Videotrender i 2020 for å øke WordPress-videomarkedsføring

2017 Video Trender for å vokse din WordPress Video Marketing

Hvis du leter etter de siste videotrendene for å øke markedsføringsinnsatsen, kan du ta en pustekompis fordi du er på rett sted. Vi vet at videomarkedsføring skremmer de levende dagslysene fra deg – pokker, det skremmer oss også.


Hva å gjøre? Hvor skal jeg starte? Hvordan finner du de beste verktøyene for å lage og markedsføre videoer for maksimal avkastning på investeringen (ROI)? Hvilke videotrender kan øke effekten av videomarkedsføringen? Dette er virkelig gode spørsmål å stille deg selv.

Det viser seg at videomarkedsføring er ganske enkel å hacke i dag. Mens bedriftseiere av yore måtte investere mye tid og penger, er det relativt billig og enkelt å innse konkrete resultater med videomarkedsføring i disse dager. Og det er supereffektivt – Brednbeyond’s Video Marketing Statistics guide viser at 93% av virksomheten får en ny kunde ved å legge ut en video på sosiale medier alene. Det er ikke en gang å telle alle de andre måtene du kan utnytte videoer på!

Og i dette innlegget lyser vi lys over videotrender du kan bruke til å utvide virksomhetsnettstedet ditt i 2019 og utover. Disse videotrendene er billige og enkle å hacke, men gir gode resultater så langt videomarkedsføring går. Mot slutten slipper vi et par statistikker for å kjøre poenget hjem, slik at du bør holde deg rundt ��

Uten videre, la oss dykke rett inn.

Videotrender for å øke din videomarkedsføring i 2019 og utover

Noe å vurdere: Hvis du vil få mer ut av videomarkedsføringskampanjen din, kan du lese vår detaljerte SEO SEO-guide og få mer søkertrafikk til nettstedet ditt (ved hjelp av videoer) uten å bruke en krone.

Til slutt, hvis du sitter fast eller trenger mer informasjon om disse videotrendene eller noe annet relatert til videomarkedsføring, bare trykk på kommentarfeltet eller innboksen vår så kommer vi tilbake til deg umiddelbart.

Live streaming

Live streaming

Av alle videotrender vi dekker her i dag, viser livevideo mye løfte så langt som å bygge merkevarekjennskap, gunstighet og tillit. Live video fungerer underverker for produktdemonstrasjoner og kampanjer også. Disse grunnene er nøyaktig hvorfor live streaming plukker mer enn noen annen videotrend der ute.

Kjente du folk bruke 3 ganger mer tid ser du livevideoer på Facebook sammenlignet med videoer som ikke lenger er live? Det er en vanskelig figur å krangle med, og med inngangen til mange andre direktesendte tjenester og apper, skal ingenting holde deg tilbake fra å vinne stort med live video.

Livestreaming inkluderer også hosting av webinarer, og vi er alle enige om at webinarer er ren magi så langt engasjementet går. Mange online gründere vet dette allerede, og det er grunnen til at du blir invitert til webinarer nå og da. Sjansen er at du vanligvis deltar og – enda viktigere – har det veldig bra.

Live video er relativt billig, og i de fleste tilfeller gratis. Periscope og Facebook livevideoer er gratis, og det samme er YouTube live streaming. Alt du trenger er internettforbindelse, og du er god å gå. Facebook vil til og med sende ut varsler til dine følgere, noe som betyr at du kan slå bakken i løpet av de neste fem minuttene.

Du kan bli kreativ og bruke dem til sniktitt, demonstrasjoner, spørsmål og svar-økter eller bare la folk se på prosessen din som et kreativt byrå, en frilanser eller en produsent. – Brenda Stokes Barron, Envato

Hvordan legge til livestreaming til WordPress

Legg til livestreaming til WordPress

Vil du legge til en direktesendt stream til ditt WordPress-nettsted? Prøv en plugin! For eksempel med gratis YouTube innebygd plugin kan du enkelt generere en innebygd kode automatisk hver gang du er aktiv på YouTube live. Eller du kan gi Livestreaming / Broadcast-plugin prøve og vert din egen live stream!

Videoer på landingssider

Videoer på landingssider

I dag er det vanlig å finne gratis videoer på salgssider, hjemmesider og andre destinasjonssider. Hvis du prøver ut videotrender i din neste markedsføringsstinkt, kan du vurdere å legge videoer til landingssidene.

