WordPress eCommerce Gifting & Gift Giving

Med det nye året her og godt i gang kan du endelig planlegge fremover for eksklusive ferier! Det er på tide å forberede og gran opp nettbutikken din – legg din beste fot frem til å utnytte shoppingfeber når publikum fanger nettlesingsfeilen.


Gaveutgivelse har vært uløselig knyttet opp til høytider siden begynnelsen av tiden. Faktisk er implementering av sesongspesifikke markedsføringsstrategier en av de mest pålitelige måtene å øke salget på din e-butikk.

Bare å tilby rabatter eller tilbud for produktene dine er imidlertid ikke lenger nok. Gitt den hastigheten som e-handel utvides, må du ha noen sterke kort i hånden for å gjøre inntrykk før høytidshastigheten.

En måte å gjøre dette på er ved å beskjære nettstedet ditt spesielt for gaveperspektivet, i stedet for bare å markedsføre gaveverdighetene til produktene dine. Forvirret? La meg forklare.

Selger gaver vs selger produkter

Den vesentlige forskjellen mellom gif-shopping og tradisjonell shopping er at folk ofte leter etter produkter som har et ekstra meningsfylt preg. Dette kan være fars dagkrus, personaliserte swag, høytidssett osv.

Å selge gaver i stedet for bare å selge produkter har potensial til å ta med to kunder til butikken din i stedet for en.

Den første er gifteren, som har bladd i e-butikken din og funnet den perfekte gaven å gi. Den andre er giften som mottar gaven, blir blåst bort av gjennomtenksomheten og besøker din e-butikk for å sjekke ut de andre interessante gavene han kan gi i tur og orden. Snakk om kjedereaksjon!

Så nå som vi har funnet viktigheten av å rette markedsføringsinnsatsen din mot å selge gaver i stedet for produkter, la oss se hvordan kan du gjøre din e-handelsbutikk gave-sesong klar!

Gjør din nettbutikk gave klar

Det er mange måter å klargjøre nettbutikken din for året fremover, men her er noen viktige tips for å komme i gang for gavebutikker.

1. Planlegg ut kampanjer og begivenheter

Kalenderplanlegging

Først trekker du ut kalenderen din og noter de kommende høytidene du ønsker å målrette mot. Dette høres kanskje opplagt ut, men det er en sentral del av planleggingen av store markedsføringsarrangementer i tillegg til å forutse lagerbehov. Tenk på hvilke høytider som er fornuftig for at butikken din spesifikt kan lage gaver sentrert rundt.

For eksempel er Valentines sannsynligvis en dag du ikke vil gå glipp av. På den annen side, med mindre du er et bryggeri eller en butikk som importerer irske produkter, er det en god sjanse for at St. Patrick’s Day er en du kan hoppe over. Du får ideen.

2. Integrer gaver i nettstednavigering

En av de viktigste reglene for salg av gaver er å gjøre dem enkle for publikum å finne. Du har kanskje de beste ideene for de største gavene i verden, men hvis de blir skilt ut i et hjørne av nettstedet ditt, er det ingen som kommer til å finne dem.

1800 blomstergaver

1800 blomster inneholder nåværende gavesesonger i hovednavigeringen.

Ta en pekepinn fra store gavesteder som 1800 blomster, og hold gavene foran og i sentrum. Når du legger til nåværende gavekampanjer der de er tilgjengelige i menyen, gjør det lettere for kjøperne å raskt finne det de leter etter og gjøre kjøpet. Bare lage gavekategorier og legg dem til hovedmenyen.

SearchWP Advanced Search

For å gjøre søket enda mer brukervennlig, kan du til og med sortere gavene i bestemte kategorier, for eksempel etter mottaker, anledning, alder, merke, prisklasse, tilbud, etc. En flott måte å legge dette til på nettstedet ditt er med SearchWP avansert WordPress-søkeplugin. SearchWP støtter automatisk avansert, fasettert søk via taksonomier (som kategorier, koder og til og med produktegenskaper). Når du oppretter dine WooCommerce-produkter, husk bare å legge til relevante produktegenskaper (farge, merke, ingredienser osv.) Og tagger (alder det er en god gave til, allmenn interesse, osv.).

3. Sett opp dedikerte gavesider

Hvis du ikke er den typen person som vil ha et klissete banner som styrer over hjemmesiden som annonserer gavene dine, kan du alltid velge den mer subtile, men like effektive måten å sette opp dedikerte gavesider. Dette kan være inventar på nettstedet ditt per anledning og kan nås av kjøpere hele året.

