Slik øker du online synligheten for nettstedet ditt for e-handel

WordPress er et kraftig verktøy for å lage blogger, destinasjonssider, porteføljer, forretningskataloger og til og med nettbutikker. Det er enkelt å bruke og tilbyr fleksible funksjoner, så det skal ikke være noen overraskelse at flere og flere gründere velger WordPress for å starte virksomheten. Men med all denne økte konkurransen, hvordan kan du øke synligheten på nettet for ditt WooCommerce-drevne e-handelsnettsted for å være sikker på at målgruppen ser produktene dine?


Heldigvis har du allerede gjort et godt valg ved å bruke WordPress. Som nevnt tidligere, to av de beste delene av WordPress er det enkle og fleksible funksjoner. WordPress er bygget på sikker og gyldig kode, med intuitive alternativer for å lage innhold. I tillegg er det en kraftig nok plattform til å fungere bra for nesten alle typer virksomheter, siden du bare trenger å installere en plugin for å legge til funksjoner som du trenger dem – som å installere WooCommerce for å starte din egen butikk. Det er så enkelt.

Men når du først har lært hvordan du bygger en nettbutikk med WooCommerce, er det noen få ting du kan gjøre for å øke synligheten på nettet for nettbutikken din. Her er fem enkle måter du kan komme i gang.

1. Begynn å blogge

Topp 10 grunner til at du bør starte en blogg med WordPress

En nettbutikk er en flott måte å selge produkter eller tjenester på, spesielt siden WordPress gjør det så enkelt. Men en av de beste måtene å øke synligheten på nettet for nettstedet ditt med e-handel er med en blogg. Her er noen viktige punkter du må huske på når du starter en blogg.

Lag flott innhold

Ta først tid til å lage innhold målgruppen din vil glede seg over. Husk at målet ditt er å tiltrekke potensielle kunder, så skriv om emner relatert til din produktnisje. Hvis du selger luftrensere, skriv om vanlige luftforurensende stoffer, hvordan du kan bekjempe dem, og de beste filtrene for mennesker med allergi. Hvis du eier en motebutikk, kan det være lurt å blogge om kommende festivaler, kjendisutseende og Instagram-trender. Du får ideen.

Legg til interne lenker

Det neste trinnet ditt er å koble til dine egne artikler i artiklene dine. Avhengig av din nisje, kan du ha “hjørnestein” -innhold som du vil koble til når det er relevant. Så når du lager nytt innhold, er det lurt å huske på eksisterende artikler. Siden WPExplorer for eksempel er en WordPress-blogg, følger det at en av kjerneartiklene våre handler om den beste WordPress-hosting, så når det er naturlig legger vi til en lenke til den.

Inkluder produkter i innlegg

Siden du prøver å øke produktsalget ved å utnytte en blogg, bør du markedsføre produktene dine i bloggen din. WooCommerce gjør dette ekstremt enkelt takket være den innebygde, unike WooCommerce-snarveier.

WooCommerce Shortcodes

WooCommerce-snarveier som brukes i Noir WordPress-temaet.

For å koble til spesifikke produkter bruker du produkt-ID-ene (som du kan se i WordPress-oversikten under WooCommerce> Produkter når du holder musepekeren på hvert element):

[produkt-id = "1, 2, 3, 4"]

Du kan også bare vise salgsvarene dine, samt legge til flere kortkodeattributter som produkter per side og antall kolonner:

[salg_produkter per_side = "6" kolonner = "3"]

Det er mange flere attributter å velge mellom (bare klikk på lenken ovenfor for å lære mer). Så hvis du eier en dyrebutikk og skriver om berikelse av dyr, kan du koble til noen av de mest solgte kattetrærne og til og med bestille dem etter rangering eller popularitet. Dette er en flott måte å trakte trafikk fra bloggen din direkte til butikken din.

2. Fokuser på SEO

SEO bør være et av hovedfokusene for enhver blogg eller nettbutikk. Det blir ofte sagt at “innhold er konge” når det gjelder SEO, men å skrive fantastisk innhold garanterer ikke at artikkelen eller produktet ditt vil rangere i søkemotorer som Google eller Bing.

Det er mange guider for hvordan du forbedrer WordPress SEO, men når det gjelder SEO for e-handel er det beste alternativet å bruke et populært SEO-plugin med en WooCommerce-utvidelse.

Bruk en god SEO-plugin

Når det gjelder WordPress SEO er det to hovedplugins de fleste brukere velger mellom – enten All in One SEO Pack eller Yoast SEO. Du kan virkelig ikke gå galt med noe av alternativet, siden de begge tilbyr viktige funksjoner som et XML-områdekart (som er absolutt nødvendig for søkemotorer for å finne, gjennomsøke og indeksere viktige sider), innholdsvurdering og koblingsdirigeringer. I tillegg tilbyr begge en WooCommerce-utvidelse for å gjøre det enkelt å administrere SEO-butikken din.

WooCommerce Alt-i-ett-SEO Pack Integration Gratis plugin

Den gratis WooCommerce – Alt i ett SEO-pakke utvidelse legger til nye alternativer for din “produkt” tilpassede innleggstype. På denne måten kan du enkelt administrere tittelen, beskrivelsen, nøkkelordene og tittelattributtene for alle varene i butikken din.

