Vil du tjene penger? Selvfølgelig gjør du det. Hvem gjør ikke det? Og vet du hva den beste delen er? Du kan drepe ved å bruke WordPress som vi allerede har sett i den siste tiden. I dag skal vi bygge deg et tilknyttet nettsted, slik at du kan fortsette å lage noen moolah og kjøpe strandhus, Ferraris og verkene. Alt dette for deg, bare slik at du kan lære noe nytt og leve stort fordi du fortjener det.


Verden er din. – Scarface

Mer presist, vil vi bygge et produktomtale nettsted ved hjelp av plattformen vi så elsker og verdsetter. Det er fordi det er forskjellige typer tilknyttede nettsteder som vi vil se om et øyeblikk. Vi vil bevæpne deg; gi deg alt verktøy og ressurs du trenger for å overføre drømmen din til virkelighet.

Du vil tjene penger med tilknyttet nettsted, forutsatt at du er forberedt på å legge inn den innsatsen du trenger. Selvfølgelig kan du ikke få noe for ingenting. Så wow oss i kommentarfeltet på slutten. Når du tar tak i sikkerhetsbeltet, er det pedalen til metallet hele veien.

Type tilknyttede nettsteder

Du kan følge en rekke stier med din WordPress-baserte tilknyttede virksomhet. Selv om jeg vil prøve å holde dette innlegget generelt, har denne delen en hensikt å hjelpe deg med å velge det beste tilknyttede nettstedet for deg. Her går vi.

daglige avtaler

Hvis du kan inngå avtaler med lokale bedrifter for å gi brukerne gode rabatter, kan du få en enorm formue i provisjoner. Internett har mange daglige tilbuds nettsteder fordi de er betydelig enkle å sette opp og forretningsmodellen er ganske grei. Jo flere tilbud du deler ut, desto større er tilknyttet kommisjon. Du kan tjene annonser på siden for å supplere inntekten.

En stor del av arbeidet dreier seg om å samle avtaler fra bedrifter og produsenter som kan gi enorme rabatter som incitamenterer brukere til å kjøpe ting de ikke engang trenger. Du kan komme hvor som helst mellom 30% og 50% av hvert salg du presser gjennom. Et godt eksempel er Groupon,selv om det er mange flere.

Kupon-avtaler-wordpress-tema

En enkel måte å få kupongnettstedet i gang så raskt som mulig er med et pre-stylet kupongtema som Kupon WordPress-tema. Dette temaet har alt du trenger for ditt daglige tilbudsside som innsending av avtaler, enkle temalternativer, nedtelling av kuponger, sosial integrasjon og mer.

woocommerce-kupong-nedtellingen-plugin

Hvis du allerede har et tema du er glad i, kan det hende at en plugin er det beste alternativet. Legg til kuponger for WooCommerce-butikken din med WooCommerce Coupons Countdown WordPress-plugin. Det er en rask og enkel måte å legge til tilpassede kuponger på et hvilket som helst WooCommerce e-handelsnettsted.

magic-wp-kuponger

Vil du starte med et gratis alternativ? Magiske WP-kuponger Lite er et gratis WordPress-plugin som gir deg muligheten til å legge til grunnleggende kuponger med et klikk-teller-system, liker og misliker og muligheten til å laste opp nye kupongmaler.

Prissammenligningssider

Prissammenligningssider viser deg vanligvis et produkt og dets pris i forskjellige butikker. De har vanligvis produktanmeldelser sendt av brukere, som utgjør mesteparten av innholdet. Hvordan tjener et nettsted for prissammenligning? Du tjener en provisjon når en bruker klikker på en lenke og besøker forhandlerens nettsted. Du kan selge annonseringsplass også.

wp-sammenligne pris-sammenligning-wordpress-tema

Legg til anmeldelser (og tilknyttede lenker) ved å bruke Price Compare WordPress Theme. Det er et flott alternativ for å dele favorittproduktene og tjenestene dine med leserne dine ved å bruke lettleste sammenligningstabeller med logoer, datoer, priser og mer..

go-prising-sammenligning-table-plugin

Go Responsive Pricing & Compare WordPress Plugin er perfekt for å lage sammenligningstabeller for omtrent hva som helst. Legg til bilder, videoer, funksjonslister, ikoner og massevis mer for å hjelpe leserne med å bestemme hvilket alternativ som er best for dem. Prissettingstabeller er en flott måte å sammenligne og kontrastere lignende tilbud (som hosting eller temapakker).

woocommerce-sammenligne produkter

Hvis de to premium-alternativene ikke er i budsjettet ditt, vil WooCommerce Sammenlign produkter gratis WordPress-plugin er en enkel måte å legge sammen produktsammenligninger til din WooCommerce-butikk.

