Topp 10 arbeidsplasser for WordPress: Har du det som trengs?

Topp 10 arbeidsplasser for WordPress: Har du det som trengs?

La oss snakke om penger, og mer presist, WordPress-jobber. Hvis du leter etter en WordPress-jobb, vet vi alle hvor utfordrende oppgaven kan være. For det første, hvor går du til og for å finne muligheter? Hvordan begynner du å tjene penger med WordPress? Flyter pengene inn så snart du konfigurerer WordPress-nettstedet ditt, eller hvordan fungerer hele denne WordPressing-saken?


WordPress er en multinasjonal arbeidsgiver, det er det ingen tvil om. Det er gutter som bokstavelig talt dreper med WordPress, og tjener millioner av dollar på det vanlige alt sammen takket være WordPress. Mange bloggere, dine virkelig inkludert, tjener penger ved å bruke WordPress, så jeg skyter ikke bare fra blues her.

Annet enn pengefaktoren, er det mange andre grunner til at en WordPress-karriere er den beste jobben for hundretusener om ikke millioner av brukere der ute. Det er det enorme samfunnet til å begynne med og mye karrierefleksibilitet for alle som går på WordPress. Og dette er bare prikken over i’en.

Hvis du begynner, eller bare ønsker å utvide porteføljen din, har vi samlet 10 av de beste WordPress-jobbsidene hvor du kan finne alle slags WordPress-jobber. Vi snakker om WordPress-blogging-spill, WordPress-utvikling, rådgivning og den slags.

Mot slutten lister vi opp et par tips for håpefulle WordPress-er, samt lenker til tips og verktøy for alle WordPress-fagfolk, nybegynnere eller annet. Som sådan oppfordrer vi deg til å lese denne guiden helt til slutt, slik at du kan lande din drømme WordPress-jobb som en sjef.

Topp 10 arbeidsplasser for WordPress

Uten å kaste bort enda et sekund, skaff deg en kopp kaffe, en penn og litt papir da vi skal til å få disse WordPress-jobbene som verden var avhengig av. Avtale? Rått.

ProBlogger Jobs Board

WordPress jobber ProBlogger jobber

Jeg har en tilståelse å lage. Jeg fant ProBlogger Jobs Board av nødvendighet. Lenge før jeg ble WordPress-blogger, kneppet jeg ned til SEO-skriving, noe som ganske enkelt betyr at jeg tjente peanøtter som fylte nøkkelord i innlegg. Lønnen sugde hvorfor lyve, og det gjorde også spillejobben. Så tørket den helt av fordi – Google-algoritmen oppdateres.

I en av artiklene hans kl Forlater arbeidet bak, Tom Ewer avslørte ProBlogger Jobs Board, og livet mitt har aldri vært det samme. Seriøst, hvis du ønsker å bryte deg inn i den intrikate verdenen av freelance WordPress-blogging, kan jeg ikke anbefale Tom nok. Fyren betyr forretning.

Jeg fant min aller første WordPress-bloggjobb på ProBlogger Jobs Board, og den spillejobben åpnet dører for mange andre muligheter. Likevel har jeg ofte ProBlogger Jobs Board, og når jeg snakker ærlig, forsvarer det aldri. Bare la ikke moolaen gå på hodet.

Den typen WordPress-jobber som tilbys på dette tavla er gode både for nybegynnere og erfarne WordPress-bloggere. Er du blogger eller håper å være det? Hvis det er et dundrende ja, er det alle disse slags WordPress-jobber som venter på deg på ProBlogger Jobs Board. Og lønnen suger ikke gutta.

Dette WordPress-jobbnettstedet eies og vedlikeholdes av Darren Rowse, en verdenskjent blogger og gründer. Du vil helt sikkert finne fantastiske bloggmuligheter. For å holde deg i loopen, må du lage jobbvarsler for spesifikke nøkkelord ��

Vis ProBlogger Jobs Board

WP ansatt

WordPress jobber WPhired

Enten du er WordPress-designer, utvikler, blogger eller noen annen WordPress-profesjonell, har WP Hired akkurat jobben for deg. Med WordPress-jobber fra respektable merkevarer som OptinMonster, JigoShop og Vanish blant andre, vil du ikke se vanskelig å lande din drømmejobb på WP Hired.

Med WP Hired kan du søke WordPress-jobber etter region (Storbritannia eller USA), kategori (utvikling, design, skriving osv.) Eller stillingstype (frilans, heltid, praksisplass osv.). Som sådan har du mange muligheter å velge mellom.

