The Ultimate WordPress Travel Toolkit

Sommeren kan være offisielt over, men det betyr ikke at du fremdeles ikke kan ta en ferie. vi trenger alle en pause innimellom. Men før du drar av gårde på et weekendeventyr (cruise, biltur, eller til og med en WordCamp kanskje?), Bør du få ditt nettstedoppsett til å ta vare på seg selv.


Det er noen få skritt du kan ta for å få WordPress-nettstedet ditt klart til å ta vare på seg selv, og heldig for deg er de alle superenkle og kan være klare til å gå i løpet av den tiden det tar deg å vente på deg Uber. Her er de bokstavelige AABCs før du drar.

A er for automatisk deling

Når du er ute av kontoret, bør du være opptatt med å hygge deg med sosialt samvær, sightseeing, sportsbegivenheter, natur, cocktail-timer og mer. Dette betyr at du sannsynligvis ikke har tid til å hoppe på telefonen eller den bærbare datamaskinen din for å oppdatere Twitter- eller Facebook-sidene dine. Ikke glem å dele på sosiale medier ved å installere en automatisk plakat.

Buffert planlagt sosial deling

En tjeneste vi virkelig liker er Buffer. Bufferautomatisk sosial deling gjør det superenkelt å skrive opp og planlegge alle innleggene dine på sosiale medier for Twitter, Facebook, LinkedIn og Instagram på forhånd. Du kan til og med bruke gratis WordPress til Buffer plugin for å integrere Buffer med ditt WordPress-nettsted. Med denne plugin kan du aktivere et alternativ for å automatisk dele dine nye innlegg når de blir publisert, så alt du trenger å gjøre er å planlegge noen få nye artikler før du reiser..

Gjenoppliv gammel WordPress-plugin

Et annet flott alternativ er Gjenopplev Old Post Pro. Denne freemium-pluginen resirkulerer det gamle innholdet ditt og deler det igjen for deg. Bare installer plugin-modulen, fortell den hvordan du vil at den skal legges ut, og la den gjøre det. Du kan se en fullstendig guide til hvordan du bruker alle Revive Old Post-plugin-funksjonene på bloggen vår. Og hvis du vil ha mer, tilbyr ThemeIsle en førsteklasses versjon av plugin-en som legger til alternativer for å tilpasse tweets og delte, muligheten til å spore og se klikk med Google Analytics-integrasjon, alternativer for å dele innleggene dine flere ganger, stort sett hver sosiale plattform du kan tenke på og mer.

A er også for varsler

Siden du vil være ute og eventyr, vil du sannsynligvis ikke være på nettstedet ditt hele dagen som normalt (i det minste håper vi at du ikke jobber og utforsker samtidig). Gjør deg selv en tjeneste og sett opp noen varsler på nettstedet ditt for å varsle deg om viktige hendelser. Hvis du kommer til å være borte, gi

JetPack for WordPress

Hvis du allerede bruker det populære (og gratis) Jetpack WordPress-plugin det er nyttige varsler innebygd rett i, du trenger bare å aktivere og konfigurere dem. Den første er JetPack Monitor modulen som sjekker nettstedet ditt hvert 5. minutt for å sikre at det er i gang. Hvis det er en endring i oppetidstatusen din, vil du motta en “Dårlig nyhet” e-post (eller en “Gode nyheter” når nettstedet ditt er sikkerhetskopi). Den andre modulen du bør vurdere er JetPack-varsler. Denne modulen sender deg et pushvarsel når du får en ny kommentar eller lignende. Bare aktiver modulen og installer den gratis WordPress-appen for iOS eller Android på telefonen din for å få beskjed på fingertuppene.

