Gi meg beskjed om dette høres vagt kjent ut. Du startet med et ønske – en strimle av en idé som holdt deg våken om natten. Etter å ha pakket inn hjernen din bestemte du deg for å helle ideen inn i en plan, kanskje etter å ha lest motivasjonstekst som f.eks Tenk og bli rik av Napoleon Hill.


Med planen i hånden gikk du foran og gjorde en innsats for å overføre drømmen til virkelighet. Du gikk på jobb, kjøpte webhotell, et domenenavn, et flott WordPress-tema og satte opp ditt første WordPress-nettsted.

Du skulle klare det, du kunne kjenne det i tarmen. Øynene dine var grønne; du kan drepe etter hvert, og leve drømmene dine. Men planen var noe mangelfull, siden den ikke sto for generering av trafikk, den eneste løven som hindrer din vei til suksess i dag.

Du fikk nesten panikk når du oppdaget dårskapen din, men du fortsatte med å undersøke og bevæpne deg med ny informasjon om generering av trafikk. Likevel var ikke tallene der. Du lurte stadig på hva som heter Julenissen med å “bygge den og de vil komme.” Hva kunne du ha gjort galt?

Du begynte å tvile på om du kunne gjøre den unge bloggen din til et vellykket nettsted uten den viktigste ingrediensen som er nettrafikk. Du finner raskt ut at dette er umulig, og slipper den tankegangen.

Likevel er du ikke en quitter, så du kunne ikke forestille deg å legge ned verktøyene og stenge butikken. Kanskje du ikke hadde noe annet alternativ, så å legge ned var ikke egentlig et alternativ. Vel, ikke bekymre deg i det hele tatt hvis dette ikke høres ut som deg, fordi mye av det er min helt egen historie.

Kanskje er du bare her fordi du vil lære noen få ting om hvordan du får mer trafikk til WordPress-nettstedet ditt. Kanskje er du her fordi de få treffene du får ikke bare kutter det. Du vil ha mer, og du vil ha det nå. Kanskje – akkurat som din virkelig – startet du med en feil plan, og noen måneder på rad – fant du deg selv her. Kanskje har du ikke en gang startet. Du kan lære hvordan du starter en blogg på få minutter.

Uansett årsak til at du er her, er i dag din heldige dag som du vil lære nesten alt du trenger for å få mer trafikk til din WordPress-baserte side / blogg. Mot slutten av dette innlegget vil vi dele noen få verktøy du kan bruke til å generere mer trafikk for nettstedet ditt, så se også etter det.

Kos deg helt til slutt og ikke glem å dele tankene dine med oss ​​i kommentarene! Vi setter alltid pris på dine innspill �� Uten å kaste bort enda et sekund på trivialiteter, la oss få dette over og gjøre det med.

Optimalisering av søkemotorer

Hipster Writing SEO-konsepter på sin lapp

SEO er hvordan jeg brøt meg inn i en verden av digital markedsføring. Lenge før jeg oppdaget WordPress, var jeg SEO-skribent. Noe som betyr at jeg måtte lære mye om kunsten å lokke søkemotorer til å finne innhold.

All læring lønnet seg senere da jeg gikk inn i virksomheten for meg selv. Ved hjelp av SEO-teknikkene jeg hadde lært, lagde jeg innhold som rangerte høyt i Google, og tjente meg igjen mye trafikk til WordPress-bloggen min..

Og i lang tid har Google forblitt mitt nummer uten trafikkilde, selv etter at jeg oppdaget gjesteblogging, og reduserte hyppigheten av innlegg på min egen blogg. Dette førte til at jeg konkluderte med at SEO er den beste måten å tiltrekke seg internettrafikk. Det er enkelt arbeid, selv om det tar tid, og alle med lite kunnskap og litt lidenskap kan hacke det.

Hvordan?

For det første, for absolutt nybegynnere, er det helt avgjørende å nevne at SEO innebærer å optimalisere innholdet ditt (så vel som hele nettstedet) for å gjøre det lett synlig i søkemotorer som Google. Det er alt som er til det.

Målet er å vises i de ti første (10) stillingene i resultatsidene for søkemotorer (SERP). Det beste er selvfølgelig å komme først.