Etter at du har registrert deg, kan du legge CV-en din for å bedre sjansene dine. Å registrere deg betyr også å motta WordPress-jobber rett inn i innboksen din, noe som sparer deg bryet med å se deg om. Dessuten kan du følge disse karene på Twitter eller Facebook for regelmessige jobberoppdateringer blant annet.

Dette WordPress-jobbstedet er hjernen til Jerome Degl’innocenti (ja, etternavnet er noe annet), en WordPress-fanatiker. På nettstedet kan du registrere deg som arbeidssøker, kandidat eller arbeidsgiver. Det er enkelt å søke WordPress-muligheter hos WP Hired.

Vis WP-ansatte jobber

WordPress Jobs Board

WordPress jobber

Du vet sikkert en ting eller to om WordPress.com og WordPress.org, men sjansen er stor for at du aldri har hørt noe om et lite nettsted som du finner på jobs.wordpress.net. Vel, dette søsternettstedet har gode WordPress-jobber i flere kategorier.

Hvis du leter etter din neste WordPress-temadesign-konsert, har dette arbeidsstedet mer enn nok muligheter. Likevel er temadesign ikke den eneste tilgjengelige jobben, andre kategorier inkluderer migrerende nettsteder til WordPress, full-stack WordPress-utvikling, skriving, WordPress-ytelse og plugin-utvikling blant andre.

Så enten du er prosjektkonsulent, WordPress-veileder eller elsker å vise frem støttekotelettene dine, er dette WordPress-jobbtavlen akkurat der du trenger å være. Styret publiserer bare WordPress-relaterte jobber, og de er alle spillejobber av høy kvalitet. Stillingsannonser fjernes automatisk etter 21 dager for å skape rom for nye muligheter.

Se jobs.wordpress.net

Automattic

WordPress jobber automatisert

Fra mai 2017 hadde Jetpack, Polldaddy, Akismet og WordPress.com totalt 121 millioner brukere, noe som betyr at Automattic – selskapet bak disse lykkebringende merkevarene – vokser. Og ikke kom oss i gang på den populære WooCommerce-plattformen, deres siste anskaffelse.

Vet du hva dette betyr for deg som jobbjeger? Det stemmer, det betyr at det er mange WordPress-jobber som du kan hente. Enten du er markedsfører, lykkeingeniør, tilknyttet guru eller kodevangler, vil Automattic gjerne høre fra deg.

Selskapet tilbyr mange andre WordPress-jobber du virkelig er bortskjemt med, uansett kvalifikasjoner. Og med en rekke fantastiske fordeler, er det ikke en grunn til at du ikke bør se på Automattic som en mulig fremtidig arbeidsgiver. Ja, det inkluderer fullt betalt foreldrepermisjon, selskapsreiser og livsforsikring.

I tillegg, ville du ikke drept bare for å jobbe sammen med crème de la crème i WordPress-samfunnet? Automattic ansetter det beste av det beste, noe som betyr at det er en gazillion muligheter for samarbeid og vekst. Det, og Matt Mullenweg vil være sjefen din. Så hyggelig å jobbe med fyren som brakte oss WordPress i utgangspunktet?

Se Automattic jobber

Bare ansatt

WordPress jobber ganske enkelt ansatt

Posisjon fem på listen vår går til Simply Hired, et populært valg for mange WordPress-arbeidssøkere der ute. I skrivende stund har Simply Hired over 6K WordPress-jobber for din fornøyelse. Den beste delen? De fleste av disse mulighetene er nyere og betaler godt – noen over $ 60K per år, som er flott.

De fleste selskaper på Simply Hired er på jakt etter alle slags WordPress-utviklere, så ikke kast bort tiden, ikke muligheten er bare et klikk unna. Ikke vekk fra Simply Hired, er du ikke en WordPress-utvikler; det er mange andre WordPress-jobber inkludert support og blogging bare for å få appetitten.

Det store volumet av WordPress-relatert arbeid med Simply Hired vil imponere deg grundig, så rydd opp i at darn gjenopptas allerede. Pensle opp ferdighetene dine også og få drømmejobben. Hva annet? Å ja, Simply Hired kuraterer ganske enkelt en liste over tilgjengelige WordPress-jobber, noe som betyr at du er omdirigert til 3rd festsider.

Men det betyr ikke en gang, ikke sant? Du vil ha en jobb, og vi fant deg over 6 000 muligheter, så hold kjeft allerede og gå for å få betalt.

Vis bare ansettede jobber

WPMU Dev Jobs Board

WordPress jobber WPMU DEV

I årevis har WPMU Dev publisert fantastisk innhold som dreier seg om WordPress. I den tiden har de vokst i store sprang når det gjelder medlemskap. Dette fellesskapet er hjemsted for alle slags WordPress-fagfolk som er ivrige etter å hjelpe hverandre.

