Bounce rate er definert som antall ganger en besøkende forlater nettstedet ditt uten å klikke på noen lenker eller besøke andre sider. Nettsteder med lav avvisningsfrekvens forteller deg at det er et interessant nettsted, fullt av fantastiske ting å se / lese. Nettstedet klarer å fange brukerens oppmerksomhet. Et av de beste eksemplene er 9GAG. Folk bruker flere minutter på det nettstedet og fniser bort. I nettbaserte beregninger, hvis en besøkende tilbringer mer enn 5 minutter på en ny side – er det en veldig stor avtale.


411 om avvisningspriser

Webmastere er stadig ute etter å forbedre nettstedets avvisningsfrekvens. Hvis de finner et bestemt nettsted som har lav avvisningsfrekvens, vil de umiddelbart prøve å lære og implementere teknikkene som brukes i det. Å ha en høy avvisningsfrekvens (til og med 100%) er ikke alltid en dårlig ting. Folk er opptatt. Så snart de finner det de leter etter, vil de forlate nettstedet ditt. Dette er veldig vanlig på en-sides nettsteder eller alt-i-ett-destinasjonssider. Til en søkemotor, a flersidig side (det er nesten alle WordPress-blogger fyi) med en høy avvisningsfrekvens er et rødt signal.

Dette nettstedet har ikke relevant innhold, skyv det ned SERP ”

Det betyr at nettstedet ditt ikke er engasjerende eller interessant. Verst av alt har den ikke relevant innhold. Det er det felles ansvaret for hele webutviklingsteamet – webansvarlig, designerne og innholdskuratorene – å legge agnet for de besøkende – i håp om at de vil bli bytte for dem og til slutt vil bli en leser..

Til syvende og sist ønsker vi kunder. Ikke bare besøkende.

I denne artikkelen vil vi snakke om noen av de beste måtene å forbedre WordPress-nettstedets avvisningsrate på. Vi bruker noen plugins og noen velprøvde teknikker som toppbloggerne bruker for å forbedre nettstedets avvisningsfrekvens.

Hvorfor være oppmerksom på nettstedets avvisningsfrekvens?

Vær oppmerksom på sprettpriser

Fordi det er en av de viktigste måtene å måle brukerengasjement på nettstedet ditt. For en stund tilbake snakket jeg om hvordan du kan gjøre besøkende til lesere. En av de beste måtene å måle den endringen på er ved å undersøke avvisningsfrekvensen på nettstedet ditt. Google har sin egen (noe komplisert) forklaring på en avvisningshastighet og det er en god lese for folk som vil lære de tekniske begrepene. Et nettsted med lav avvisningsfrekvens stave følgende ting:

 • Bedre brukerengasjement: Dette forteller deg at de besøkende er interessert i innholdet på nettstedet ditt. De anser nettstedet ditt som viktig nok til å bruke tid på. Du vil trenger dette.
 • Høyere SEO-rangering: Bounce rate og site speed er to av de to hundre faktorene Google bruker for å rangere nettstedet ditt mot et bestemt søkeord. Bounce rate brukes til å måle kvaliteten på nettstedet ditt. Et nettsted med 10 sider kan rangere bedre enn et nettsted med 100 sider bare hvis det mindre nettstedet har bedre kvalitet. Google og alle søkemotorer ønsker kvalitet – ikke kvantitet. Så, jo bedre avvisningshastighet – jo høyere klatrer du opp på SERP-stigen.
 • Høyere konverteringer: La oss være ærlige. Vi vil at produktet vårt skal selge. Vi vil at folk faktisk skal lure å kjøpe produktet vårt i stedet for å blindt abonnere på nyhetsbrevene våre og retweetere tweetsene våre. Det er en god ting, uten tvil. Men på slutten av dagen er et salg langt bedre enn uten salg. Når du bruker tid og krefter på å forbedre nettstedets avvisningsfrekvens, kobler du til leserne. De kommer til å stole på merkevaren din, og du etablerer en identitet i nisjens samfunn. Dette vil til slutt gjøre deg lesere til kunder.

Topp 10 grunner til en høy sprettfrekvens og hvordan du fikser dem

Basert på hva ekspertene sier, har jeg listet opp de 10 faktorene som er ansvarlige for nettstedets høye avvisningsrate. Forsøk å unngå dem for enhver pris.

 1. Høy lastetid på siden, dvs. sakte nettsted
 2. Rotete design med dårlig navigasjon (mangler brødsmuler)
 3. Ikke responsiv design
 4. Påtrengende popup-opt-in-skjemaer
 5. For mange annonser
 6. Irrelevante annonser
 7. Ødelagte koblinger – 404 side ikke funnet osv.
 8. MySQL eller PHP feil på innlegg og sider
 9. Mangel på sosialt bevis
 10. Dårlig innhold

Nå som du er klar over problemene, la oss diskutere løsningene deres.

Forbedre nettstedets hastighet

Forbedre nettstedets hastighet

Gang på gang har vi snakket om viktigheten av den. Nettstedet ditt bør lastes raskt, helst innen 3-4 sekunder. Folk bruker så mye medier i dag at hvert millisekund teller. Her er et par måter du kan forbedre nettstedets hastighet på:

  1. Ved hjelp av en WordPress cache-plugin som W3 Total Cache
  2. Bruke et innholdsleveringsnettverk som MaxCDN
 1. Bruke en Managed WordPress-hosting-tjeneste som Media Temple eller WPEngine
 2. Optimaliser bilder ved å komprimere dem eller bruke riktig format

Når du har implementert endringene, kan du måle nettstedets hastighet med verktøy som Pingdom, GTmetrix og WebPageTest. GTmetrix gir deg den mest detaljerte informasjonen om ytelsen til nettstedet ditt.

