Tips for å forbedre WordPress-funksjonaliteten for nettstedet ditt

Tips for å forbedre WordPress-funksjonaliteten for nettstedet ditt

Å installere et tema på ditt WordPress-baserte nettsted eller bare lansere det på nettet uten riktig optimalisering er ikke nok til å optimalisere WordPress-funksjonalitet og gjøre det virkelig brukbart. Nettpublikummet har blitt veldig kresen og krevende.


De leter etter de hastighetsoptimaliserte, funksjonelle, men likevel flotte online ressursene som gir alt informasjon og funksjonalitet de leter etter. Når du bygger et brukbart og funksjonelt WordPress-nettsted, må du være oppmerksom på følgende 10 hovedtips.

1. Velg den beste verten

Det er her historien begynner. En kraftig og pålitelig hosting er en enorm determinant for bedre WordPress-funksjonalitet. Det er mange alternativer du kan velge mellom. Noen av dem er billigere enn andre, inkludert forskjellige sett med funksjoner i prisplanene. For å hjelpe deg med å velge den beste verten som vil oppfylle kravene på nettstedet ditt, ta en titt på følgende sjekkliste.

 • Velge den beste hostingtypen, vurder budsjettet til prosjektet ditt og hvor mye data du trenger å dele på nettstedet ditt. Selv om mange utviklere ikke liker delt hosting på grunn av det faktum at du trenger å dele plass med andre nettsteder, er dette det perfekte valget for de mindre nettprosjektene som ikke har en jevn flyt av inntekter. Dette kan være et flott utgangspunkt for nettsteder som bare prøver å nå nye målgrupper.
 • Sårbarhet. Det er viktig å velge en hosting som gir regelmessige og trygge sikkerhetskopier. WordPress-nettsteder er sårbare for hacking. Så, for å føle deg trygg på at all verdifull informasjonsbit fra nettstedet ditt er beskyttet og sikret, velger du vertsplanen som inkluderer vanlige sikkerhetskopier.
 • Rask side lasting. Velg vertsplanen som inkluderer hurtigbufringssystemet og høye sidehastighetshastigheter. Hvis du ikke vil at kundene skal forlate konkurrentenes nettsteder, må du ikke la dem vente i mer enn 2 sekunder til websiden lastes inn.

2. Installer plugins selektivt

Faktisk vil du ikke ha noen problemer når du leter etter den mest optimale løsningen for å legge til spesifikk WordPress-funksjonalitet til nettstedet ditt. Det er tusenvis av gratis plugins, og like mange førsteklasses å velge mellom for alle formål. Dessuten mange premium WordPress sidemaler er lastet med utvidelser som passer for de spesifikke formålene. For eksempel kan dette være et online bestillingsskjema, glidebryter, WordPress kontaktskjema, LMS, WordPress butikklokalisering, osv..

Selv om det er så mange fantastiske plugins, må du være selektiv. Installer bare plugins du trenger, og prøv å kondensere funksjoner til en plugin hvis mulig. Å ha mange plugins er ikke alltid verst, men det øker mengden innsats du må legge ned når du tester for oppdateringer.

3. Bruk responsive design

Som et innholdsstyringssystem er ikke WordPress en mobilvennlig løsning. For å få det til å se bra ut og føle på alle skjermstørrelser perfekt, må du installere noen tredjeparts plugins til dashbordet på nettstedet. Heldigvis er det mange responsive WordPress-temaer å velge mellom, både gratis og premium.

Responsive WordPress-temaer for WordPress-funksjonalitet - Monstroid

Med det økende skiftet av nettsamfunnet til bruk av håndholdte enheter, er det uunnværlig for hvert nettsted å være mobilvennlig. Dessuten blir mobile-first-design langt mer nyttige, spesielt for WordPress-funksjonalitet. Ved å bruke disse, kan du føle deg sikker på at hvert informasjonsmateriale som leveres på websiden vises riktig og ikke rotet siden.

4. Integrering av sosiale medier

Du vil knapt finne en person som ikke har en konto i noen av de populære sosiale medienettverkene. Ved å integrere WordPress-nettstedet ditt med alternativene på sosiale medier, gjør du det mer brukbart for publikum. Dessuten øker du sjansene for at flere mennesker blir engasjert i merkevaren din.

 • Sosiale delingsalternativer lar kundene dele ordet om sine foretrukne data med et enkelt klikk.
 • Widgets for sosiale medier viser de nyeste publikasjonene rett på sidene på nettstedet ditt.
 • Takket være funksjonen for sosial innlogging er det ikke nødvendig å fylle ut registreringsskjemaene.

