Slik legger du Instagram-bilder til WordPress

Nå har du antagelig en Instagram-konto, eller så har du sett en på nettet på et eller annet tidspunkt. Per juni 2016 hadde Instagram 500 millioner aktive brukere noe som gjør det til et av de mest populære sosiale medienettverkene i dag. Og fordi det har blitt et slikt mediekraftverk, er det ikke rart at du ønsker å legge strømmen til nettstedet ditt.


Ved å integrere Instagram-kontoen din i WordPress-bloggen din, vil du kunne trakte noe av trafikken bloggen din får til Instagram-profilen din (og visa versa hvis du legger til en lenke til bloggen din i Instagram-profilen din). Dette er en flott måte å få kontakt med bloggpublikummet ditt, og det åpner for flere muligheter for deg å bygge merkevaren din på nettet. Klar til å komme i gang?

Det er tre måter å legge Instagram til i bloggen din – å legge inn et innlegg, bruke en widget eller installere en plugin. Hver av disse er et alternativ for å legge til Instagram-innlegg eller innmating på nettstedet ditt, men estetisk sett er de veldig forskjellige.

1. Legge ned Instagram-innlegg

Hvis du bare vil legge til et Instagram-bilde i et av innleggene dine, er det like enkelt som å lime inn fotoets url i innholdet. WordPress støtter et stort utvalg av url-embeds som standard (du kan se det fulle innlagt liste i kodeksen). Så hvis du vil legge til et bilde, bare ta url (fra før https og opp til?). Her er et visuelt, slik at du vet hvilken del av nettadressen du vil kopiere:

WordPress Instagram innebygd

Deretter er det bare å lime inn den kopierte url-en i innholdet. Skal se noe slik ut:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp]

Og hvis du vil, kan du også fjerne bildeteksten og justere skjermbredden ved å legge inn Instagram-url som en del av en kortkode. Så hvis vi legger inn url med følgende parametere (skriv dem inn og åpning [ og en avslutning ] for at koden skal fungere):

instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = sann bredde = 320

Instagram-innlegget vi delte over vil se slik ut i stedet:

[instagram url = https: //www.instagram.com/p/BI86nyVBkhp hidecaption = sann bredde = 320]

Hvis du imidlertid vil legge til strømmen din til WordPress-nettstedet ditt, bør du vurdere å bruke et Instagram-klart tema eller plugin.

2. Bruke en Instagram Theme Widget

Det flotte med Instagram er at det er så mye brukt at mange WordPress-temautviklere har begynt å inkludere Instagram-widgeter som standard. Dette er flott for deg siden du kanskje allerede kan bruke Instagram med det nåværende temaet, eller hvis du tenker på å skifte design, kan du prøve en av disse. Alle tre inkluderer widgets for sidefeltet og bunnteksten.

Redwood Responsive WordPress Blog Theme

Redwood WordPress Theme with Instagram Widget

Redwood-temaet fra SoloPines har en Instagram-feed-widget for sidefeltet, samt en bunntekst-widget som gir deg doble alternativene for å vise feeden din. Bare legg inn brukernavnet ditt, så er du god til å gå. I tillegg kan du også legge til lenker til alle de andre sosiale medieprofilene i bunnteksten.

Skaff deg Redwood

Status Responsive News & Magazine Blog Theme

Status WordPress-tema med Instagram-widget

Status inkluderer en nydelig widget for Instagram-feed, så vel som en tilpasset footer-widget. Disse inkluderer tilfeldige farger som vises som en bunnkant for bildene dine. Dette morsomme magasinet stiltemaet inkluderer også innebygd sosial integrasjon, en ekstra sosial widget og mange innebygde annonserom. Så å tjene penger på bloggen din!

Få status

Fbird Lifestyle WordPress Blog Theme

Fbird WordPress Theme with Instagram Widget

Fbird er et rent bloggstil-tema som også har en Instagram-sidefelt og bunntekstwidget. Mens sidefeltwidgeten er et enkelt rutenett, vises bunntekstwidgeten pent til siden av et abonnementsrute for nyhetsbrev. Slik har leserne dine muligheten til å følge deg og bli med på nyhetsbrevet ditt på hver side.

Få Fbird

3. Installere et Instagram-plugin

Det siste alternativet ditt er å bruke en plugin fordi det bokstavelig talt er en plugin for alt, inkludert Instagram. Når du velger en plugin, må du lese detaljene slik at du vet at du har alle funksjonene eller oppsettene du ønsker. Her er noen av de mest nedlastede gratis Instagram-pluginsene fra WordPress.org.

Grace Instagram Feed

Grace Instagram Gallery Plugin

Info & NedlastingVis The Demo

Grace Instagram Feed Gallery er et allsidig verktøy for sosial streaming og deling. 4 forskjellige typer strømoppsett, 5 mulige for å koble til strømningstyper, den åpne muligheten for ubegrenset streaming av privat og offentlig innhold. Dette er bare noen få mest fantastiske funksjoner i Grace.

Legg til raster, murverk, berettigede gallerier eller glidebryter. I tillegg kan du tilpasse din sosiale sosiale vegg på Instagram ikke bare ved å velge en passende layout. Mange stylingfunksjoner er tilgjengelige gjennom den praktiske visuelle byggherren. Som ikke krever noen webutvikling eller profesjonell designferdighet. Farger, former, marginer, paddings, høyde og vekt på ethvert element og andre finjusteringsverktøy er åpne for din kreativitet.

