Slik bruker du meldingsapper for å øke trafikken til ditt WordPress-nettsted

Slik bruker du meldingsapper for å drive trafikk til ditt WordPress-nettsted

Globalt tiltrekker mobile messenger-apper flere og flere brukere hver dag. De tre beste plattformene – WhatsApp, Facebook Messenger og WeChat – tiltrekker seg faktisk over en milliard brukere per måned.


Selv om det finnes mer aktive brukere på meldingsapper enn på sosiale medier, disse plattformene blir i stor grad oversett og har bare tiltrukket seg betydelige investeringer fra store bedrifter det siste året eller to. Det betyr at det er både muligheter og rom for feil – spesielt hvis du leter etter måter å øke trafikken til ditt WordPress-nettsted.

Sannheten er, 67% av brukerne ønsker å samhandle mer med bedrifter gjennom meldingsapper, og mye av dette kan gjøres med de riktige WordPress-pluginsene for å dra nytte av denne boom. Det første trinnet er å forstå meldingsappene og deretter se på hvordan du bruker dem effektivt kan øke trafikken til ditt WordPress-nettsted.

Dette er hva du trenger å vite.

Meldingsapper: En ny mulighet for trafikkgenerering

Gitt at denne teknologien og disse nye markedsføringsstrategiene er så unike, har svært lite harddata blitt utgitt. Der noen av de større merkevarene investerer mest mulig av innsatsen, og hvor raskt en bestemt chat-plattform har vokst, er imidlertid begge måter å måle potensialet på.

WordPress-plugins og meldingsapper

Å legge til en delingsknapp til ditt WordPress-nettsted er en utmerket måte å drive trafikk og øke engasjementet. Hvorfor? Fordi det lar brukerne dele informasjonen din på plattformene de bruker. Enda bedre, det er mange enkle plugins å velge mellom.

AddtoAny Share-knapper Gratis WordPress-plugin

AddToAny er en sosial deling-plugin som vil få delingsknapper for 100 forskjellige uttak på siden din. Meldingsappene som AddToAny har som du kanskje vil utnytte inkluderer Kik, Viber, WeChat og WhatsApp.

Line er en annen flott app som har en delingsknapp-plugin. En enkel måte for en halv milliard Line brukere å vite at du er der ute er å legge til en Line Social Plugin til nettstedet ditt. Ett enkelt klikk på en “Line It” -knapp får siden foran mange nye ansikter.

Du kan også gå et skritt videre og automatisere svarene dine ved hjelp av Discord. WP Discord-innlegg plugin bruker for eksempel en bot og en webhook-URL, som vil varsle leserne i ønsket kanal om hvert nye innlegg som er publisert på WordPress-nettstedet ditt.

Topp meldingsappalternativer

Så du kjenner plugins du kan integrere på WordPress-siden din, men hvilke meldingsapper bør du velge for å bidra til å drive trafikk?

Hvis du har brukt markedsføring på sosiale medier til generering av trafikk før, gjelder mange av de samme ferdighetene her. Det er ingen enkel oppgave å mestre noen av disse kanalene og få frem sitt fulle potensial for generering av trafikk.

Når du har fått tak i tingene og kontoene dine er konfigurert, kan du imidlertid overlate de fleste av de daglige funksjonene til roboter, og det er forventet på nesten alle disse plattformene. Chatbots gir mange fordeler for kundene dine og lar deg bruke en meldingsapp til sitt fulle potensiale.

LINJE

Meldingsapper for å føre trafikk til ditt WordPress-nettsted: Line

Linje er en mobilapp for øyeblikkelig kommunikasjon på smarte enheter. Med bare over en kvart million brukere, Line tilbyr mye for en meldingsapp. Det gir mennesker og bedrifter muligheten til å samhandle med hverandre, opprette og bli med i lokalsamfunn og dele meldinger, bilder og videoer. De fremmer også bruk, opprettelse og salg av unike uttrykksikoner og klistremerker. Noen viktige fakta om linje:

 • Akkurat nå er den viktigste delen av Line sin brukerbase i Sørøst-Asia – spesielt Japan (der appen har sin opprinnelse)
 • Linjebrukere har en tendens til å være på den unge siden med mange i 10-19 aldersbeslag
 • Line sin brukerbase fordobles årlig

Av alle chat-plattformene her er Amazons betydeligste tilstedeværelse på Line. Kontoen og samfunnet deres er dedikert til å markedsføre Amazons produkter og livsstil. Det er ikke så interaktivt som mange av de andre merkesamfunnene og alle koblingene peker direkte til Amazon.com. Hvis du har et Amazon-tilknyttet nettsted på WordPress, kan du utnytte Amazon-forbindelsen til Line.