Sosial integrasjon for WordPress-funksjonalitet

Mange temaer har minst grunnleggende integrering av sosiale medier via widgets eller en topptekst / bunntekstmodul. Men det er veldig enkelt å legge det til selv med en WordPress-plugin på sosiale medier. Når du har funnet programtillegget som fungerer for deg, kan du bruke disse tipsene fra bloggen vår for å øke din tilstedeværelse:

 • Grunnleggende om markedsføring av sosiale medier for ditt WordPress-nettsted
 • Hvordan overvåke sosiale medier Analytics med WordPress
 • Slik øker du sosiale medier fra ditt WordPress-nettsted

5. Bruk HTML5-animasjon

Det er et tiår siden den offisielle kunngjøringen om Flashens død. På dagens nett er det bedre å forbedre nettstedet ditt med HTML5-animasjonen av flere årsaker. Først av alt ser ikke søkemotorene de Flash-baserte elementene på nettstedet ditt.

Hvor ofte oppdaterer du Flash-spilleren? Kan du ikke huske sist du gjorde det? Det samme gjør de fleste nettbrukere. De fleste av oss bruker de utdaterte Flash-spillerne, som ikke støtter Flash-animasjonseffektene som du forbedret nettstedet ditt med. I tillegg er HTML5-animasjon mobilvennlig, noe som øker sjansen for at nettstedet ditt vil se mer interaktivt ut.

6. Gjør navigasjonen enkel og åpenbar

Det skal være enkelt for de første gangene besøkende på nettstedet ditt å finne de nødvendige informasjonene i løpet av noen få sekunder. De intuitive og gjenkjennelige navigasjonsmønstrene vil forbedre brukernes surfopplevelse, og dermed gjøre nettressursen din mer brukervennlig.

Ikke finn opp hjulet på nytt når du tenker på navigasjonselementer på nettstedet som skal være til stede på nettstedet ditt. Det er alltid en god idé å plassere navigasjonspanelet øverst på siden. Det er akkurat her brukerne forventer å finne den. Legg også til Ajax-basert søkefelt ved siden av navigasjonspanelet på nettstedet ditt. Forbedre nettstedet ditt med kategorilisten i sidefeltet, arkiver og brødsmuler.

7. Enkel og ren design

Når du bygger eller oppusser ditt WordPress-nettsted, må du huske en enkel regel – besøkende skal se etter WordPress-funksjonalitet fremfor form. Så når du jobber med utformingen av nettstedet ditt, kan du stille deg et enkelt spørsmål – “Vil et design som dette forvirre den besøkende?” Hvis du nøler med å svare på dette spørsmålet, kan det være bedre for deg å velge en annen strategi.

Enkel elegant WordPress-design

Folk liker forutsigbare design. De liker å se visse elementer på bestemte steder. Hvis dette ikke skjer, blir de frustrerte og forvirrede, noe som får dem til å forlate konkurrentenes nettsteder.

8. Bruk en CDN

Forsikre deg om at nettstedets hastighet er på nivå med konkurrentene ved å bruke en CDN. Dette er en viktig del av å få fart på WordPress, og siden det er så mange gratis CDN-tjenester å velge mellom, har du ingen unnskyldning for ikke å prøve det..

En CDN er et innholdsleveringsnettverk som vanligvis ligger rundt om i verden som leverer det statiske nettstedinnholdet ditt (som bilder eller CSS) raskere enn leseren din kan. Du kan lese mer om CDN-fordeler, men generelt er det lurt for alle nettsteder (WordPress eller ikke). Faktisk – vi bruker Cloudflare her på WPExplorer, og det har fungert bra for oss.

9. Fokuser på SEO

WordPress funksjonalitet: SEO

Ikke forsøm SEO. Det er virkelig like viktig som folk sier. Optimalisering av søkemotorer krever mye tid og krefter på å mestre, men det er mange plugins, guider og tips på nettet for å hjelpe deg i gang. Her er bare noen av favorittene våre:

 • Hvordan bruke Yoast SEO til å styrke rangeringen av søkemotoren
 • Viktige WordPress SEO-strategier for å forbedre rangeringen
 • Topp WordPress SEO tips for nye bedrifter
 • 10 WordPress SEO-tips for å få mer trafikk til nettstedet ditt
 • Video SEO-tips for å få mest mulig ut av WordPress-videoene dine
 • Pluss mer på SEO-bloggen vår

10. Ikke glem å oppdatere

Til slutt – ikke glem å holde din WordPress installasjon, tema og plugins oppdatert! Oppdatering av WordPress er ikke bare et viktig WordPress-sikkerhetstips, men det sørger også for at du har alle de nyeste feilrettinger og nye funksjoner tilgjengelig (som går langt i retning av å forbedre WordPress-funksjonaliteten).

Endelige tanker om WordPress-funksjonalitet

WordPress er et kraftig innholdsstyringssystem, som brukes av mer enn 30% av nettstedene som er tilgjengelige på det moderne nettet. Det voksende WordPress-samfunnet gir flere verktøy og nyttige anbefalinger om hvordan du kan gjøre nettstedet ditt mer funksjonelt og brukbart. Vi håper at tipsene vi diskuterte i dette innlegget vil hjelpe deg med å optimalisere nettstedet ditt ordentlig og øke brukerengasjementet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map