Dean & Deluca Gifting

Dean & Deluca har en permanent “Gifting” -side.

Kategoriene vi diskuterte over kan også brukes her. I tillegg kan du til og med vurdere å sette opp en egen side for sesongens tilbud på produktbunter med gavepakker til forskjellige anledninger.

4. Markedsfør personlige pakker

En måte å gjøre gave shopping enklere er ved å lage gavebunter på forhånd for spesifikke individer. Du kan ta dagens trender og populære produkter som er trending i markedet og legge dem til i bunten og gjøre det attraktivt. I tillegg går et personlig preg, basert på hvem gaven er til, langt i å avklare avtalen.

Husker du den ferdige bestillingen ‘Gaveeske til mamma’ du sjekket ut for morsdagen? Denne ideen er på samme linje. For de raske kundene er det ikke noe bedre enn en bunt de enkelt og raskt kan bestille i, og som inkluderer praktisk talt alt de leter etter.

Du kan foreta noen markedsundersøkelser for å få et tydeligere bilde av generiske preferanser og rimelighet før du lager personlige pakker etter alder eller anledning. Ikke glem å tilby et stort utvalg av alternativer for kunder å velge mellom, og du vil bokstavelig talt se gavene som flyr fra de virtuelle hyllene dine!

Bonus: Tilpassede pakker

Tilby valgfri pakkevarianter

På samme måte kan du tilby kundene full frihet til å lage sine egne, personlig gavebunt. Med WisdmLabs Custom Products Boxes kan du tilby gavebokser i forskjellige størrelser, et basseng med produkter å velge mellom, og en definert prisklasse og lene deg tilbake for å la kundene designe sin individualistiske pakke. Du kan bruke overbevisende tiltak som større boks bedre rabatt, eller tilby et uimotståelig insentiv til å øke salget.

En annen idé er å komme inn i shoppers tankesett og bestemme prisstrategien din deretter. Ser kunden etter en haug med duftlys eller et komplett aromakit? Førstnevnte har færre alternativer, men får flat rabatt, mens sistnevnte får flere alternativer, men har per produktrabatt. Eksperimenter med populære produkter og revider valgene som er gjort tilgjengelige deretter.

5. Lag gavekort

YITH WooCommerce gavekort-plugin

Uunngåelig er det noen i alle livene våre som det er vanskelig å handle etter. Derfor ble gavekort oppfunnet. Gavekort kan være vanskelig å legge til i butikken din, men med gratis YITH gavekort WooCommerce-tillegg er det en lek. Denne gratis plugin legger til en ny produkttype i WooCommerce-butikken din, slik at du kan lage kort for forskjellige beløp. Når en kunde bestiller et gavekort, har han muligheten til å legge til mottakerens e-postadresse for rask levering. Gavebeløpet blir deretter brukt via en kupongkode i kassen.

6. Tilby gavepapir i kassen

Gavepapirtillegg

En av de beste gavesalgene du kan legge til i butikken din, er gavepapir. Prøv gratis WooCommerce gaveinnpakningsprogram – det gir enkle alternativer for innpakningstyper og gavemelding i kassen. Dette er en enkel måte å legge til et personlig preg på og gjøre ethvert kjøp til en gave.

7. Lag et nyhetsbrev for spesialtilbud

Til slutt – lag et nyhetsbrev! Et nyhetsbrev er en flott måte å holde kontakten med tidligere kunder gjennom året, dele nye gaver, varsle dem om kampanjer eller til og med sende dem tilpassede tilbud basert på tidligere kjøp.

WooCommerce MailChimp-utvidelse

Vi liker virkelig MailChimp (som er GRATIS for nyhetsbrev opp til 2000 abonnenter) fordi det er enkelt å bruke og det er mange gratis integrasjonsalternativer som WooCommerce MailChimp for å legge til et nyhetsbrev i butikken din. Spesielt denne pluginen legger til abonnementsalternativer etter at de har bestilt. Etter det kan du opprette velkomstemails eller en fullstendig på e-post dryppkampanje.

Avskjed tanker

Det er mange måter å klargjøre nettbutikken din for året, men forhåpentligvis vil disse tipsene hjelpe deg med å bli klar til gave. Å tilby enkle å finne gavesider, pakker, gaveinnpakning og mer er velprøvde strategier for å målrette gavemarkedet.

Hva synes du om strategiene våre for å gjøre e-butikker til sesongklar? Noen tips du vil dele? Slipp gjerne en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me