Slik øker du sosiale medier fra ditt WordPress-nettsted

Å opprette et sosialt medieoppfølging skal nå være et mål for alle nettbutikker, blogger og forretningssider. Hvis du vil ha nye og tilbakevendende lesere, kunder og klienter, er det et must å ha et fellesskap av følgere på sosiale medier.


Men å bygge denne fanbasen på sosiale medier er lettere sagt enn gjort. Sosiale medier kan være tidkrevende og arbeidskrevende. Mest frustrerende er det ingen klare vinnestrategier, så avkastning kan ikke garanteres.

I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan øke sosiale medier fra WordPress-nettstedet ditt. Fra å automatisere ditt sosiale medieinnhold, til å legge til popup-vinduer, hei-barer og innholdsskap, vil vi diskutere de beste strategiene for å få besøkende på nettstedet til å følge deg på sosiale medier.

Hva du allerede bør gjøre på ditt WordPress-nettsted

Det er noen helt grunnleggende grunnleggende strategier som alle WordPress-nettsteder bør ta i bruk, og som hvis du ikke allerede gjør det, bør du raskt sette opp i dag. Disse vil ikke bare hjelpe deg med å spare tid, men vil sakte vokse følgene dine over tid.

Legg til sosiale følgeknapper

Følg knappene

Sosiale følgeknapper bør innta en fremtredende posisjon på nettstedet ditt. Å plassere dem i sidefelt er en fin måte å sikre at de hele tiden er synlige og enkle for publikummet ditt å få tilgang til.

Følg knappene av AddThis er et gratis WordPress-plugin som lar deg legge til sosiale knapper vertikalt eller horisontalt i sidefeltet eller overskriften. Brukbar med mange populære sosiale nettverk, og du kan vise ikonene for de sosiale mediekanalene du velger.

Vis sosiale aksjeknapper

Flytende sosial bar

WordPress-nettstedet ditt skal ha sosiale delingsknapper over eller under hvert innhold som du vil dele. Dette vil oppmuntre besøkende til å dele innholdet ditt på sosiale medier. Hvis du deler innholdet ditt av leserne, betyr det at det blir sett av et bredere publikum. Dette er en flott måte å bevisstgjøre nettstedet ditt, øke trafikken og få nye følgere på sosiale medier.

Flytende sosial bar fra WPBeginner lar deg legge til en flytende sosial bar til sider eller innlegg på nettstedet ditt. Denne gratis WordPress-pluginen er rask å sette opp, ser bra ut og vil hjelpe deg med å dele innholdet ditt. Hvis du ikke allerede bruker det, kan du laste det ned nå.

Gjør innholdet Tweetbar

Bedre Klikk for å Tweet

Jo lettere du gjør det for publikum å dele innholdet ditt, jo mer vil de imøtekomme dette ønsket. Bedre Klikk for å Tweet er en annen gratis WordPress-plugin som lar deg sette inn klikk for å tweet bokser i innleggene dine. Velg fremtredende sitater fra bloggene dine for å gjøre dem tweetbare. Å gjøre ditt beste innhold superenkelt å Tweet på denne måten vil hjelpe deg med å få bloggen din delt på Twitter, og få deg nye Twitter-følgere.

Showcase sosiale feeds

WordPress Social Stream

Å fremvise sosiale feeds på WordPress-nettstedet ditt er en annen måte å bidra til å øke sosiale medier følger. Ved å demonstrere alt det flotte innholdet, diskusjoner og kommentarer som blir delt på dine sosiale mediekanaler, vil besøkende på nettstedet snart være opptatt av å bli med i samfunnet ditt av sosiale følgere.

WordPress Social Stream er et premium-plugin som kan kjøpes på CodeCanyon. Det lar deg lage sosiale feeds for hvert av de sosiale nettverkene dine. Eller kombiner alle sosiale nettverksstrømmer i en sosial strøm. Med forskjellige tilgjengelige layoutstiler, lar denne plugin-en deg vise de siste sosiale medienyhetene med stil. Dette igjen skal bidra til å imponere WordPress-publikummet ditt og oppmuntre dem til å følge deg.

Så nå har vi vurdert det grunnleggende for å øke sosiale medier følger fra WordPress-nettstedet ditt, la oss se på hva annet du kan gjøre.

Automatisere ditt sosiale medieinnhold

CoScedule

Det er veldig viktig å dele innhold av høy kvalitet fra WordPress-nettstedet ditt konsekvent på dine sosiale mediekanaler. Det holder sosiale medienettverk aktive og interessante, noe som hjelper deg å følge.

Det kan imidlertid være veldig tidkrevende å legge ut til forskjellige sosiale mediekanaler regelmessig. Ved hjelp av verktøy for sosiale medier som CoSchedule lar deg automatisere alle sosiale innlegg. CoSchedule lar deg planlegge, organisere og administrere alle innleggene dine fra ditt WordPress-dashbord. Du kan til og med lage meldinger på sosiale medier og planlegge at de skal legges ut, alt uten å måtte forlate WordPress-nettstedet ditt.

Å automatisere innleggene dine på sosiale medier på denne måten vil ikke bare spare deg for tid, men også holde sosiale medienettverk oppdatert. Når de velger hvem de skal følge, vil folk velge de sosiale profilene som stadig er til stede og stadig legger ut nytt innhold. Så automatisering av delingen vil gå langt i å øke følgene.