Du kan selv benytte deg av fellesskapet som WordPress-profesjonell. De driver et jobbtavle som har WordPress-relaterte jobber som vil banke av sokkene dine. Du kan opprette en proffkonto og legge inn CVen din, samt oppgi dine ferdigheter.

Videre kan du søke og søke på hvilke som helst av jobbene som er annonsert på WPMU Dev. Rachel McCollin sier i en artikkel at WordPress-jobbene vanligvis er kortsiktige engasjementer i motsetning til langsiktige (eller permanente) kontrakter. Du kan imidlertid motvirke dette ved å legge ut CVen din for å tiltrekke potensielle arbeidsgivere på autopilot.

Det er en fangst. Du må melde deg på WPMU Dev-medlemskap for å svare på et jobbtilbud. De tilbyr en 14 dagers prøveperiode (selv om det er et 30-dagers prøvetilbud i skrivende stund) som lar deg teste vannet. Medlemskapet koster bare $ 49 dollar i måneden.

Det er her ting blir bedre. Pro-medlemskapet gir deg tilgang til WPMU Devs temaer, 100+ plugins, backup-løsning, WP Academy og ekspertstøtte blant annet. De tilbyr også hosting, men det kommer inn på $ 1 000 dollar i måneden. Whoa!

Med over 550 000 medlemmer er det trygt å si at du er i godt selskap. Tilbake til WordPress jobber. Jobbstyret deres har prosjekter med fantastiske budsjetter som hjelper deg å hente inn medlemskontingenten på kort tid. Pokker, verdien du får på WPMU Dev oppveier prisen ti ganger.

Vis WPMU Dev-jobber

Flexjobs

WordPress Jobber Flexjobs

Flexjobs er ganske enkelt et nettsted for stillingsoppføringer som publiserer alle mulige muligheter, ikke bare WordPress-jobber. Det sprenger i sømmene med alle slags fantastiske jobbmuligheter for WordPress-utviklere, innholdsskapere, støttepersonell og mye mer.

Bare å søke på “WordPress” på nettstedet gir flere WordPress-jobber enn du kan ta på en gang. I skrivende stund fant vi over 280 muligheter for WordPress-fagfolk. Ser du at det er 55 jobbkategorier du kan velge mellom, kan du alltid avgrense jobbjakten din ved hjelp av nøkkelord og passende filtre.

Videre er nettstedet lastet med det beste av jobbjaktverktøy for å sikre at du finner den perfekte muligheten. Det er en “relaterte jobber” -del og tips om jobbsøking som gjør jakten bedre. På toppen av det kan du se på funksjoner eller bare søke jobber etter sted.

Du vil imidlertid trenge et Flexjobs-medlemskap for å søke. Medlemskap koster mellom $ 14,95 per måned og $ 49,95 per år.

Vis Flexjobs jobber

Autentiske jobber

WordPress Jobs Autentiske jobber

Grunnlagt av Cameron Moll (du har kanskje hørt om ham eller sett et av de mange innleggene hans) tilbake i 2005, og Authentic Jobs har gitt seg et ganske navn som en portal for stillingsoppføringer. Denne jobbsidene har koblet tusenvis av kreative fagpersoner med fantastiske selskaper som Apple, Mercedes Benz og The New York Times.

Som du kan se, vil du være i trygge hender på Autentiske jobber – det er en pålitelig kilde til lukrative WordPress-jobber. Så hva krever det for å lykkes med å søke på drømmejobben? Bare bla gjennom de mange WordPress-mulighetene, og når du har funnet en som merker alle boksene dine, trykker du på “Bruk på denne jobben” -knappen. Fyll ut detaljene og vis frem ferdighetene dine, og trykk på send-knappen. Det er virkelig så enkelt.

Når det gjelder brukervennlighet, er autentiske jobber ren lykke. Å finne en jobb er et søk bort. Hvis du trenger flere alternativer, kan du alltid stole på sidepanelet som hjelper deg med å finne jobber etter type, ferdigheter, beliggenhet, nivåer (grunnlegger, sjef etc.), selskapstype og kompensasjon.

I tillegg kan du opprette jobbvarsler for å motta nye muligheter via e-post.

Vis autentiske jobber

Stabeloverløp

WordPress Jobs Stack Overflow

Som en WordPress designer eller utvikler (btw, hva er forskjellen?), besøker du sannsynligvis Stack Overflow nå og da. Og det er rent fordi Stack Overflow er hjem til over 7 millioner kodere akkurat som deg. En fjær fugl hvem som helst?

