Vedlikehold av WordPress sjekker for å komme ut av veien før våren

Når ting blir gale i høytiden og fører fram til det, er det mange av oss som velger å sette WordPress-sjekk på bakbrenneren, men det nye året er det perfekte tidspunktet å ta vare på litt vedlikehold før virksomheten begynner å varme opp igjen . Det er viktig å sørge for at WordPress din er i den beste formen den kan være, slik at du ikke får problemer eller problemer når du minst venter dem.


Heldigvis, for å unngå en katastrofe, er det noen vedlikehold og grunnleggende sikkerhetskontroller av WordPress som du bare kan komme deg ut av i dag for å forsikre deg om at ting er i god drift når du lanserer i 2017. Her er våre favorittanbefalinger for å sikre deg nettstedet ditt er i topp toppform:

1. Gjør en sikkerhetskopi av nettstedet

En vedlikeholdsoppgave som du sannsynligvis ikke har tenkt på på en stund, er å gjøre en fullstendig sikkerhetskopi av nettstedet. Jada, sannsynligheten for at du må stole på sikkerhetskopien er alltid ganske sjelden, men hvis det skjer vil du absolutt ikke være uten det.

Dette er trinn én i vedlikeholdsprosessen, fordi om sannhet, hvis noe skjer når du finjusterer og oppdaterer nettstedet ditt, i det minste har du alt sikkert lagret. Vi anbefaler å lagre informasjonen på nettstedet ditt flere steder, for eksempel lokalt og på skyen. Du vil også sørge for å ta sikkerhetskopi av alle filene som er tilknyttet nettstedet. Vi bruker Vaultpress men det er mange WordPress-alternativ som du kan velge mellom.

2. Sørg for at WordPress-kjernefiler, plugins og temaer er oppdatert

Et av de stressfrie aspektene ved WordPress som plattform er at det er enkelt å holde aspekter ved nettstedet ditt oppdatert. Når det er sagt, kan vi ikke understreke viktigheten av å sørge for at disse er i god stand – faktisk er det like viktig som å ta sikkerhetskopi av hele nettstedet ditt (som forresten alltid vil du sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du oppdaterer disse filene manuelt).

I tilfelle du ikke har kjernefiler, plugins og temaer satt til å oppdateres automatisk – kan du lese mer om detaljene om manuelle oppdateringer her.

  • WordPress Core Files. Når du opprinnelig konfigurerer og laster ned WordPress kjernefiler, er det et alternativ å automatisk oppdatere, som alltid er en smart idé, spesielt hvis du er noen som ikke kommer til å huske å gjøre det manuelt. Det er viktig å sørge for at kjernefiler blir oppdatert fordi designere kontinuerlig gjør viktige oppdateringer for å hjelpe WordPress å fungere problemfritt, og å ha utdaterte kjernefiler kan føre til unødvendige feil og utfordringer.
  • Plugins og temaer. Du kan alltid sjekke Dashboard> Oppdateringer-menyen, da den viser deg om noen av plugins / temaene dine har behov for en oppdatering! Varsler er et godt utgangspunkt fordi de gjør det utrolig enkelt å gjøre en manuell oppdatering hvis din ikke er automatisk. Det er viktig å merke seg at det ble funnet at plugins og temaer som er utdatert, var nært knyttet til hacking av WordPress-nettsteder (husk å kjøre disse skadelig programvare) – så ikke kast med å la disse samle støv og forbli utdatert (selv om du ikke bruker dem for øyeblikket).

Hvis du har laget et tilpasset nettsted for deg, vil webdesigneren vanligvis oppdatere nettstedet ditt gratis for deg, slik at oppdateringen ikke endrer noe av designet ditt. Husk alltid å spørre før du begynner.

3. bli kvitt ubrukte plugins

Bli kvitt ubrukte plugins

Merk deg at du har plugins og plugins som er utdaterte, bare bli kvitt plugins som du har fått som du sannsynligvis aldri vil bruke igjen. Det er altfor enkelt å bare laste ned plugins på nytt, og å la dem gå ubrukte og utdaterte kan faktisk forårsake mer skade enn godt. I tillegg til å opprette sårbarheter på nettstedet, kan de også føre til at nettstedet ditt går tregt. Så i januar, gå til plugins-listen din og bli kvitt det du ikke bruker!

