Veiledning for konverteringsfrekvensoptimalisering i WordPress

Konverteringsfrekvensoptimalisering (CRO) er en betydelig nettstedoptimaliseringsteknikk som omhandler hvordan besøkende engasjerer seg på nettstedet ditt. Det er egentlig en måte å gjøre det på spor og optimalisere antall besøkende som er faktisk å kjøpe produktet ditt eller utføre til ønsket handling.


Dette er et interessant faktum: Et nettsted med høy trafikk, men lav konverteringsfrekvens, genererer mindre inntekter enn et nettsted med relativt lavere trafikk, men høyere konverteringsfrekvens. Med andre ord:

En høyere konverteringsfrekvens gir bedre inntekter.

Ordliste

Følgende er noen få termer som vi må forstå før vi fortsetter med guiden. La oss bryte det ned slik at vi ikke glemmer:

 • Omdannelse: Når en besøkende utfører et bestemt handling på nettstedet ditt, blir det betegnet som en konvertering.
 • Handling: En handling kan være enhver aktivitet eller transaksjon du vil at besøkende skal utføre. Det kan være å registrere seg på nyhetsbrevet ditt, kjøpe en (eller en markedsført) tjeneste, abonnere på den sosiale kanalen din, osv..
 • Konverteringsfrekvens: Ta antall mennesker som konverterer og del dem etter totalt antall besøkende til nettstedet ditt. For eksempel, hvis nettstedet har 1000 besøkende, hvorav 50 konverterer, har du en konverteringsfrekvens på 5%

Konverteringsfrekvensformel

 • Konverteringstrakt: Sekvensen av handlinger utført av en besøkende for å transformere til en kunde. (En kunde i denne sammenheng er noen som utfører ønsket handling)

En enkel konverteringstrakt

 • Call to Action (CTA): Det er knappen besøkende bør Klikk for å utføre ønsket handling. Det kan være alt fra “Kjøp nå”, “Registrer deg for en gratis prøveperiode” eller kreative som “Se hvorfor du taper penger”.

Bounce Exchange

Bounce Exchange er en av grensene innen exit-intention tech. Knappene du ser er CTA-er. 

Nøkkelpekere

Fortsetter, her er noen grunnleggende retningslinjer for CRO, lånt fra Neil Patel (en kjent analyseekspert).

 • Din CRO-innsats bør rettes mot å score flere konverteringer – dvs. øke konverteringsfrekvensen.
 • CRO er ikke basert på hva du vil. Det handler om legg deg selv i de besøkende skoene dine og tenke fra deres perspektiv. Det er prosessen med å gjøre ønsket handling for besøkende så enkelt og pålitelig som mulig.
 • CRO kan kontaktes på to måter – bevis støttet og generiske teknikker. Den første krever mer innsats og har vanligvis bedre avkastning.
 • Generiske teknikker fungerer kanskje ikke alltid. Det som fungerer for et nettsted, fungerer kanskje ikke for et annet.

cro prosess

CRO er en evolusjonsprosess

 • Bevis støttet CRO-innsats bør være brukersentrisk og datadrevet. Det skal ikke bare være basert på læreboktaktikker. Du må studere brukerne dine, få innsikt og danne hypoteser, teste dem og gjenta prosessen til du oppnår konverteringsmålet ditt.
 • Forskning viser at for mange valg påvirker beslutningsprosessen vår. Derfor bør hver ønsket handling plasseres på sin egen destinasjonsside. Det er best å ikke rote en eneste side med for mange alternativer eller CTA-er.
 • For å fortsette til ovennevnte punkt, bør CRO-innsatsen også ta sikte på høyeste brukeropplevelse. Ikke la brukeren gjette på om han bare vil laste ned eBok eller registrere seg separat for nyhetsbrevet. I stedet tilby dem et enkelt skjema for nyhetsbrev der de får en gratis kopi av e-boken din.
 • Huske, mindre valg = lavere tid for beslutningstaking = raskere konvertering.
 • Bilder er verdt 1000 ord, og visse bilder fungerer bedre avhengig av din målgruppe. Ekte bilder noen ganger utkonkurrere arkivbilder.

Hva skiller CRO fra hverandre – hvorfor er det så viktig?

CRO er en av de teknikkene som vurderes kvalitet over kvantitet. Som jeg har nevnt før, vil et nettsted med høy trafikk, men ingen konverteringer koste deg penger. Så i stedet for å fokusere markedsføringsinnsatsen din på å skaffe mer trafikk, bør du jobbe videre konvertere trafikken du allerede har. Det maksimerer overskuddet ditt uten å måtte betale for mer trafikk (selvfølgelig må du bære kostnadene for CRO-prosessen).