Stack Overflow har et spørsmål og spørsmål som inneholder interessante spørsmål, hacks og alt annet som dreier seg om programmering. Det er virkelig en flott ressurs for utviklere, noe som tilsvarer Quora. Du kan få svar på alle kodingsspørsmål du måtte ha, og det er bra.

Like bra er jobbrettet med all slags programmeringsarbeid. For å finne WordPress-jobber, kan du bare dra nytte av de fremtredende plasserte søkefeltene, og arbeidet ditt er gjort. Å vent, selvfølgelig må du søke, som er så enkelt som A, B, C. Stack Overflow omdirigerer til arbeidsgivers nettsted.

Hvis du oppretter en utviklerhistorie (ved å registrere deg), lover Stack Overflow å akselerere kampene dine og sette deg foran arbeidsgivere så snart som mulig. Dessuten kan du lage jobbvarsler for å holde deg oppdatert.

Til slutt, selv om du ikke lander din drømme-WP-jobb, er det mange kodingsjobber tilgjengelig. De skjønte at hvis du kan skrive et WordPress-tema, kan du jobbe med et hvilket som helst annet prosjekt som krever kunnskap om programmeringsspråk som PHP.

Se Stack Overflow-jobber

WordPress produktbutikker

WordPress Jobs WP Engine

I nyere tid har WordPress-produkter vokst i popularitet, og det samme har leverandørene. Uansett hvor du ser, vil du finne noen som selger WordPress-temaer, plugins, hosting eller en annen tjeneste. Noen utviklere bygger ut fantastiske virksomheter rundt et enkelt WordPress-produkt, mens andre tråkker mer enn et enkelt produkt.

Når du selger et par WordPress-produkter eller -tjenester, vil du åpenbart trenge et team av supportrepresentanter for å hjelpe deg med spørsmål fra kunder og sånt. Du vil definitivt trenge karer for å presse markedsføringsinnsatsen din fremover. Og for å holde kundene interessert, må du komme med nye godbiter og oppdatere dine eksisterende produkter.

Som WordPress-produktleverandør kan du ikke trekke dette av uten litt hjelp. Du må ansette folk eller brenne. Som arbeidssøker kan du tydelig se hvordan du kan dra nytte av denne situasjonen. Du kan henvende deg til WordPress-leverandører og sende inn søknaden din. De fleste av disse virksomhetene kunngjør jobbåpninger på sine nettsteder, noe som betyr at de er enkle å finne.

Det er en million og en mulighet der ute, du trenger bare å se. For eksempel WordPress-temabutikker som Elegante temaer vil ha muligheter for utviklere, innholdsskapere, markedsførere og supportrepresentanter. Managed WordPress hosting selskaper som WP-motor eller svinghjul trenger WordPress ytelseseksperter, migrasjonsguruer, supportrepresentanter og så videre. Igjen, du trenger bare å se.

Får vi driv? Håper det �� Pluss at du alltid kan Google din foretrukne WordPress-jobb eks: “Full stack WordPress-utvikler nødvendig”, “skriv for oss $ 100” osv..

Tips og verktøy for WordPress-profesjonelle

Hvis du er en erfaren WordPress-profesjonell eller ønsker å dykke i, henviser vi deg til disse innleggene for å se på glede:

 • 25+ tips for WordPress Blogging Professionals
 • 8 påviste måter å tjene penger med WordPress
 • Hvordan tjene penger på å selge WordPress produkter og tjenester
 • Hvordan tjene penger med en WordPress-blogg
 • Hvordan bli en vellykket blogpreneur og tjene penger med WordPress
 • De 7 beste WordPress-plugins
 • Hvordan lage en vellykket nettbutikk med WordPress, sette opp WooCommerce fra start til slutt
 • Slik bygger du en online portefølje med WordPress (og det totale temaet)
 • Og mange flere fra bloggen vår!

I tillegg kan du vurdere å jobbe med din egen blogg, fortsette og prøve, da disse ofte er nødvendige når du søker på WordPress-jobber.

Avsluttende merknader

Det er utallige WordPress-jobber på nettet, du trenger bare å se på de riktige stedene. Dette innlegget fungerer bare som en illustrasjon av hva som er tilgjengelig der ute. Det er mange WordPress-jobbertavler på nettet vi umulig kunne dekke alle i et enkelt innlegg. Hvis vi utelater favoritten din, kan du dele i kommentarene og la oss få pengene.

Jeg vil avslutte dette innlegget med ordene til den eneste T.I., “Er ikke noe bedre enn moolah!”  Lykke til med å jakte, og kanskje den beste mannen vinner ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map