Det er mer sannsynlig at dine besøkende holder seg lenger hvis du har en fin video på hjemmesiden din eller salgssiden. Det er også mer sannsynlig at de samarbeider med merkevaren din, noe som betyr bedre konverteringer for bedriften din.

Faktisk, med en video på sidene dine øker konverteringsfrekvensene med hele 34% i henhold til Blå Corona-blogg. Det beste er å kombinere video og tekst, har motarbeidet å fokusere på det ene på bekostning av det andre.

Videoer på salgssider er ganske effektive ganske enkelt fordi dette mediet engasjerer mer av sansene våre. Explainer-videoer på hjemmesiden din gir gode introduksjonsstykker siden kundene kan føle din personlighet. Dette skaper raskt et forhold og bygger tillit til kundene dine.

Og med tjenester som Wistia blir det enklere og enklere å ta med videoer på salgssidene dine og få detaljert analyse av hvordan potensielle kunder faktisk samhandler med videoene. Den kombinasjonen er det som er essensielt. – Collin nykommer, Elegante temaer

Hvordan legge til videoer til WordPress

Vil du legge inn en video på et av dine WordPress-innlegg eller sider? Det er overraskende enkelt! WordPress har en legg inn støtte for over 30+ videokilder. Alt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn videolinken, og WordPress vil automatisk formatere / vise videoen.

Avhengig av temainnstillingene kan det hende du har flere videoalternativer. For eksempel inkluderer WordPress-temaet enkle alternativer i meta / innstillinger for side / innlegg for å legge til en video i stedet for et vist bilde, en brukervennlig modul for dra og slipp av videosider, alternativer for videobakgrunner og en premium glidebryter som inkluderer støtte for videoer!

Virtuell virkelighet

Virtual Reality Video

Velkommen til fremtidens gutta, hvor du kan få oppslukende 3D-videoopplevelser takket være virtual reality-teknologi. Ikke lenge siden, virtuell virkelighet var synonymt med IMVU og Simmene hvor du kan bygge et slags virtuelt liv. I virkeligheten var det imidlertid langt fra den virtuelle virkeligheten vi har i dag.

I dag kan du dykke i videospill og faktisk føle at du er med i spillet. Denne trenden har gått over til videomarkedsføring, og ut fra tingenes utseende kan vi bare forvente at den vil vokse og kanskje overgå mange andre videotrender. Jepp, det er på kino også, og det er flott.

Du er sannsynligvis interessert i VR-utstyr som Oculus Rift og Google Cardboard blant andre. Som videomarkedsfører kan du dra nytte av denne teknologien for å skyve produktene dine lenger inn i hodet til kundene dine. Du kan tilby omfattende produktdemonstrasjoner som får kunden til å føle at de faktisk er inne i butikken din.

Virtuell virkelighet blir mer tilgjengelig for forbrukere, noe som betyr at det er en ny og spennende reklamegutt på blokken. Det store spørsmålet skifter fra “Er virtual reality til og med mulig?” til “Er du villig til å hoppe inn og utnytte denne trenden?” Svaret ditt er bedre å være en stor “HELL YEAH!”

360-graders video

360-graders video

Jeg elsker absolutt 360-graders videoer, men det er bare meg. Likevel, visste du at 360-graders videoer fikk omtrent 30% flere visninger enn vanlige videoer? Det er ikke slutten på det. Den samme rapporten fra Magnifyre viser at dobbelt så mange mennesker ser 360-graders videoer helt til slutt.

Hvis du spør meg, er det mye videoeiendommer å annonsere tilbudene dine. Hva er bedre enn en video som seerne ikke slipper midtstrømmen? Det er riktig, en 360-graders video som er billig og enkel å lage. Alt du trenger er et 360-graders kamera, som er relativt billig å skaffe seg.

Mens mange andre videotrender vil komme og gå, har vi en følelse av at 360-graders videoer er her for å bli. Kan du gjette hvorfor? For å spare deg for problemene, vokser 360-videoer i popularitet fordi de får virkelige resultater. Og hvis det er nyttig, forsvinner den ikke når som helst snart, i hvert fall ikke i 2019.

360-graders video er et flott alternativ til virtuell virkelighet i den forstand at du kan gi en lignende 3D-opplevelse for seere uten kostbart VR-utstyr. På toppen av det kan seere se 360-graders videoer på mobile enheter bare ved å sveipe eller vri på enhetene sine. For en fin tid å være i live.

