5 fantastiske trafikkøkende kilder for din WordPress-blogg

Når du ser som du allerede er her, satser vi alle pengene vi vil være enige om når vi sier: Det er ingen enkel oppgave å få den beste trafikkøkende kilden for nettstedet ditt. Likevel trenger du trafikk for å få virksomheten din i gang. Noen trenger lite, andre mer. Du, du vil ha så mye målrettet trafikk som du kan, og du vil ha den nå.


Hvis du leter etter de beste trafikkildene for ditt WordPress-nettsted, har vi en oppsiktsvekkende tilståelse. Vi smidd inn i det ukjente på jakt etter bare fem, men det enorme antallet trafikkilder som vi oppdaget, la munnen vår igjen.

Av denne veldig spennende grunnen tar vi akkurat nå det utøvende beslutningen om å tilby deg så mange trafikkilder for din WordPress-blogg som vi muligens kan! Så i stedet for å få bare et par, får du et dusin fantastiske trafikkilder du skulle ønske du kjente. Hvis det høres ut som din type avtale, vent deg med seiler, det er din store dag!

Hvordan få mer trafikk til bloggen din

1. Lag fantastisk innhold

Her er avtalen: Folk leter etter innhold, og det er derfor det er trafikk til å begynne med. Sååååå… det er best å ha innholdet, tror du ikke? Kvalitet oppveier volumet hver dag, og det er derfor vi sier innholdet er konge. Før du tenker på å generere trafikk til bloggen din, må du ha god kvalitet og målrettet innhold.

Enten du vil tilknytte, konsultere eller selge noe, er det bare lurt å ha noe fint innhold som driver nettstedet ditt. Hvordan ellers vil du imponere på tankene til potensielle kunder? Bland ting litt opp også, for multimedia er fantastisk for engasjement. Bruk bilder, infografikk, videoer, diagrammer – navng det!

Hvis du ikke følger, sa vi bare …

Innholdet er flott for engasjement

… og SEO også! Multimediainnhold betyr at brukerne bruker mer tid på nettstedet ditt, noe som betyr mer engasjement for deg. Den viser også Google-gjennomsøkere at nettstedet ditt er verdt saltet, siden brukere ikke forlater umiddelbart. Bare lag det du vil vurdere premiuminnhold, men gi det bort gratis.

Vet du hva som skjer videre? De (Google) belønner deg med bedre SEO-score, noe som betyr mer trafikk for WordPress-nettstedet ditt. La oss se på et par innholdstaktikker som du – på din egen helt unike måte – lot ligge rundt altfor lenge.

2. Ha målgruppen i tankene

Hvor mange ganger vil vi be deg skrive for mennesker, ikke søkemotorer? Eh? Si meg, hvor mange ganger? Hvis du skriver med målgruppen i tankene, vil du lage innhold som gir gjenklang hos dem. Enda viktigere er at du lager innhold som interesserer målmarkedet ditt.

Du trenger ikke en rakettforsker for å vise deg hvordan det å kommunisere med målgruppen er bra for trafikkgenerering og til slutt konverteringer. Når du lager innholdet ditt, bør du vurdere de ideelle kundene dine og identifisere deres unike behov; deres unike interesser. Oppfyll disse behovene via innholdet ditt, og varene dine selges automatisk.

3. Innlegg regelmessig

Hvis du kan legge ut tjue artikler om dagen, vel og bra. Du legger ut en gang i uken? Vel og bra. Kanskje foretrekker du ett innlegg i måneden fremfor alt annet. Hvem skal stille spørsmål ved timeplanen din? Så lenge du fortsetter å legge ut, er alt bra.

Søkemotorer vil elske deg siden du har det siste innholdet på hva søkeren trenger. Leserne dine vil også elske deg. Det beste er å lage eviggrønt innhold som alltid virker friskt. På toppen av å oppdatere gamle innlegg, lager du nye artikler for å holde aktiviteten blomstrende.

Du kan bruke en redaksjonskalender eller outsource. Jeg har brukt utvalgte RSS-feeds for å holde aktivitet på bloggen min. Hvem visste at du kunne generere trafikk med WP RSS Aggregator-plugin? En enkel måte å holde ting i gang er å lage “How-Tos” eller legge ut serier som:

  • Nybegynnerguide for WordPress SEO
  • WordPress-opplæring: Hvordan lage et WordPress-tema fra HTML

4. Gjør innholdet ditt enkelt å dele

Hvis du bruker oppfordring til handlinger som ber leserne dine dele nyttige informasjonbiter fra innleggene dine, har det en positiv innvirkning på sosiale aksjer, derav trafikkgenerering. Det er mange plugins som Bedre Klikk for å Tweet som gjør dette altfor enkelt.

Par det med noen sosiale delingsknapper, og du har din gyldne gås. Hvis det er vanskelig for leserne å dele innhold, mangler du en enorm trafikkmulighet. Mer når det finnes utallige plugins for sosiale medier for WordPress som kan hjelpe deg.

