Topp 10 grunner til at du bør starte en blogg med WordPress

Jeg ville ligget gjennom tennene hvis jeg sa at blogging ikke er noe av det beste jeg har gjort i livet mitt. Jeg mener, jeg kommer til å jobbe med flotte mennesker fra hele verden rett fra hjemmet mitt, hvilken type bergarter, men dette innlegget handler ikke om meg.


I dag snakker vi om hvorfor det å starte en blogg er en av de beste beslutningene du noen gang vil ta. Faktisk vil vi sende deg av gårde med ti hovedgrunner til at du må dykke ned i blogging akkurat i dette øyeblikket, eller hvis du hadde tatt en hiatus, kan du dykke tilbake rett i.

Forresten, ikke bekymre deg hvis du ikke er mye forfatter, blogging er enkle ting. Du bare venter og ser! Gjør datamaskinen din klar til å dra med det kruset kaffe. Er du klar? Flott.

1. Blogging er enkelt

Du bør starte en blogg ganske enkelt fordi den er ekstremt enkel. Tenk på det som et nytt års gave til deg selv. Er det noen bedre beslutning enn en som er ekstremt enkel å implementere?

Merk at jeg ikke sier at blogging er enkelt arbeid, men at det er veldig få inngangsbarrierer. Du trenger bokstavelig talt en datamaskin med internettilgang og en ide for å komme i gang.

Selve arbeidet kan være svært krevende akkurat som enhver egenoperert virksomhet, men fordelene (og ikke bare monetære) er verdt det. Det beste av alt du ikke trenger en grad, en webdesigner eller noen fancy opplæring for å starte en blogg. Du kan være live på et minutt med hele verden. Alt du trenger for å lykkes med å blogge, er et klikk unna.

2. Fordi det er rimelig

Du kan begynne å blogge gratis med en WordPress.com blogge. Dette gir deg et helt gratis sted å dele tankene dine, laste opp bilde eller videoer eller skrive guider. Mange starter på denne måten hver dag.

Men her hos WPExplorer foretrekker vi virkelig WordPress.org som er hostet som tilbyr deg mer kraft enn WordPress.com for den gjennomsnittlige bloggeren (se guiden din på WordPress.org vs WordPress.com for å lære mer). Og det er superenkelt å flytte bloggen din fra WordPress.com til WordPress.org hvis du allerede har startet en.

For å starte en blogg med egen vert, trenger du egentlig bare hosting, siden du kan finne noen ganske fantastiske gratis WordPress-temaer og plugins som du kan bruke på nettstedet ditt for styling og funksjoner. Du kan få god, delt hosting for $ 2,95 per måned (for det første året) fra Bluehost som inkluderer et gratis domene (for det første året) og mer enn nok ressurser for en ny blogg. Så for omtrent $ 35 i år kan du ha din helt egen WordPress-blogg! Det er en latterlig lav pris å ha din egen plass på nettet – så hvorfor ikke starte en blogg?

3. Forbedre skriveskjærene dine

Alle og enhver har godt av å skrive. Det er en kunst og ferdighet verdt å ha. Og siden du trenger trening på 10.000 timer for å bli ekspert på noe, hva med å blogge for å forbedre skriveferdighetene dine? Akkurat som en muskel styrker når du trener, forbedrer blogging regelmessig dine skriveferdigheter. Du vil lære å overføre tankene dine til ord raskere så vel som med din egen stil.

Mens jeg elsker å utarbeide innleggene mine på papir først for følelsen av faktisk å skrive på papir, det sparer ikke mye tid, og selvfølgelig er WordPress det beste verktøyet å få skrevet med.

WordPress Distraksjonsfri skriving

Stort sett hvert WordPress-tema vil inneholde en blogg, så bare klikk på Innlegg> Legg til nytt for å komme i gang med å skrive. Ikke glem å aktivere distraksjon gratis skriving – klikk på “Skjermalternativer” -fanen på øvre høyre hjørne av skjermen og merk av i ruten. Nå skal du se et utvidelsesikon øverst i tekstredigeringsprogrammet. Klikk på det for å skjule WordPress-dashbordet og innstillingsbokser (koder, kategorier, omtalt bilde osv.), Slik at bare tekstredigereren er synlig.

