Temabutikker eller Themeforest: Hvor skal du kjøpe WordPress-temaene dine fra?

Så du søker etter et nytt WordPress-tema. Sjansen er stor for at du har blitt frustrert over det store antallet nettsteder på markedet og det forvirrende utvalg av temaer å velge mellom. Hvor du skal begynne?


Hvil lett fordi vi har tatt det harde arbeidet med å begrense valgene dine for å hjelpe deg med å ta en utdannet beslutning om hvor du skal kjøpe WordPress-temaet. Det er mange faktorer som spilles her, og vi vil guide deg gjennom dem alle.

Bekymret for hvilken markedsplass eller temabutikk som har best kundestøtte? Hvor er de beste prisene? Hvilke nettsteder spesialiserer seg i bransjespesifikke temaer? Vi dekker alt dette og mer med turen vår gjennom de mest populære markedsplassene og temabutikkene for WordPress. La oss komme igang!

Tema Markedsplasser og Themeforest

Tema markedsplasser som Themeforest fra Envato gir et sted for temautviklere å selge varene sine på nettet. Med over 20 000 temaer tilgjengelig på Theme Forest, finner du produkttilbud for hvert prosjekt, nettstedformat og stil.

På den lyse siden kontrollerer Envato-kvalitet hvert tema. De forteller deg om fremtidige oppdateringer er inkludert i kjøpesummen, og om temaforfatteren aktivt støtter temaet på nettet (veldig viktig for nybegynnere til mellomliggende WordPress-brukere!) Regner med at prisene med temaer inkluderer vesentlig bedre støtte enn rimeligere temaer.

Det er enkelt å søke etter temaer. Nettstedet inneholder en rekke filtre som lar deg se WordPress-temaer:

 • I en bestemt kategori
 • I en spesifikk prisklasse
 • Basert på kundevurdering
 • Basert på salg i dollar
 • og mye mer
Alternativer for Themforest-filter

Filteralternativer på Theme Forest

Temaresultater eller lister inneholder også et øyeblikksbilde på svevet, samt et kort sammendrag som forteller deg om temaet er høyoppløselig og widget-klar, hvilke nettleserversjoner det er kompatibelt med, og hvilke rammer som støttes. Hvis du planlegger å bruke temaet ditt med en spesifikk løsning som strek, WPML, eller Støvelhempe, denne informasjonen er ganske praktisk.

total-demoer

Noen av de nyttige Total Theme-demoer

Themeforest har også blitt ledende for alt-i-ett, flerbruks WordPress-temaer. Sikkert at du har sett tema som er nevnt på en eller annen blogg, og selv om disse typer temaer ikke bare er en kopp te, kan du ikke se på alternativene og fleksibiliteten de gir. Bare se på noen av de mest solgte temaene, som Total WordPress Theme, og du vil se at selv om et flerbrukt tema kommer med et overveldende antall alternativer (som er en god ting!), Kommer de ofte også med enkle å bruke eksempler på demoer med alle alternativene som allerede er valgt for deg.

Når du beveger seg utenfor bransjelederen, er andre markedsplasser også nyttige for å spore det perfekte temaet. Mens mindre markedsplasser har færre temaer tilgjengelig, utgjør de det for en rekke andre tiltalende funksjoner. Et av de beste valgene våre er Creative Market. Siden forfattere kan sette sine egne priser på denne markedsplassen, kan du finne et rimelig tema for ethvert budsjett. I tillegg har de fantastiske freebies hver uke, så ikke glem å registrere deg for nyhetsbrevet!

StudioPress og elegante temaer

Innenfor temabutikkene på internett er det kanskje to standouts som virkelig har gjort et navn for seg selv. Den første var StudioPress, skapere av Genesis rammeverk. Ren gjorde en flott gjennomgang av Genesis-rammer, men vi vil bare treffe viktige punkter her for nå: raske belastningstider, utmerket støtte, SEO, rimelig pris og sikkerhet er bare noen av dem.

Genesis rammeverk fra StudioPress.

Genesis rammeverk fra StudioPress.