Last ned Amazon Associates Link Builder

Amazon Associate Link Builder-plugin gir verktøyene som trengs for å markedsføre tilknyttede produkter på ditt WordPress-nettsted. Deretter kan du bruke Line til å markedsføre tilknyttede produkter. Du kan nå via Line for å be om tilbakemelding, du kan markedsføre nye produkter, eller du kan be kundene om å gjennomgå forskjellige produkter. Trikset er å åpne “Line” for kommunikasjon og skape en følelse av tillit, slik at potensielle kunder først besøker WordPress-nettstedet når de handler på nettet.

Hva skjer

Meldingsapper for å føre trafikk til ditt WordPress-nettsted: Whatsapp

Hva skjer er en veldig populær mobil- og videoapp-app. Med 1,5 milliarder månedlige aktive brukere, er sjansen stor for at du har hørt om eller brukt WhatsApp. Noen WhatsApp-statistikker å huske på er:

 • 42% av internettbrukere i alderen 25-34 år har brukt eller vil bruke WhatsApp
 • Nesten en tredjedel av personer under 44 år har brukt den
 • I en undersøkelse med over 70 000 brukere, 15% rapporterte at WhatsApp var deres primære nyhetskilde mens bare 8% stolte på Facebook Messenger

For å bruke WhatsApp for å øke trafikken, vil du dra nytte av “gruppene” appen tilbyr. Imidlertid kan det hende du må segmentere innsatsen, da hver gruppe bare kan ha så mange som 256 medlemmer om gangen. Du kan også delta i etablerte grupper. I motsetning til andre meldingstjenester tillater ikke WhatsApp annonser eller bots. Det betyr at du må bli kreativ.

Send lenker til WordPress-blogginnleggene dine for å utdanne og informere. Du kan også tilby folk insentiver til å bli involvert i kontoen din. For eksempel, Absolutt Vodka opprettet en fiktiv karakter, “Steve.” For å få en invitasjon til et absolutt parti, måtte folk ta kontakt med og “imponere” Steve.

WhatsApp Chat gratis plugin

Det er også en WhatsApp WordPress-plugin som lar deg åpne WhatsApp-chat direkte fra ditt WordPress-nettsted. Denne plugin lar WordPress-nettstedutvikleren sette inn en chatboks på nettstedet.

Deretter, for å traktere trafikk til WordPress-nettstedet, ber mange nettsider eiere leserne om å tilby tilbakemeldinger om innholdet via WhatsApp-chatboksen. De snakker med leserne for å se hva som resonerer med dem, og deretter bruker de tilbakemeldingene til å endre og tilpasse innholdsstrategien.

Kik

Meldingsapper for å føre trafikk til ditt WordPress-nettsted: Kik

Kik er en gratis direktemeldings mobilapp som lar brukere enkelt starte nye samtaler ved å skanne Kik-koden. Det muliggjør en-til-en og enkle gruppemeldinger. Bemerkelsesverdige fakta om Kik inkluderer:

 • Mye av Kiks personlige merkevare virker rettet mot tenåringer og unge voksne
 • 70% av Kiks publikum er mellom 13-24
 • Det er en av de 10 beste appene for tenåringer i USA

Kik begynte først å tilby muligheten for merkevarer å bruke bots i midten av 2016. Dette betyr at du nå kan bygge en Kik bot for ditt WordPress-nettsted og øk trafikken. En Kik-bot kan faktisk være mer effektiv enn tradisjonelle chatter. Denne boten kan brukes til å automatisk sende oppdateringer, nyhetsbrev og spesialtilbud til kunder slik at de besøker WordPress-nettstedet ditt for å se besparelser og tilbud.

Mange merker, inkludert Sephora og H&M, har begynt å bruke Kik som et alternativt middel til å gi anbefalinger til kundene. I en breakout-kampanje av Sephora, merkevaren fikk over en halv million chat bot-interaksjoner gjennom Kik.

WeChat

Meldingsapper for å føre trafikk til ditt WordPress-nettsted: Wechat

Skryter med høyeste forhold daglig aktive brukere, WeChat er i en unik posisjon. Denne mobile stemmemeldings- og SMS-appen har interessante statistikker:

 • 90% av WeChat-brukere er under 36 år
 • Over 90% av WeChat-brukerne er basert i Kina
 • 83% vil bruke WeChat på eller til jobb

Buzzfeed har for eksempel brukt WeChat for å tiltrekke seg nye lesere eller returnerende lesere som ønsker å finne unikt innhold. Selskapet satte opp en bot som skulle gi anbefalinger basert på nøkkelord, og gi en kuratert opplevelse for brukerne.

