Hvis vi mottok en dollar hver gang noen nevnte eller stilte et spørsmål om avvisningsrate, ville vi være millionærer. Jeg mener, mye er blitt sagt, skrevet og spurt om denne “monster” trafikkmetrikken som ser ut til å skremme alt og annet.


Men det er sannsynligvis fordi mange kikker som klipper når avvisningsraten nevnes, vanligvis ikke vet noe om den beryktede avvisningen, eller kanskje noen annen trafikkmåling for den saks skyld. Å naiviteten som lever på internett. Det er like forbløffende som det er rystende.

Her er et øyeblikk av sannhet: Bounce rate er ganske enkelt den prosentandel av folk som forlater nettstedet ditt uten å se andre sider enn inngangssiden. Forvirrende mye? La oss løfte mystikkleddet av dette dyret som heter hoppfrekvensen en gang for alle.

La oss anta noen motiverte prospekt-søk “WordPress-konsulent” i Google, og nettstedet ditt kommer blant de ti første (10) resultatene ganske enkelt fordi du flittig fulgte disse WordPress SEO beste praksis. Siden det hypotetiske “Hvordan velge perfekt WordPress Consultant” -innlegg ser bra ut takket være metabeskrivelsen du matet Google, klikker de gjennom til nettstedet ditt. Dette spesifikke blogginnlegget blir din inngangsside, eller bare “oppføring”.

Men så snart de kommer til nettstedet ditt, oppdager de raskt at du ikke er hva de forventet, så de trykker på bakknappen, skriver inn en ny URL eller kaster datamaskinen ut av vinduet. Den eneste handlingen ved å forlate inngangssiden uten å samhandle med resten av nettstedet ditt, er kjent som en sprett.

Når du sporer disse sprellene over tid, og deretter sammenligner dem med det totale antallet personer som kom til nettstedet ditt, får du et forhold. Oversett forholdet til en prosentandel, og du har en avvisningsrate.

La denne biten av matematikk synke inn. Her er en rask illustrasjon for å kjøre punktet hjem. Anta at ditt WordPress-konsulentinnlegg fikk 1000 besøkende, og 750 igjen umiddelbart etter at du har sett innlegget, vil avvisningsraten din være:

750/1000 = 0,75 = 75%; Bounce rate = Bounces / Totalt antall besøkende x 100%

Når sprettfrekvensen skal bekymre deg

Når sprettfrekvensen din skal bekymre deg

Når vi nå har “hva” ut av veien, når skal avvisningsraten din bekymre deg? Mens jeg gjorde mine vanlige runder, kom jeg over en vakker infograf av Neil Patel som inneholdt referanseverdi for avvisningsrater. På toppen av listen er blogger med avvisningsrater helt opp til 98%, fulgt av destinasjonssider på 70 – 90% og innholdssider på 40 – 60%. Leadgenerasjonsnettsteder kom frem på 30 – 50%, fulgt av butikknettsteder på 20 – 40% og etterfulgt av servicesider på 10 – 30%.

Generelt sett bør du være bekymret hvis avvisningsfrekvensen din for WordPress er over 60%. Under 50% er bra, men hvis du kan score under 10%, er du gylden. Ikke svett statistikken, men du må måle (eller rettere sagt sammenligne) avvisningsraten din mot historiske forestillinger.

For eksempel, hvis du tidligere har registrert en avvisningsrate på 95%, men så tok den ned til 65% etter å ha iverksatt korrigerende tiltak, slik som de vi vil skissere her i dag, bør du sprø i det som er en stor forbedring, selv om det er over 60%.

På samme tid må du huske på at det er visse typer WordPress-nettsteder, og til og med innhold, som har høye avvisningsrater som standard. Et godt eksempel er et WordPress-nettsted på én side. Et eksempel på innhold som vil ha høye avvisningsrater er en takkeside som ikke fører til noen annen side. Nettsteder som for eksempel online ordbøker kan også ha høye avvisningsrater, siden brukere vanligvis ikke klikker forbi siden som inneholder definisjonen de leter etter..