WordPress Writing forespørsler

Er du usikker på hva du skal skrive? De Daglig innlegg publiserer skrivemeldinger for å komme i gang. For eksempel er dagens spørsmål “samtale”, og vi får samtalen i gang om deg til slutt starter din egen blogg. Hvis du fremdeles ikke er sikker på hvordan eller hvor du skal begynne, kan du sjekke guiden vår om hvordan du kan slå utsettelse og komme på jobb!

4. Lær ny informasjon og ferdigheter hver dag

For å skrive innhold verdt saltet ditt, må du investere tid og ressurser i forskning. Selv om du ikke planlegger å skrive et enkelt innlegg, trenger du ikke bare noe du brenner for, men også masse forskning.

Dessuten innebærer jobben å skrive om alle slags ting innenfor / ut din nisje (jeg vil fraråde å dabbe i flere nisjer / emner, men hvem skal stoppe deg?). Å skrive om forskjellige ting hver dag etterlater deg en smartere person, og du kan ta det til banken. Når du først starter vår, får du tilbud om jobber som du ikke er kjent med ennå – men ikke la det stoppe deg.

Treehouse online-kurs

Ta deg tid til å lære om kodespråk, reisemål, eksotisk mat, superbiler, historiske begivenheter og kulturer fra hele verden. Utdanna deg selv og fortsett å lære mer. Vi anbefaler nettsteder som Treehouse, Lynda og Udemy for å komme i gang med nye fag (eller WP101 hvis du er interessert i WordPress spesielt), men det er også mange fantastiske gratiskurs på YouTube (selv om de riktignok tar litt mer tid å finne).

5. Bli en autoritet

Ikke forklare hvordan dette skjer, men når du blogger om et emne i en periode, begynner leserne å kontakte deg som ekspert på det emnet. Hvem vet hva slags flotte mennesker og ting denne autoritetsstatusen bringer deg?

Det er mange selvlærte eksperter på omtrent ethvert tema, som tilbyr forskjellige produkter og tjenester, alt sammen takket være å etablere seg som myndigheter på sine respektive felt. Creme de la creme-bloggeren i enhver nisje er en godt betalt og aktet posisjon. Myndighet i ethvert fagfelt åpner dører for en hel verden av muligheter. En blogg er den enkleste måten å etablere deg som en pålitelig autoritet på alle felt.

Så hvordan etablerer du deg som en autoritet? Finn først blogg-nisjen din, og skriv deretter. Skriv på din egen blogg, send inn gjesteposter og bli involvert på sosiale medier med andre eksperter på feltet du målretter deg mot. Bonus – all denne online aktiviteten er sikker på å hjelpe deg med å bygge opp et publikum, og det å ha følgende er alltid bra for biz.

6. Møt nye fantastiske mennesker

WordCamp-arrangementer

Vi er sosiale dyr. Vi ønsker alltid å danne stammer og bli med dem som deler våre ambisjoner og ambisjoner. Blogging vil knytte deg til fantastiske mennesker som er like lidenskapelige for emnet som du er.

Du vil møte påvirkere som åpner øynene, motivatorer som holder deg i gang, arbeidsgivere som ansetter deg og til og med investorer som ønsker å samarbeide med deg. Du vil møte så mange mennesker, mennesker du ikke ville ha møtt uten en blogg.

Mennesker som kan bli venner fra det virkelige liv. Mennesker fra alle samfunnslag. De vil inspirere deg, kritisere deg og dele på måter utenkelig. De vil bli en del av livet ditt, og du deres. Du vil elske blogosfæren, og med WordPress kan du overføre disse vennskapene til den virkelige verden.

Det er store WordPress-arrangementer hvert år, og ofte er det minst en eller to som oppstår i nærheten. Her er noen av favorittene våre:

7. Vær din egen sjef

Hvis du har en 9-til-5 og elsker den som er fantastisk – hold deg i det! Imidlertid, hvis du ønsker å unnslippe den daglige kvernen og kalle bildene, er blogging definitivt noe for deg. Si farvel til å sitte i trafikken, foreldet kaffe og se de samme veggene!