Produktvurderingssider

Vi lyser dette området i dag. Produktvurderingsnettsteder er ekspertanmeldelser om produkter du har brukt eller testet. Du kan også ønske velkomstanmeldelser fra brukere som tidligere har brukt nevnte produkt for å berike innholdet ditt. Du tjener en tilknyttet kommisjon når brukeren du henviser til forhandleren kjøper eller fullfører andre ønskede handlinger.

thereview-vurderinger-vurderinger-wordpress-tema

Gjennomgang WordPress-temaet er et stilig tema for gjennomgangsmagasiner med enkle gjennomgangsalternativer for leserne å legge igjen rangeringer i tillegg til dine. På denne måten kan besøkende på nettstedet ditt være trygge på rangeringene, og forhåpentligvis klikke på tilknyttede lenker.

taqyeem-vurderinger-vurderinger-plugin

Hvis du vil legge til anmeldelser på det nåværende nettstedet ditt, kan du sjekke Taqyeem ratings og anmeldelser WordPress-plugin. Det er tilsynelatende ingenting dette klassifiseringsprogrammet ikke kan gjøre med sine ubegrensede farger, ubegrensede kriterier for gjennomgang, tilpassede skrifter og flere gjennomgangsstiler.

wp-produkt-gjennomgang

Et fantastisk gratis alternativ er WP Product Review gratis WordPress-plugin som har solide alternativer for en gratis plugin. Du kan legge til egendefinerte gjennomgangsikoner, tilpassbare farger, pro & con-funksjoner og til og med en pre-loader-funksjonalitet.

* * *

På slutten av dagen handler markedsføring knyttet til alt om å markedsføre andres produkter og tjene en provisjon ved å gjøre det. For all del, det eliminerer den kjedelige prosessen med produktutvikling, noe som betyr at du enkelt kan sette opp nettstedet ditt og begynne å tjene på et par måneder. Det betyr også at du har mer tid til å konsentrere deg om innholdsutvikling og markedsføring.

Hvis du ønsker å opprette et tilknyttet program i stedet, vet du, for å markedsføre produktene dine, sjekk ut vår guide til de beste programtilleggsprogrammene.

Hvorfor bruke WordPress

Selvfølgelig er WordPress vakkert, men det er mange andre grunner til at selv de store merkene bruker og elsker WordPress. Vi berører bare noen av grunnene til at du bør bruke WordPress til å drive ditt tilknyttede nettsted.

Enkelt og allsidig

For det første er WordPress enkelt å sette opp, lære og bruke. Selv om kodingsferdigheter kan komme til nytte en gang, trenger du ikke kodingskunnskap for å bygge et tilknyttet nettsted med WordPress. Du trenger bare riktig WordPress-tema og plugins, og du er satt. I tillegg, lett tilgjengelige WordPress-temaer, plugins, tillegg, skript og utvidelser gjør WordPress til en ganske allsidig plattform.

Søkemotorvennlig

WordPress er søkemotorvennlig, bygd på ren kode og følger de beste nettstandardene – alt ment for å lokke søkemotorer. Jeg mener, Google og lignende elsker WordPress-blogger, og hvis du kan integrere en bloggseksjon på vurderingsstedet ditt, kan du enkelt score bedre rangeringer og øke konverteringene.

En verdifull blogg vil også gi brukerens tillit, nøyaktig den kvaliteten du trenger for å holde kommisjonene oppe, opp og opp. Du kan styrke SEO-en din ytterligere ved å sende inn nettstedet ditt til Google og bruke slike plugins Yoast SEO.

Integrer annonser enkelt

Ved å bruke widgets kan du enkelt integrere annonser i ditt WordPress-baserte tilknytningsside og maksimere inntjeningspotensialet ditt. Bare lim inn HTML-koden for annonsene i Tekst widget og plasser den hvor som helst, avhengig av temaet. Noen temaer har andre spesialiserte annonseområder i overskriften.

stor støtte

Få (hvis noen) innholdsstyringssystemer kan sammenligne med WordPress når det gjelder fellesskap. WordPress har et stort fellesskap rundt seg. Dette fellesskapet er en flott kilde til gratis og oppriktig støtte du trenger når du bygger tilknyttet virksomhet.

