Slik dyrker du en målgruppe for ditt WordPress-nettsted

Det er skrevet mye om hvordan du kan tiltrekke besøkende til WordPress-nettstedet ditt. SEO, innhold av høy kvalitet, promotering av sosiale medier. Men hva med å få disse besøkende til å komme tilbake regelmessig?


For at et nettsted skal være virkelig vellykket, trenger du en konstant strøm av pålitelige besøkende. Men hvordan kan du sørge for det?

Vel, heldigvis er det mange måter å kultivere et publikum med faste besøkende på WordPress-nettstedet ditt. Alternativene du velger avhenger veldig av typen nettsted du kjører.
Hvis du oppretter et fellesskap, for at folk skal komme sammen og engasjere seg på nettet, kan det være lurt å velge medlemsmodell eller gjøre nettstedet ditt til mer av et sosialt nettverk.

Hvis du selger produkter eller informasjon, bør du vurdere å kjøre konkurranser, kampanjer eller webinarer for å bygge opp et lojal følgende. Uansett, hvilken type nettsted du har, bør du absolutt tenke på å utnytte kraften til e-post.

I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan implementere noen av disse strategiene og taktikkene som vil hjelpe deg med å utvikle et lojal publikum av gjentatte besøkende

Medlemskapssider

Begrens Content Pro for WordPress
Det kanskje mest åpenbare valget for å oppmuntre faste besøkende til nettstedet ditt er å legge til en medlemskapskomponent til det.

Medlemskapssider fungerer ut fra at du må være med for å se innholdet. Medlemskap kan være gratis, men det er vel verdt å vurdere å oppmuntre besøkende og gjøre nettstedet ditt lønnsomt med å betale et gebyr. Hvis kunder har betalt for å være med i en eliteklubb med eksklusivt innhold, vil de sørge for at de kommer tilbake.

Restrict Content Pro er en premium WordPress-plugin som gir deg alle verktøyene du trenger for å bygge et medlemskapsside. Denne pluginen lar deg belaste folk for å se bestemt innhold, og den tilbyr en rekke alternativer som flere medlemsnivåer, slik at du kan imøtekomme de forskjellige behovene til publikum.

Ved å bruke Restrict Content Pro kan du opprette et medlemsnettsted som folk betaler for å bli med, og dermed vil returnere til igjen og igjen for å få pengene sine verdt.

Bli sosial med BuddyPress

Buddypress

Hvis du ikke ønsker å opprette et fullverdig nettsted for premiummedlemskap, men fortsatt vil bygge et fellesskap av likesinnede tenkere som engasjerer seg på nettstedet ditt, kan det være lurt å velge Buddypress. BuddyPress, en gratis WordPress-plugin, hjelper deg å legge til mange sosiale nettverksfunksjoner på nettstedet ditt.

Ved å installere BuddyPress, kan medlemmene lage sine egne profiler, og du kan sette opp brukergrupper, meldinger, aktivitetsstrømmer og mye mer. Dette oppmuntrer et samfunn til å dukke opp og bli aktive på nettstedet ditt, slik at folk kan diskutere og dele tanker og informasjon om et bestemt emne eller nisje. Å hjelpe folk med å opprette forbindelser som dette er nøkkelen til å lage et sosialt nettsted for vanlige besøkende.

Viktigheten av en postliste

MailChimp

E-postlister er viktige for alle nettsteder som ønsker å bygge følgende. Når du har fått noen til e-posten, kan du holde kontakten med dem og begynne å skape en rapport.

Ved å sende ut e-post, minner det besøkende på nettstedet ditt og holder dem oppdatert med noe nytt og interessant innhold du har lagt til, som de ellers kanskje ikke vet om. Det er viktig å huske på at hvis du ønsker vanlige besøkende, må du sende ut vanlige e-postmeldinger.

MailChimp er et freemium-markedsføringsverktøy for e-post som vil samle, lagre postadresser og sende ut e-postene dine automatisk, eller når du har noe å si. Å sende e-post via MailChimp er en enkel måte å oppfordre folk til å besøke nettstedet ditt på.

Send ut nyheter om konkurranser, gratis e-bøker, nye produkter eller spennende arrangementer som får dem til å laste inn nettstedets nettadresse. Forsikre deg om at du alltid inkluderer en lenke til nettstedet ditt slik at folk kan besøke det direkte fra e-posten. Jo lettere det er å nå nettstedet ditt, desto flere returnerende besøkende får du.

Bruke webinarer for å minne besøkende om å gå tilbake til nettstedet ditt

WebinarsOnAir
Webinarer er et ekstremt nyttig verktøy for å minne folk om å komme tilbake regelmessig til nettstedet ditt. Folk tenker ofte på å bruke webinarer for å generere et overskudd eller for å tiltrekke nye besøkende.

Vanlige webinarer er imidlertid en smart måte å beholde besøkende på. Ofte kommer ikke nye besøkende til et nettsted tilbake, ganske enkelt fordi de glemmer nettstedet eller ikke finner tid til det. Ved å planlegge webinarer vil folk ha en fast dato for å besøke nettstedet ditt og en spesifikk grunn til å gjøre det.