Husk alle disse hensynene når du bestemmer avvisningsfrekvensen din. For alle formål og intensjoner er imidlertid 60% vår terskelvisningsrate. Over det er du i faresonen. 40 – 60% overlever du, 10 – 40% har det bra, og < 10%, you deserve a medal.

Hvorfor redusere avvisningsrater på ditt WordPress-nettsted

] Reduser avvisningsrater på ditt WordPress-nettsted

Vi har allerede dekket hva og når. Men hvorfor skal du til og med bry deg om å jobbe med den høye avvisningsfrekvensen? Hvorfor er det viktig å opprettholde en lav avvisningsfrekvens til alle tider? Jeg vil være rask, så vi kan komme til løsningene allerede.

Avvisningsfrekvens er en metertype for brukertilfredshet

Vis meg et nettsted med høy avvisningshastighet, så viser jeg deg et nettsted med misfornøyde brukere. Med unntak av sider på én side, ordbøker på nettet, Million Dollar hjemmesiden et al., ethvert nettsted med høy avvisningsfrekvens er synonymt med dårlig brukerengasjement.

Hvis avvisningsfrekvensen er lav, gjør du noe riktig, og du bør gjøre mer av det du gjør. Hvis det er for høyt, må du få huset i orden fordi bedre brukerengasjement går hånd i hånd med …

Bedre konverteringsfrekvens

Forutsatt at målet ditt er å tjene penger med WordPress-nettstedet ditt, vil du konvertere bare besøkende til vanlige lesere, klienter eller lojale og gjenta kunder. Du vil ha en vanskelig tid med å oppnå dette hvis folk ikke holder seg for å sjekke resten av siden din. Hvis alle mennesker på destinasjonssidene dine går ut, har du allerede tapt kampen.

Du trenger potensielle kunder for å klikke på dem-lenker og ringe til handlingsknapper hvis du skal betale regningene. En lav avvisningsfrekvens er en positiv indikasjon på at folk ikke forlater nettstedet ditt med en gang de lander. Samtalen stemmer.

Merk: Du kan ha en høy avvisningsfrekvens og gode konverteringsfrekvenser.

Et godt eksempel er et WordPress-nettsted på én side som ber potensielle kunder om å ringe deg. Hvis 1000 personer kommer på siden, og 800 ringte deg, scorer du 80% konverteringsfrekvens selv om avvisningsfrekvensen din er 100%.

Et annet eksempel: La oss si at du ennå ikke skal lansere produktet ditt, og på slutten av landingssiden din inkluderer du lenker til sosiale mediekontoer for å vokse et fellesskap. Du kan ende opp med å øke samfunnet ditt selv om nettstedet ditt registrerer en høy avvisningshastighet.

Imidlertid, hvis CTA innebærer å ta utsiktene til en ny side på nettstedet ditt (f.eks. Bestillings- eller leieform), kan du ikke ha en høy konverteringsfrekvens med høy avvisningsrate. De to kan bare ikke gå sammen – ild og vannstil.

Så lenge brukeren samhandler med siden din på en av de ønskede måtene dine, har du en konvertering. Hvis de drar uten å samhandle med resten av koblede sider, har du en høy avvisningsfrekvens. Går videre…

En høy avvisningsfrekvens er dårlig for WordPress SEO

En høy avvisningsfrekvens er dårlig for WordPress SEO

BAM! Her er noe som bør få oppmerksomheten din. Hva? Folk vil stoppe alt de gjør og ta hensyn til når du nevner SEO. Det er fordi vel, uten den “gratis” trafikken fra søkemotorer, hva som er konverteringsfrekvenser og brukerengasjement?

OK, du kan alltid få trafikk fra andre kilder, men hvis du ikke drar nytte av SEO, savner du mye av vår virksomhet. Du legger bokstavelig talt igjen penger på bordet.