Dernest er SEO delt inn i to kategorier, nemlig on-page og off-side SEO. Den førstnevnte involverer hver SEO-aktivitet du utfører på ditt eget nettsted, og sistnevnte innebærer SEO-aktiviteter som involverer tredjeparts nettsteder, derav vilkårene på side og off-side henholdsvis.

For å få mer trafikk til WordPress-nettstedet ditt, må du henvende deg til SEO i sin helhet. Du bør delta i både on-page og off-side SEO. Men hva trenger du å gjøre teknisk sett?

Søkeordforskning

Søkeordforskning

Astute søkeordforskning er grunnlaget for flott SEO. Når brukere har et presserende problem (kall det et behov), vil de skynde seg til sin favoritt søkemotor med håp om å få en løsning.

De legger inn ord eller uttrykk i søkemotorene, treffer enter og hvis innholdet ditt er optimalisert med disse begrepene, får du preferanse. Det jeg mener er at hvis du har gjort arbeidet ditt veldig bra, vil Google og andre søkemotorer først vise innholdet ditt og tjene trafikken.

Hvis du ser på det kritisk, innser du med en gang at du må kjenne nøkkelordene eller nøkkeluttrykkene som folk bruker for å finne din virksomhet så vel som produkter. Det er her søkeordforskning kommer inn.

Når du har bestemt disse nøkkelordene / setningene, kan du legge dem til innholdet ditt for å forbedre sjansene dine for å vises først i søkemotorer. Hvis du spiller kortene dine riktig (som bare betyr å følge disse Retningslinjer for SEO), vil du alltid score topplasseringer i SERP-er, og tjene deg mer trafikk.

Hvis du fortsetter med det – publiserer SEO-klart blogginnhold konsekvent og implementerer de andre anbefalte SEO-teknikkene – vil du fortsette å glede deg over topprangeringer og mer trafikk i dager, måneder og år fremover. For eksempel rangerer jeg fortsatt godt for uttrykket “siste SEO-teknikker og trender” takket være et innlegg jeg publiserte for to år siden. For en skamløs plugg. Ha ha.

Men hvordan takler du dette dyret som heter søkeordforskning? Hvor begynner du? Du kan begynne reisen med et verktøy som Google AdWords nøkkelordplanlegger. Med et primært nøkkelord i tankene, kan du bruke Google AdWords nøkkelordplanlegger for å bestemme søkevolumet og generere flere søkeordideer.

Bloggideer kan komme til deg så vel som du utfører søkeordforskning, så belønningen er mange. Andre verktøy inkluderer Googles verktøy for nettredaktører, Bing nøkkelordverktøy, Wordtracker og SEMRush blant andre.

Bevæpnet med nøkkelordene dine, er du klar til å lage fantastisk innhold som vises i søkemotorer. Den ideelle søkeordtettheten du sikter mot er 2,5%, noe som betyr at hvis blogginnlegget ditt er 1000 ord langt, skal søkeordet ditt vises omtrent 25 ganger naturlig. Ikke gå utover 4,0%, fordi Google vil tro at du bare spammer.

Forsikre deg om at du legger til søkeordet til sidetittelen, helst i begynnelsen. Nøkkelord i underrubrikkene dine teller også, så ikke glem det også. Legg til nøkkelordene dine i nettadressene dine så søkemotorer enkelt kan hente dem. Det er ikke slutten på det. Kast noen få nøkkelord til bildefilenavnene dine, og inkluder ALT-attributtet, og plasser evt. Nøkkelordet ditt i ALT.

Hvert innlegg eller side du publiserer skal ha overskrifter, koder og metabeskrivelser fordi søkemotorer bruker denne informasjonen til å rangere innholdet ditt. Selv om du aldri har opprettet et WordPress-innlegg før, bør ikke overskrifter (h1, h2, h3 … h6) være noen utfordring – de er alle i den visuelle redigereren.

Å legge til metatitler og beskrivelser (kalt metadata samlet) er derimot ikke akkurat enkelt. Men bekymre deg ikke, du kan enkelt optimalisere WordPress-innlegget og sidene dine ved å bruke WordPress SEO-plugins som WordPress SEO av Yoast og Alt i en SEO-pakke.

Forsikre deg om at nettstedet ditt er synlig for søkemotorer ved å navigere til Innstillinger -> Lesing i ditt WordPress admin-område, og fjerner avkrysning av “Motta søkemotorer fra å indeksere dette nettstedet”. Ellers vil all SEO-innsatsen din være forgjeves.

