Slik legger du til en handling til WordPress

En oppfordring til handling (CTA) er ingenting annet enn fancy markedsføringssjargong for en knapp som motiverer brukeren til å ta en ønskelig handling, og føre dem nedover den angitte konverteringstrakten.


Tenk på dette: du må ha minst en gang i livet registrert deg for en eller annen abonnementstjeneste (Spotify, Amazon Prime, etc.) eller lastet ned en gratis ressurs (e-bok, maler osv.) Fra et nettsted i bytte for våre personlige detaljer.

Amazon Prime CTA

Amazon Prime CTA

Vel, en kraftig oppfordring til handling forenklet din “handling”. Disse fascinerende små knappene er en uunnværlig del av markedsførers verktøybelte. De kan utgjøre hele forskjellen mellom å konvertere et prospekt og miste en potensiell skytshelgen.

Hvorfor er en CTA så viktig?

Et godt laget CTA er et aktivum for begge sider av mynten:

 • For nettstedet: Dette er din sjanse til eksplisitt å be folk som besøker nettstedet ditt eller leser nyhetsbrevet ditt om å gjøre noe lønnsomt, som å kjøpe, laste ned en inngjerdet e-bok, konsumere mer av innholdet ditt eller dele arbeidet ditt på sosiale medier. CTA oppfordrer brukeren til å samhandle med nettstedet ditt og kan muligens legge grunnlaget for et fruktbart langsiktig forhold til den nye besøkende. Dessuten har du muligheten til å få deres personlige detaljer og få en dyrebar ny leder.
 • For brukerne: CTA kommuniserer entydig hva de skal gjøre videre etter å ha gått gjennom hjemmesiden din. Uten det vil de mest sannsynlig bare forlate (og glemme) nettstedet ditt, uten å utføre noen spesifikk handling som er nyttig for dem eller deg. Dessuten er knappen deres billett til å få noe å ta bort (muligens gratis).

Det er en vinn-vinn. Og fortsatt, nesten 70 prosent av små bedrifter har ikke en eneste CTA på nettstedet. Hvis du leser dette, er du sannsynligvis en del av dette flertallet. Ikke bekymre deg, vi har deg dekket.

Noen gjør og ikke

Før vi diskuterer hvordan du legger til en CTA til ditt WordPress-nettsted, er det viktig å huske på følgende åtte retningslinjer for hvordan du skriver en overbevisende CTA.

 1. handlings: Be brukeren om å utføre en spesifikk handling. Vær selvsikker. Ikke vær vag.
 2. fyndig: Skriv aldri hele setninger på en knapp. Bruk kompakte setninger som ikke overstiger fem ord.
 3. slående: Design CTA for å være det mest iøynefallende elementet på hjemmesiden din. Bruk en kontrastfarge og større skriftstørrelse. Match fargen på knappen med merkevarelogoen din, mens resten av siden kontrasteres. Videre subtile animasjoner som knappen svever og designeffekter som 3D-skygge kan gjøre det enda mer attraktivt.
 4. Humoristisk: Å være påståelig betyr ikke at du ikke kan være vittig. De fleste brukere beundrer smart ordspill, og ordspill har overbevisende krefter.
 5. Personlig: Gi brukerne et inntrykk av at de har ansvaret. Det vil si, skriv noe på linjene til “Gi meg min gratis PDF”, med det motsatte svaret (i tilfelle det er en popup) som er noe som “Nei, takk. Jeg er et vidunderbarn ”.
 6. friksjons: Ord som “Kjøp” og “Registrer deg” antyder ubevisst at brukeren må gjøre en innsats og gi noe i bytte for tilbudet. Hvem ville ikke være nølende når de blir bedt om å skille seg ut med pengene sine eller personlige opplysninger? Best å styre unna og bruke lavfriksjonsalternativer for eksempel “Prøv” og “Få”.
 7. Som haster: Hvis relevant, fremkaller en følelse av presserende hastighet, en frykt for å gå glipp av (FOMO) i brukerens sinn ved å skrive setninger som “Only X Pieces Left” eller en nedtellingstimer som indikerer at tilbudet utløper snart.
 8. betryggende: Igjen, hvis relevant, gjør det krystallklart for brukerne at de ikke har noe å tape hvis de klikker på knappen. For eksempel kan de kansellere abonnementet når som helst eller få full refusjon hvis de ikke er fornøyd med produktet. Setninger som “Ingen kredittkort kreves” eller “Avbryt når som helst” kan overtale brukere på kanten til å ta steget.