Hvis du ønsker å være din egen sjef, drive en fruktbar virksomhet og gjøre det mest på dine premisser, er blogging den perfekte jobben. Du kan til og med starte en blogg som en sidevink og beholde din nåværende jobb.

Å være din egen sjef har sine fordeler og ulemper. Likevel er det noe du bør prøve minst en gang i livet. Det er en spenning som driver din egen virksomhet fra hvor som helst i verden. Spesielt hvis du bare bruker dine naturlige talenter. Anskaffet kunnskap fungerer også, så ikke bli av.

8. Fleksibel plan og fokus

Bloggkarrieren er en kameleon for mangel på et bedre ord. Det kan omformes til alt du ønsker, og du kan ta det hvor som helst når som helst. Denne typen fleksibilitet er noe du ikke finner med noen annen jobb, eller til og med med de fleste hobbyer.

Du kan også bytte tannhjul og gjøre bloggen din til en bedrift ganske enkelt. Du kan for eksempel bruke en blogg til å tilby tjenester, sende mer trafikk til hovedsiden din, markedsføre en offline butikk, dele tankene dine og gjøre praktisk talt alt annet du kan tenke på. En blogg er et verdifullt verktøy å ha på nettet, siden den er så allsidig.

På toppen av det trenger du ikke skrive hele tiden eller i det hele tatt. Du kan velge et annet medium som video, bilde, lyd, spill eller ansette andre for å skrive for deg å vokse nettstedet ditt og publikummet ditt. Alternativene dine er virkelig uendelige når det gjelder bygging av bloggen.

9. Tjen penger (så mye du vil)

Tjen penger med WordPress

Jeg er blogger for utleie og er ikke den eneste. Dette betyr at jeg blogger for å leve, akkurat som en million og en annen bloggere der ute. Fordelen (akkurat som å være din egen sjef) er å styre din egen inntekt. Du kontrollerer satsene og timeplanen din, så inntekten er 100% under din kontroll.

Noen mennesker har perfeksjonert bloggformelen og tjener millioner. For å nevne noen kjente bloggere, er det Scott DeLong (han som brakte oss ViralNova), Pat Flynn (Smart Passive Income), blant andre.

Når du har startet en blogg, lager godt innhold og genererer trafikk, kan du tjene penger på nettstedet og merkevaren din. Det er mange måter å tjene penger med WordPress via tilknyttede lenker, sponsede artikler, annonser, Adsense og mer. Bli kreativ, gjør undersøkelser og ikke glem å følge reglene (FTC, skatter osv.).

Når du gjør det riktig, er blogging en av de mest lukrative jobbene i verden. I tillegg tjener du penger på å gjøre det du allerede elsker.

10. Å gi tilbake

Du trenger ikke å være Nelson Mandela eller Wangari Mathaai for å være mester for en sak du bryr deg om. Det er ekstremt enkelt å få til endringer gjennom bloggen din. Takle et problem, og en blogg lar deg samhandle med likesinnede.

Må du være Bill Gates eller Big Sean for å starte eller støtte en veldedighet? Svaret er nei. Bloggen din er et kraftig verktøy som du kan bruke til å støtte enhver sak. Skriv en inderlig artikkel om noe du virkelig bryr deg om, start et crowdfunding-nettsted for å skaffe donasjoner på kort tid eller til og med donere tiden din og bruk kunnskapen du har skaffet deg om blogging for å opprette et nettsted for en sak du bryr deg om.

Du kan også gi tilbake til fellesskapet med bloggen din. Gi nye bloggere en plattform for å få navnet sitt ut via gjesteposter, promoter kommende WordPress-arrangementer, del dine egne bloggtips og mer. Det er mange måter å øke verdien til WordPress-samfunnet på ikke-økonomiske måter.

Nå du…

Hva faen venter du på? Hvorfor blogger du ikke? Hva holder deg tilbake? Og å tro at listen vår her ikke er uttømmende; det er utallige andre ting du kan gjøre med blogging.

Hvis du har et spørsmål eller forslag angående dette innlegget eller blogging generelt, ikke nøl med å kommentere nedenfor. Jubel!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me