Hvordan legge til 360 videoer til WordPress

WP VR - 360 Panorama og virtuell turskaper for WordPress

Du kan legge til dine egne 360-graders videoer og fotosfærebilder med WP VR – et 360 panorama- og virtuelt turprogram for WordPress. Bare installer plugin-modulen og bruk funksjonene som er inkludert for å tilpasse hvordan 360-videoen din er satt inn. Plugin-en inneholder også alternativer for å bygge inn og tilpasse hotspots for en interaktiv effekt, samt Gutenberg og Elementor-støtte for enkelt å legge videoene dine til innlegg eller sider.

Mobiloptimaliserte videoer

Mobiloptimaliserte videoer

Siden vi nettopp berørte mobilvideoopplevelser, er det viktig å legge et par ord til denne nye videotrenden. Mye av nettlesingen har gått over til mobile enheter. Bare se deg rundt uansett hvor du er, og la dette punktet synke inn.

Du har sannsynligvis lagt merke til at mobile enheter vil være menneskets død. Nesten alle i nærheten ser på en mobil enhet av noe slag. Som mange andre leser du sannsynligvis dette innlegget på en mobilenhet.

Hvor skal vi med dette? Det er så enkelt. Akkurat som om vi hastet med å optimalisere nettstedene våre for mobilbrukere, kan du ikke legge igjen videoene dine. Tiden er moden for å optimalisere videoene dine for mobile enheter. Hva betyr det egentlig?

Bare lag kortere videoer (mer enn 5 minutter er for mange) som kan deles på sosiale medier. Bare se deg rundt på forskjellige sosiale mediesider, så ser du at de mest populære videoene er mindre enn 3 minutter lange. 30-sekunders video går viralt nesten øyeblikkelig.

Hold videoene korte og lette for mobilbrukere, og utnytt den stadig voksende mobiltrafikken. Trenger du en stat for å gå med det? Google rapporterer mobilsøkvolumet som overgikk skrivebordsøk i 2015. Mer enn 55% av søkene kommer fra mobile enheter nå, så optimaliser allerede eller sprett.

Med mindre jeg bruker ubegrenset Wi-Fi og har tid, vil jeg sannsynligvis ikke se en 15 minutter lang video ved hjelp av dataplanen fra mobiloperatøren min. Nei, det vil jeg ikke. En 5-minutters lang video? Sannsynligvis. En 30 sekunders lang video? Tell meg når som helst. Følger du?

Videre er denne mobile video-trenden fôret som driver populære videoapper som Snapchat og Instagram. Og disse appene trives og trives godt på mobilvideoer. Ja, Snapchat kjørte 10 milliarder videovisninger per dag i de 3rd kvartal 2016 og gjett hvem deres største rival er? Instagram-historier.

Merkevideoer

Merkevideoer

Du abonnerer sannsynligvis på et par YouTube-kanaler fra favorittmerkene og personlighetene dine. Hver gang de legger ut en ny video, mottar du et varsel og sannsynligvis ender opp med å se nevnte video. Et flertall av årtusener (endelig bruker jeg dette begrepet) vil droppe alt når deres favoritt YouTube-personlighet legger ut en video.

Videoene er ikke nødvendigvis alt det, men strategien fungerer som magi. Det er kraften fra merkevarevideo på jobben, og du kan ikke krangle med tall. Min kone Chelsea (yay! Jeg er gift haha) følger ganske mange YouTube-kikker, og hun vil droppe alt for å se hver video de legger ut – på smarttelefonen hennes!

Mann, hun legger aldri den tingen ned, noe som kan bevise vår tidligere trend om mobilvideoer. Hun laster opp massevis av videoer (via smarttelefonen) til kanalen sin, og har begynt å vokse ganske etter seg selv. Hun jobber med merkevaren sin, akkurat som du kan gjøre.

Du kan legge denne videotrenden til å fungere for deg. Hvordan kan du bruke videoer til å markedsføre merkevaren din? Bare du kan svare på dette spørsmålet. For at noe skal jobbe med, kan du kanskje demonstrere produktene dine eller vise frem prosessen din slik Brenda foreslo tidligere. De Dollarbarberingsklubb er et godt eksempel på merkede videoer på jobb.

Trenger du et annet eksempel? Vi publiserer opplæringsvideoer på vår WPExplorer YouTube-kanal. “Tutorial” er det operative ordet her. Du kan til og med legge om det eksisterende innholdet ditt i video, noe som betyr at du er sortert så langt innholdet går. Hva annet? En flott video vil alltid fungere til din fordel, så invester tid eller penger hvis du vil. Målet for fengende og unike.