4. Ta sikkerhetskopi av det fabelaktige blogginnholdet

Ta sikkerhetskopi av det fabelaktige blogginnholdet

I 2016 skrev du, korrekturleste og la ut noen fantastiske innhold uten tvil! I tillegg til å sikkerhetskopiere hele WordPress-nettstedet ditt, vil du også være sikker på at du tar sikkerhetskopi av blogginnholdet ditt spesielt.

Hvis noe skulle skje med bloggen din, kan dette innholdet potensielt gå tapt for alltid – og det er mye SEO-optimaliserte data som bare skal gå uten dette året. Hvis du vanligvis skriver i dokumenter før du legger ut (som virkelig er god praksis), er det bra, men det kan også være lurt å vurdere å lagre filene på en harddisk eller skyen.

Du kan også gjøre en automatisert WordPress Backup til Dropbox, som lar deg bestemme hvor ofte, når og hvor du vil at det fantastiske blogginnholdet sikkerhetskopieres til Dropbox-kontoen din. Dette kommer ikke til å være den beste ideen for nettsteder med en stor mengde innhold, men det kan fungere bra for små bedrifter.

5. Bli kvitt kommentarer om spam og søppel

Bli kvitt kommentarer om søppel og søppel

WordPress gjør det veldig enkelt å bli kvitt søppel- eller spam-kommentarer på bloggen din. Denne typen kommentarer tar til slutt bare opp lagringsplass for nettsteder og gjør deg virkelig ikke noe. Dette bør virkelig gjøres minst månedlig, om ikke ukentlig, avhengig av hvilken type trafikk nettstedet ditt får. Uansett er det fremdeles et bra sted å starte året på nytt.

6. Slett revisjoner etter innlegg

WordPress er faktisk en av plattformene der du ikke nødvendigvis trenger å stresse med å skrive innholdet ditt direkte inn på den elektroniske plattformen, ettersom den har funksjoner som regelmessig tar sikkerhetskopi av innholdet ditt, i tilfelle internett krasjer, datamaskinen din dør, eller det oppstår en uforutsett feil . Denne funksjonen er flott, men når innholdet ditt er live og sikkert, vil du slette innleggsversjoner, ettersom de tar mye unødvendig plass etter faktum.

Slett gamle versjoner av WordPress-innlegg

For en rask, enkel måte å bli kvitt revisjoner vi liker WP-optimaliser WordPress-plugin. Ikke bare kan du bruke denne plugin-en til å fjerne gamle revisjoner, du kan også aktivere alternativer for å fjerne innlegg i papirkurven, slette spam-kommentarer, fjerne pingbacks / trackbacks og mer.

7. Sjekk for ødelagte koblinger

Se etter brutte koblinger

En av vedlikeholdsoppgavene som ofte faller på veien, er å sjekke bloggen og WordPress-innholdet ditt for ødelagte koblinger. Dette er et av de aspektene som du kanskje ikke går tilbake og sjekker igjen etter at du har lagt ut innholdet ditt, men ødelagte koblinger kan virkelig devaluere innholdet ditt både når det gjelder SEO / rangeringer på nettet, og i erfaringer fra leserne dine. Etter min mening er WordPress Broken Link Checker er SUPER nyttig for å gjennomsøke sidene dine og se etter slike endringer og feil.

Takeaway

Disse syv vedlikeholdstipsene vil helt sikkert få WordPress-nettstedet ditt i god stand når vi lanserer til 2017-året. Ved å gjøre regelmessig vedlikehold hjelper nettstedene dine sikkerhet, ytelse og kan utgjøre en stor forskjell i hvordan brukere opplever bloggen din. Du kan lære noen mer grunnleggende WordPress-tips her.

Gjorde noen av disse vedlikeholdstipsene hele forskjellen i nettstedssjekken din? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me