Hvorfor er det slik? For det første får de fleste online virksomheter et stort antall trafikk fra søkemotorer. Det er klart at du ikke vil bli utelatt. For det andre er menneskene som ser etter løsninger via søkemotorer de mest motiverte kjøperne. Så ja, SEO er det thaaat viktig. Og å score høye avvisningsrater er ikke hvordan du bygger en solid SEO-profil.

Slik tolker Google-edderkopper høye avvisningsrater: Folk forlater nettstedet ditt med en gang de lander fordi du ikke er relevant. Du gir ingen verdi, så du fortjener ikke god SEO-rangering. Som sådan skyves WordPress-nettstedet bakover, og konkurransen tar din posisjon og trafikk. En høy avvisningshastighet er virkelig så ille.

Senkende avvisningspriser på ditt WordPress-nettsted

Vi har grunning på plass. La oss dykke inn. Om noen minutter vil du skvise den høye avvisningsfrekvensen som har hindret din vei til suksess på nettet. Før vi fortsetter, vil jeg oppfordre deg til å implementere disse tipsene umiddelbart, ikke bare lese dem. Det er enkelt arbeid, og siden vi styrker WordPress-virksomheten din, bør du ha det moro mens du er der. Uten videre, her går vi …

Studer trafikken din

[Studer trafikken vår] gir oss nøkkelinnsikt som hjelper med å drive utviklingen av produktet vårt på mobilappen og skrivebordet vårt. Det viser oss nøyaktig hvordan folk bruker produktet vårt på hver plattform. – Jeffrey Fluhr, administrerende direktør SpreeCast

Trenger jeg å si mer? Hvordan skal du redusere avvisningsfrekvensen på WordPress-nettstedet ditt hvis du ikke vet hvor problemet ligger? Lite undersøkelser vil hjelpe deg med å finne nøyaktig hvorfor du registrerer avvisningsrater utenfor kartet.

Kanskje tiltrekker du lesere fra Kina, men preposisjonen din og produktene er ment for lesere i USA. Kanskje interessene dine ikke samsvarer med leserne dine. Er høysprettet ditt relatert til nye eller returnerende besøkende? Kanskje det er en teknologisk ting; nettstedet ditt skuffer mobilbrukere.

Det kan være hva som helst. Den høye avvisningsfrekvensen din kan være knyttet til en eller flere faktorer, men du vet aldri med mindre du studerer trafikken. For dette trenger du et analyseverktøy som Google Analytics, Piwik, Crazy Egg, Clicky, og Netttrender bare for å nevne noen få.

Nedgangen-bounce-rate-wordpress-nettside-google-analytics-bounce-rate-skjermbilde

Studer alt fra demografi til geografisk beliggenhet, brukeratferd og søkeordene besøkende bruker blant andre beregninger. Ikke la stein bli snudd i denne søken – du bør ha alle detaljer om trafikken på fingertuppene. Det var det kjemilæreren min sa til oss – har disse tingene på fingertuppene dine, eller gå hjem og registrer deg i en polyteknisk. Haha, gode gamle tider.

Forbedre hastigheten på ditt WordPress-nettsted

For et øyeblikk, la oss spille det spillet vi alle elsker så mye. Se for deg at du handler etter den nyeste Audi-bilen. En svart blank Audi A4 for å være presis. Se for deg at det første resultatet på Google ikke er Audis offisielle nettsted, fordi babyen laster ganske raskt.

Du er virkelig motivert for å kjøre det dyret på veien frem denne gangen neste uke. Så du går til Google, søker i Audi A4, og får en hypotetisk “newcars15.com” som tar en evighet, og en rundreise rundt kosmos å laste. Vil du vente eller velge å bruke $ 30.000 dollar andre steder? Jeg vet at jeg ikke ville ventet, fordi langsomme nettsteder bokstavelig talt kan suge livet ut av deg.