Video i e-postmarkedsføring

Video i e-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring har sin del av fordeler og ulemper – alt har det. Det er skremmende for nybegynneren eller noen presset på tid. Likevel er den gjennomsnittlige klikkfrekvensen (CTR) mye bedre enn mange markedsføringsformer. Likevel kan kampanjen din floppe, slik mange gjør.

Hvordan forbedrer du sjansene dine? Du tenker stort; du tror multimedia. Vi har allerede slått fast at å plassere videoer på sider øker konverteringsfrekvensene og CTR. Par som vil sende markedsføring via e-post, og du har et kraftig våpen på hendene. Det er enkelt å skaffe seg abonnenter. For en modig proklamasjon?!

Bruk en video på påmeldingssidene dine om du ønsker det, bare vet at du får fantastiske resultater. Tilby også noe (en e-bok, en videoserie (lyspære går på) eller noe annet) som en belønning for å registrere deg. Inkluder begrepet “Video” på emnelinjen på e-posten din, og flere vil åpne nyhetsbrevene, det er en garanti.

Er ikke så bra?

Hvis du kan, kan du ta med en video i nyhetsbrevene dine for adrenalinkick. Hvis du tenker på attester, treningsvideoer, produktdemos og så videre, er du på rett vei. I utgangspunktet legger du til relevante videoer i nyhetsbrevene. Vert videoene på YouTube (for delbarhet og synlighet baby) og lenke, legge til eller gjøre hva som helst. Det er enkle ting.

Hva tenker du om å inkludere video i din e-postmarkedsføring? Gi meg beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Å ja, bruk korte videoer for e-postmarkedsføring. 30 sekunders lange videoer eller animerte GIF-er er perfekte for markedsføring via e-post. Fortsetter raskt.

Bonus: Animerte GIF-er

Du må leve under en stein hvis du ikke vet hva GIF-er eller ikke har sett hvor populære de er. Facebook-tidslinjen din er sannsynligvis oversvømmet av GIF-er om dette og det, og de er mye delt. Sikkert, av alle videotrender vi berører i dag, kan du tydelig se GIF-er på jobb selv uten å prøve.

Resultatene er der for alle å se; wazi kabisa kaa meno ya ngiri. (Oversettelse: ute i det fri som en vortesvinstum). Dra nytte av GIF-er for å opprette aktivitet på sosiale mediesider. Diriger trafikken slik du vil, og smil for meg. I tillegg kan de være GIF-er om hva som helst, så ja.

For øyeblikket finner animerte GIF-er et sted blant videotrender å følge, siden de er ultralette, korte og enkle å lage. De er det perfekte mediet for virilitet på sosiale mediesider, og de spres vidt og bredt. OK, jeg vil stoppe der. Ser du deg rundt? Jepp, ingen konklusjon. Akkurat som en sjef.

Bare tuller. Vi lovet deg et par video markedsføringsstatistikker for å holde deg i gang når det blir tøft. Du vet, den slags.

Svimlende statistikk for videomarkedsføring

Det er noen interessante fakta her. Jeg vedder på at du ikke hadde noen anelse om at:

 1. Bare forrige måned lastet brukere opp mer video enn innhold laget for TV siden 70-tallet.
 2. Mer enn 50% av folk på nettet ser på videoer hver dag uten å mislykkes.
 3. Legge til begrepet “video” på emnelinjen på e-post øker dine åpne priser med 19%.
 4. YouTube har over 1 milliard brukere og ja, det er milliarder med en B.
 5. ‘See You Again’ overgikk Gangnam Style som den mest sett YouTube-videoen med over 2,9 milliarder visninger i skrivende stund (vel, kanskje du visste dette).
 6. Facebook overgikk 8 milliarder videovisninger per dag i november 2015. Det er mer enn 11.415 år med video per dag!
 7. 60% av YouTube-brukerne vil følge kjøpsråd fra favorittkanalen deres.
 8. Video rundt et live arrangement øker merkevarefavoribiliteten din med 63%.
 9. 80% av forbrukerne mener at demovideoer er nyttige.
 10. Du kan bruke GIF-er i Facebook-annonser for å supercharge brukerengasjement.

Avsluttende ord

Vi har kommet til en slutt. Hvilke videotrender bruker du for å øke WordPress-videomarkedsføringen? Gi oss beskjed i kommentarene. Skål og glad videomarkedsføring ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map