5. Kobling til internt innhold

Å forbedre innholdsoppdagelsen på stedet øker tiden brukerne bruker på nettstedet ditt og hjelper søkemotorer med å indeksere mer av innholdet ditt. Det fører også til gjenværende trafikk når en leser deler noe koblet innhold.

Link til andre relaterte innlegg på nettstedet ditt for å øke synligheten for disse innleggene. Du kan gå et skritt videre og bruke dynamisk innhold. Dette betyr bare å bruke en plugin / widget for å vise relaterte innlegg, mest delte innlegg, siste innlegg, mest kommenterte innlegg og så videre.

6. Lag Giveaways

Til tross for millioner av år med evolusjon, kan ikke forskere bryte hodet rundt hva som skjer med sinnet når vi ser eller hører uttrykket “gratis”. Det er sprøtt med tanke på at de fleste av oss vil gjøre omtrent hva som helst for å få gratis ting.

Det er nettopp derfor innhold utformet som gaver svever på vinger som ørn. Jeg har sett WordPress-temautviklere, tilknyttede selskaper og bloggere bruke gaver for å drive enorme mengder trafikk, ikke bare til sine nettsteder, men også profiler på sosiale medier og så videre.

Hvis du vil prøve det, kan du vurdere å gi bort det mest populære produktet eller et varmt produkt i din nisje. Av alle kilder til innholdstrafikk, gir gaver et sant løfte. Du får avkastningen din nesten umiddelbart, pluss at du kan bruke fiffige verktøy som RaffleCopter blant andre giveaway-plugins.

7. Piggyback på trender

Har du noen gang sett profesjonelle surfere ri på bølger som om det var magi? De venter alltid på den store bølgen, og når de først har en, rir de den praktfullt til land. Det heter det sammenkjeding surfing. Ellers ville de padle til land, noe som ødelegger sporten.

På lignende måte må du alltid være på utkikk etter nyheter (også kjent som virale nyheter) og trender innen din nisje. Trender registrerer enorme volumer i søkeresultatene, og du kan justere innholdet for å dra nytte av dette. Du kan følge med på trender ved å bruke Google Trender blant annet verktøy.

8. Test innholdet

Hvis du har vært inne på det en stund, må du ha etablert følgende mønster med artikkelmarkedsføring. Det er innlegg som ser ut til å trekke hele universet til nettstedet ditt, og det er innlegg som forsvinner i glemmeboken som aldri blir funnet igjen.

Det er viktig å analysere innholdet ditt for å vite hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Husker du det innlegget du publiserte for en stund tilbake som brakte inn mye tilbakemeldinger fra brukerne? Hva gjorde du? Har du lagt til et bilde? Var det en infografisk? En gave kanskje? Med denne informasjonen kan du bare lage innhold som gir gjenklang til folket ditt.

A / B-delingstesting bør være din venn i denne forbindelse. Du kan test forskjellige overskrifter blant annet for å sette en finger på tingene som fungerer. Her er en novelle. Jeg har møtt opp for en håndfull bloggjobber i min tid. Etter millioner av mislykkede forsøk, ble det gjennomslag.

Så jeg sammenlignet banen som fungerte mot de andre som ikke fungerte, og se! – der fant jeg min reddende nåde. Ganske en øyeåpner var det. Hvis jeg i dag skulle sende ut en tonehøyde, er jeg sikker på at 90% av potensielle kunder vil svare. Det er sprøtt hva en liten sammenligningstest kan gjøre for bedriften din.

9. Nå ut til industrien influencers

Du kan gi innholdet ditt et mye fortjent løft ved å nå ut til industriens påvirkere, som igjen deler innholdet ditt med lokalsamfunnene. Hvis du har et interessant inntrykk av et populært emne, kan du prøve å nå ut til eksperter på ditt felt og be om tilbakemelding.

For det første vil de som bryr seg besøke nettstedet ditt, og hvis innholdet ditt er så fantastisk som du påstår, er du sikker på å øke bloggtrafikken din via deling. Du kan til og med eksplisitt be disse påvirkerne om å dele innholdet ditt, en taktikk som har fungert mange ganger før.

Bare ikke spam eller nag noen. Nei, du vil ikke gå den veien fordi ingen liker den fyren. Komplimenter vil myke opp de hardeste hjertene, så dryss noen få i e-postene dine for å få det ekstra sparket. Hei du, nettstedet ditt er din levebrød, ikke sant? Bare merk at noen ikke kommer tilbake til deg, og det er i orden.

10. Trafikkilder for sosiale medier

Rett ved siden av Google (ok, nesten) når det gjelder generering av trafikk er sosiale medier. For eksempel på Facebook kan du nå et høyt definert publikum billig (hvis ikke gratis). Begynn med profiler på sosiale medier, hvis vi ikke allerede har nevnt det.

Lag et engasjert fellesskap på disse profilene, og prøv deg på Facebook-annonser for så lite som $ 3 per dag når du er klar. I tillegg kan du bruke vanen til å “sosialisere” med hvem som er hvem i bransjen din.

