Bruk markedsføring på sosiale medier for å øke salget av WooCommerce

WooCommerce gjør det enklere for online forhandlere. Ved å integrere seg med ditt WordPress-nettsted lar WooCommerce deg lage din egen nettbutikk med WordPress og tilpasse den etter din smak. Gitt dette faktum, er det ikke overraskende at denne open source-e-handel WordPress-pluginen støtter mer enn 20% av nettbutikkene. Imponerende, ikke sant?


Selv om det aldri har vært enklere å lage en fullt funksjonell WordPress-butikk, kan det være utfordrende å få den lagt merke til av de rette kundene. Det er her sosiale nettverk trer inn.

I dag skal vi se på måter å avgrense markedsføringsmetoder på sosiale medier for å engasjere kunder, generere kvalifiserte potensielle kunder og øke salget av WooCommerce.

1. Lag og del fantastisk innhold for å generere potensielle kunder

Markedsføring på sosiale medier handler ikke bare om å øke eksponeringen din. Det hjelper deg også å få kontakt med publikum på et personlig nivå, bygge tillit til dem og posisjonere deg som en svært relevant online ressurs. Nettopp derfor bør innholdsmarkedsføring være et uvurderlig aspekt av kampanjen din på sosiale medier.

For å øke folks engasjement med innholdet ditt, må du gjøre det relevant for dem. Bruk verktøy som BuzzSumo for å finne de mest delte emnene relatert til din nisje og lage originale, innsiktsfulle og svært interaktive innlegg rundt dem.

Bortsett fra de tradisjonelle artikkelstrukturene, kan du leke med formene til innholdet ditt til du finner de som resonerer målgruppen din. Her er noen ideer:

Produser innhold i lang form

For eksempel ifølge Neil Patel 2500-orders artikler få flere aksjer på Facebook enn de kortere alternativene. Det samme gjelder videoer. Vanligvis blir 4 minutter pluss sett og delt mer enn korte.

Utnytt live streaming

Folk elsker videoinnhold. Det faktum at 1 milliard timer av video blir sett på hver dag. Og livevideoer er enda mer spennende, fordi de føler seg mer naturlig. Dette er en flott mulighet til å engasjere kundene dine og generere mer salg. Alle store plattformer som YouTube, Facebook eller Instagram støtter denne formen for innhold.

Lag Instagram-historier

Vi har snakket om Instagram for e-handel før på WPExplorer-bloggen. Men fremveksten av Instagram-historier (som nå er dobbelt så stor som Snapchat) betyr at det ikke er bedre tid enn nå å gi Instagram en ny sjanse. Dessuten spiller de en viktig rolle i å generere potensielle kunder og øke konverteringer. Statistikk sier det i det minste 20% av Instagram-historiene resultere i direkte meldinger fra seerne. For å utnytte deres makt, kan du bruke dem til å engasjere potensielle kunder med korte avstemninger eller flyktige bilder og videoer.

2. Poler markedsføringsstrategien for sosiale medier

Grunnleggende om markedsføring av sosiale medier for ditt WordPress-nettsted

E-handelens verden er blitt altfor konkurransedyktig, og for å overleve må du fortsette å forbedre markedsføringspraksisen. Dette gjelder alle segmenter av strategien din, inkludert markedsføring på sosiale medier.

Gi tilbakemeldinger i sanntid

De fleste kunder som har spørsmål eller klage forventer å se svaret ditt om en time. Fortsatt tar ikke mange virksomheter tilbakemeldinger fra kunder på alvor og lar spørsmålene deres være ubesvart. Dette er en enorm feil, gitt at 88% av disse kundene vil bestemme seg for ikke å kjøpe fra deg.

For å øke brukeropplevelsen, bør du vurdere å implementere en live chat-plugin for å gi svar på spørsmålene dine 24/7.

Du bør også dra nytte av overvåkingsverktøy for sosiale omtaler, da de lar deg spore både dine direkte og indirekte merke omtaler på forskjellige sosiale medier-plattformer. På denne måten vil du kunne gi kundene dine verdifulle svar og hjelpe dem med å fullføre kjøpet i sanntid.

Automatiser innholdsdeling

Følgerne dine forventer at du vil dele innlegg jevnlig. Selvfølgelig kan dette være ekstremt utfordrende og tidkrevende når du gjør det manuelt. Det er her ledelsesverktøy for sosiale medier trer inn, ettersom de lar deg administrere innleggene dine på forhånd og deretter publisere dem automatisk. Det kan være lurt å vurdere Blog2Social, SNAP eller Social Snap.

Optimaliser mobilstrategi

Antallet mobile brukere som besøker WooCommerce-nettstedet ditt eller sosiale medier-profiler fra mobile enheter fortsetter å vokse. Dette er grunnen til at du må fokusere på å lage mobilvennlige innholdsformater. Facebook råder at når du legger ut videoer eller bilder på det sosiale nettverket, bør du bruke vertikale formater. Det er langt mer brukervennlig og engasjerende enn bredskjermalternativet. Ved hjelp av en plugin som Resoc Social Editor kan hjelpe deg med å lage optimaliserte bilder du kan dele på din

3. Bruk WooCommerce-plugins for å øke engasjementet i sosiale medier

Det er mange plugins for sosiale medier og WooCommerce-utvidelser du kan vurdere å installere. Her er noen nyttige til kassen.

