Viktige tips for å bygge et bedriftsnettsted med WordPress

Tips for å bygge et bedriftsnettsted med WordPress

En bedriftsnettsted er en nødvendighet for alle som ønsker å opprette et navn for seg selv eller sitt selskap i denne moderne verden. Som sådan er det definitivt ikke noe som bør tas lett på. Selv om en god webside kan hjelpe deg med å tiltrekke nye kunder, kan en dårlig slå dem bort. Derfor har jeg samlet en liste over fire uunnværlige tips som du trenger å vite før du bygger bedriftsnettstedet ditt med WordPress. Det er enklere enn du kanskje tror!


1. Definer formålet med nettstedet ditt

Å finne ut hva formålet med det nye nettstedet ditt kan virke som et åpenbart sted å begynne, men mange mennesker går inn på byggeprosessen uten å vite nøyaktig hva de vil formidle på nettstedet sitt eller hvordan de vil formidle det. Dette kan vises øyeblikkelig for alle besøkende du får, og er en desidert dårlig måte å starte på.

I stedet bør du bruke litt tid på å vurdere hvert aspekt av nettstedet ditt og stille deg selv spørsmål som “hvem vil jeg finne nettstedet mitt?”Og“hva vil jeg at besøkende skal gjøre når de er her?”Dette er en god øvelse for å hjelpe deg med å oppdage ikke bare hvordan du starter prosessen, men hvordan du kan manøvrere og gjøre endringer senere..

Andre ting å vurdere inkluderer hvor ofte du vil legge ut oppdateringer og nyheter, om du ønsker å legge til en butikk til nettstedet ditt, hvordan du best samler informasjon fra brukerne dine, og om du trenger det premium funksjoner som timeplanlegging eller et forum.

Dette kan høres ut som mye å huske på, men så lenge du tar ting ett skritt av gangen, vil du ha god forståelse av dine behov, i tillegg til kundenes behov, på kort tid. Selvfølgelig forskjellige løsninger for eksempel nettstedbyggere og forskjellige CMS-plattformer muliggjør forskjellige muligheter og funksjoner. Her hos WPExplorer føler vi WordPress er perfekt for små bedrifter,

2. Velg et profesjonelt WordPress-tema

Totalt, et flerbruks WordPress-tema for infoprenuers

Uansett hvor du er i livet, bør du alltid strebe etter å få frem ditt beste ansikt. Det samme gjelder for bedriftsnettstedet ditt. Selv om utseende ikke er alt, så betyr de mer enn du kanskje tror.

Hvis du bygger din egen hjemmeside, er det sannsynlig at du vil implementere et design fra en ferdig laget mal eller tema. Det er bokstavelig talt tusenvis å velge mellom, og de varierer i stil fra elegant og moderne til lyst og høyt. Det er viktig at du liker temaet du velger, men det er sannsynligvis enda viktigere at det har en universell appell. Dette er fordi nettstedet ditt er designet for å konvertere brukerne dine og ikke tilfredsstille dine egne preferanser.

Som et resultat anbefaler jeg å spille det trygt, spesielt når det gjelder å oppnå en aura av profesjonalitet. Velg en mal som er designet for å brukes av bedrifter og selskaper. Disse temaene skaper et utseende som inspirerer tillit og generelt inkluderer tilleggsfunksjoner og freebies som du kan finne nyttige.

Fordi det er så mange alternativer, anbefaler jeg å sammenligne noen få topptemaer. For å hjelpe, sjekk WPExplorer sin oppdatering av de beste forretnings WordPress-temaene. Det er et flott sted å starte og inkluderer 20 av de absolutt beste gratis og premium temaene for hvert prispunkt. Du kan også utsette meningene fra arbeidskolleger, venner og til og med familie. Det er ingenting galt med å få en annen mening.

3. Benytt deg av relevante plugins

De beste nettstedplattformene gir brukerne tusenvis av gratis og betalte plugins som kan bidra til å transformere nettstedet ditt fra en statisk side til en konverteringsmaskin. Trikset er å finne de beste plugins for bedriftsnettstedet og implementere dem på riktig måte.

Det er noen plugins som alle nettsteder bør ha. Disse inkluderer sikkerhetsverktøy som hjelper deg med å sikre at nettstedet ditt er trygt å besøke, sikkerhetskopieringsverktøy for å forhindre tap av data hvis noe noensinne går galt, og SEO-verktøy for å oppmuntre til promotering av nettstedet ditt i gradene av populære søkemotorer. Det er også mange plugins som er mer forretningsspesifikke.

MonsterInsights Analytics for WordPress

Det første verktøyet jeg anbefaler deg å installere, er et som kan gi deg analyser. Analytics-verktøy som MonsterInsights er en viktig måte å spore hvem som besøker nettstedet ditt, og de kan gi deg viktige detaljer om hvordan og hvorfor du tiltrekker disse brukerne.

MailChimp for WordPress

Deretter kan du vurdere å registrere deg for en e-postmarkedsføringstjeneste som MailChimp. Et nettsted er en flott måte å hjelpe til med å bygge en database med potensielle kundenavn, men hvis du ikke får mest mulig ut av det, er det ganske ubrukelig. Du kan integrere tjenesten direkte på nettstedet ditt med et av disse gratis MailChimp-tilvalgsprogrammene for å samle inn informasjon for å opprette en e-postliste uten at du trenger å gjøre noe fra din side..

Booking Ultra Pro for WordPress

Til slutt, hvis det er relevant for virksomheten din, kan du implementere en timeplanleggingsløsning. I stedet for å kreve at klientene dine skal stille møter over telefonen, kan nettstedet ditt passivt gjøre det for deg og oppdatere postene dine i sanntid for å sikre at du aldri går glipp av en beat. Verktøy som Bestilling av Ultra Pro-avtaler eller et annet bestillingsskjema for WordPress kan integreres fullt ut i programvaren du for øyeblikket bruker, og kundene dine vil sette pris på dets bekvemmelighet.

4. Skriv godt innhold og vedlikehold en blogg

Lage innhold

Betydningen av godt innhold kan ikke overdrives. Nettsteder lever og dør av arbeidet de produserer, og det beste innholdet blir ofte belønnet gjennom sosial deling, rangering av søkemotorer og ekstern lenking.

Derfor anbefaler jeg at alle nettsteder inneholder en blogg. Uansett hva ditt felt eller formålet med nettstedet ditt er, er en blogg en fin måte å tiltrekke brukere du kanskje ikke har funnet annet. Dette fordi hver del av innholdet du lager forsterker effektiviteten og viktigheten av nettstedet ditt.

Selvfølgelig er ikke alt innhold godt innhold. Du kan bruke våre probloggtips for å lage innhold av høy kvalitet, eller leie en frilanser for å sikre at du har noen du kan stole på for å lage det for deg. Eller bruk bloggen din til å dele innhold fra andre relevante nettsteder. Du vil oppdage at bloggen på nettstedet ditt er den mest uvurderlige ressursen du oppretter.

Konklusjon

Savnet vi noe? Har et spørsmål? Eller har du kanskje andre tips for nye bedrifter som bygger deres første nettsted? Del tankene dine i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map