Se for deg alle de dyrebare øyeblikkene du kaster bort. Og hvilken garanti er det for at du får Audi A4 innen neste uke fra newcars15.com hvis nettstedet tar evig tid å laste? OK, jeg tar det for langt, men det er fordi jeg bryr meg mye om at du får poenget, som i vårt tilfelle er: Et tregt nettsted vil ha motiverte potensielle kunder å slå tilbake på knappen lenge før de ser hva du tilbyr. Vi har behandlet denne saken mye i Hvordan redusere belastningen på WordPress-siden, så jeg vil ikke gå inn på detaljene.

Forbedre WordPress Site Navigation

Vi har denne babyen i femte gir allerede, og vi har ennå ikke truffet motorveien. WordPress-nettstednavigasjon, hvordan hjelper dette å senke avvisningsraten? Det er enkelt; et flott navigasjonssystem er som et kart (eller et skiltpost) som guider brukere gjennom nettstedet ditt.

Mary Jane går til Google for å finne et responsivt flerbruks-tema for sin spirende WordPress-baserte virksomhet. Takket være all innsatsen du har lagt ned for å lage flott blogginnhold, vises det hypotetiske “20 beste responsive WordPress-temaene for 2015” først i Google, og hun klikker gjennom.

Hun leser hele innlegget, og bestemmer seg av ren begeistring for å sjekke ut WordPress-temasiden som hun enkelt har tilgang til fra topptekst-, sidefelt- eller bunntekstnavigasjonsmenyene. Selv om hun ikke vil kjøpe noen av temaene dine, teller hun ikke som en sprett.

Glem alt om Mary Jane. Tenk på John Doe som nettopp fant nettstedet ditt (gjennom hva som betyr) og vil finne litt informasjon. Hvor enkelt er det for John Doe å finne innhold på nettstedet ditt via navigasjonssystemet ditt? Tror du han vil holde seg rundt hvis han ikke finner det han leter etter?

Det beste navigasjonssystemet er enkelt å bruke. Det er enkelt og greit, som minner meg om denne gangen jeg lette etter Java-opplæringer. Så jeg landet på dette anerkjente nettstedet av et anerkjent selskap (ikke noe navn som slipper, ingen snik).

Nettstedet så bra ut – profesjonell design og verkene. Jeg snakker om den typen nettsted du vil stole på nok til å melde deg inn som student. Men det var før jeg prøvde å få tilgang til den gratis Java-opplæringen som skulle lokke studenter, du vet, som meg.

Lang historie var kort, opplæringen var skjult flere nivåer i en mega-meny, og jeg tok meg god tid fordi jeg generelt er en tålmodig person, og jeg var desperat etter å finne en anerkjent Java-opplæring. Uansett følte jeg meg dårlig med å måtte gå gjennom nedtrekksmenyer for å finne et enkelt kurs, som ikke i det hele tatt oppfylte forventningene mine. Meh. Slutt på rant.

En veldig opptatt person har ikke tid til å kamme hele navigasjonen for en ressurs de virkelig trenger. Gjør et hvilket som helst viktig innhold utrolig enkelt å finne via navigasjonssystemet ditt, og avvisningsfrekvensene vil antagelig synke. Kommer jeg til deg? Her er takeaway:

 • Lag enkel, rett frem navigasjon
 • Mega-menyer ser bra ut, men trenger du dem virkelig?
 • Legg til et nettstedskart til ditt WordPress-nettsted. Du kan bruke plugins som Google XML-nettkart eller bruk et tema som støtter nettstedkart
 • Legg til navigasjonsmenyer i topptekst, bunntekst og sidefelt
 • Legg til kategorier, arkiver og tagger i sidefeltet
 • Inkluder en søkeboks som en feilfeil enhet hvis menyene mislykkes. Søkefeltet kan også forbedre navigasjonssystemet og brukeropplevelsen. Bruk en plugin som Relevanssi å bygge en kraftig og presis søkemotor for ditt WordPress-nettsted

Forbedre innholdet ditt for å redusere Bounce Rate

Forbedre innholdet ditt for å redusere Bounce Rate

Når du går til kjøpesenteret, kaster du bort tiden din i butikker som selger dårlige eller stygge tråder? Jeg vedder på at du ikke gjør det, med mindre du er eieren av en slik butikk, som vil suge til stor tid.