Legge til pop-ups for sosiale medier til ditt WordPress-nettsted

Det kan være veldig effektivt å bruke pop-ups i sosiale medier på WordPress-nettstedet ditt for å øke sosiale medier. Pop-ups fanger besøkende oppmerksomhet, og oppfordrer dem til å handle på en spesifikk måte. I det store og hele brukes popup-vinduer for å samle e-post. Imidlertid, hvis målet ditt er å vokse sosiale medier etter, er det fornuftig å bruke popup-vinduene dine til å gjøre nettopp det.

Opprette popup-vinduer med OptinMonster

Som oss

OptinMonster er en ledergenerasjonsprogramvare som kan hjelpe deg med å utvide de sosiale mediene dine ved å bruke popup-vinduer på ditt WordPress-nettsted. Ved å bruke Canvas kan du designe tilpassede popup-vinduer, spesielt for nettstedets behov. Opprett enkelt en Twitter-følg-optin, en Facebook som pop-up, eller en pop-up for en annen sosial mediekanal.

Tenk alltid nøye gjennom hvor og når du skal vise en pop-up. Folk vil følge et nettsted fordi innholdet tilfører verdi til livet på en eller annen måte. Besøkende trenger tid til å engasjere seg med nettstedet ditt og få kontakt med det, så når de får muligheten til å følge deg på sosiale medier, vil de hoppe på det.

Følgelig er det vanligvis ikke den beste måten å få tilhengere å vise en pop-up når besøkende ankommer nettstedet ditt. Ideelt sett kan du vente til de har vært på nettstedet ditt en stund, eller les et visst beløp. Du kan deretter vise en tidsbestemt popup-vindu, eller en som vises etter at en leser har rullet nedover en side til et bestemt punkt. Alternativt kan du bruke en exit-popup.

Bruke Exit Intent Technology

Avslutt intensjon

En annen pop-up-stil som du kan implementere på WordPress-nettstedet ditt, er en exit-popup. Denne typen popup-vinduer bruker exit intent-teknologi for å oppdage når en bruker skal forlate nettstedet ditt. En pop-up vises deretter før besøkende går tapt.

En exit-pop-up kan være spesielt nyttig for å samle sosiale medier følger. Når en besøkende er klar til å forlate nettstedet ditt, vil de ha en god forståelse av hva du tilbyr. Derfor, ved å vise en exit-pop-up like før de drar, har du en stor sjanse for å gjøre dem om til en sosiale medier-tilhenger.

Vær alltid forsiktig så du ikke bruker for mange popup-vinduer. Mange popup-vinduer vil forstyrre publikum og kan også påvirke rangeringene dine hos Google. Prøv forskjellige popup-vinduer og overvåk analysene for å se hva publikummet ditt best svarer på. Kjør deretter popup-vinduet med de høyeste konverteringene.

Viser en Hello Bar

Smart Bar

Å vise en hallobar på WordPress-nettstedet ditt er en annen enkel automatisert måte å markedsføre sosiale mediekanaler og oppmuntre til. En hei-stolpe holder seg til toppen eller bunnen av en webside, eller kan bevege seg når en bruker ruller nedover siden. Ettersom det hele tiden er synlig for publikum, er det et flott sted å vise en viktig melding, som en påminnelse om å bli med deg på sosiale medier.

SumoMe er et gratis WordPress-plugin som lar deg legge til en hallo bar, eller smart bar som SumoMe kaller det, til nettstedet ditt. SumoMe-smartfeltet kan tilpasses for å vise en melding for å oppmuntre til en Twitter-følge eller en Facebook-lignende.

Du har kontroll over når og hvor smartlinjen vises, og hvis du oppgraderer til SumoMe Pro kan du legge til både sporings- og konverteringspiksler til linjen. Dette gjør at du kan spore hvor vellykket smartlinjen din er med å konvertere WordPress-besøkende til følgere av sosiale medier.

En hallobar fungerer på samme måte som en pop-up, men er mindre påtrengende. Imidlertid er det mer synlig ettersom det hele tiden er i synet på de besøkende. Følgelig kan det være en veldig effektiv måte å øke dine sosiale mediefølgere fra ditt WordPress-nettsted.

Innholdsskap og sosiale medier

Innholdsskap

Å bruke innholdsskap på WordPress-nettstedet ditt kan bidra til å øke sosiale medier. Et innholdsskap holder innhold skjult for publikum til de utfører en handling etter eget valg, som i dette tilfellet vil være å følge deg på et av sosiale medienettverk.

Ninja Popups er en premium WordPress popup-plugin som, blant mange andre funksjoner, lar deg legge innholdsskap i sosiale medier til nettstedet ditt. Ninja Popups inneholder en dra-og-slipp-visuell redigerer, noe som gjør det enkelt å tilpasse skapene dine for sosialt innhold til å passe til nettstedets spesifikke behov og vise de sosiale mediekanalene du velger.

Nøkkelen til et vellykket innholdsskap er å skjule informasjon som publikum ønsker. Lås vekk de mest populære og mest utførende blogginnlegg, skandaløse bilder, interessante videoer eller rabattkoder. Jo mer etterspurt det skjulte innholdet er, jo flere vil følge deg på sosiale medier for å få tilgang til det.

Siste tanker

Overvåking av nettstedets analyse er en viktig måte å vite hva som fungerer og hva som må tenkes nytt. Prøv forskjellige strategier, og følg deretter resultatene slik at du kan se hvilke som får flest konverteringer. Selv om alle metodene i denne artikkelen kan være effektive måter å øke sosiale medier følger, må du til slutt finne hva som fungerer for publikum.

Hvilke strategier skal du implementere på WordPress-nettstedet ditt for å øke sosiale medier følger? Del gjerne i kommentaren nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me