Jeg vil la det være med det fordi vi allerede har dekket denne og andre SEO-teknikker i detalj i vårt nylige innlegg: WordPress SEO Best Practices for 2015 and Beyond. Ta en titt på dette innlegget hvis du ønsker å øke trafikken til WordPress-nettstedet ditt med SEO. Går videre…

Din sammenkoblingsstrategi

Sammenkoblingsstrategi

Se hvordan jeg nettopp lenket til det andre innlegget vårt i avsnittet ovenfor? At det er det vi kaller sammenkobling. Men hvordan øker dette trafikken din? Det er enkel mekanikk. Ved å koble til de andre innleggene dine, gir du leserne dine muligheten til å finne mer av innholdet ditt.

Hvis de bare leste oppføringsinnlegget ditt (som dette) og venstre, ville du registrert en høyere avvisningsrate, og du mister SEO-poeng, og derav nettrafikk. Du vil ha rett i å hevde at søkemotorer elsker naturlig internkobling.

Ved å koble til de andre innleggene dine forbedrer du samtidig sjansen for å få mer av innholdet ditt oppdaget, lest og delt. Når brukere deler innholdet ditt, tiltrekker du deg mer trafikk, og hvis dette fortsetter å gjenta, vil trafikken bare fortsette å vokse.

Du kan koble til de andre innleggene i innholdet ditt (som vi nettopp gjorde for noen få øyeblikk siden) eller dra nytte av relaterte innleggsprogrammer som Zemanta eller noen av disse relaterte innlegg plugins. Disse programtilleggene oppretter en “relatert innlegg” -del på slutten av innlegget ditt (eller i sidefeltet), noe som øker engasjement, sidevisninger og til slutt trafikk.

Epost markedsføring

WordPress-blog-post-via-epost

Neil Patel, han av QuickSprout avslørte at en av hans den største kilden til trafikk er e-postlisten. Når vi først har gått inn på detaljene, vil du forstå hvorfor.

For det første har han en enorm e-postliste som han har bygget opp gjennom årene. For det andre ser det ikke ut til at han har noe problem med å samle e-post, fordi han er en tankeleder, og to, har verktøyene på plass som lager e-post høsting (på grunn av mangel på et bedre ord) en lek. For det tredje deler han flott innhold i e-postnyhetsbrevene sine, og jeg vet at ettersom jeg er en av abonnentene hans.

Det krever ikke mye å klikke på koblingene i e-postene og havne på QuickSprout, hvor du takket være sammenkoblingen ender opp med å gå dypere inn på siden, og til og med registrere deg på Crazy Egg, et av hans andre selskaper. Likevel får han alt til å virke uanstrengt, og resultatene? Mer trafikk til alle nettstedene hans, ikke bare QuickSprout. Mye av det er gjentatt trafikk, og du vet hva de sier; gjenta trafikk er der de virkelige pengene er.

Hvis du vil føre mer trafikk til WordPress-nettstedet ditt, vil du låne et blad fra Neil Patels bok. Etterligne stilen hans, og du bør kunne hacke e-postmarkedsføring som proffene. Dette betyr at du først bør forsøke å bygge en flott blogg.

Da bør du oppmuntre peeps til å registrere deg på nyhetsbrevet ditt. Gi dem gratis guider, e-bøker, gratis medlemskap – uansett hva det tar å fylle e-postlisten din. Ikke stopp der, mate dem stort innhold via e-post konsekvent og ikke forsøm bloggen din. Med tiden vil e-postlisten din være en flott kilde til trafikk, henvisninger og moolah.

E-postmarkedsføring blir enklere og mye morsommere når du har de rette verktøyene og partnerne ved din side. Og WordPress er den nådige plattformen det er, det er et par plugins tilgjengelig for å drive din e-postmarkedsføring. Et par gode eksempler inkluderer gratis MailPoet-plugin, eller premium MyMail-plugin.

Tredjeparts markedsføringstjenester for e-post inkluderer AWeber, MailChimp, Konstant kontakt og Mad Mimi blant andre. Alle disse tjenestene integreres godt med WordPress slik at du kan konsentrere deg om det som betyr noe – å utvikle kjempebra innhold og tjene penger.