iThemes sikkerhetsplugin

For litt mer sikkerhet, kan du også prøve det passende navnet iThemes Security-plugin. De gratis iThemes Security plugin har massevis av nyttige varslingsinnstillinger du kan bruke til å holde deg oppdatert på ditt WordPress-nettsted. Først av alt kan du aktivere lokalt beskyttelse mot brute force samt konfigurere et varsel for når brukere blir sperret fra for mange mislykkede påloggingsforsøk. En annen kjempeflott funksjoner er filendringsdeteksjon. Du kan konfigurere den for å varsle deg når absolutt noe endres, eller bare når spesifiser mapper blir berørt. Det er opp til deg. Men kanskje en av de kuleste funksjonene i iThemes Security er Bortemodus alternativet for å deaktivere administrasjonspanelet ditt helt mens du er borte. Bare aktiver alternativet, velg en engangsbegrensning og velg deretter start- og sluttdatoer for turen for å låse ut andre brukere så vel som angripere.

Hvis du oppgraderer til Pro, har du også muligheter for å logge brukeraktivitet for å se hva teamet ditt gjør opp til mens du er borte, planlegge skanninger til skadelig programvare, aktivere tofaktorautentisering eller til og med utnevne en midlertidig administrator som skal ta din plass for en begrenset tid.

B er for sikkerhetskopier

Forsikre deg om at du har en god backup-plugin installert, bare i tilfelle. På denne måten hvis noe går galt mens du er borte, vil det være mye lettere å sette alt sammen igjen når du kommer tilbake.

VaultPress for WordPress

Vi bruker Vaultpress oss selv, og det er uten tvil en av de beste sikkerhetskopinene for WordPress. Opprettet av teamet hos Automattic og tar full sikkerhetskopi av ditt WordPress-nettsted hver dag og lagrer de siste 30 dagene verdt for deg. Å gjenopprette nettstedet ditt med en av dine sikkerhetskopier er like enkelt som å klikke på noen få knapper. Med en pris på bare $ 5 per måned har du ikke råd til å ikke få VaultPress.

C er for innhold

Akkurat som om du trenger noen få snacks for å holde deg på en biltur eller lang flytur, trenger leserne dine å tide dem mens du er borte. Den enkleste løsningen er å planlegge noen få innlegg som skal publiseres mens du er borte.

WordPress Innleggsplanlegging

Funksjonene for postplanlegging er innebygd i selve WordPress. Så i stedet for å publisere et innlegg når det er klart til å gå, klikker du på rediger-knappen for å velge dagen og klokkeslettet du vil at det skal gå opp. Klikk deretter for å planlegge.

Alternativt, hvis du allerede har en haug med utkast til utkast, kan du bruke en plugin som Auto Post Scheduler å bulk planlegge innleggene dine for deg. Den har muligheter for å publisere ventende og / eller utkast til innlegg (eller til og med resirkulere gamle innlegg), å publisere etter dato eller ar tilfeldig, og muligheten til å tilpasse tidsforskjellen mellom publiserte innlegg. Men egentlig hvis du bare er borte noen dager vil den innebygde WordPress-planleggeren trolig fungere helt fint.

Og S er for Swag

Bruk swag

Den siste biten er å ta med din egen swag! Du vet aldri hvem du skal møte mens du er ute og går. Det er alltid en god idé å representere bloggen eller bedriften din, enten det er med en logo-ed skjorte eller hatt, tilpassede klistremerker du kan dele ut, gratis penner med navnet ditt på dem eller noen gode, gammeldagse visittkort (VistaPrint og Zazzle har praktisk talt rabatter hver måned gjør disse nesten gratis). Du kan ikke gå galt med litt egenkampanje.

Nå Go Have Fun

Ikke at det ikke er morsomt å jobbe med WordPress, det er bare det at du har fortjent at du er vel fortjent fri. Med disse verktøyene vil du kunne hvile og slappe av og vite at WordPress-nettstedet ditt kan takle seg selv i noen dager. Bare husk – ENuto-deling, ENlerts, Backups, Content og Slogre. Har du flere tips eller anbefalinger for å holde WordPress i gang når du ikke er der? Del tipsene dine i kommentarfeltet nedenfor – vi vil gjerne vite hva som fungerer for deg!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me