Tips om innholdsmarkedsføring for små bedrifter som bruker WordPress

Tips om innholdsmarkedsføring for små bedrifter som bruker WordPress

Uavhengig av størrelsen på virksomheten eller driften din som driver med innholdsmarkedsføring er et must. Imidlertid, hvis du driver en liten bedrift eller er der ute på egenhånd, er det sannsynligvis rimelig å si at du har færre ressurser å investere i å markedsføre tjenester og produkter enn en storstilt bedrift. Likevel betyr det ikke at uten riktig strategi kan du ikke oppnå gode resultater, så vi har satt sammen vår liste over tips om innholdsmarkedsføring..


Enkelt sagt innebærer innholdsmarkedsføring å produsere innhold av høy kvalitet som deretter fremmes for å bringe mer målrettet trafikk til nettstedet ditt. Ved å forbedre innholdsmarkedsføringstiltaket ditt nettsted vil motta flere besøkende, øker du generasjonen av bly. Dette kan til syvende og sist gi deg mer salg.

Det er mange forskjellige måter å implementere eller forbedre din innholdsmarkedsføringsstrategi. Heldigvis, hvis du har et WordPress-nettsted så er det noen kraftige WordPress-plugins du kan bruke til å hjelpe. Uansett hvilken erfaring du har med innholdsmarkedsføring og hvor mye tid du må gi, vil tipsene for innholdsmarkedsføring nedenfor starte deg i riktig retning eller øke din nåværende innsats.

1. Lag flott innhold

Du vil kanskje ikke høre dette, men det viktigste aspektet ved innholdsmarkedsføring er selve innholdet. Mange mennesker knytter seg i knuter om hvordan de skal produsere fantastisk innhold, eller til og med bare bestemme hvilke fag de skal skrive om.

Det beste rådet for små bedrifter er å holde det enkelt. Tenk på hvilken informasjon kundene dine ønsker å vite. Hvilke spørsmål har de nylig stilt? Hva har du funnet at du forklarer om og om igjen? Hvis noen har et problem som de har diskutert med deg, har mer enn sannsynlig mange andre mennesker det samme problemet, og de er hjemme Google-ing det.

Skriv ned spørsmålene og bekymringene til målgruppen din og eksisterende kunder, og gjør dette til innhold. Den beste måten å legge til interessant og engasjerende innhold på nettstedet ditt er gjennom en blogg, så ta kundens spørsmål og gjør hver enkelt til et blogginnlegg. Prøv å gjøre disse innleggene informative og morsomme, men viktigst relevante for målgruppen din, slik at de lokkes til lesing.

Når en potensiell kunde eller klient tar kontakt med Google for å søke etter svar på spørsmålet deres, er det en sjanse for at de vil finne bloggen din. Etter å ha fått svar på spørsmålet sitt, innen bare noen få klikk, kan de være i kassen eller kontaktsiden – klare til å ta neste trinn i salgstrakten din.

2. Bruk et WordPress-tema av høy kvalitet

Total markedsføring av innhold WordPress Theme

Det er mange WordPress-temaer å velge mellom, og når du skal knytte saken eller bloggen din på nettet, kan det være veldig overveldende. For innholdsmarkedsføring vil du ha et tema som laster raskt, utseende profesjonell, er lett å bruke og koster ikke deg en arm og et bein. Vi kan ikke anbefale Total WordPress-temaet nok. Dette temaet er optimalisert for hastighet, har hundrevis av Theme Customizer-alternativer og enkelt dra & slipp sidebygger og koster mindre enn en ny skriver. For enhver bedrift eller blogg er Total et flott tema å bygge et nettsted for innholdsmarkedsføring med.

3. Organiser innholdet ditt

For en liten skala vil du legge ut minst ett, ideelt to blogginnlegg i uken. Folk starter ofte med å lage og legge til innhold til nettstedet sitt. Når det er nytt, er du motivert! Men så når ukene går, har de en tendens til å falle bak. Det er veldig viktig å legge til innhold regelmessig, og den beste måten å gjøre dette på er å bruke en tracker eller kalender. Du vil bruke en kalender for møter eller andre viktige aspekter av virksomheten din, så hvorfor ikke innlegg og kampanjer?

Redaksjonskalender WordPress Plugin

Redaksjonell kalender er et gratis programtillegg for WordPress som lar deg se alle dine planlagte innlegg for dagen, uken eller måneden. Det lar deg organisere når artiklene er planlagt publisert, hvilke ideer du har til fremtidig innhold og mye mer. Denne informasjonen blir presentert i et klart kalenderformat. Denne gratis plugin-en tilbyr en rask og enkel måte å holde deg oppdatert på innholdsoppgaver.

4. Ikke glem e-post

En liste over tips om innholdsmarkedsføring ville ikke være fullstendig uten å berøre på e-post. Det er viktig at du prøver å samle e-postadressene til de besøkende på nettstedet ditt, samt opprettholde en liste over kunde- og klientemails. Ved å sette opp et e-post nyhetsbrev eller abonnentliste, kan du nå kontakte disse kontaktene hver gang du legger ut en ny artikkel på bloggen din. Disse e-postvarslene hjelper publikum med å bli oppmerksom på de nye artiklene og oppfordrer dem til å besøke nettstedet ditt for å finne ut mer.