Hvis markedsføring via e-post ikke høres ut som en kopp te, kan du i det minste aktivere abonnement via feed og e-post. Du trenger ikke å svette prosessen. Tross alt er det par flotte WordPress feed plugins å hjelpe med dette.

Utnytt sosiale medier

Sosiale medier

Internett er hjemsted for et stort antall sosiale nettverkssider, og flere fødes annenhver dag. Disse sosiale nettverkene tiltrekker seg store mengder trafikk, trafikk som du kan ha et stykke av. Den er klar til å ta seg, og alt du trenger å gjøre er å dyppe fingrene i kakken uten noe ordspill.

Hvordan? Du kan starte med å opprette både personlige kontoer og merkevarekontoer på noen få av de sosiale nettverkene, inkludert, men ikke begrenset til Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Reddit og StumbleUpon.

Målet ditt ville være å dele alle innlegg og sider på disse plattformene. Hvis du kan finne noen få mennesker som er villige til å forkjempe din sak på disse nettstedene, har du vunnet halve kampen. Hvis du trenger å skyve, curates Wikipedia en anstendig liste over nettsteder med sosiale nettverk her.

Når du tar kampen til sosiale mediesider, bør innsatsen din styres av en hovedregel. Forsøk å til enhver tid gi virkelig verdi i motsetning til for eksempel å spamme helvete ut av mennesker. Ingen liker den fyren, eller som Rand Fishkin uttrykker det:

Bare å kjøre spam eller forlate linken din kommer deg ikke veldig langt, og kan til og med forårsake tilbakeslag. Lær i stedet tauene, engasjere deg autentisk, så finner du ut at fans, lenker og trafikk kan utvikle seg.

Bortsett fra kommer WordPress sammen med den fantastiske Jetpack-pluginen som kommer med en publiseringsmodul. Når den er aktivert, vil Publicize automatisk dele innleggene dine med leserne dine på sosiale medier.

Selv om dette er en god ting, har det vært kjent å aktivere alle funksjonene i Jetpack for å redusere sidehastigheten betydelig, noe som fører til en høyere avvisningsfrekvens, dårligere brukeropplevelse (UX) og til slutt mindre trafikk. Vær forsiktig og aktiver bare funksjonene du trenger.

Å publisere og dele innleggene dine på nettsteder med sosiale nettverk er imidlertid ikke nok. Du må gå et skritt videre og gjøre det utrolig enkelt for leserne å dele innholdet ditt. Har du noen gang vært i en WordPress-blogg med så mye bra innhold og null sosiale delingsknapper at du måtte kopiere lenken for å dele med følgere?

Jeg har, og det er frustrerende – å måtte kopiere og lime inn lenken, mens den aktuelle bloggeren nettopp kunne ha installert en plugin for sosiale medier. Det er så mange av dem, sosiale deling-plugins, både gratis og premium at ingen WordPress-utgiver skal kjøre et nettsted uten delingsknapper.

WordPress kommer med egne sosiale delingsknapper i navnet Jetpack-deling, så du har ingen unnskyldninger overhodet. Likevel, hvis du vil ta delingsspillet ditt på sosiale medier til neste nivå, kan du ta en titt på den fantastiske samlingen nedenfor:

 • 25+ beste plugins for sosiale medier for WordPress
 • Sosiale medier WordPress-plugins for å øke trafikken

Hvis du skriver bra innhold, og en av merkevarambassadørene dine plukker det opp på sosiale medier, og deretter et og annet, vil innlegget ditt virke og føre til mye trafikk. Slik er kraften til sosiale medier. Gjør din del; lage fantastisk innhold og gjør det enkelt å dele.

Forbedre hastigheten på nettstedet ditt

Fremskynde nettstedet ditt

Å drive mer trafikk til nettstedet ditt vil ikke bety noe hvis du ikke kan beholde de besøkende du får. Hvis besøkende har en forferdelig opplevelse på nettstedet ditt fordi det er en snegl, vil de aldri komme tilbake, noe som bare betyr at antallene dine vil falle, selv om du tiltrekker mange nye besøkende.

Som webmaster må du bekymre deg for to beregninger – nye besøk og returbesøk. Hvis en stor del av trafikken din stadig kommer tilbake til nettstedet ditt, gjør du noe riktig.

