Slik legger du til en forfatterboks på ditt WordPress-nettsted

Slik legger du til en forfatterboks på ditt WordPress-nettsted

Som du sikkert vet, øker en forfatter-bioboks ektheten til bloggen din. Selv om det å publisere anonymt har sine bruksområder, sammenligner det ikke med verdien av ektheten. En forfatter bio bygger tillit hos leserne dine. Folk vil ikke bare lese informasjonen du publiserer på bloggen din, de vil også vite hvem du er. Det er lettere for folk å stole på deg når de kan knytte innholdet de leser til en faktisk person.


Så hvis du har gjemt deg bak pseudonymer, er det på tide at du vurderer å legge til en forfatter-bioboks. I et tidligere innlegg viste jeg deg hvordan du kan administrere flere forfattere på en blogg, og jeg har også delt det du trenger å vite om hvordan du skriver en blogg-bio. Men i dette innlegget vil jeg dele seks måter du kan legge til en bioboks for forfattere på nettstedet ditt slik at alle disse forfatterne forfaller. Det er i utgangspunktet tre tilnærminger til dette:

 1. Velg et tema som allerede har en forfatterboks
 2. Ved hjelp av WordPress-plugins
 3. Redigerer temakoden din direkte

Seks av metodene jeg skal diskutere er faktisk plugins. Før du gjør noe annet, må du imidlertid legge til forfattere eller brukere via dashbordet på brukereLegg til ny. Da må enten du eller forfatterne dine legge til biografer (korte beskrivelser), så vel som alt annet innhold som skal brukes i forfatterkassene (Gravatar, bilde, lenker, sosiale profiler osv.).

Legg til nye forfattere i bloggen din

Den enkleste og mest anbefalte (men ikke nødvendigvis den beste) måten å legge til en bioboks for forfattere på bloggen din er ved å bruke en plugin. Bare last ned det valgte plugin-programmet, installer det og konfigurer det slik du vil. Det er det. Her er noen plugins du bør vurdere:

1. Velg et tema med innebygde forfatterbokser

Totalt innebygde forfatterbokser

Det enkleste svaret er å velge et tema som allerede har alternativene for forfatterboksen du trenger. For eksempel inkluderer vårt helt egne Total-tema støtte for forfatterbioer, bilder og lenker. Så på det meste er alt du trenger å gjøre å legge til litt styling. Bare ta deg tid til å se på temaets live-demo først, finn bloggen og sjekk innleggene for å se om det er en forfatterboks. Hvis du ikke er sikker, bare ta kontakt med utvikleren. De skal kunne fortelle deg med en gang hvis dette er en temafunksjon de tilbyr.

2. Starbox: Authorbox For Humans

Starbox: Authorbox For Humans

Starbox gir en enkel måte for deg å legge til en vakker biobok av forfattere uten å rote med kode. Det kommer med flere temaer du kan bruke, for eksempel forretningstemaer, Drop Down-tema, Fancy-tema og mer. Denne pluginen gjør det også enkelt å integrere forfatteres sosiale profiler. Du kan også konfigurere Google- og Facebook-forfatterverifisering med et klikk på en knapp.

Starbox er bygget for brukermedvirkning. Den fokuserer på visuals og er absolutt en veldig brukervennlig plugin. Du kan tilpasse plugin-en hvis du vil, men standardinnstillingene tilbyr mer enn nok til å gjøre jobben riktig.

3. Enkel forfatterboks

Enkel forfatterboks

Simple Author Box gjør nøyaktig det navnet antyder: legger en enkel forfatterboks til innleggene dine på WordPress-bloggen din. Selv om plugin-en kan være enkel, er den ikke kjedelig på noen måte. Med Simple Author Box kan du vise navn, beskrivelse, gravatar, nettsted og sosiale medieikoner. Faktisk støtter den opptil 30 ikoner hvis du er en ekte sosiale medier.

Du kan tilpasse den slik at den passer til temafargene og -oppsettet. I tillegg er forfatterboksen fullt responsiv, slik at den ser like skarp ut på mobile enheter som på bærbare datamaskiner og større skjermer. Simple Author Box lar deg også sette inn forfatterens bio-boks manuelt i koden til single.php eller author.php malfiler, skulle du ønske det.

4. Medforfattere Plus

Co Forfattere Plus

Co-Authors Plus er laget for blogger med flere forfattere. WordPress støtter ikke flere forfatterkreditter som standard, så en plugin som dette kan være veldig nyttig hvis du har flere forfattere som samarbeider..

Med Co-Authors Plus kan du tilordne flere bylines til et innlegg som flere medforfattere har bidratt med. Du kan legge til forfatterbioer som bylines ved å bruke forfatterens gjesteprofil også.

Tydeligvis er ikke denne plugin så enkel som de andre dekket så langt her. Du må gjøre noen endringer i temafilene dine før du bruker plugin-malen-kodene for å vise forfatter-bylines. Likevel er det verdt å sjekke ut om du ofte har samarbeidsinnlegg.

5. Sexy Forfatter Bio

Sexy forfatter Bio

Sexy Author Bio-plugin gjør det enkelt å legge til en fullstendig tilpasset bio-boks forfattere i innleggene dine. Den støtter både enkeltstående og flere forfattere, og kommer med to sett med sosiale medierikoner – runde og firkantede.

Du kan tilpasse alt inkludert farger, avatarstørrelse, koblingsfarger og bakgrunn via programtilleggets administratorpanel. Standardvisningen har en mørk bakgrunn med forfatternavnet i alle-caps, mens bioinfo vises som hvit tekst.

6. Manuell temaintegrasjon

De forrige metodene bruker plugins eller er avhengige av temaets innebygde funksjoner for å vise forfatterbiobokser på innlegg. Vi har sett på noen få du kan bruke for å sømløst legge til bio-info om forfattere i et innlegg, men det er sikkert mange flere du kan se på hvis du trenger det. Selvfølgelig, hvis du er en webutvikler og jobber med å lage et tema, vil du ønske å legge til dette manuelt i temaet.

Nedenfor er en eksempelkode som du kan legge til. I dette tilfellet vil det vise en overskrift, gravatar, forfatterbeskrivelse og en lenke til forfatterens side. Denne koden ble hentet direkte fra vårt Zero WordPress-tema, og du kan se en live demo på denne siden.

Noen punkter å merke seg:

 • Forfatter bioinfo er lagt til i WordPress kl Brukere> Profilen din.
 • I koden vil du legge merke til at forfatterens biograf kun er angitt hvis en bruker har en beskrivelse, dette fordi det ellers vil se rart ut med bare et navn og en avatar
 • Avatarer i WordPress konfigureres via Gravatar slik at brukerne dine må opprette en konto og laste opp gravatar.
 • Du ønsker å style forfatterens bioboks ved å legge til din tilpassede styling direkte i temaet style.css fil.

Det er absolutt et must å legge til en forfatter-bioboks i innleggene dine hvis du vil opprette autentisitet. Det er mer sannsynlig at lesere bygger en sterk forbindelse med deg hvis de kan knytte et ansikt til innholdet de leser. Heldigvis er det nok av plugins som du kan bruke til å legge til en forfatterkasse med minimalt bry.

Nå over til deg. Hvordan har det å legge en forfatterboks til innleggene dine påvirket lesertall på bloggen din? Jeg vil gjerne høre tankene dine om emnet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map