Fra bloggere, konsulenter, andre bidragsytere, utviklere og eksperter blant andre, vil du ha den beste støtten du noen gang kan drømme om.

Dette med, la oss bygge deg et tilknyttet nettsted ved hjelp av WordPress. Første ting først, hva trenger du?

Hva trenger du

migrere til en ny-wordpress-host

 • Det beste WordPress-vertskapet – Ditt tilknyttede nettsted må være superraskt for god brukeropplevelse. Du trenger ikke driftstider ved gjentagelse, og du vil definitivt ikke miste nettstedet ditt til en hacker. Videre trenger du nok serverressurser til når nettstedet ditt vokser. Hvordan velge det beste WordPress Hosting har ryggen dekket. Hvis du trenger en rask løsning, anbefaler vi WPEngine blant disse andre beste WordPress-vertene.
 • Et domenenavn – Gjør det kort (maks. 3 ord) og minneverdig. Tenk stort, og dypt inn i fremtiden. Gjør det morsomt om du kan, bare ikke gå over bord. Bli kreativ, og når du er klar, kjøper jeg alle domenene mine fra Namecheap.
 • Flott WordPress-tema – Gå med et allsidig, fortrinnsvis flerbruks-tema som gjør at anmeldelsene dine skiller seg ut. Hvis du tenker Total WordPress-tema, er du på rett vei.
 • Nisje – Velg en hyggelig du brenner for eller er kunnskapsrik i. Du vil bruke mye tid på å jobbe i denne nisjen, så det skal være hyggeligere. Du vil markedsføre produkter i denne nisjen, og gutta du vil selge for å sette pris på litt lidenskap.
 • Nok bra innhold – Hva er egentlig nok innhold? Publiser anmeldelser og blogginnhold konsekvent uten å mislykkes. [Lettere sagt enn gjort]
 • Tålmodighet – Det er en dyd

Hvordan lage et tilknyttet nettsted ved hjelp av WordPress

Nå som vi har dekket kravene, la oss si faktisk bygg det tilknyttede nettstedet vi har tullet om siden første ledd. La oss begynne med det mest åpenbare poenget.

1. Sette opp et WordPress-tilknyttet nettsted

Å sette opp et tilknyttet nettsted er akkurat som å sette opp et typisk WordPress-nettsted. Siden du trenger at brukerne dine skal stole på vurderingene dine, slik at du kan fortsette å tjene dem provisjoner, må du tenke litt på tid for produktanmeldelse. Du kan rett og slett ikke klaffe sammen et nettsted tilfeldig og forvente å vinne.

Det har ikke noe å si for produktene du vil gjennomgå og markedsføre, WordPress kommer med et bredt spekter av temaer og plugins som vil hjelpe deg å bygge et profesjonelt vurderingssted på kort tid. Og siden WordPress-temaer er enkle å tilpasse, trenger du ikke en gang å gå med et spesialisert tema for anmeldelse-stil, selv om det ville være et stort hopp i riktig retning.

Bortsett fra å opprette et vurderingsnettsted innebærer å velge riktig WordPress-hosting, installere samt konfigurere WordPress, temaer og plugins. Så enkelt som A, B, C.

Det er enkelt å installere WordPress; mange webhoteller tilbyr installasjoner med ett klikk som gjør jobben din lyksalig. Gå videre og kjøp bonafide-hosting fra vår godt kuraterte liste over web-verter og installer WordPress på domenet ditt. Legg til et tema (for eksempel Total eller et gratis tema) og sett opp plugins (mer om dette på et øyeblikk).

Det er et par utmerkede WordPress-gjennomgangstemaer der ute også, så ikke hold tilbake; ta gjerne en løsning som fungerer for deg. Vi har delt noen gode eksempler ovenfor, men det er virkelig mange andre rundt på nettet. Etter å ha installert WordPress-nettstedet ditt, er det på tide å begynne å lage fantastisk innhold. Men først noen tips.

2. Velg dine produkter og tilknyttede partnere klokt

Hvis hjertet ditt er i det, er det ingenting galt med å markedsføre skitt-billige produkter. Den eneste ulempen er at du må konvertere mange flere for å tjene en betydelig inntekt fra tilknyttet virksomhet.

