Slik kjører du et globalt toppmøte med WordPress

Global WordPress Summit

For tiden er det en global virtuell begivenhet, kalt WP Summit. Det kjører til 25. mars og samler 28 eksperter på WordPress og online virksomhet.


Jeg opprettet denne begivenheten, fordi jeg følte behovet for det da jeg startet min karriere i online virksomhet i begynnelsen av 2013. Det var blogger om WordPress, men ingen omfattende ressurs, og presenterte informasjonen jeg trengte som et trinnvis gjennomgang.

Det jeg ønsket var å ha noen av de beste ekspertene på WordPress som ga meg rådene deres om hvordan man bygger et flott WordPress-nettsted (hva det vil si), hvordan man bygger en liste og et splitter publikum, og hvordan man kan tjene penger på et WordPress-nettsted. Selvfølgelig var det betalte medlemskap. Men til den tiden var min online virksomhet en sidevink, jeg jobbet fremdeles som forretningskonsulent. Så jeg ville ikke investere penger i det, bare tid.

Når jeg kokte det, lette jeg etter en gratis, omfattende ressurs som ledet meg gjennom prosessen med å bygge et WordPress-nettsted fra bunnen av og skalere det til en lønnsom online virksomhet. Og det er akkurat det jeg har tenkt å lage.

Den hemmelige planleggingsfasen av WP-toppmøtet

Hvorfor hemmelig? Fordi bare veldig få mennesker foruten min venn og mentor Navid Moazzez visste om planene mine. Jeg sa ikke engang kjæresten min.

Høyttaleroppstillingen for WP-toppmøtet måtte være utrolig, for å oppfylle mine egne standarder. Jeg liker å lære av de beste, det er akkurat slik jeg er kablet.

Temaene jeg ønsket at WP-toppmøtet skulle omfatte, bør spenne fra WordPress-grunnleggende elementer til avanserte teknikker som delte testlandingssider eller beskytte WordPress fra å bli hacket.

Jeg ville ha den runde ressursen som jeg savnet selv. Så jeg skrev ned listen over temaer jeg ønsket å intervjue folk om:

 • WordPress grunnleggende
 • Webhotell
 • Online forretningsstrategier
 • Listebygning
 • Nettstedsdesign og WP-temaer
 • WordPress sikkerhet
 • SEO
 • Markedsføring over sosiale medier
 • Konverteringsoptimalisering
 • Salgstrakter

Jeg er på ingen måte ekspert på disse områdene, men etter å ha tullet rundt med online business og WordPress i nesten to år, vet jeg nok til å intervjue en ekspert på dem og stille de riktige spørsmålene.

Så da jeg visste hva jeg ville snakke om, begynte jeg å nå ut til influencere og virkelig populære gründere. Virkelig veldig populære. Dette er et utdrag av line-up jeg sammen:

 • Jason Cohen (grunnlegger av WP Engine)
 • Rand Fishkin (grunnlegger av Moz)
 • Tony Perez (medgründer av Sucuri)
 • Dan Norris (medgründer av WP Curve)
 • Oli Gardner (medgründer av Unbounce)
 • Navid Moazzez (vert for The Branding Summit)
 • og mange flere

Kall det perfeksjonisme, kall det utholdenhet. Jeg ønsket å ha høyttalere på A-nivå på WP-toppmøtet, og jeg fikk dem. Selvfølgelig er ikke alle høyttalere på det nivået, men hver eneste en har bevist ferdighetene sine med å drive svært vellykkede online virksomheter.

Verktøyene bak WP-toppmøtet

WP Summit er bygget på noen få søylerverktøy, som utvider funksjonaliteten til WordPress til det nivået som er nødvendig. Først av alt temaet. Det er The Ken av Artbees (den er på Themeforest), som er ekstremt fleksibel takket være Visual Composer og enkle tilpasningsalternativer for farger, skrifter og tilpasset CSS / JS. Her er en liste over alle plugins som er installert på WP Summit-nettstedet:

 • BackWPUp
 • CrazyEgg Heatmap Tracking
 • Lette sosiale aksjeknapper
 • YoaST SEO og Analytics
 • W3 Total Cache
 • OptinMonster
 • Kraken Image Optimizer
 • omdirigering
 • Ønskeliste Medlem
 • WPBakery Visual Composer