WebinarsOnAir er et kraftig alternativ for hosting av webinarer. Denne løsningen tilbyr automatiserte webinarer, alternativer for betalte webinarer, live chat og spørsmål, i tillegg til mye mer. Dette betyr at du kan fokusere på kvaliteten på webinaret ditt og ikke trenger å bekymre deg for de tekniske detaljene.

BuddyPress fungerer godt med webinarer, ettersom besøkende kan bo på nettstedet ditt, eller komme tilbake gjennom uken, ved å bruke BuddyPress-forumene for å diskutere emnet eller spørsmålene i webinaret ditt. Dette oppmuntrer til et sterkt aktivt samfunn og selvfølgelig den ettertraktede hyppige besøkende.

Vil du ha vanlige besøkende? Kjør vanlige kampanjer

WooCommercePromotionManager

Kampanjer har blitt bevist gang på gang for å være en veldig vellykket måte å oppmuntre besøkende til nettstedet ditt. Imidlertid, hvis du ønsker å oppmuntre besøkende til å hyppige nettstedet ditt mer regelmessig, kan det hende at en engangskampanje ikke er den beste måten å gjøre det på. Ved å kjøre vanlige kampanjer, har du en bedre sjanse til å få målgruppen til å returnere flere ganger. Så i stedet for å kjøre en eneste kampanje, kan du prøve mindre, men mer vanlige tilbud. For eksempel ‘10% avslag på utvalgte produkter hver mandag’.

WooCommerce Promotion Manager er en populær WordPress-plugin som du kan bruke til å sette opp kampanjekampanjer. Denne pluginen koster bare $ 25 for å installere og sparer deg for mye tid og krefter. Den lar deg velge salgsprodukter, klokkeslett og datoer for kampanjer, og vil vise lysbildefremvisningsbannere for å annonsere kampanjer. Bruk MailChimp sammen med kampanjene dine, minne abonnenter på de siste tilbudene dine og oppmuntre dem til å besøke nettstedet ditt for å sjekke dem ut.

Selv om kampanjer er en flott måte å oppmuntre noen til å besøke nettstedet ditt, bør du vurdere noen få ting før du kjører dem. Nummer én, har du råd til å kjøre kampanjen? Sjekk antallene dine, det er flott å øke salget, men bare hvis du tjener.

Nummer to, tjener du definitivt fra dem? Overvåke kampanjene dine nøye. Kjøper folk andre produkter med full pris samtidig som kampanjene? Fanger du nye besøkende e-postadresser? Og viktigst av alt: er besøkende konsekvent tilbake?

Folk elsker konkurranser

PhotoContestWordPressPlugin

En konkurranse, som en kampanje, er en annen måte som har vist seg å føre til mer trafikk til nettstedet ditt. En konkurranse er interessant og morsom for publikum og skaper en god stemning. Folk elsker gratis ting, så det er en sikker brann måte å samle e-postmeldinger og legge til følgere ved å skape en gitt situasjon. Men hva med å skape faste besøkende?

Vel, det kommer veldig an på hvilken type konkurranse du kjører. Det er mange gode WordPress-pluginalternativer du kan velge mellom som vil hjelpe deg med å lage og administrere en rekke konkurranser.

Det du ønsker er en som vil oppmuntre til interaksjon mellom de besøkende og få dem tilbake til nettstedet ditt eller sosiale mediesider for å se hva som blir delt. Fotokonkurransen WordPress-plugin er et godt alternativ, da det oppfordrer folk til å dele bilder.

Bilder kommer alltid til å interessere folk mer enn tekst, så hvis du kan lage en konkurranse der folk deler spennende bilder, kan det godt føre til at seere ofte kommer tilbake for å se hva som er lagt til.

Uansett hvilken type du velger, bør du tenke nøye gjennom konkurransen og overvåke den nøye. Du har kanskje samlet mange e-postadresser, men hva annet? Har disse e-postadressene konvertert til vanlig trafikk for bloggen din? Har du opprettholdt en sterk sosial tilstedeværelse etter at konkurransen var avsluttet, og påminnet folk om nettstedet ditt?

Hvis du valgte en konkurranse som oppmuntret kommentarer og diskusjon, har dette forbedret engasjementet på nettstedet ditt? Det kan være at du trenger å kjøre en serie konkurranser, slik at du ikke bare tiltrekker nye besøkende med én konkurranse, men oppmuntrer hjemvendte med ytterligere muligheter til å vinne noe.

Siste tanker

Det er mange ideer i denne artikkelen for å øke antall vanlige besøkende du mottar på nettstedet ditt. Definer hvilken type nettsted du har, og tenk nøye gjennom hvilke alternativer som passer best for deg.

Uansett hva du velger, må du kontrollere det. Fungerer det? Får du dine faste besøkende? Har du råd til å drive det, økonomisk og med tiden din? Hvis ett konsept ikke forbedrer de returnerende besøkstallene, kan du prøve et annet. Å skape et vanlig publikum er et hardt arbeid og en pågående jobb, men en som absolutt er verdt det.

Hvordan planlegger du å dyrke et publikum eller gjenta besøkende på nettstedet ditt? Hva får deg til å komme tilbake til nettstedene du besøker? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me