Tenk på det, hvis du får 10% av hvert $ 10 salg du gjør, må du konvertere 1000 personer til å tjene 1000 dollar i måneden. Hvis du derimot får 10% av hvert salg på 1000 dollar, trenger du bare 10 konverteringer for å tjene 1 000 dollar per måned. Se hvor jeg skal med dette?

Samme sak gjelder for tilknyttede partnere aka programmer du går for. Jeg vil avlyse et tilknyttet program som tilbyr, for eksempel, 10% av hvert salg til fordel for gutta som tilbyr 50% og holder alle de andre faktorene, inkludert pris, konstant.

Vil du markedsføre kameraer gjennom fotograferingsblogg / anmeldelse-nettstedet ditt? Sjekk først et par kameraforhandlere og velg bare de beste tilknyttede programmene. Er betingelsene gunstige? Er utbetalingen stor nok til å opprettholde tilknyttet virksomhet? Tilbyr de et bredt spekter av produkter? Har de et godt omdømme i markedet? Er tilknyttet program vellykket? Hvordan behandler de eksisterende tilknyttede selskaper? Dette er bare noen av faktorene du må ta hensyn til når du velger produktene og partnere som skal markedsføres.

Husk at hvis du markedsfører skumle produkter bare for å melke en provisjon ut av brukerne dine, vil merkevarebildet ditt bli utsatt for ulydighet. Du vil være raskere enn du kan bygge en virksomhet.

Det er klart, og vi har allerede nevnt dette, må du følge lidenskapen din, spesielt hvis du skal skrive innholdet selv. Hvis du trenger å minne om det, skriver du for folk som er interessert i produktene du reklamerer for – andre nisjeentusiaster som Shaun Quarton uttrykker det. Hvis du ikke brenner for produktene du markedsfører, men er i biz fordi nisjen er lukrativ, vil disse entusiaster “…vil se rett gjennom livløst, uinspirert innhold.”

Fremdeles på denne lidenskapen og innholdsvirksomheten, produktene du til slutt markedsfører, trenger å knytte seg til innholdet ditt. Du kan ganske enkelt ikke snakke om TV-apparater og deretter snu og markedsføre gjødsel. Det er en styggedom i verdenen av innholdsmarkedsføring.

Ved å gå videre, ikke ignorere tilbakevendende provisjoner slike abonnementer som betaler provisjon når abonnenten treffer fornyelsesknappen. De kan være en flott kilde til tilbakevendende passive inntekter som krever liten innsats for å sette opp.

3. Legg til mye innhold av høy kvalitet

laptop-blogger-typing

Innhold er, og du har sannsynligvis hørt dette en million ganger før, konge. Du kan markedsføre helvete fra din anmeldelse nettsted som Gale menn, men hvis du ikke har den typen innhold som får brukere til å klikke på lenkene, og faktisk kjøper du ikke noe sted.

For å få mer trafikk til ditt WordPress-nettsted diskuterte vi hvorfor høy kvalitet er av avgjørende betydning. Enten du skriver anmeldelser eller blogginnlegg, innholdet ditt må være av høyeste kaliber – eller i det minste bedre enn konkurrentenes. Du må se for å tilføre verdi til brukerens beslutningsprosess.

Innholdet ditt skal gi alle svarene leseren trenger for å gjøre et kjøp. Se på hva konkurransen din gjør, og gå en kilometer videre. Ditt tilknyttede nettsted skal være den siste ressursen kjøperen besøker før han bruker greenen.

Gjennomfør nøkkelordforskningen din for å finne ut hva brukerne leter etter. Bruk innholdet ditt til å adressere brukerens smertepunkter, og du har deg selv et fundament for en bærekraftig virksomhet. Tross alt tjener du bare når du løser et problem for brukerne dine. Og med et tilknyttet nettsted viser du dem ganske enkelt hvorfor produktet du anbefaler er løsningen de trenger. Kan ikke bli enklere enn det.

Pro-tips: Kvalitet (verdifullt, relevant, ferskt) innhold vil gi tillit til leserne dine.

Hold innholdet friskt fordi – foreldet er bare dårlig. Hold oversikt over trender i din nisje, og du vil alltid sykle på bølgen, i stedet for å følge den. Er det tilbud på ferier? Gode ​​nisjesentriske nyheter som kan gjøre for et flott blogginnlegg? Benytt deg av det og hold deg foran konkurransen. Verktøy som Google Varsler og Google Trender blant andre kan være nyttige i denne bestrebelsen.