Hvis du får mange nye besøk, men avvisningsfrekvensen din er mye høy, må du revurdere hele strategien din – fordi hva er nytten av å ha en million besøkende som aldri klikker på CTA-ene. Jeg mener, hva er poenget med å tiltrekke seg hele verden, hvis de aldri gidder å komme tilbake når de drar?

Å forbedre hastigheten på nettstedet ditt har en sterk sammenheng med UX. Hvis nettstedet ditt laster veldig raskt, vil besøkende sette pris på innsatsen din, og siden kjøp handler om følelser, vil du ha en fot innenfor døren. Du vil ikke miste trafikken, og flere vil være villige til å holde seg lenge nok til å svelge agnet ditt

Du kan sjekke hvordan WordPress-nettstedet ditt fungerer i hurtigavdelingen ved hjelp av verktøy som GTMetrix, Pingdom verktøy og Google PageSpeed ​​Insights blant andre. Noen av de koblede verktøyene vil gi deg en hastighetspoengsum og forslag til hvordan du kan forbedre hastigheten på nettstedet ditt.

Hvis nettstedet ditt er tregt (tar mer enn 5 sekunder å laste), kan du ta et øyeblikk og sjekke ut hvordan du kan redusere WordPress-sidelastetiden. Google vil også belønne deg med bedre rangering for et raskere nettsted, så ja, det er en vinn-vinn for deg!

Skriv stort blogginnhold regelmessig

Skriv bra innhold

Å skrive flott blogginnhold regelmessig vil elske deg både til søkemotorer og menneskelige lesere. Hva som gjør at et innlegg “flott”, også engasjerer eller flytter, er et spørsmål om mening.

Det som ikke er et spørsmål om mening er dårlig grammatikk, stavefeil og andre uforsiktige feil som du kan ta vare på med litt redigering. For å lage flott innhold, må du sørge for at det i det minste er lesbart og uten feil – for klarhetens skyld. Dårlig skrevet innhold som er full av feil, vil bare sende leserne og trafikken bort.

Når du skriver regelmessig, appellerer en blogg som publiserer ferskt innhold regelmessig til søkemotorer på en flott måte, noe som betyr at flere lesere vil finne nettstedet ditt. Samtidig skaper konsistensen du viser ved å legge ut regelmessig lojalitet blant leserne dine, noe som har en enorm innvirkning på nettrafikken din.

Så korrekturles innleggene dine før du publiserer og følg redaksjonskalenderen din. Har du ikke en redaksjonskalender? Dette redaksjonell kalenderplugin vil hjelpe deg ��

Betal for trafikk

Hvis du betalte for nettrafikk og fikk det du forhandlet for, ville du ikke vært her og lest dette innlegget, vil du ikke? Men jeg regnet med at jeg skulle nevne at du kan kjøre mer trafikk ved å komplimentere din gratis trafikkgenereringsstrategi med litt betalt trafikk.

Jeg vil ikke kaste bort tiden din på dette; det er flere veier åpne for deg:

 • PPC – Forkortelse for betaling per klikk-annonsering, som innebærer å betale et selskap som Google et forhåndsbestemt beløp når en besøkende klikker på annonsen din. Du betaler for hvert enkelt klikk, og dollar kan raskt øke. Det er nok å si at du trenger et betydelig budsjett for å oppnå konkrete resultater.
 • Annonser for sosiale medier – Du kan velge å annonsere bedriften din på sosiale mediesider som Facebook og Twitter blant andre. Dette er en flott måte å utvide tilstedeværelsen av sosiale medier på. For omtrent $ 50 dollar vil Facebook gi deg omtrent 1 200 – 1 500 likes. Twitter tilbyr en lignende avtale, men jeg aner ikke hvor mange følgere 50 dollar får deg. Har du en anelse? Del gjerne med oss ​​i kommentarene. Du kan også annonsere WordPress-nettstedet ditt direkte på sosiale medier i motsetning til bare å skaffe deg likes eller følgere.
 • Annonser på andre nettsteder  – Hvor er det beste stedet å få et stort volum målrettet nettrafikk? 10000 tempel løp mynter til deg hvis svaret ditt er “andre nettsteder i din nisje.” Kom igjen, det er det tempel løp, myntene må være verdt noe. Vitser til side, det beste stedet å få målrettet nettrafikk er andre populære nettsteder i din nisje. Så hvis du kan slå opp med utgivere i din nisje og få dem til å publisere annonsene dine for en liten avgift, vil du få mange besøkende som kan være interessert i tilbudet ditt.