Kombinasjonen av disse programtilleggene er ekstremt kraftige. La meg bare dele en statistikk om konverteringsfrekvensen til OptinMonster. Jeg konfigurerte den til å fungere som en blyboks, og åpnet med et klikk på en knapp. Dette er dets konverteringsfrekvens:

Omtrent 70% av alle besøkende som klikker på knappen som åpner opt-in-skjemaet, abonnerer på gratis intervjuene. For å sette disse 70% i sammenheng, her er trafikkgrafen fra din Cyfe dashbordet:

Du kan se at trafikken virkelig startet da toppmøtet ble lansert 16. mars. Til nå har vi omtrent 4000 besøkende på nettstedet, hvorav 1.300 konverterte til abonnenter. Det er en konverteringsfrekvens på 32,5%. Ganske bra hvis du spør meg. Selvfølgelig avhenger konverteringsfrekvensen sterkt av kopi, oppfordring til handling, kontekst av knappen, etc. – men med testing rundt tror jeg 32,5% er et solid resultat.

I plugins kan du også se CrazyEgg, som jeg bruker til varmekart og rullekart. Disse viser meg nøyaktig hvor folk klikker på nettstedet mitt, hvor langt de blar og hvilke temaer de er mest interessert i.

Som du kan se, mange klikket på “Design & Temaer”, og de intervjuene fikk faktisk mye kjærlighet fra de fremmøtte. Å vite hvordan publikum oppfører seg på nettstedet ditt er en fin måte å innstille tilbudet ditt!

Gratis intervjuer, og en global visjon

WP-toppmålet er mitt mål å skape noe som har innvirkning i global skala. Før jeg begynte å jobbe på WP-toppmøtet, jobbet jeg som webdesigner med selskaper stort sett i Singapore og USA.

Forretningen min var allerede mer global enn 99% av innbyggerne i den lille byen jeg bor i noensinne kunne forestille meg. Byen er Emden, Tyskland – de fleste som bor her er 2 år bak den tyske teknologiske utviklingen, som igjen er 5 år bak til det som skjer i USA eller Asia.

Jeg var litt egoistisk for å opprette WP-toppmøtet. Jeg ønsket å blåse bort folk i hjembyen min når jeg fortalte dem om hva jeg gjør for å leve. Jeg ønsket å fortelle dem at jeg opprettet en global virtuell hendelse, som hjalp WordPress-brukere overalt i verden. Beboerne her har ingen anelse om hva WordPress er, men jeg liker ideen ��

Så jeg bestemte meg for å gi bort alle intervjuene GRATIS i 48 timer etter at de ble utgitt. Det betyr at du kan registrere deg gratis, og vil få en daglig e-post med en lenke til de siste intervjuene.

Ved å tilby intervjuene gratis håpet jeg å tiltrekke folk fra hele verden. Og gutt oppnådde jeg dette målet. Til nå skriver dette nettstedet, får nettstedet trafikk fra 102 land og mer enn 1000 abonnenter fikk gratis tilgang til intervjuene allerede.

Dette er kraften i WordPress. Jeg er bare en vanlig fyr, som brenner for å bygge online virksomheter og utdanne andre til å bruke WordPress. Jeg er ikke spesiell, men jeg vet hvordan jeg bruker WordPress, og nå lærte jeg også hvordan jeg kan trekke en global begivenhet som WP-toppmøtet.

Vet du hva som er så flott med dette? Hvis jeg kan gjøre det, kan du gjøre det også. Jeg vet at formulert brukes altfor ofte. Likevel er det sant. Å få mest mulig ut av WordPress-nettstedet ditt vil hjelpe deg med å generere mer trafikk til nettstedet ditt, få flere potensielle kunder (som fører til mer salg) og ha større innvirkning på verden.

Det er derfor jeg elsker blogger som WP Explorer, fordi de allerede bidrar i stor skala til denne bevegelsen. WP-toppmøtet er enda et bidrag, og forhåpentligvis om noen år så etablert som WP Explorer er nå. Gå nå ut og bygg et WordPress-nettsted som tar deg et skritt nærmere målene dine!

Her er din gratis billett til WP-toppmøtet!

Til din suksess, Jan

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map