Yoast Woocommerce SEO

Som standard legger gratis Yoast SEO-plugin til sin berømte SEO-manager til produktsidene, slik at du kan optimalisere innholdet ditt (basert på Flesch-lesetest, innholdslengde og passiv stemme), nøkkelordtetthet, lenker, metabeskrivelse og SEO-tittel for søkemotorer. , bilder og mer. Men for å ligge foran konkurrentene kan det være lurt å vurdere premien Yoast WooCommerce SEO tillegg for avanserte funksjoner som fyldige pinner for produkter, butikk brødsmuler og optimaliserte sitemaps (pluginen fjerner automatisk resultatsider for filter).

3. Engasjer deg på sosiale medier

Med bloggoppsettet og SEO-butikken din blir håndtert, er ditt neste trinn å utnytte det sosiale følget ditt for å øke synligheten på nettet for din e-handelsbutikk. Sosiale medier kan være en enorm kilde til trafikk for butikken din, og ved å tilby eksklusive tilbud bundet til sosial deling kan du enkelt fange nye kunder med liten eller ingen anstrengelse.

Tilby eksklusive kuponger eller tilbud

WooCommerce kuponger og tilbud

Et alternativ er å lage kuponger eller avtaler spesielt for dine sosiale medier-følgere. WooCommerce inkluderer en innebygd funksjon for å lage kuponger basert på prosenter, dollarbeløp eller et spesifikt produkt. Du kan også legge til en tilpasset utløpsdato for et “happy hour-salg” eller sette en bruksgrense slik at bare “de første 15 kundene vil spare 15%” for å skape en følelse av press. Dette er en flott måte å fange en ny kundes oppmerksomhet på sosiale medier og overbevise dem om å fullføre et kjøp.

Aktiver en “Henvis en venn” -bonus

Refer-A-Friend for WooCommerce av WPGens

Et annet alternativ er å tilby et incitament for dine nåværende kunder til å anbefale merkevaren din til sine venner og familie med en “henvis-en-venn” -kampanje. På denne måten når en nåværende kunde deler linken sin med vennen sin, får de en rabatt på $ 10 lagt til kontoen sin, og vennene deres får en kupong på $ 10 som ble brukt på deres første kjøp..

Hvis du vil legge til dine egne jungeltelegrafen, kan du prøve Henvis til en venn for WooCommerce-gratis plugin Utvidelse. Plugin-en lager et enkelt henvisningssystem med en unik lenke som hver av kundene dine kan dele. Når de henviser nye brukere, genererer plugin-en automatisk kuponger for engangsbruk for begge parter – alt du trenger å gjøre er å lene seg tilbake og se på henvisningene som kommer..

4. Hold det interessant

Å lage innhold og tilbud for publikum er en fin måte å få folk til å komme tilbake, men hvordan finner du nye mennesker til å besøke butikken din? Du kan selvfølgelig bruke tradisjonelle annonseringsmetoder, men her er noen få markedsføringsideer du kan bruke for å holde markedsføringen av nettstedet interessant:

  • Nettverk og gjestepost for andre blogger for å nå nye målgrupper
  • Start et nyhetsbrev (vi bruker og anbefaler MailChimp) for å dele nye blogginnlegg og kommende butikk salg / arrangementer
  • Kjør en gave for at kunder kan komme inn for å vinne en vare fra butikken din (vi liker å bruke Rafflecopter) med sosiale medier og nyhetsbrev som inngangsalternativer
  • Publiser temaartikler for helligdager som avrunder produktsamlinger for NYE, 4. juli, det nye skoleåret osv.
  • Arbeid med sosiale påvirkere for å få ordet om merkevaren din (vær oppmerksom på: dette kan være dyrt, til og med VELDIG dyrt, men avhengig av din nisje er det en av de mest lukrative investeringene du kan gjøre i bedriften din)

Det er mange du kan gjøre for å fortsette å markedsføre nettbutikken din. Bare vær vedvarende og kreativ for å fortsette å øke synligheten på nettet når du etablerer nettstedet.

5. Registrer deg hos Google

Google Min bedrift

Til slutt anbefaler vi at du får butikkoppsettet ditt med Google Min bedrift hvis du har en fysisk beliggenhet. På denne måten kan du opprette eller kreve bedriftsoppføringen din på Google Maps, legge til relevant informasjon (som timer eller menyer), svare på kundevurderinger på Google og til og med promotere dine kommende arrangementer. Bare følg komme i gang guide for å bekrefte og optimalisere virksomheten din.

Google Min bedrift inneholder også et nyttig dashbord, slik at du kan se hvordan brukere finner din virksomhetsprofil på nettet, hva de klikker på og hvor de er (geografisk sett). Denne informasjonen kan hjelpe deg med å tilpasse forretningsdriften og markedsføringsstrategiene for å appellere mer til kundebasen og øke synligheten på nettet.

Hvordan du kan øke synligheten på nettet for nettstedet ditt for e-handel

Forhåpentligvis har du kunnet lære noe nytt fra de fem tipsene våre for hvordan du kan øke synligheten på nettet for butikken din. Eller kanskje i det minste har et par tips vært nyttige for bedriften din. Å drive hvilken som helst virksomhet kan føles overveldende til tider, men i det minste hvis du velger WordPress, kan nettstedet ditt være litt mer håndterbart. Men å opprette en blogg, fokusere på SEO, bruke sosiale medier, markedsføre innholdet ditt og bruke verktøy som Google til din fordel, det er definitivt potensial til å øke synligheten på nettet for e-handelsområdet ditt..

Har du andre spørsmål om hvordan du kan øke synligheten på nettet? Eller flere tips for andre eiere av e-handel? Bare legg igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me