MailChimp for WordPress

MailChimp er en kraftig e-postmarkedsføringsløsning. Ved å installere gratis MailChimp for WordPress plugin og registrere deg med MailChimp, kan du begynne å bygge en adresseliste. Gjennom MailChimp kan du deretter automatisk sende det nye innholdet ditt til alle, eller en gruppe, av adresselisten din. Dette er en viktig måte å samhandle med kundene dine og tilkalle et publikum for bloggen din og resten av nettstedet ditt.

5. Administrer sosiale medier

Sosiale medier er en annen viktig måte å dele innholdet ditt og markedsføre nettstedet ditt. Uansett hvilken type virksomhet du har, trenger du å være til stede på sosiale medier. Jo flere artikler du produserer, desto mer vil du måtte dele på de forskjellige sosiale mediekanalene, jo flere blir utsatt for innholdet ditt.

Social Warfare Free Social Sharing Plugin

Den enkleste måten å gjøre innholdet ditt delbart og å oppfordre folk til å følge deg på sosiale medier, er å legge til delingsknapper på nettstedet ditt. Sosial krigføring er et freemium WordPress-plugin som spesialiserer seg på sosiale aksjer og driver trafikk til nettstedet ditt.

I tillegg til å tilby sosiale delingsknapper hjelper det også med andre aspekter ved markedsføring av sosiale medier, inkludert å tilby alternativer for Pinterest-spesifikke bilder og lage Twitter-vennlige sitater. Denne pluginen vil utstyre nettstedet ditt med verktøyene du trenger for å begynne å dele innholdet ditt og bygge et sterkt samfunnsmediesamfunn som også vil dele innholdet ditt for deg.

6. Spar tid med CoSchedule

Et av hovedproblemene med innholdsmarkedsføring og sosiale medier generelt er at det kan være tidkrevende. Den konstante opprettelsen av nytt innhold og kontinuerlig deling av det på de forskjellige sosiale medieplattformene kan være en heltidsjobb i seg selv. CoSchedule kan hjelpe med dette og spare deg for mye tid og energi.

CoSchedule Gratis WordPress-plugin

CoSchedule er et premium WordPress-plugin (med en 14 dagers gratis prøveversjon) som fungerer litt som Redaksjonskalender. CoSchedule hjelper imidlertid ikke bare med å planlegge bloggartiklene dine, men alle innlegg i sosiale medier som følger med det. Det lar deg også enkelt dele gamle innlegg igjen, slik at du ikke trenger å lage nytt innhold konstant. Alt dette gjøres fra WordPress-oversikten, og sparer tid på å hoppe fra det ene nettstedet til det neste og få hodet rundt hver kanals krav.

7. Bruk Analytics til å forbedre din strategi for innholdsmarkedsføring

Analytics er en viktig del av innholdsmarkedsføring. Den lar deg se hvor mange som har sett på nettstedet ditt, hvordan de fant deg, hvilket innhold de er interessert i, og hvilke sider de ikke har, samt mye mer.

Google Analytics gratis WordPress-plugin

Google Analyticator er et flott gratis WordPress-plugin som lar deg se sanntidsstatistikk fra innsiden av WordPress-dashbordet. Informasjonen den gir vil hjelpe deg med å forbedre innholdsmarkedsføringsstrategien. Bevæpnet med denne informasjonen kan du dem gjøre innholdet ditt mer relevant for dine kunders interesser.

Spire Social

Spire Social er en tjeneste som hjelper deg å overvåke hvordan innholdet ditt presterer på tvers av de forskjellige sosiale nettverkene. Dette er en førsteklasses løsning som tilbyr mange funksjoner, men beregningene for sosiale medier er spesielt imponerende.

Verktøyene som følger med Sprout Social, gjør at du virkelig kan se i dybden på hvordan sosiale medieplattformer hjelper deg, hvor målgruppen din henger med, og hvilket innhold de er interessert i og deler. Denne typen informasjon er viktig for å hjelpe deg med å markedsføre nettstedet ditt på riktig måte, med de rette menneskene til rett tid, på rett sted!

Innpakning av våre tips om innholdsmarkedsføring

Alle strategiene over er viktige aspekter ved innholdsmarkedsføring. Hvis du vil at virksomheten skal trives, er det verdt å ta seg tid til å implementere hver enkelt. Så for å bruke dem konsekvent.

Hvis du nettopp begynner eller ikke har fått tak i en strategi for innholdsmarkedsføring ennå, velger du et par områder du vil fokusere på for å starte. Gå deretter opp derfra. Eller bare begynn med tipsene til innholdsmarkedsføring vi har delt ovenfor. Lykke til!

Har du noen gode tips om innholdsmarkedsføring? Hva har du prøvd som har vært vellykket? Hva trenger du fremdeles for å forbedre? Del dine erfaringer med oss ​​i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map