Dårlig innhold vil sende leserne dine raskere bort enn du kan få dem. Si meg, er du villig til å bruke dyrebar tid på å lese dårlig innhold når det er så mange andre morsomme ting å gjøre på nettet? Du vet Cheezburger, morsomme kattevideoer på YouTube, og theCHIVE blant andre. Hva utgjør dårlig innhold?

 • Uaktuelt innhold – Hold innholdet ditt oppdatert
 • Dårlig formaterte og store bilder – Det ene bildet er 660px bredde, det neste er 350px
 • Plagiert innhold – Inkludert bilder. Attribuer media til eierne, og kopier aldri innhold. Det er ulovlig.
 • Rediger og korrekturles innholdet ditt fordi et blogginnlegg pepret med typer og andre uforsiktige feil er bare grusomme
 • Forsøk også å forbedre tekstens lesbarhet på WordPress-bloggen din. Lesbart innhold vil oppfordre folk til å klikke seg gjennom til koblede sider

Hvordan? Bruk:

 • Bullet-lister
 • Overskrifter og underoverskrifter
 • Større skrifter
 • Stor fargekontrast som er vennlig for øynene (hold deg til to-tre fargevalg)
 • Rikelig med hvit plass
 • Flotte bilder
 • Flott multimediainnhold

Når du oppretter dine WordPress-blogginnlegg, legger du til kategorier og koder, slik at leserne kan finne relaterte emner for videre lesning. Ikke glem å holde bloggen din oppdatert med det nyeste innholdet, fordi den styrker kundelojalitet og SEO.

I tillegg kan du definere målgruppen fra begynnelsen for å sikre at du målretter deg mot riktig gruppe mennesker. Ellers vil du sette synet ditt bredt, vil du savne merket og øke disse avvisningsrentene.

Forbedre SEO- og PPC-annonsering

Alle forsøk på å redusere avvisningsfrekvensen på WordPress-nettstedet ditt vil ikke bety noe hvis du er rettet mot feil publikum til å begynne med. Hvis jeg skulle dele historier om hjembyen min, Meru, Kenya, ville jeg benyttet lokale SEO-teknikker til rådighet for å sikre at jeg ikke tiltrekker lesere som leter etter Mt. Meru i Tanzania for eksempel. Likhet Jeg vil hate å tiltrekke lesere som leter etter Meru-drosjer i India eller kunder som leter etter Meru Networks som er basert i Tampa, FL.

Hvis jeg tiltrakk meg alle andre enn menneskene som faktisk er interessert i hjembyen, ville WordPress-nettstedet mitt registrert høye avvisningsrater – alt fordi jeg målrettet feil publikum (er).

Det samme gjelder PPC-annonseringskampanjer. Hvis du tar feil målretting, vil du betale for å tiltrekke deg alt annet enn trafikken du trenger. SEO- og PPC-kampanjene dine skal ledes av storslagen søkeordforskning. Ansett verktøy for nøkkelordforskning som Google AdWords nøkkelordplanlegger, Word Tracker, Yoast foreslår og KWFinder.com blant andre.

Ikke svette detaljene. Vi har ryggen dekket med disse WordPress SEO Best Practices for 2015 og Beyond. Sørg for at du holder topprangeringen for alle merkevarevilkårene dine, f.eks. ditt merke eller produktnavn.

Avvisningsrate og kobling

Avvisningsrate og kobling

Når det gjelder avvisningsrater, er det mange ting du kan gjøre for å rydde opp koblingene dine og få nettstedet ditt i topp toppform. Å reparere ødelagte koblinger, forbedre sammenkoblingsstrategien din og åpne eksterne koblinger i faner er en fin måte å starte.