Legg til mye innhold – ti blogginnlegg og fem anmeldelser vil ikke kjøpe deg en tur til Disneyland. Du trenger rikelig med trafikk og bedre SEO-rangeringer, og den eneste måten å få begge deler er å publisere innhold av høy kvalitet konsekvent. Merk: Jo mer innholdet er, desto flere muligheter har du til å plassere tilknyttede lenker. Det stemmer, du kan plassere koblingene dine i blogginnlegg, sider, anmeldelser, casestudier, intervjuer, podcaster og videoer blant andre.

Totalt sett bør du forsøke å publisere profesjonelt presenterte anmeldelser. Push sette kvalitet innhold konsekvent. Å forresten, ikke glem å legge alle disse detaljene i forretningsplanen din. Beklager at jeg ikke nevnte dette tidligere. Du trenger en forretningsplan; hver bedrift trenger en strategi.

4. Markedsfør ditt WordPress-tilknyttede nettsted

Ved siden av å publisere innhold av høy kvalitet, må du gjøre en bevisst innsats for å markedsføre nettstedet ditt. Gjør alt for å tiltrekke besøkende, bare pass på at taktikken din er legitim, eller at du vil sinne på Google og tjene en dårlig rep. Markedsfør nettstedet ditt både online og offline – markedsfør helvete ut av det. Slik får du mer trafikk til WordPress-nettstedet ditt for å komme i gang.

5. Overvåke ytelsen din

Selv med den beste planen, må du være fleksibel og tilpasse seg etter hvert som du bygger din WordPress-tilknyttede virksomhet. Du utvikler deg kontinuerlig før du slår gull. Før du finner den perfekte formelen, må du endre taktikk og strategier et par ganger. Det er uunngåelig.

Som sådan må du overvåke og administrere nettstedets ytelse. Du må eksperimentere med forskjellige typer innhold og eliminere produktene som presterer dårlig. Verktøy som ahrefs og Google Analytics blant andre tilbyr du mye innsikt i virksomheten din.

Verktøy og ressurser for ditt WordPress-anmeldelser

Verktøyene du ender opp med å bygge et WordPress-tilknyttet nettsted, avhenger helt av forretningsbehovene dine. Her er imidlertid en liste over generalistverktøy du trenger når du bygger det neste store tilknyttede nettstedet:

 • iThemes Security – Styr sikkerheten ti ganger. Vurder også å bruke HTTPS. Les andre WordPress-sikkerhetstiltak
 • WordPress Backup Solutions – Gir deg trygghet og vet at du lett kan gjenopprette nettstedet ditt hvis noe skulle gå galt
 • Yoast SEO – Den beste WordPress SEO-plugin etter min mening
 • Google Analytics for WordPress – Du må spore statistikken din, slik at du kan gjøre forbedringer
 • Farvel Captcha – Få automatisk spam-bots før de skaffer deg anmeldelser. Ingen irriterende captcha også!
 • Akismet – Dette er en populær og kraftig plug-in-spam-bekjempelse
 • De beste pluginene for sosiale medier for WordPress
 • Pretty Link fordi du trenger å forkorte og kappe utgående tilknyttede lenker
 • WP gjennomgang – Lag fantastiske anmeldelse og oppsummeringer
 • AzonPress – Hei Amazon-tilknyttede selskaper
 • W3 Total Cache – Nettstedets hastighet er en Google-rangeringsfaktor i dag. WordPress-tilknyttede selskapet ditt bør laste superraskt, så si ja til en cache-plugin allerede

Populære tilknyttede programmer

Siste tanker

Å bygge et lønnsomt WordPress-tilknyttet nettsted tar tid og krefter, så ikke forvent å drepe over natten. Dette er ikke et raskt-rik-ordning, det er en virksomhet som vil dra nytte av all den forretningsmessige skarpheten du har.

Alt i alt er det mulig å bygge et WordPress-tilknyttet nettsted og gjøre en god fortjeneste. Mange nettsteder på internett er avhengige av og trives med provisjoner, så ja, det er en levedyktig forretningsmodell. Bare spill kortene dine riktig og bruk litt tålmodighet. Bli en hai og invester ressursene dine med omhu. Til neste gang, husk at sparring er trening. Dette er for din suksess: Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me