Tidsbesparende verktøy og triks for den travle WordPress-brukeren

Å bruke WordPress i stedet for å opprette, eller oppdatere, og deretter laste opp HTML-sider manuelt når du vil endre eller legge til nye sider, er allerede en enorm tidsbesparelse. Men du trenger ikke stoppe der. Det er mange triks og plugins du kan bruke for å gjøre styring / oppretting av innhold til en enda raskere og jevnere opplevelse. I dette innlegget vil vi utforske noen lett tilgjengelige verktøy, for å hjelpe deg med å oppnå nettopp det.


Lær noen enkle, men utrolig nyttige tastatursnarveier

Selv om det kan virke raskt og enkelt å lage en kobling ved å velge tekst, og deretter klikke på en knapp, blir små ting som det virkelig til sammen gjennom flere års skriving. Hvis du tar noen minutter å lære deg noen enkle hurtigtaster for WordPress, vil du bruke mindre tid på formatering og mer tid på å skrive.

 • Ctrl + b = fet skrift
 • Ctrl + i = kursiv
 • Ctrl + 1-6 = Overskrift 1-6
 • Alt + Shift + u = uordnet liste
 • Alt + Shift + o = bestilt liste
 • Alt + Shift + a = sett inn lenke
 • Alt + Shift + t = sett inn mer tag
 • Alt + Shift + x = legg til / fjern kodelapp
 • Alt + Skift + q = tilbud
 • Alt + Shift + m = sett inn bilde
 • Alt + Shift + w = ​​distraksjonsfri skrivemodus

Bruk Markdown for problemfri formatering mens du skriver

Markdown

Markdown er et nyttig verktøy som hjelper deg å gjøre all formateringen raskt og smertefritt, mens du skriver blogginnlegget, opplæringen eller artikkelen. Å gjøre noe til en Header klasse 2 er like enkelt som å legge til 2 # s før du skriver overskriften som på bildet ovenfor.

En viktig ting når det gjelder markering er at det er flere standarder som bruker forskjellige kortkoder, så sørg for at du lærer og eksporterer den riktige. Hvis du lurer på hva “eksport” betyr, bruker det i utgangspunktet et skript / program for å oversette markdownteksten til HTML.

Personlig bruker jeg WritMonkey (en forenklet, fullskjermtekstredigerer) for det meste av skrivingen min, inkludert alt materiale for WordPress. Versjonen av WriteMonkey jeg bruker tilbyr eksport for Mardown ekstra, tekstil og Wikicreole. Hvis du har et WordPress.com-nettsted, kan du aktivere Markdown fra instrumentpanelet, men for oss WordPress.org-brukere må vi installere en plugin, for eksempel JP Markdown-plugin.

Skriv i distraksjonsfri modus eller bruk en forenklet tekstredigerer

Jo mindre urelaterte ting du kan se på skjermen utenfor din egen tekst når du skriver, jo bedre. Personene på WordPress er klar over dette, og det er derfor det er en innebygd fri distraksjonsmodus, der alle knappene og lignende fjernes for en ren skriveopplevelse.

Distraksjonsfri modus inne i WordPress er en flott, distraheringsfri (ikke overraskende) tekstredigerer i seg selv. Den eneste grunnen til at jeg ikke bruker det som det viktigste, er at det ligger i et nettleservindu, noe som betyr at avstanden mellom meg og internett er noen få klikk kortere enn hvis du bruker et eksternt. Dette er flott når du faktisk sjekker, men ikke så bra når du prøver å unngå å grotte og se på et favorittprogram på Netflix, eller sjekke Facebook.

Hvis du elsker forstyrrelsesfri modus, men viljestyrken din mot internettets fristelser mangler på samme måte, kan det være lurt å vurdere å bruke en annen forenklet tekstredigerer. Personlig bruker jeg og elsker WriteMonkey. (Det er gratis.)

Bruk plugins for å beskjære bilder automatisk til ønsket størrelse

10-wordpress-plugg-til-bilde-optimalisering-EWWW-bilde-optimerings-wpexplorer

Tanken her er ganske enkel. Hvis du bare laster opp bilder som er større enn din foretrukne størrelse, kan du stille inn bildoptimaliseringsplugin for å beskjære alle bilder til ønsket størrelse ved opplasting, og voila, du trenger ikke å bry deg om å endre størrelse i Photoshop eller Gimp før du laster opp.