Men hva hvis du ikke har spredningen du kan bruke på annonser? Hvordan kan du ellers se ut på andre nettsteder og få merkevaren og navnet ditt der ute?

Gjesteblogging

Gjesteblogging

For to år siden skrev jeg min første gjesteblogg, og gjett hva, innlegget handlet om gjesteblogging. På grunn av mangel på bedre tittel, har jeg tittelen på innlegget: Tips om gjesteblogging: Er du gjesteblogger eller gjest Blojjer? Det ble ikke så mye trekkraft som jeg hadde forventet, men hei, jeg lærte fremdeles tauene.

Men siden den gang har jeg gjestet blogging på en rekke plattformer, og spart for Google, har denne teknikken brakt meg mye trafikk, og åpnet mange dører for deg.

Gjesteblogging har tjent meg kunder, vunnet meg gode venner og forbedret merkevarebildet mitt tidoblet. Hvis jeg hadde konsentrert meg 100% på nettstedet mitt, ville jeg aldri gjort de fremskritt jeg er så stolt av i dag. Men nok om meg.

Gjesteblogging kan hjelpe deg på flere måter:

 • Det vil hjelpe deg med å få mer trafikk til nettstedet ditt
 • Det etablerer deg som ekspert
 • Hvis du gjesteblogger i din nisje, setter den deg foran et bredere publikum
 • Hvis du får betalt for gjesteblogg, kan du tjene penger
 • Du skaper profesjonelle forhold
 • Du lærer så mye
 • Du mottar gode tilbud f.eks. gratis hosting, gratis medlemskap, gaver og hva ikke
 • Du får sjansen til å bevise deg selv og være fantastisk
 • Et cetera, et cetera

Bare gjesteblogg som gir virkelig verdi, ikke for å tjene tilbakekoblingen. Som mange eksperter har sagt før, når det kommer til gjesteblogging, er tilbakekoblingen ganske enkelt en belønning for alt arbeidet som går med å lage innlegget.

Når du gjør det riktig, vil gjesteblogging tjene trafikken i årene som kommer. garantert.

Nettverk

Internett har gjort nettverk mye enklere. Du kan stole på, for eksempel, Google Hangouts for å nettverk med utgivere på den andre siden av kloden. Samtidig har dette eliminert det menneskelige elementet, noe som gjør nettverk raskere, men mangler intimitet, det som definerer sterke forretningsforhold.

Så langt det å føre trafikk til WordPress-nettstedet ditt, hjelper menneske-til-menneske (eller ansikt-til-ansikt) interaksjon mye. Delta på arrangementer og møt leserne dine personlig i den neste WordCamp. Du kan gå et skritt videre og til og med organisere arrangementer, og helt sikkert kan du forvente en økning i trafikken.

Hvis det er noe medieomtale, kan du forvente flere treff – bare husk å nevne nettstedet ditt et sted der inne.

Spor trafikken din som den er

Spore trafikken

Med mindre nettstedet ditt ikke eksisterer, er du nødt til å tiltrekke lesere selv om alt du har er ti blogginnlegg. Jeg er ikke på noen måte oppmuntrende til slacking når det gjelder å lage innhold, men hvert nettsted med noe anstendig innhold vil trekke litt trafikk.

Tatt i betraktning at du sannsynligvis har massevis av innlegg (eller planlegger å publisere et tonn), må du trekke inn litt trafikk. Hvis du gjør din aktsomhet og studerer trafikken du drar, kan du identifisere områder som trenger forsterkning og områder som må sendes til bakbrenneren.

Kanskje presterer en bestemt type innlegg bedre enn alt det andre. Kanskje trafikken din kommer fra et bestemt land, og du målretter deg helt mot et annet sted. Kanskje bruker du ikke de riktige nøkkelordene. Kanskje dette, kanskje det; du får poenget.

Du kan bare drive mer trafikk ved å spille til styrkene dine og / eller eliminere svakhetene dine, ikke tvinge deg frem. Studer trafikken din og gjør de nødvendige endringene. Hvis du ikke vet hvor du skal starte, er WordPress-statistikkskjermen et ideelt utgangspunkt. Du kan også bruke verktøy som f.eks Google Analytics. Gjør deretter endringer etter behov.