Nettstedsdesign

Nettsidedesign

Bruk et rent, responsivt og lite påtrengende WordPress-tema. Temaet du bruker på nettstedet ditt, skal være slik at folk med letthet kan finne det de leter etter. De burde ikke være nødt til å søke etter det i mer enn 3 sekunder.

 • Forsikre deg om at du bruker det på en god måte sidebar, de primær menylinje og bunntekst. Folkets øyne er vant til de og la oss holde det slik.
 • Hvis bloggen din fokuserer på essays og poesi, vil det være lurt å bruke et tema med et sterkt fokus på typografi. Ta en titt på Gregory’s Sparring Mind for et utmerket eksempel på minimalistisk design.
 • Bruk relevante bilder. De er verdt tusen ord. Du kan finne fantastiske gratis arkivbilder fra disse kildene.
 • Bruk en relatert innlegg-plugin som YAARP eller nRelate.
 • Dette sier seg selv, nettstedet ditt må være lydhør. Det er en mobil første alder, og det er bare ingen unnskyldning for det.

annonser

annonsørene

Det ville være tåpelig å fjerne annonser helt fra nettstedet ditt. Det er en av de viktigste inntektskildene! Så hva gjør du? Forsikre deg om at annonsene er relevante. Irrelevante annonser forårsaker mer skade enn profitt. Hvis du bruker Google AdWords, trenger du ikke bekymre deg, siden Google bruker mye av sin FoU på å vise bedre annonser. Og de har det veldig bra. Men hvis du bruker selvbetjente bannerannonser, må du sørge for at produktet / nettstedet du lenker til, faktisk er nyttig. Koble til noe bare hvis du vil anbefale det. Et spirende alternativ blant bloggere er BuySellAds. Det er en flott plattform for nisjespesifikke annonsenettverk.

popups

Det er en grunn til at exit intent-teknologi ble så populær. Skriptet venter på at bruken skal forlate – det andre han beveger musen mot kryssknappen, vises popup-vinduet. Derav begrepet exit intent. OptinMonster er en av de beste WordPress opt-in plugins som har mestret exit intent-teknologien. Populære nettsteder som Social Media Examiner og Search Engine Journal bruker OptinMonster.

Imidlertid er det så mange nettsteder som fremdeles ikke bruker denne exit-intention-teknologien. Som leser irriterer det meg virkelig når jeg prøver å lese noe, og det er en popup på skjermen min med få minutter. Dette er imidlertid min personlige mening og kan variere fra hva du tror. �� Her er noe du kanskje allerede vet.

Hvis innholdet ditt er godt nok, vil folk automatisk følge og / eller abonnere på nettstedet ditt.

Ødelagte koblinger og programvarefeil

Ødelagte koblinger og programvarefeil

Når nettstedet ditt blir gammelt, genererer du mange koblinger – både interne og eksterne. Du kan også revidere nettstedets struktur en gang i blant for bedre brukeropplevelse. I prosessen er det veldig naturlig å lande opp med ødelagte koblinger. Her er problemet – ødelagte koblinger forårsaker et alvorlig slag for nettstedets struktur og SEO-score. Ikke bekymre deg. Bruk en plugin som Broken Link Checker å analysere alle lenkene på nettstedet ditt og fikse de som er døde.

Programvarefeil skyldes dårlig konfigurerte PHP-skript, serveroverbelastning, plugin-to-plugin-konflikter eller plugin-til-tema-konflikter. Det er mange måter som kan forårsake disse, og løsningene for hver av dem krever god teknisk kunnskap. Den beste løsningen er å ikke bruke de motstridende plugins / temaene. Imidlertid, hvis det er en webserver-problem, kontakt support. Hvis budsjettet ditt kan støtte det, flytter du til en administrert WordPress-hosting-tjeneste som WPEngine.

Sosialt bevis

Sosialt bevis

Sosialt bevis betyr ganske enkelt hvor populært innholdet ditt er. Hvor mange har delt det aktuelle innlegget? Dette er tingene du må vurdere. Hvis du har et nytt nettsted, vil det være nær null. Ikke bekymre deg. Forsikre ikke å vise delingsstatistikken. Bare delingsknappene ville gjøre det. Bedre tips –

Bruk dobbelt så lang tid på å markedsføre innholdet ditt, som du gjorde med å lage det.

Innhold er konge

Sist men ikke minst – sørg for at innholdet ditt er helt topp. Bruk tid på å lese, undersøke og oppdatere innholdet ditt slik at det blir en benchmark for det aktuelle emnet. Anta at du skriver et emne om “beste bøker om sosialpsykologi”. Bare å skrive 10 navn vil ikke kutte det. Ta med rangeringer, nei. av anmeldelser, salg og forfatterbakgrunn og din personlige anmeldelse. Hva er bra i den boken? Hva er tingene som boka mangler? Til slutt skal innlegget ditt være så bra at leseren går:

“Jøss! Dette innlegget har alt jeg leter etter. Bedre bokmerke det! ”

Sjekk Gregorys artikkel 50 må-lese bøker om sosialpsykologi. Kan du foreslå noen forbedringer for denne artikkelen?

Konklusjon

I dag har vi dekket noen av de beste måtene å forbedre avvisningsfrekvensen din, og dermed forbedre brukerengasjementet ditt. Hvis du har noen tips til oss, vennligst gi oss beskjed – vi er alltid glade for å høre fra leserne våre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me