Ulike måter å integrere sosiale medier med WordPress

Å bli for avhengig av søkemotorene for trafikk er aldri en god ide – en algoritmeoppdatering kan potensielt redusere flom av trafikk til en sild. Med dette i tankene er å dra nytte av andre trafikkilder, spesielt sosiale medier, en viktig del av å ivareta nettstedets langsiktige suksess: Å ha et sterkt sosialt følgende og svært delbart innhold lar deg drive din egen trafikk til nettstedet ditt. Med andre ord, hvis nettstedet ditt gjør opplever et fall i SERP-ene, vil innvirkningen ikke være katastrofal.


Nå er jeg villig til å satse på at de fleste av dere allerede har installert sosiale delingsknapper på nettstedet ditt, ikke sant? Det er imidlertid ikke den eneste måten du kan gjøre nettstedet ditt mer sosialt på. I dag vil jeg introdusere deg syv WordPress-plugins for sosiale medier. Hver plugin legger til en litt annen funksjon på nettstedet ditt, noe som hjelper deg å virkelig få mest mulig ut av sosiale medier.

Social Media Feather Gratis WordPress-plugin

Social_Media_Feather

Social Media Feather er et gratis plugin-program for sosiale delingsknapper. Plugin-enheten lar deg legge til et stilig sett med sosiale delingsknapper på nettstedet ditt – du kan også legge til sosiale medier Følg knapper – som lar besøkende dele innholdet ditt med venner på deres sosiale kanal du velger.

Plugin støtter alle de store sosiale nettverkene: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, reddit, Pinterest og tumblr. Du får et rent, moderne sett med knapper, som kan plasseres før eller etter hvert innlegg. Du kan også plassere følgeknappene hvor som helst på nettstedet ditt ved å bruke en dedikert widget.

Til tross for den sterke vektleggingen av stil, er plugin-en utrolig lett. Social Media Feather bruker ikke Javascript i det hele tatt, noe som betyr at den er superkjapp å laste! Det er en rekke premiumutvidelser tilgjengelig, inkludert ekstra ikonsett, og et kult utseende gråtoner effekt.

Social Share & Locker Pro Premium WordPress-plugin

Social_Share_and_Locker_Pro

Social Share & Locker Pro er en fantastisk to-i-en premium-plugin, tilgjengelig for $ 14 fra CodeCanyon. For pengene får du både flotte sosiale delingsknapper, pluss sosial skapfunksjonalitet.

Social_Share_and_Locker_Pro_Screenshot

De viktigste 20 sosiale mediekanalene støttes av plugin-modulen, og delingsknappene kan plasseres hvor som helst på siden din – øverst, nederst, til venstre eller høyre. De kan fikses i en absolutte posisjon, eller svevet slik at de vises på skjermen til enhver tid. Du kan også plassere delingsknappene direkte i innholdet ditt ved å bruke en enkel kortkode.

Knappene lastes raskt, og kommer i ti forskjellige skins. Hver hud ser ren og stilig ut, og har et valg mellom å vise den sosiale logoen og det fulle navnet – du kan se de mange skinnene her. Du kan også velge å vise tellere ved siden av knappene dine.

Det beste med denne pluginen er den ekstra sosiale skapfunksjonen. Dette lar deg låse premiuminnholdet ditt, som en besøkende bare kan se etter å ha delt innholdet på Twitter eller Facebook.

NextScripts: Social Network Auto-Poster Gratis WordPress-plugin

NextScripts

En annen imponerende gratis plugin, the Auto-Poster for sosialt nettverk gjør akkurat det det står på tinnet: den sender innholdet ditt til hvert konfigurert sosiale nettverk så snart du trykker på “publiser”.

Vi vet alle at det å publisere artiklene dine på sosiale medier regelmessig er en fin måte å tiltrekke seg trafikk til nettstedet ditt, og denne plugin vil spare deg for mye tid med det: du trenger ikke lenger legge til hvert innlegg manuelt til hver sosiale kanal du bruker . Du kan også legge til mer enn en konto for hvert sosiale nettverk, noe som gjør det enkelt å integrere personlige og forretningskontoer samtidig.

Programtillegget støtter 27 forskjellige sosiale nettverk for tiden – tydeligvis er alle de viktigste inkludert i den listen. Du kan også konfigurere plugin-modulen for å legge til artikkels koder / kategorier i sosiale innlegg som hashtags, noe som gjør innholdet ditt enklere å finne.

Pinterest Automatisk Pin Premium WordPress-plugin

Pinterest_Automatic_Pin

Hvis bilder er en viktig funksjon på nettstedet ditt, er du uten tvil allerede aktiv på Pinterest. Tilgjengelig for $ 15, kan Pinterest Automatic Pin WordPress-plugin betydelig forbedre hvor raskt og effektivt du er i stand til å laste opp bildene dine. Plugin-en synkroniseres sømløst med Pinterest-kontoen din, som deretter lar deg raskt feste et ubegrenset antall bilder. Den henter også tavlene du følger, som kan hjelpe deg å velge hvor du vil at bildene skal legges ut.