Flott bloggdesign

Du kan se et lite attraktivt nettsted fra en kilometer unna. Et design som er vondt for øyet, vil sende potensielle kunder bort, for vel, hvem liker stygt? Hvis ingen vil holde seg fordi nettsteddesignet ditt suger, fortell meg vennen min, hvordan skal du generere mer trafikk?

Lag et vakkert, unikt og profesjonelt design som fanger oppmerksomhet, og du slipper å slite med å fange trafikk. Det er enkelt som det, og alt knytter seg til det UX-punktet vi nevnte tidligere.

Forsikre deg om at annonsene er i orden, og at du bruker responsiv design for å gjøre nettstedet ditt klart for brukere av mobilenheter. I tilfelle du ikke visste det, mobiltrafikk vil overgå stasjonær trafikk i 2015 fremover.

Link og kommenter andre blogger

Lik kommenter

Når du tenker på å koble til og kommentere andre WordPress-blogger, kan du tenke på ordtaket “ingen mann er en øy.” Det er inter-net – det hele er bygget rundt konseptet og filosofien om å koble ressurser til en nett som kommer oss alle til gode.

Ved å spille ensom ulv, nekter du deg sjansen til å oppdage territorier uten vekst og vokse. Når peeps kommenterer bloggen din, føles det ikke så bra? Skulle du ikke ønske at bare én person skulle finne blogginnlegget ditt og gi en god kommentar?

Vel, hvis du vil at flere skal finne bloggen din og legge igjen kommentarer, må du dukke opp på bloggene deres og legge igjen en kommentar. Dette kan ikke gi deg mye trafikk, men det er god karma, og du får sjansen til å møte andre mennesker som er interessert i de samme tingene som deg. Prøv ditt beste for å tilføre samtalen virkelig verdi – ikke spam.

Når du lager blogginnhold, kan du koble til relevante ressurser på tredjepartsblogger, og siden det er bra karma, vil du til slutt få koblinger tilbake til bloggen din, spesielt hvis du lager fantastisk innhold. At det er mer trafikk for kompisen din.

Uansett ender du opp med å lage inngående og utgående koblinger, noe som er bra for SEO, og til slutt trafikkgenerering. Det er seier, vinn, vinn!

Organiser konkurranser

Konkurranser og gaver er en flott måte å føre mer trafikk til bloggen din. Hvis du har en spesiell avtale om WordPress-temaer å gi bort, kan du få folk til å delta i konkurransen enten ved å like giveaway på Facebook eller tweete den til venner. Du kan til og med be leserne om å abonnere og dele konkurransen på hvilken måte du har lyst på.

Jo lenger ut ordet sprer seg, jo mer trafikk får du tilbake til bloggen din. Du har sett hvordan vi kjører noen gode gaver på denne bloggen. Gå videre og kopier det samme på bloggen din, så får du mer trafikk og bedre brukerengasjement. Trenger jeg å si mer?

Bonus

Dette innlegget kan fortsette i en evighet, så la meg liste de gjenværende punktene (de er alle selvforklarende):

 • Bruk brødsmuler – De ser bra ut i søkemotorer og kan forbedre dine klikkfrekvenser. WordPress SEO av Yoast har denne funksjonen, så du burde være i gode hender.
 • Hold deg til din nisje for å unngå forvirrende lesere
 • Del gamle, men eviggrønne innlegg ved hjelp av en plugin som Evergreen Post Tweeter
 • Delta i samfunn og fora der publikum trives
 • Svar på bloggkommentarer fordi leserne elsker det
 • Velg riktige temaer av åpenbare grunner
 • Fest passende kategorier og koder til innleggene dine for å forbedre sjansene dine for å bli oppdaget i søkemotorer
 • Og til slutt, fortsett; ikke gi opp. Å bygge trafikk er en langsom prosess som tar tid

Flere verktøy og ressurser for å øke trafikken

Nå som vi har dekket områdene du trenger å adressere for å øke trafikken på WordPress-bloggen din, hva med å liste opp noen plugins som kan hjelpe deg med alt.

plugins

Nå du…

Hvordan får du mer trafikk til WordPress-nettstedet ditt? Del gjerne med oss ​​i kommentarene!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me