CRO-innsats krever betydelig tid (og potensielt økonomisk) investering. Å dele markedsføringsbudsjettet ditt like mye i trafikk og SEO og CRO er en god idé. Ved å sile gjennom trafikken hjelper CRO deg å skille ut riktig type besøkende for bedriften din. Med data drevet forskningstilnærming, kan du forstå din type kunder. Du kan bruke disse funnene, til finjuster SEO og innsats for å skaffe trafikk for å skaffe måltrafikk. Disse besøkende er mer sannsynlig å konvertere.

cro forbedrer trafikkanskaffelsen

CRO forbedrer trafikkanskaffelsesprosessen

CRO-prosessen

1. Identifiser siden du trenger å optimalisere

Legg grunnlaget – vet hva du trenger å gjøre. Identifisere de elementet på nettstedet ditt trenger optimalisering. Dette er ikke så enkelt som det høres ut. Som vi har sett tidligere, er CRO avhengig av nettstedet ditt, og enda viktigere, av publikummet ditt. En taktikk som fungerer strålende på ett nettsted, fungerer kanskje ikke på din.

Her er et eksempel. Vurder en situasjon hvor du spesialiserer deg i WordPress-konsulenttjenester, og du tilbyr en gratis konsultasjon. Målet ditt bør være å optimalisere side og CTA som holder gratis konsultasjon. Folk har større sannsynlighet for å konvertere hvis de gjør det som det første gratis tilbudet.

2. Opprett en grunnlinje

Før du kan begynne å optimalisere, må du vite hvordan den forrige ytelsen var. Det er der grunnlinjen kommer inn. Slå opp konverteringsstatistikken og fastslå den som baseline. Sørg for å velge a levedyktig varighet (dager, uker eller måneder), avhengig av trafikk og hold deg til den for den nåværende CRO-prosessen.

Slik gjør du det i WordPress:
Googles innholdseksperimenter, som er en del av Google Analytics, er en flott måte å dele test WordPress-sider på. Det muliggjør oppretting av mål og registrering av sidevarianter for sporing. Det vil hjelpe webansvarlige med å identifisere en “vinnende” side. Det er en plugg inn for å integrere Google Innholdseksperimenter med WordPress-nettstedet ditt, og gi et grensesnitt for enkelt å legge til kodebiten på sidene dine. Vi vil diskutere en hel liste med optimaliseringsverktøy for konverteringsfrekvens i WordPress i en kommende artikkel i serien.

3. Identifiser barrierer

Nå som du har bosatt deg på en bestemt side du vil optimalisere, kan du begynne med å oppdele konverteringstrakten til logiske deler. Hvis du har en høy avvisningsfrekvens, kan du identifisere den delen der brukerne har en tendens til å forlate. Det er den delen du vil endre. Forbered forskjellige versjoner av den delen og A / B tester hver enkelt av dem.

Det er ikke alltid slik at brukere vil forlate nettstedet ditt. Noen ganger kan det være lurt å implementere små (eller store) endringer på destinasjonssiden helt og se hvordan de klarer seg i forhold til den gamle.

For eksempel har du kanskje plassert CTA-en din i en karusell – noe som er veldig dårlig idé. I en automatisk tre-skyv glider vil CTA være skjult to tredjedeler av tiden! Det er langt bedre å ha en statisk destinasjonsside med informasjonen lett synlig. Det samme gjelder Flash- og HTML5-plask sider. De er gamle skolen, stilige og forferdelige for både SEO og CRO, uavhengig av hvor fine de ser ut.

4. Forstyrr barrierer

Hvis avvisningsfrekvensen din er høy, kan du spørre deg selv – hvorfor er det besøkende som drar på nettopp denne siden?

Her er noen spørsmål for å hjelpe deg med å oppdage den skyldige:

 • Er CTA riktig synlig eller er det vanskelig å finne?
 • Hvis CTA kan klikkes? Klikker folk på CTA?
 • I begge tilfeller kan du bruke heatmap-analyseprogramvare for å oppnå det samme.
 • Er den risikobar for høy? For eksempel er det ikke så lurt å be om kredittkortdetaljer for en gratis konsultasjon. På baksiden, viser “ingen kredittkort kreves” en bedre sjanse for en konvertering.

Når du vil implementere små endringer på landingssiden din, kan du gjøre det eksperiment med følgende:

envato hjemmeside

Envatos hjemmeside bruker en testimonial + CTA-tilnærming

 • Endre mikrokopien på CTA
 • Endre utformingen av CTA (større knapper, tekststørrelse, skriftstil osv.)
 • Prøv et annet sett med farger for hele destinasjonssiden. Forskning viser det farge påvirker brukerstemning og oppførsel.
 • Endre datamengden på landingssiden – er brukere som blar for mye for å nå CTA?
 • Hvor ofte viser jeg CTA? Hvilken effekt har visning av CTA flere ganger på konverteringsfrekvensen?
 • Er overskriftene mine magnetisk nok?
 • Endring av stillingen til kundenes attester, portefølje og klientell.
 • Er jeg det? spør for mye info på registreringsskjemaet? For eksempel er det en god idé å ikke spørre kundens adresse når kredittkortbehandlingstjenesten ikke krever det.