Og det er det. Følg denne beste fremgangsmåten for å lage en absolutt uimotståelig CTA med et tilbud de ikke kan avslå.

Hvor er CTAer plassert?

CTA-er er nyttige forskjellige steder på nettstedet ditt, og de populære er:

CTA-plassering på slutten av et blogginnlegg

På slutten av et blogginnlegg (Social Media Examiner)

CTA Plassering Avslutt Intent

I popup-popup-popups (Omniconvert)

CTA-plassering i sidefeltet

Innenfor en fast sidefelt (Quick Sprout)

CTA-plassering i innhold

Midt i relevant innhold (Content Marketing Institute)

CTA velkomstside

Som velkomstside (Quick Sprout)

Dessuten er de spesielt nyttige i e-postmarkedsføring nyhetsbrev. Nyhetsbrev og salgsfremmende e-poster bør alltid slutte med en attraktiv oppfordring til handling, for å be leserne:

 • Les de siste blogginnleggene
 • Last ned en gratis ressurs
 • Sjekk ut en ny produktkatalog
 • Benytt fordel av et begrenset tidsalg eller rabatt
 • Og så videre

La oss til slutt snakke om hvordan du faktisk legger til en til ditt WordPress-nettsted.

Hvordan legge til en CTA?

Hvis du ønsker å kode CTA manuelt med tilpasset CSS, så denne artikkelen er til deg.

Imidlertid er det ikke nødvendig å gå gjennom alle de problemer, med mindre du selvfølgelig vil. Det er noen virkelig gode (gratis og betalte) plugins som er tilgjengelige for å oppfylle denne oppgaven.

Nedenfor er en samling av seks av de beste gratis (og freemium) plugins, håndplukket for enkel referanse.

Elementor

Elementor Page Builder-plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Elementor er først og fremst ment for å være en fullverdig sidebygger for WordPress, Elementor er en superenkelig, dra-og-slipp-plugin som også kan brukes til å legge til vakre CTA-er på nettstedet ditt.

Det er sant at du ikke trenger en hel sidebygger for å bare legge til noen få knapper på nettstedet ditt. Men Elementor eliminerer back-end-arbeidet fullstendig ved å aktivere sanntids front-design, noe som gjør det ekstremt praktisk å bruke. Med proplanen har du tilgang til CTA-widgeter som gir deg total kontroll over utformingen av CTA-ene.

Sluttresultatet ville være CTA-er som er fullt responsive og mobilvennlige. Dessuten fungerer det bra som en måte å lage en destinasjonsside med WordPress også.

Shortcodes Ultimate

Shortcodes Ultimate Plugin

I følge WordPress.com, “En kortkode er en WordPress-spesifikk kode som lar deg gjøre fiffige ting med veldig liten innsats. Kortkoder kan legge inn filer eller lage objekter som normalt krever mye komplisert, stygg kode på bare en linje. Shortcode = snarvei. ”

Som navnet antyder da, er Shortcodes Ultimate en gratis plugin lastet med kortkoder som lar deg enkelt lage faner, knapper, bokser, skyvekontroller og karuseller, responsive videoer og mye mer.

Shortcodes Ultimate CTA Editor

Når den er installert, er kortkodegeneratoren tilgjengelig i WordPress-postredigeringsprogrammet. Bruk en blanding av bokser og knapper for å lage din tilpassede, responsive CTA.

WPForms

WPForms WordPress Plugin

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Besøkende på nettstedet ditt kan være lurt å komme i kontakt med deg av flere årsaker, for eksempel:

 • Etterspør et sitat
 • Be om en mulighet til å samarbeide
 • Avklar noen tvil
 • Bare gi deg et klapp på baksiden

Et enkelt kontaktskjema med noen få inntastingsfelt og en “Send” -knapp vil lette toveiskommunikasjon og bidra til å forbedre den generelle brukeropplevelsen. Det kommer også til nytte når du vil at besøkende skal registrere seg på e-postlisten din.