WeChat-plugin for WooCommerce

Det er også en WeChat-plugin for WooCommerce som aktiverer WeChat-betalinger for WooCommerce-nettsteder. Fordelen med å legge denne plugin til ditt WordPress-nettsted er de enkle betalingsalternativene. Kunder kommer tilbake og trafikken øker når ting er enkelt, og WeChat-pluginen gjør det på den måten. Denne plugin gjør det mulig for QR-kodebetalinger og betalinger via WeChat mobil.

splid

Meldingsapper for å føre trafikk til ditt WordPress-nettsted: Diskord

splid er en Voip-mobilapp, som handler om lokalsamfunn. De fleste av disse er bygget rundt spill og fandomer – det var der Discord startet. Mange er imidlertid politiske eller er opprettet for å diskutere spesifikke typer spørsmål. Discord er en av få samfunnsbaserte meldingsapper som lar deg delta i et fellesskap for å oppsøke trafikk i motsetning til å kontakte enkeltpersoner. Noen relevante fakta om uenighet:

 • Det er et eksempel på en vellykket men nisje-chat-meldingstjeneste.
 • Gruppens struktur og generelle design er ment å appellere spesielt til spillere
 • Det appellerer også til grupper som ønsker å etablere tett sammensveisede samfunn med den stadige kommunikasjonen

Å opprette ditt eget samfunn eller bli med i et annet er begge levedyktige måter å øke din tilstedeværelse på Discord i tillegg til å lede andre Discord-brukere til nettstedet ditt.

WP Discord Post gratis plugin

Som nevnt kort tidligere, er det til og med et WordPress-plugin kalt WP Discord Post som vil legge ut WordPress-innlegg til Discord-kanalen din. De som engasjerer seg med Discord-kanalen din, vil ha muligheten til å lenke enkelt til nettstedet ditt.

Facebook Messenger

Meldingsapper for å føre trafikk til ditt WordPress-nettsted: Facebook Messenger

Etter å ha bestemt seg for å gjøre chatfunksjonen til Facebook til å fungere som en frittstående app, tillot brukere å få kontakt med FB-kontaktene sine på en måte som ligner på SMS-tekstmeldinger.

Når det gjelder vekst, etter at det er separert fra Facebook-appen, Facebook Messenger hadde:

 • 600 millioner brukere i april 2015
 • 900 millioner i juni 2016
 • 1,2 milliarder i april 2017

Store merkevarer bruker Facebook Messenger som et verktøy for å få direkte tilgang til målgruppen. NBA Champions, The Golden State Warriors brukte Facebook Messenger å lage en “Warrior Playoff Assistant.” Dette var en måte å få brukere til å velge å motta oppdateringer for lagets playoff-agenda.

Last ned Messenger Customer Chat Gratis plugin

Det er en plugin som lar deg legge til en live Facebook Messenger-chat på nettstedet ditt. Den lar deg sende oppdateringer via Messenger når du har lagt ut nytt innhold på WordPress-nettstedet ditt. Du kan også bruke Messenger til å be kundene om å fylle ut tilbakemeldingsskjemaer. Disse to enkle engasjementsteknikkene kan føre til betydelig trafikk.

snapchat

Meldingsapper for å føre trafikk til ditt WordPress-nettsted: SnapChat

Denne mobilbaserte plattformen for sosiale medier har et unikt skille fra andre plattformer, siden alle innlegg selvdestruererer sekunder etter å ha blitt sett av brukeren. Noen viktige fakta om snapchat inkludere:

 • 71% av Snapchat-brukerne er under 34 år
 • 70% av Snapchat-brukerne er kvinner
 • 30% av tusenårs Internett-brukere bruker regelmessig Snapchat

Snapchat har blitt brukt av mange merker for å nå publikum på en effektiv og engasjerende måte. Det WordPress-baserte nettstedet MTV News bruker Snapchat for å gi publikum tilgang til eksklusivt innhold som de ikke finner andre steder. Dette kan være opptak, uttak eller kampanjer bak kulissene. Når SnapChat-tilhengere ser disse korte klippene med eksklusive opptak, blir de trukket til nettstedet for å se lengre klipp. Dermed vokser nettstedstrafikken.

Hvilken meldingsapp skal du velge?

Over kan du se seks av de mest populære alternativene for meldingsapper som kan hjelpe deg å vokse samfunnet rundt WordPress-nettstedet ditt og sende mer trafikk på din måte. Når det er sagt, er ikke alle meldingsapper opprettet like.

Før du bestemmer deg for å investere tid og penger på å bygge en kampanje for en gitt meldingsplattform, bør du vurdere hvem publikum er og hvor de mest sannsynlig vil være.

Meldingsapper kan gjøre mer

Vil du ha mer enn bare trafikkgenerering? Med WordPress og AI, pluss en populær meldingsapp, kan du få mer enn bare ekstra medlemmer for gruppen din eller flere besøkende på WordPress-nettstedet. Du kan samle relevante data som lar nettstedet eller bedriften din vokse i den mest lønnsomme retningen. Du kan også konvertere de nysgjerrige til livslange fans av stemmen din eller merkevaren din. Potensialet med meldingsapper for markedsføring begynner bare å bli realisert.

Har du tillegg til å bruke meldingsapper for å øke trafikken til WordPress-nettstedet ditt? Vi vil gjerne høre tankene dine nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map