Når du produserer et innlegg, oppdager Automatic Pin automatisk alle bilder, som deretter legges ut direkte på Pinterest når innlegget blir publisert – hvis du planlegger innlegget ditt for publisering på et senere tidspunkt, blir bildene bare festet når innlegget blir startet. Du har også muligheten til å fjerne markeringen av bildene du ikke vil legge ut. Du vil se en ny metaboks til høyre for tekstredigereren, som lar deg velge brettet du skal feste bildene til fra en rullegardinliste..

I tillegg til dette kan du gå tilbake og feste bilder fra allerede publiserte innlegg. Bare vis de eksisterende innleggene dine ved å klikke på Alle innlegg fra WordPress-oversikten, og velg det nye tilgjengelige alternativet for bulkhandling: Fest dem. For å unngå problemer med masseopplasting, kan pluginen forskyve pinnene dine, noe som betyr at bare ett bilde er festet per minutt.

SocialFans Responsive Social Counter Premium WordPress Plugin

SocialFans

SocialFans er en fantastisk premium-plugin, som lar deg legge til visuelt fantastiske sosiale følgeknapper på nettstedet ditt, slik at du kan bygge fans, følgere og abonnenter. Den støtter imponerende 30+ sosiale medienettverk, og kan lastes ned for $ 16 fra CodeCanyon. Det er en rekke forskjellige skinn å velge mellom for knappene dine, inkludert farget, lys, mørk og gjennomsiktig. Det er også en rekke overgangsanimasjoner og klikkanimasjoner tilgjengelig for hver hud.

Skjermbilde fra SocialFans

Knappene er lydhøre og passer til ethvert widget-område. Du kan velge mellom å vise knappene i en listeform, eller i et kult, pusset, puslespilloppsett. Begge ser flotte ut. Plugin-en tilbyr også muligheten til å vise en teller for dine sosiale følger, og viser enten tall for hele tiden eller antall følgere i en spesifikk tidsperiode, avhengig av hvilken preferanse du foretrekker..

Twitter Widgets Gratis WordPress-plugin

TwitterWidget

Selv om det ikke er teknisk en plugin, er integrering av en Twitter-widget en fin måte å legge til et annet sosialt element på nettstedet ditt. En Twitter-widget lar deg legge til en live Twitter-feed til sidefeltet på nettstedet. Du kan velge å vise dine egne innlegg og samtaler, eller å vise alle innlegg med en spesifikk hashtag (helst din egen dedikerte hashtag). Dette er flott for å vise besøkende hvordan du samhandler med fansen din, eller for å formidle hva den sosiale medieverdenen synes om nettstedet ditt – hvis tilbakemeldingene er positive, er det noen virkelig gode sosiale bevis! Besøkende kan lettere samhandle med deg ved å klikke på lenken i widgeten.

Å legge til widgeten er superrask: bare gå til innstillingene på Twitter-kontoen din, og velg widget. Derfra vil du kunne leke med innstillingene og en rekke tilpasningsalternativer, før du genererer en kode for å lime inn i en HTML-widget på ditt WordPress-nettsted.

CoSchedule Gratis WordPress-plugin

CoSchedule

CoSchedule er først og fremst en alt-i-ett-redaksjonskalender, men kommer også med noen imponerende sosiale mediefunksjoner. Prisen på tjenesten er $ 10 per måned, men du kan få en 14-dagers gratis prøveperiode.

CoSchedule lar deg synkronisere et hvilket som helst antall sosiale mediekontoer i alle de store nettverkene. Da lar du deg lage og planlegge meldinger fra en metaboks plassert direkte under WordPress-tekstredigereren – dette betyr at du kan skrive innleggene dine på sosiale medier som du blogger. Du kan planlegge innleggene dine i forhold til når innlegget ditt blir publisert, for eksempel to, fire og seks timer etter at innlegget går i live. Hvis du endrer publiseringsdatoen, vil de tilknyttede sosiale innleggene automatisk skiftes med den.

Plugin-en lager også en imponerende dra-og-slipp-kalender, som inneholder alt det planlagte innholdet og planlagte sosiale innlegg. Dette lar deg visualisere alle aspekter av bloggplanen din, slik at du kan se hvilke dager som er lett på innhold, og dette kan hjelpe deg med å lage en mer konsekvent publiserings- og sosial tidsplan.

Siste tanker

Når viktigheten av sosiale medier vokser, øker også antall sosiale WordPress-plugins. Dette kan gjøre det utrolig vanskelig å finne en passende plugin til nettstedet ditt, med alle forskjellige plugins å velge mellom.

Denne artikkelen tar sikte på å introdusere deg for en rekke forskjellige sosiale medier-plugins – som hver har en annen funksjon – for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av sosiale mediekanaler. Du kan også sjekke innlegget vårt på 20 av de beste pluginene for sosiale medier for WordPress for å se flere gratis og premium alternativer for å legge til sosiale koblinger til nettstedet ditt.  Hvis du kjenner til en fantastisk sosial media-plugin som ikke er inkludert i denne listen, gi oss beskjed om det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map