Hvis du bruker Genesis-rammeverket for å drive WordPress-nettstedet ditt, anbefaler vi StudioPress som de er den ledende Genesis-temateleverandøren. Hvorfor? Vel, fordi de laget Genesis. Hvis du bruker et Genesis-barn-tema skrevet av en annen utvikler, kan det føre til kompatibilitetsproblemer, til og med at eksperter med temautviklere ikke alltid vet alle detaljer om rammen. Forfatterne av programvaren har en naturlig fordel i denne forbindelse. I tillegg er deres rene og profesjonelle design swoon-verdig.

StudioPress-temaer

Cafe og Daily Dish-temaer fra StudioPress

StudioPress tilbyr også Genesis Pro Framework-pakken som gir deg tilgang til alle barnetemaer som er tilgjengelige for en lav pris. Hvis du bruker Genesis, er det en fornuftig valg å kjøpe barnetemaet ditt fra StudioPress, men de er ikke det eneste spillet i byen – Creative Market, ZigZagPress og Web Savvy Marketing gir også alle Genesis-baserte alternativer.

Den andre temabutikken er Elegante temaer, som ikke burde være noen overraskelse, siden Divi-temaet deres er en tydelig hit. Denne temabutikken har skåret ut et flott sted for seg selv i WordPress-markedet, og tilbyr mange flotte temaer for en lav pakkepris.

divi-wordpress-tema

Det massivt populære Divi-temaet

Nisjetema butikker og spesiallagde design

Hvis du leter etter et tema som henvender seg til en bestemt bransje, er Templatic et flott sted å starte søket. De tilbyr over 80 temaer for spesifikke bransjer som hotell, bilbutikker, restauranter, frisørsalonger og mer. De er spesielt nyttige for katalogtemaer for bedriftsoppføringer. Et utvalg av deres mest nyttige temaer er nedenfor, og Templatic Showcase er også verdt å se på.

Tematiske temaer

Temaer fra Templatic

Temaer som tilbys på Templatic varierer fra $ 29 til $ 79 og de har også en Premium Themes Club som gir deg tilgang til alle maler for $ 299. Uansett om du velger et enkelt tema eller klubbalternativet, tilbyr Templatic ubegrenset støtte og temaoppdateringer i ett år. Du får også tilgang til temeguider og et samfunnsforum.

themeisle-bundle

ThemeIsles toppselgere

Et annet nettsted som er verdt å nevne er ThemeIsle. De opprettet det mest populære gratis-temaet på WordPress.com, og de har noen ganske fantastiske premium-temaer også. På dette nettstedet finner du temaer perfekte for forretninger, fotografering, bokanmeldelser, konstruksjon og mer. Du kan bare velge ett tema, eller du kan få tilgang til dem alle for bare $ 99 (som inkluderer 2 års prioritert støtte).

Og det er bokstavelig talt hundrevis av flere temabutikker der ute – dette er bare noen få vi har brukt og stoler på.

Skreddersydde (eller tilpassede) temaer

Skreddersydde temabutikker har en tendens til å være tynnere på bakken siden de fleste utviklere velger å jobbe direkte med klienter på tilpassede nettsteder. Det er noen profesjonelle nettsteder som er villige til å imøtekomme helt tilpasset arbeid, men hvis det er et alternativ du vil søke. Bare husk at tilpassede temaer vil koste mer enn maler fordi de er opprettet akkurat for deg, og du kommer til å tilbringe god tid med utvikleren, så husk å velge noen du liker.


Manglende valg er ikke problemet når det gjelder å velge et WordPress-tema. Selv med bare de få markedsplassene og temabutikkene vi har nevnt her, har du tusenvis av tilgjengelige alternativer.

Hver virksomhet og nettsted er til syvende og sist unikt, så vi kan ikke velge en løsning som samsvarer med alle behov. Temaet du velger, må være basert på dine preferanser, ditt kunnskapsnivå i å jobbe med PHP, WordPress, CSS og andre rammer, samt budsjettet. Forhåpentligvis vil oppdelingen av de mest populære temakildene peke deg i riktig retning. Den endelige avgjørelsen er selvfølgelig din.

Vi ønsker deg godt med å finne det perfekte temaet for nettstedet ditt, og vil gjerne vite hvilken markedsplass eller temabutikk du endte med å velge og hvorfor. Ta kontakt via kommentarene og gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map