5. Skyll og gjenta

Det må vi forstå CRO er en kontinuerlig utvikling prosess. Etter å ha eksperimentert med et sett med teknikker for et bestemt sett med elementer, oppnår du en bestemt konverteringsfrekvens. En endring i næringstrenden påvirker massene. Tenk på smarttelefonbommen og tingenes internett. Dette fører til en forskyvning i massenes interesse.

I går handlet det om å eie et anstendig hodetelefoner. I dag handler det om trådløse boomboxes – the Slår Pill.

Generelle måter å forbedre CRO på

Så langt har vi snakket om markedsføringsspesifikke teknikker – identifisere barrierer, CTA-optimalisering, microcopy, osv. La oss nå se på noen av annen måter du kan forbedre konverteringsfrekvensen på. Disse metodene er generiske og gjelder alle nettsteder som sikter til en god brukeropplevelse (UX).

Ingen, inkludert Google liker en treg nettside.

Det er mange måter å forbedre nettstedets hastighet – vi har dekket dem på bloggen før, så forhåpentligvis ser disse litt kjente ut.

Nerdete og / eller tidkrevende teknikker (uansett hvor små):

Vil du ha øyeblikkelig tilfredsstillelse? Du kan implementere bedre hurtigbufring eller et CDN for å forbedre nettstedets hastigheter i dag. Her er favorittalternativene våre.

1. Implementere WordPress Cache

2. Bruk et innholdsleveringsnettverk

Problemfri teknikker:

De koster generelt mer, men gir deg rolig til sinns. Her er en liste over de forskjellige hostingteknikkene, sortert i fallende kostnadsrekkefølge:

1. Administrert WordPress Hosting

wpengine

Overfør WordPress-nettstedet ditt til et kjent administrert WordPress hosting selskap – de er utrolig fort og du trenger ikke å bekymre deg om problemer med hosting / hastighet / sikkerhet / oppdatering. Alt du trenger å gjøre er å betale den månedlige regningen, og det står du fritt til fokusere på innholdet ditt.

 • Eksempel: Vi i WPExplorer bruker og anbefaler WPEngine
 • Koste: $ 30-250 USD / måned

2. Delt WordPress Hosting

Siteground

Brukt a delt WordPress hosting service. Dette er et skjema delt hosting spesialisert for WordPress og ble nylig introdusert av store vertsselskaper.

 • Eksempel: SiteGround, Media Temple
 • Koste: $ 15-80 USD / måned

3. Administrert Cloud Hosting Service

cloudways

Bruk en administrert skyvertjeneste som Cloudways – de er vert for og administrerer WordPress-nettstedet ditt i nettskyleverandører som Microsoft Azure, DigitalOcean og Google Cloud.

 • Koste: $ 5-300 / måned

4. Cloud Hosting Services

digitalocean wordpress

Selskaper som DigitalOcean lager skyhosting lett og rimelig. De tilbyr også ett-klikk WordPress-installasjoner, slik at du kan distribuere et WordPress-klart nettsted på under ett minutt.

 • Ulemper: Du må være teknisk forsvarlig og feilsøking er virkelig smerte.
 • Pros: På plussiden får du mer kraft og kontroll over serveren din, med en minutters økning i hostingkostnadene, sammenlignet med delt hosting.
 • Koste: $ 5-300 / måned

5. Delt hosting

Bluehost

Delt hosting krever ingen introduksjon. Det er et rimelig første trinn for CRO, og med 1-klikk WordPress-installasjon kan du komme raskt i gang på nettstedet ditt.

 • Eksempel: Bluehost
 • Pros: En av de enkleste og mest pålitelige måtene å distribuere et WordPress-nettsted for nybegynnere.
 • Ulemper: Kan føre til driftsstans og kontosuspensjon under trafikkpikes.
 • Koste: $ 4-8 / måned

Konklusjon

Dermed er organisasjonen din CRO-innsats er ikke en engangs ting. I likhet med SEO, det må følge med med siste interesser av den besøkende.

Forskning. Avbryte. Gjenta.

I den neste artikkelen skal vi se på noen fantastiske WordPress-plugins som hjelper deg å fokusere på konverteringsfrekvensoptimaliseringsprosessen med minimal teknisk overhead.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map