Hva betyr det egentlig?

Det betyr, kommenter på toppsidene i bransjen din og kommenter først. Forsikre deg om at kommentaren din er verdifull eller i det minste morsom, men relevant for emnet. På denne måten får du rikelig med eksponering, og hvis du har en relevant (ikke spammy) lenke, betyr det flere øyekuler for nettstedet ditt.

Ikke vær sjener, besøk disse sosiale mediesidene og gjør hva en vanlig bruker (ikke en markedsføringsmann) ville gjort. Delta meningsfullt i samtaler som begeistrer deg og bare har det gøy. Facebook, Quora, Reddit, Google+, Twitter, Pinterest og populære bildedeling nettsteder blant andre er gode steder å begynne.

Merk at noen av disse sosiale medienettverk gir deg muligheten til å annonsere for virksomheten din. Vanligvis er tjenesten relativt billig, men ganske effektiv, med tanke på at disse nettstedene trekker mye trafikkmessig. Visste du at Facebook har over en milliard brukere? Nå vet du.

11. Gjesteblogging

Uten tvil en av de beste trafikkildene du har til rådighet, med gjesteblogging kan du bygge merkevaren din, vokse autoritet og sende svært målrettet trafikk tilbake til nettstedet ditt. Det er bra å bygge linker også.

Når du gjester blogg, ikke gjør det bare for lenken. Tenk på det som en utvidelse av din egen blogg. Vil du publisere ustyrtelig innhold på din egen blogg? Jeg tror ikke det. Lag fantastisk innhold og nær deg store nettsteder innen din nisje.

Du vil aldri gå tom for muligheter for blogging av gjester, noe som betyr at du aldri vil gå tom for målrettet trafikk for å holde mat på bordet ditt og kle på ryggen. Onibalusi of Writ’s in Charge brukt gjesteblogging å starte en online virksomhet mange ville drept for. Han startet med 30 gjesteblogger, så det er det ikke thaaat vanskelig alle ting vurdert.

Gjesteblogging fungerer. Det er faktisk en favoritt blant alle trafikkildene mine. Det kommer bare for andre til søkemotortrafikk, som fører oss til neste del; SEO.

12. Søkemotoroptimalisering

SEO kort sagt, søkemotoroptimalisering innebærer å stille inn nettstedet ditt slik at det skinner i resultatene fra søkemotoren. Se, en søker på Google er et veldig motivert prospekt, og hvis du kan få ham eller henne, øker sjansene dine for å avslutte salget betydelig.

Jeg føler at du er redd for SEO. Er det muligens fordi du mener det er for teknisk? Kanskje ble du svindlet før. Kanskje du rett og slett ikke vet hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne så langt som SEO går.

Uansett årsak er SEO et stykke kake. Det er lett å hacke å dukke opp på den første pakken med Google, helst i de ti beste plasseringene. Bare bruk Yoast SEO-plugin som tar seg av de fleste SEO-oppgaver. Legg alltid til alt-teksten til bildene dine, og lag ganske enkelt fantastisk innhold. Hva annet er det å si?

Bonus: Bloggkommentarer

Jeg vet at du har sett dette før, men du bryr deg nok ikke om bloggkommentarer fordi noen sa at det ikke er så effektivt som andre trafikkilder. Vi vil, Neil Patel tjente $ 25K fra 249 kommentarer. Kommenter først (innen en time etter at innlegget er live) og gjør kommentaren verdifull.

Dette gjelder også fora. Hyppige fora i bransjen din og delta i meningsfull samtale. Svar på spørsmål og tilby hjelp gratis. I løpet av kort tid vil du bygge autoritet og score trafikk. Unngå mainstream blogger / fora til fordel for nisjesider som genererer svært målrettet trafikk som er bra for konverteringer.

Beslektet lesing

Hvis du elsket å lese dette innlegget, vil jeg veldig gjerne henvise deg mot disse andre innleggene som dekker enda flere trafikkilder:

  • 5 måter å øke trafikken til ditt WordPress-nettsted med kraften fra Pinterest
  • Slik får du mer trafikk til ditt WordPress-nettsted
  • Kjør mer trafikk til WordPress-bloggen din ved å gjenvinne gamle innlegg
  • Secrets Unraveled: Administrere et WordPress-nettsted med høy trafikk
  • En rask guide til Google Analytics og forstå nettstedstrafikken din for WordPress

Avsluttende merknader

Selv om du kan trekke trafikk på en av metodene ovenfor, er det best å kombinere et par trafikkilder. Med minimal innsats og annonseringsutgifter kan du multiplisere trafikken ti ganger. Vi har definitivt utelatt mange andre trafikkilder.

Som sådan, hvis vi savnet din favorittkilde, kan du svare i kommentarfeltet for å fortsette samtalen. Det, og vennligst bygg en e-postliste allerede. Alt best når du genererer trafikk. Jubel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me