Inn kommer WPForms.

Dette er en annen brukervennlig, men kraftfull plugin med et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt. Det tar bare noen få minutter å sette sammen et godt og fungerende kontaktskjema.

I tillegg kommer den forhåndsinnlastet med maler du kan velge og tilpasse. Og ja, skjemaene som genereres er responsive, mobilvennlige og optimaliserte for gjennomsøkere av søkemotorer.

Den kan også skilte med innebygd automatisk antispam, og du kan blokkere roboter ved å legge til en CAPTCHA, reCAPTCHA eller Googles nye Invisible reCAPTCHA.

Popup Maker

Popup Maker-plugin

Pop-ups er et nødvendig onde. De kan irritere brukerne, men når de er tidsinnstilt riktig, er de en velsignelse for både webansvarlige og brukere.

For eksempel kan popup-popup-popup-vinduer gjøre en gang besøkende til vanlige ved å be dem om å registrere seg på e-postlisten din i bytte mot noe verdifullt, for eksempel en gratis e-bok.

Og med en nybegynnervennlig og meget tilpassbar popup-maker som vel, Popup Maker, kan du lage et hvilket som helst antall og typer popup-vinduer – e-post-tilmeldinger, varslings popups, video lightboxes, og hva har du – på en jiffy.

Videre kan du stille inn klikkutløsere, spore popup-telling og angi en tidsforsinkelse, blant andre funksjoner.

Boxzilla

Boxzilla-plugin

Pappaen til CTA-plugins, Boxzilla er en annen popup-til-handling-plugin som lar deg bygge bokser som dukker opp eller glir inn og ut i samsvar med dine forhåndsplanlagte triggere: tid på stedet (eller side), exit-intensjon, rulleprosent, antall sidevisninger eller et manuelt klikk.

Disse boksene kan inneholde hvilket som helst innholdsformat du liker.

Du kan tilpasse bokseposisjonen på skjermen og bruke den til hvilken som helst CTA, for eksempel et registreringsskjema for MailChimp, sosiale delingsknapper og så videre. Utseendet på esken kan også tilpasses ved bruk av en intuitiv redaktør. Den er mobiloptimalisert også.

Enkel sidefane

Enkel plugin for sideflik

Legg til en global CTA på nettstedet ditt som lenker til favorittinnholdet ditt ved å bruke Simple Side Tab.

Den legger til en vertikal fane til venstre eller høyre side av nettleservinduet som du kan koble til hvilken som helst side. Fanen forblir satt når brukeren ruller opp eller ned på siden slik at den alltid er synlig og klar til handling. Og det er mobilvennlig også.

Det er enkelt å konfigurere og bruke. Fra bare en enkel “Innstillinger” -side kan du angi teksten for fanen, angi skrifter og farger og koble til destinasjonsadressen..

OptinMonster

OptinMonster WordPress Optin Forms

Info & Last nedVis demonstrasjonen

Vi kan ikke fullføre en samling CTA-plugins uten å nevne OptinMonster. Denne populære blygenerasjonsprogramvaren tilbyr en rekke funksjoner, inkludert popup-vinduer, flytende stolper, et innholdsskap, kuponghjul, nedtellingstid og mer. Du kan til og med bruke den til lag en velkomstmat handlingsfremmende handling som besøkende ganske enkelt ikke vil gå glipp av.

I tillegg er det enkelt å bygge og tilpasse optins / CTA-er med den intuitive dra-og-slipp-kampanjebyggeren, ubegrensede fargealternativer, bildebakgrunner, MonsterEffects og mer. OptinMonster støtter også listesegmentering, automatisering av sanntids oppførsel, delt testing og konverteringsanalyse. Så du kan vite på et øyeblikk om du CTA jobber.


Dette fullfører listen over topp WordPress-plugins du kan bruke til å legge til en høykonverterende CTA til nettstedet ditt. Og nå vet du viktigheten av å gjøre det sammen med den beste fremgangsmåten som følger med det. Så hva venter du på? Videre!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me