Fix Broken Links

En ny besøkende kan komme til nettstedet ditt via hvilken som helst webside eller innlegg. Men hvis ødelagte koblinger kaster WordPress-nettstedet ditt, vil potensielle kunder aldri finne den informasjonen de trenger, og som et resultat, trykke på tilbake-knappen. Hvis de fortsetter å trykke på tilbake-knappen, vil du registrere høye avvisningsrater som ikke er bra.

Du kan sjekke WordPress-nettstedet ditt for ødelagte koblinger ved å bruke en plugin som Broken Link Checker. Enda bedre kan du bruke en online tjeneste som W3C Link Checker. Det beste er å fikse alle ødelagte koblinger tidlig for å stoppe sprett lenge før det skjer.

Men hva skal jeg gjøre når en kobling bryter om natten på grunn av en trafikkstigning eller annen grunn? Vel, det er enkelt – du kan motvirke dette problemet enten ved å lage tilpassede 404 sider eller omdirigere ødelagte koblinger til en ønsket ressurs, for eksempel destinasjonssiden din eller en hvilken som helst annen side du har lyst på.

Slik lager du en tilpasset 404-side i WordPress, og her er en Enkel plugin-modul for 301 viderekoblinger for å hjelpe deg med omdirigeringsvirksomheten.

sammenflettede

Å se avvisningsfrekvens er prosentandelen besøkende som spretter av oppføringssiden, og hvis du legger til åpenbare koblinger til interne ressurser kan det oppfordre flere besøkende til å klikke seg forbi den første siden. Hvis du har et interessant blogginnlegg som støtter din sak, kan du lenke til det fra dine andre sider, inkludert landingssider.

Perspektiver som ikke er klare til å bite i kroken på landingssiden din, vil kanskje utforske nettstedet ditt videre. Koble til relevante ressurser gjør det enkelt for nevnte potensielle kunder. Når de klikker igjennom, kommer hoppfrekvensen din ned.

Åpne eksterne koblinger i nye faner

Før surfing med faner ble en realitet, ble brukerne pynt av å åpne eksterne lenker i nye vinduer siden det rotet brukeropplevelsen. Men siden surfing på nettet ble surfing på nettet med et par nettsteder samtidig åpent, og til og med morsomt.

I dag bør du ikke være redd for å åpne alle eksterne lenker i nye faner, med mindre brukerne selvfølgelig setter pris på gamle nettlesere som ikke støtter faner. Hvordan hjelper det å åpne eksterne lenker i nye faner til å redusere avvisningsraten på WordPress-nettstedet ditt?

La oss si at du har opprettet et fantastisk blogginnlegg, og har koblet til relevante ressurser på et tredjeparts nettsted. Hvis disse eksterne koblingene åpnes i samme nettleservindu / fane, teller analytisk programvare som en avslutter. Men hvis du åpner eksterne lenker i nye faner, kan leseren ha tilgang til den eksterne ressursen uten å forlate nettstedet ditt. Når du legger til eksterne lenker, merker du av for “Åpne link i et nytt vindu / fane” som vist nedenfor:

Nedgangen-bounce-rate-wordpress-nettside-open-eksterne-links-i-ny-faner

Redesign ditt WordPress-nettsted

Humor meg her: Vil du være villig til å holde deg rundt (og gjøre forretninger med) et nettsted som ser ut som det ble bygget av en femteklassing? Hvis nettstedet ditt ikke er anstendig, kan du ikke forvente at folk holder seg lenge nok til å kjøpe det som tilbys.

Invester i et profesjonelt designet tema som vårt helt eget Total Responsive Multipurpose WordPress-tema. I tillegg kan du alltid bli profesjonell og flotte temaer fra WordPress.org eller leverandører som Themeforest og Elegante temaer.

Alternativt kan du bygge nettstedet ditt stykke for stykke ved å bruke førsteklasses WordPress-sidebyggere som Visual Composer eller Beaver Builder for bare å nevne noen få. Du kan også bruke de fantastiske barna-temaene som følger med WordPress-temarammer som Genesis eller Thesis.