StoreYa Handle til Facebook

StoreYa's Shop til Facebook for WooCommerce

StoreYa bringer WooCommerce-butikken din til Facebook. Bare installer plugin-modulen, koble deg til Facebook og importer butikken din automatisk. Med det kan kunder finne opprette “ønsker” -lister, vinne kuponger, se etter gruppeavtaler og så videre. Du kan også tilby “scratch & win” -kampanjer for å øke salget. Denne praktiske plugin-enheten kan til og med brukes til å legge til Twitter-innlegg, Pinterest-brett og Youtube-kanal i faner på siden din.

WooCommerce Instagram Gallery

WooCommerce Instagram

WooCommerce Instagram Gallery integrerer butikken din med Instagram-kontoen din. De vakre bildene av produktene du legger ut på Instagram med en merket hashtagg, vises direkte på produktsiden til WooCommerce. Oppsettet tar et par minutter – bare koble til Instagram og legg hashtags til produktet (e) du vil vise strømmen din på. Dette gjør det enda enklere for kundene å dele produktene dine på sosiale medier.

WooCommerce Ønskeliste

WooCommerce Ønskeliste-plugin

WooCommerce Ønskeliste lar kundene lage egne ønskelister i butikken din og deretter dele dem med sine følgere på Facebook, Twitter eller Pinterest. Ønskelister hjelper deg med å drive salg fra returkunder. Men delbare ønskelister kan introdusere butikken din til en helt ny kundebase. Brukere kan lage lister som skal deles med venner og familie i bursdager, bryllup, babydusjer og mer.

WooCommerce sosial kupong

Sosial kupong for WordPress

Info & NedlastingVis The Demo

Sosial kupong for WordPress kan øke både din tilstedeværelse på sosiale medier og salg. Det fungerer etter et enkelt prinsipp – kunde liker eller deler produktsiden din i bytte mot rabatt på kjøpet. Bruk plugin-modulen for å legge til sosiale kuponger på produktsidene, bilen og kassen. Når en kunde har fullført en sosial handling, blir kupongkoden automatisk brukt på handlekurven sin.

4. Ikke fokuser på øyeblikkelig salg – Fokus på å bygge tillit

Taktikk for innholdsmarkedsføring som er nevnt over, er flott, ettersom de gir verdi for kundene dine og inspirerer dem til å besøke nettstedet ditt for å få flere tips og informasjon. Når du øker merkevarekjennskapen og engasjerer besøkende, må du inspirere dem til å gjøre et kjøp.

Nå er det en kraftig taktikk å bruke sosiale nettverk for å selge, men det avhenger av målkundene dine og plattformene du bruker. Imidlertid er det en feil nesten alle detaljhandelsbedrifter på nettet gjør – å prøve å selge rett utenfor flaggermusen. Husk at kundene dine først vil lære mer om deg og kjøpe fra deg når de er klare.

Dette er grunnen til at du må fokusere på å bruke sosiale nettverk for å engasjere kunder. Bruk dem som et tillitssignal for å bevise at du er det riktige valget for dem. Her er noen strategier som kan hjelpe deg her:

Invester i annonsering

Google-annonser

Landskapet på sosiale medier er blitt overfylt. Kundenes nyhetsstrømmer er fylt til randen med forskjellige merkede innlegg, noe som gjør det vanskelig for deg å bli lagt merke til deg. Det er her betalt reklame skinner. De fantastiske målrettingsalternativene dine øker synligheten, lar deg markedsføre toppinnholdet og tilbudene dine til de riktige personene, og hjelper deg med å kjøre mange kvalifiserte potensielle kunder til nettstedet ditt. Google-annonser er et flott sted å begynne med betalte annonser.

Bruk annonser i appen

Akkurat som navnet sier, annonser i apper gir kundene dine muligheten til å kjøpe ønsket produkt uten å forlate din sosiale medieplattform. Dette er spesielt viktig for mobilbrukere. På Facebook kan for eksempel en kunde til og med lagre kredittkortdataene sine og gjøre fremtidige kjøp enda enklere. Og ved hjelp av en Facebook-remarketing kan du målrette mot folk som har besøkt butikken din før.

Oppmuntre til brukergenerert innhold

Dagens brukere stoler ikke på merkevareinnhold lenger. De vil lære mer om merkevaren din fra andre kunders virkelige opplevelser. Og en av de mest effektive måtene å gi dem informasjonen de leter etter er å utnytte brukergenerert innhold (eller UGC).

For å oppmuntre folk til å dele UGC og bruke den merkede hashtaggen din, bør du vurdere å belønne dem. Annonser for eksempel en rabatt for å legge igjen en produktanmeldelse (det er til og med en enkel Gjennomgang for Discount plugin du kan installere for å legge til denne funksjonen). Eller organisere en gave på sosiale medier. For å delta i konkurransen, må en bruker dele et bilde av produktet ditt. Bare vær sikker på at du følger alt som gjelder FTC retningslinjer og lokale lover.

Arbeid med influencere

10+ tips for å øke tilliten og troverdigheten til WordPress-bloggen din

Influencer marketing er den raskest voksende online kundetilpasningstaktikken. Det bygger tillit hos kundene dine og gjør produktene dine mer troverdige. Ser du at populære mennesker i din nisje bruker produktene dine, vil potensielle kunder også ønske å bruke dem. Du trenger bare å sørge for at du velger påvirkeren i samme bransje og tilbyr dem noe verdt å være oppmerksom på.

Tilbake til deg

Markedsføring på sosiale medier er den manglende delen av WooCommerce markedsføringspuslespillet. Det gir deg muligheten til å engasjere kundene dine, bygge tillit med dem og lede dem ned salgstrakten mot å gjøre et kjøp.

Hvordan bruker du sosiale nettverk for å øke salget av WooCommerce? Har du noen markedsføringsmetoder for sosiale medier for WooCommerce-butikker du vil dele?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me