Du kan bruke Imsanity  for å unngå å måtte endre størrelse på bilder på nytt (og / eller lett å unngå at utenforstående bidragsytere legger ut bilder i større format på nettstedet ditt). Det finnes også plugins som vil optimalisere filene for størrelse ved opplasting også, og få det ut av veien samtidig. For eksempel EWWW-bildeoptimerer. Og ja, de jobber begge hvis aktivert samtidig.

Sikkerhetskopiere / klone nettstedet ditt

Dette er poenget med den største teoretiske tidsbesparende kraften. Hvis det verste kommer til å være verst, når du oppdaterer din versjon av WordPress, eller når du bytter til et nytt tema, kan du ha en sikkerhetskopi og spare mange timer og mye energi. (Kloning er mer et forebyggende tiltak da du bruker det til å teste om noe vil ødelegge nettstedet ditt før du implementerer det på selve live-nettstedet.)

Det kan også spare deg for betydelige beløp penger i tilfelle en fullstendig katastrofe der webhotellet ditt kan kreve betaling for tilgang til sikkerhetskopiene, eller hvis en del av inntekten din er avhengig av at WordPress-nettstedet ditt fungerer fullt ut..

I utgangspunktet handler dette om å ta forholdsregler som gjør en worst-case scenario mye mindre tidkrevende enn det kunne ha vært. Her på WPExplorer anbefaler vi Backup Buddy plugin eller Vaultpress (som vi bruker for tiden), men enhver pålitelig plugin eller ekstern løsning er uendelig mye bedre enn å ikke ha noe.

Hvis du ikke allerede har det, kan du bruke Akismet eller andre anti-spam-plugins

Akismet

Tiden din er altfor verdifull til å bruke manuelt på å luke ut spambotkommentarer fra ekte. La en fin bot angre arbeidet med de onde spambotene i stedet. Du kan ganske enkelt aktivere Akismet som følger med WordPress, eller prøv andre anti-spam-plugins.

Finn eventuelle ødelagte koblinger øyeblikkelig med ødelagte koblingssjekker

Hvis du har blogget en stund, er det sikkert at ødelagte koblinger vises fra tid til annen. Med Broken Link Checker Du kan unngå å måtte finne og oppdatere hvert innlegg manuelt. I stedet installerer og aktiverer du bare plugin-modulen, og den finner automatisk de ødelagte koblingene for deg.

Planlegg innlegg foran tiden

post-planlegging

Benytt deg av WordPresss medfødte planleggingskraft (sørg for at du har satt WordPress-nettstedet til riktig tidssone under Innstillinger> Generelt i WordPress-dashbordet). Ikke bare betyr dette at du kan konfigurere alt på forhånd når du ikke er sikker på at du har tid eller pålitelig internettilgang.

For eksempel hvis du ønsker at innlegget ditt skal gå live på en dag hvor du er utenfor byen eller på et møte. Det betyr også at du ikke trenger å reise tilbake til hit. (Bare rediger alternativet “Publiser umiddelbart” som ligger rett over publiserings-knappen inne i redigeringsprogrammet. For flere tips, sjekk guiden vår til WordPress-postplanlegging som Tom skrev for en stund tilbake..

Stopp obsessivt med å sjekke de besøkende statistikk (med mindre det er din jobb)

Hvis du er noe som meg, bruker du kanskje litt for mye tid på å besette statistikken din. Jeg husker da jeg opprettet min første blogg. I løpet av de første tre månedene brukte jeg sannsynligvis mer tid på å sjekke og oppdatere besøksstatistikken til bloggen min enn jeg brukte på å skrive nytt innhold. Selv om det er en liten overdrivelse, hvis du ikke er et poeng der å holde deg oppdatert med besøkende og kundemålinger er en nøkkel til levebrødet ditt, kanskje du bør holde det litt kikk en eller to ganger per uke. Hvis noe, i begynnelsen kan statistikken ofte være mer demotiverende enn oppløftende.

Pakk inn

Vi har alle så mange ting som vi skal gjøre i disse dager. Vi legger flere og flere ting til oppgavelistene våre, (spesielt rundt denne tiden av året), men vi har selvfølgelig fortsatt bare de samme gamle 24 timene om dagen. Noen av oss nøyer oss med å klassifisere oss som opptatt, der andre velger å øke effektiviteten uansett. Noen av oss for å få enda mer arbeid, andre for å få litt mer tid til å slappe av. For meg er det litt av begge deler.

Forhåpentligvis med å bruke disse verktøyene og triksene, vil du ende opp med litt overskuddstid også. Hvis du har flere tips, verktøy eller triks for å legge til, del det i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map