Hvis ingen av alternativene ovenfor høres tiltalende ut, og du har litt penger å spare, kan du vurdere å ansette en topp WordPress-utvikler for å bygge deg akkurat det du trenger (bare husk at dette ofte er det dyreste og tidkrevende alternativet uten å lære å kode deg selv).

Når du omarbeider nettstedet ditt, kan du vurdere å legge til noe sosialt bevis; antall følgere, fans, attester – alt som forteller kunden andre mennesker elsker produktene dine. Hvis du ikke har enorme tall ennå, kan du vurdere å utelate sosialt bevis før senere, da lave tall kan korrodere kundens tillit, selv om du bare er ærlig.

Omdesign landingssidene dine også ved bruk av A / B-testing og innholdseksperimenter. En ting du ikke vil glemme er å legge til CTA-knapper på åpenbare og fremtredende områder på landingssidene. Maks tre CTA-knapper bør være nok; en umiddelbart øverst, en i midten og den siste mot bunnen.

Fortsatt på denne destinasjonssiden virksomheten, kan du lage forskjellige destinasjonssider for de forskjellige målgruppetyper. Bruk unikt innhold så vel som nøkkelord for hver destinasjonsside for å appellere til et bestemt publikum.

Tilbake til redesign på nettstedet er minimalisme veien videre, eller som Maya Angelou (kan Gud hvile sjelen hennes i evig fred) sa, “Innbegrepet av raffinement er full enkelhet.”

Vil du lage et elegant og sofistikert nettsted som vil tiltrekke potensielle kunder i trål? Da må du gjøre det til det enkleste og enkleste å bruke nettstedet på internett. Begynn med å eliminere unødvendige elementer som ikke støtter eller tjener formålet ditt.

På toppen av dette må du unngå hindrende popups og annonser. Sørg for at annonsene du ser på WordPress-nettstedet ditt er relevante for innholdet og nisjen din. Plasser relevante annonser på sidefeltet, og hvis du kan, unngå selvlastende multimediaannonser.

Når alt er sagt og gjort, må du forsikre deg om at nettstedet ditt er responsivt for å imøtekomme både stasjonære og mobile brukere. Velg et responsivt WordPress-tema (for eksempel Total) fra starten. Forsikre deg om at også programtilleggene du velger, er optimalisert for mobile enheter.

Legg til beslektede innlegg

Vil du at potensielle kunder skal gå forbi inngangssiden? Gjør det deretter enkelt for dem å finne mer av innholdet ditt. Du kan plassere relaterte innleggsvidgets på slutten av blogginnlegget ditt eller på sidefeltet – bare pass på at de er synlige for leserne dine. Gode ​​nyheter er at du ikke engang trenger å prøve hardt, det er utallige WordPress relaterte innlegg plugins for å hjelpe til med tunge løft.

Bloggkommentarer

Selv om dette kanskje ikke har noen betydelig innvirkning på avvisningsfrekvensene dine med det første, kan bloggkommentarer øke brukerens engasjement på lang sikt, noe som senker avvisningsfrekvensen. Når du holder brukerne engasjert via bloggseksjonen, er de bundet til å stole på deg mer, bruke mer tid på bloggen din og dele innholdet ditt med andre.

På slutten av dagen…

… å redusere avvisningsfrekvensen handler om å være super-awesome. Det handler om å gi potensielle kunder en opplevelse som ingen andre på nettstedet ditt – alt om å bli den beste du kan være i ditt valgte felt.

Når du samsvarer med kundenes intensjon, med innholdet og produktene dine, og deretter pakker det sammen i et flott design, er det ingenting som hindrer deg i å redusere WordPress-avvisningsfrekvensene dine.

Følg tipsene som er skissert her i dag, og hvis du har et tips du kan dele, eller et spørsmål du kan tømme, kan du gjerne bruke kommentarfeltet nedenfor. Vi vil gjerne høre tankene dine – adios!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me