskje er det slik du endrer livene til mennesker i nærheten. Hvis du ikke gidder å organisere en WordCamp, kan du kanskje delta på den neste i byen, byen eller landet ditt.

16. Få WordPress Swag

Når du deltar på det neste WordPress-arrangementet i regionen din, kan du ta en vakker WordPress-swag. Ja, ikke den WordPress-merkede t-skjorten hver dag i en måned hvis du må eller få en WordPress-tatovering (permanent eller midlertidig). Du kan til og med lage din egen WP-sving (hallo-skulptører og 3D-trykkvifter), så himmelen er grensen her.

17. Ta en Selfie med Matt Mullenweg

Matt Mullenweg er grunnleggeren av WordPress. Han reiser mye for å delta på WordCamps og toppmøter rundt om i verden. Kommer han til en by nær deg? Delta på den forbaskede tingen allerede og be Matt om å legge på et smil for kameraet ditt. Det kan også være begynnelsen på en god samtale.

18. Lær WordPress-utvikling

Kjøp bøker, kurs og les WordPress-blogger. Lær noe om WordPress hver nye dag, og du vil bli overrasket over hvor mye kunnskap du kan samle på kort tid. Spesielt WordPress-utviklingsferdigheter er utrolig verdifulle i denne tiden og tiden.

19. Lag et WordPress-tema

Et område du kan påvirke er WordPress-temaer. Det er temaer som selger som hotcakes, og siden flere tar med til WordPress, er det et stort potensial for å skape en virksomhet rundt temaer. Selv om du lager et gratis WordPress-tema som er fantastisk, vil det åpne dører for en verden av muligheter.

Vi deler våre egne gratis WordPress-temaer her på WPExplorer, men du kan også sende inn dine freebies til WordPress.org så vel som andre freebie-nettsteder. I tillegg er det mange flotte markedsplasser for premium WordPress-temaer som Themeforest, Creative Market, Template Monster og mer!

20. Lag et WordPress-plugin

Å lage en WordPress-plugin er en annen måte å bygge videre på din kjærlighet til WordPress, forutsatt at du kjenner deg rundt i kode. I tillegg er det mange opplæringsprogrammer som viser deg nøyaktig hvordan du pisker opp fantastiske plugins som proffene. Trenger du en funksjon for ditt WordPress-nettsted? Å lage en plugin er kanskje bare svaret ditt. Hvem vet, noen andre kan finne din skapning nyttig.

21. Start et WordPress Theme- eller Plugin Shop

Hvis du er en utvikler som lager temaer og / eller plugins, kan det være lurt å selge dem selv. Hvorfor ikke åpne butikk? Det lønner seg å kjenne seg rundt WordPress-temaer og plugins, og ved hjelp av noen få viktige personer (eller til og med et team hvis du velger) kan du starte din egen markedsplass slik Pippin gjorde med Easy Digital Downloads. Lidenskap er alt i virksomheten.

22. Gjør dine første 1000 dollar

Uansett om det er WordPress-blogging, webdesign, rådgivning, temaer eller noe annet, kan du tjene 1000 dollar med WordPress uten å bøye deg bakover. Mange gründere tjener millioner med WordPress, så bare fortsett med det.

23. Vinn på WordPress SEO

Hvis du allerede eier et WordPress-nettsted eller en blogg, ville du ikke elske å rangere godt for SEO-nøkkelordene dine? Det er spennende å se innholdet ditt komme opp på første side av Google. I tillegg betyr det mer trafikk for deg, så det er en vinn-vinn-situasjon. Det kan virke som en utfordring, denne SEO-virksomheten, men bare gå på jobb og dag for dag (med litt albuefett) kan du forbedre WordPress SEO.

24. Gjennomgå ditt favoritt WordPress-tema

Et område jeg gjerne vil dekke i fremtiden, gjennomgå WordPress-temaer (og det er tusenvis på toppen av tusenvis) er en fin måte å gi tilbake til samfunnet. Gjør det enkelt for både nybegynnere og erfarne brukere å finne det beste WordPress-temaet for deres behov.

25. Gjesteblogg på en større WordPress-publikasjon

Du bør ikke gjesteblogge utelukkende for personlig gevinst, dvs. få tilbakekoblinger. Gjesteblogging er en flott måte å utdanne og nå publikum uansett hvor de er. Å bli omtalt i en populær WordPress-blogg gir deg eksponeringen du trenger. Det styrker merkevaren din også og holder potensielle kunder, så ikke bare konsentrer deg om bloggen din.

26. Følg berømte WordPress-eksperter

For å bygge opp på det foregående elementet om WordPress-samfunn, kan du ligge foran kurven ved å følge WordPress-eksperter på sosiale medier. Disse karene deler vanligvis de siste nyhetene, tipsene og en god del rådene som vil komme til nytte hver dag som helst.

27. Dekorer arbeidsområdet ditt med ditt favoritt WordPress-tema

Hvilket er ditt favoritt WordPress-tema? Jeg har mange favoritter, men det er bare meg. Jeg har en ting for en bestemt nyanse av fargen rød, så arbeidsområdet mitt har en latterlig mengde røde toner. Min kone synes jeg er gal, men jeg trengte arbeidsplassen min for å gjenspeile mitt neste WordPress-baserte nettsted – som inneholder store mengder røde og gullfarger.

Kanskje du kan, selv om det er i en uke, dekorere kontoret ditt for å gjenspeile ditt favoritt WordPress-tema – eller enda bedre – WordPress-nettstedet ditt.

28. Lag en WordPress-venn

Jeg møter flere som jobber med WordPress enn jeg gjør offline. Jeg vet at du sannsynligvis tror at denne mannen har et sosialt liv som ikke eksisterer. Vel, jeg bruker mesteparten av tiden min på å skrive, undersøke og tulle med dette og det. Selv om jeg ikke akkurat er det du vil kalle en ekte nerd, har jeg fått så mange venner på nettet takket være WordPress. Jeg har møtt noen av dem personlig, men det er fremdeles et arbeid.

29. Bli en ekspert på WordPress

Vær den fyren eller jenta folk går til når de trenger WordPress-ekspert. Alt du trenger å gjøre er å dykke inn akkurat nå og gjøre hva som helst med WordPress. Fortsett med å lære mer om hvilken vertikal du velger. Det være seg blogging, utvikling, ytelse, migrasjon – bli en ekspert på ett WordPress-felt. Belønningen er fantastisk.

30. Del dette WordPress-innlegget!

Deling er omsorgsfull, så vennligst ikke bare les dette innlegget og la det være som vanlig. Gjør noe annet i det minste en gang, og del dette innlegget med venner og familie. Du vet aldri hvem som trenger å se dette inspirerende stykket hvis jeg kan si det selv. Kanskje vi kan gjøre dette til et viralt innlegg og snakke om det i det fremtidige innlegget jeg nevnte tidligere.

Avsluttende merknader

Ikke la være uten å trykke på delingsknappen. Det er det minste du kan gjøre med WordPress �� Men dette er bare en liste over 30 ting å gjøre med WordPress – det er så mye mer! Hvilke andre ting gjør du med WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map