Strøm praktisk talt alle typer Instagram-innhold. Og la brukeren sortere innhold via headerfeeds eller sosial vegg. Husk at du kan streame alt åpent offentlig innhold fra Instagram. Så du trenger ikke engang din personlige aktive Instagram-konto.

Og hvis du streamer din egen Instagram-konto på WordPress-siden eller bloggen, kan Grace gi en vakker topptekst. Vis den viktigste kontoinfo der: avatar, antall følgere og følgende data.

Andre funksjoner inkluderer forhåndsmoderering, manuelle eller automatiske filtre for å ekskludere og inkludere bestemt innhold med ord, uttrykk, bruker-ID, URL og andre data er tilgjengelige. Denne funksjonen er eksklusiv for Grace Instagram Feed Gallery, og du vil ikke finne den i noen annen sosial streaming WordPress-plugin.

Grace Instagram Feed Gallery gir også den enkleste API-forbindelsen blant konkurrentene. Bare en knapp i autorisasjonsfanen for plugin – og du står fritt til å gå med alle de fantastiske mulighetene med åpent offentlig Instagram-innhold! Grace leverer også en sømløs tilføring av forskjellige sosiale delingsknapper for hvert innlegg på din sosiale strøm. Nå vil du ikke miste noen brukere som vil dele innhold umiddelbart!

WP Instagram-widget

WP Instagram Widget Plugin

WP Instagram Widget er en enkel integrasjon av Instagram med WordPress-nettstedet ditt. Med denne pluginen kan du legge til de nyeste Instagram-bildene dine til hvilken som helst sidefelt eller bunntekst ved å bruke plugin-widgeten. Plugin-en holder ting rene og enkle, men du kan tilpasse dem med CSS slik at de samsvarer med resten av nettstedet.

Last ned WP Instagram Widget

Instagram Slider Widget

Instagram-glidebryter-plugin

Hvis du vil legge til Instagram-feeden din som en glidebryter i stedet for et galleri, kan du vurdere gratis Instagram Slider Widget-plugin. Med denne plugin importeres bildene dine som vedlegg. De kan deretter vises i widgeten som en glidebryter eller som et galleri. I tillegg er det alternativer for bildekobling, sortering og mer.

Last ned Instagram Slider Widget

Kos deg med Plugin for Instagram

Kos deg med WordPress Plugin for Instagram

Du kan også legge til Instagram-bildene dine som en karusell ved å bruke Enjoy WordPress Plugin for Instagram. Med denne plugin kan du bare aktivere, legge til profilen eller hashtaggen du vil vise, velge et rutenett eller karuselloppsett og deretter velge kolonnene og voila! Instant Instagram på nettstedet ditt for alle sider, innlegg eller widgetiserte områder!

Last ned Enjoy for Instagram

DsgnWrks Instagram-importør

DsgnWrks Instagram Importer Plugin

For de av dere som vil ha noe, kan du virkelig tilpasse at DsgnWrks Instagram Importer kan være riktig for deg. Med denne plugin-en blir dine Instagram-bilder importert til ditt WordPress-nettsted. Derfra kan du tilpasse visningen deres fullt ut med en tilpasset innleggstype, taksonomi eller tilpasset innleggsformat.

Last ned DsgnWks Instagram Importert

Instagram-merker

Instagram Badges-plugin

Til slutt, hvis alt du ønsker er en enkel Instagram-knapp slik at leserne dine kan følge deg, så hold det enkelt med den grunnleggende Instagram Badges-plugin. Denne pluginen legger til en enkel widget, slik at du kan legge til en lenke til Instagram-profilen din til hvilken som helst sidefelt eller bunntekst. Lett riktig?

Last ned Instagram-merker

InstaShow Instagram Feed Plugin for WordPress

InstaShow Instagram Feed Plugin for WordPress

InstaShow er en premium Instagram-feed WordPress-plugins som gjør det enkelt å integrere Instagram-bildene dine med WordPress-nettstedet. Den fleksible fotostrømmen har mange muligheter for å gjøre det enkelt å legge til Instagram-bilder. Med denne praktiske plugin-en kan du enkelt sette inn en tilpassbar Instagram-feed omtrent hvor som helst. Bruk plugin-alternativene for å spesifisere en kilde ved å bruke et brukernavn, hashtag eller lenke. Velg deretter dine tilpassede farger, lydhørhet, navigasjon, tellere og mer. Bruk deretter kortkodegeneratoren til å sette inn Instagram-feeden din hvor du vil. Andre flotte plugin-funksjoner inkluderer Visual Composer-kompatibilitet, støtte for 16 forskjellige språk, autorotasjon og mer

Få InstaShow

Fremover

Når du har lagt Instagramen din til nettstedet ditt, kan du dra nytte av alle de unike mulighetene det åpner for deg. Instagram er en flott måte å få kontakt med leserne dine på personlig nivå ved å dele bilder bak kulissene, ta øyeblikksbilder av nye og kommende prosjekter, oppmuntre dine følgere til å dele sine egne bilder relatert til virksomheten din, tagge kolleger eller dine største fans i bilder , eller til og med starte dine egne # trender.

Ta tak i et tema eller plugin (eller legg inn noen bilder på egen hånd) og begynn å bygge et forhold til leserne dine! Hvis du har et annet tema eller en plugin du vil anbefale for Instagram, eller hvis du har noen tips eller spørsmål for å dele bilder med WordPress, kan du bare legge igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map