Slik bruker du medfølgende produkter som en markedsføringsteknikk for din WordPress-butikk

Markedsføringsstrategier for netthandel er som motetrender. Etter en tid ender du ganske enkelt opp med å farge stoffet en annen farge og kaller det revolusjonerende. Likevel, som den nevnte analogien, er kreativiteten din det som utgjør forskjellen i måten du presenterer produktet ditt. Blant lageret av slike pålitelige strategier som kan brukes til å øke salget, er det å bruke pakkeprodukter.


Produktsamling har blitt brukt av digitale og fysiske butikkeiere i lang tid nå. I sitt hjerte utnytter konseptet menneskets tendens til å velge en haug produkter til en nedsatt pris i stedet for å kjøpe hvert av disse produktene separat. Gitt den totale besparelsen de gjør, slik kunden oppfatter det, kan den brukes til å manøvrere dem til å gjøre et større kjøp enn originalen.

Selv om sammenlagte produkter antas å være et insentiv for kundene, sverger de i disse dager ikke ved det. Hvorfor? To grunner.

  1. I det øyeblikket en kunde tenker at du prøver å få dem til å kjøpe noe de ikke oppfatter som nødvendig, ser de kjøpet som en utgift og går helt tilbake.
  2. Netthandelsmarkedet nærmer seg metning. Gitt det store antallet e-butikker som tilfredsstiller det samme nisjepublikummet, er det sannsynlig at kunder navigerer til et annet nettsted for å få det de trenger, hvis de ser at du er for pådriver for kjøpet.

Men hold opp! Dette betyr ikke at sammenlagte produkter er en blindvei-strategi. Tvert imot, det er noen gode applikasjoner der produktbunter kan brukes som den viktigste markedsføringsmetoden, forutsatt at du går an på det smart.

Klassiske strategier for å selge mer ved bruk av medfølgende produkter

Når du bygger en nettbutikk med WordPress kan du markedsføre butikken din, øke inntektene og tilby mer verdi til kundene med disse medfølgende produktmetodene.

Skap verdi for kunder med kjedede pakker

Kjedebunter refererer til metoden som brukes når relaterte produkter tilbys kunden, enten gratis eller til en meget nedsatt pris, som en takk for at du kjøpte det viktigste buntede produktet i e-butikken.

Det er funnet at lenede pakker fungerer bedre enn enkle produktbunter på grunn av deres doble fordel; de selger hovedproduktbunten da det har disse gratis produktene som er forbundet med det, og de fungerer som salgsfremmende utløsere for lignende eller relevante produkter som kunder kan få tilskudd til å kjøpe på et senere tidspunkt.

Den kanskje viktigste oppgaven de gjør er imidlertid å skape verdier for kundene. Kjøpere i butikken oppfatter tilleggsproduktene som en belønning for deres større kjøp, som oppmuntrer dem til å komme tilbake til butikken din oftere, og skaper lojale kunder.

Tenk på en matbutikk som tilbyr deg et gratis produkt med pakke A og tre gratis produkter med en pakke med høyere verdi B. Hvilket ville du gå for?

Tilbyr tilpassede produktsett

Hvem elsker ikke å ha valg? Når det kommer til shopping på nettet, “jo mer, jo bedre” er det faktisk mantraet. Å tilby kundene valget mellom å lage sine egne produktbunter er en av de mest populære iterasjonene av den medfølgende produktstrategien.

Dette sikrer at folk har full frihet til å velge produktene de leter etter og pakke dem etter behov.

I tilfelle du er bekymret for samlingsproblemene dette kan føre til hos selgere, kan du alltid tilby et forhåndsdefinert utvalg av produkter som kunder kan velge mellom. Dette lar deg effektivt ha kontroll over produktpakken, men begrenser ikke kundene til å kjøpe produkter som er inkludert i en ferdigpakket pakke.

Vurder saken om en nettbutikk som selger mote- og sminkeutstyr. Gitt utvalget av hudtoner, merkevalg, fargepaletter og personlige preferanser, er det neppe gjennomførbart å lage produktbunter for enhver kunde. I stedet kan du her lage en tilpassbar kitpose, der shopperen kan velge mellom produktene som tilbys, i henhold til deres krav.

Tilbyr tilpassede produktsett

Det sammensatte alternativet

Sammensatte produktbunter brukes når noen større tilpasninger kommer inn i bildet. Dette er en kombinasjon av verdiskaping og tilpassede samlingsmetoder. Her skal baseproduktet, eller produktpakken, forbli konstant, men eksterne enheter kan tilpasses etter behov. Hvis du eier en e-butikk som selger kameraer og fotograferingsutstyr, eller møbler, eller til og med tilpassede DIY-smykker, kan dette være et utmerket alternativ for å øke populariteten til produktbuntene dine.

Tenk på eksemplet på en butikk som selger kameraer på nettet. Du har din DSLR + linsebunt, men tilbyr en ekstra linse, kitpose, et minnekort og et stativ som en ekstra bunt som kan kjøpes med basispakken. Hvis det er en situasjon der en kunde ikke trenger, sier stativet, har han frihet til å tilpasse denne pakken etter behov.

Dette er et enkelt eksempel på hvordan sammensatte bunter kan brukes. Du kan til og med oppmuntre til kjøp av plattformer gjennom flere komplekse bunter.

Mer verdi og tilbud alternativer

Bland det opp

Dette er et klassisk tilfelle av medfølgende produkter og emulerer live shoppingopplevelsen maksimalt. Kunder kan kjøpe produkter i bulk til nedsatte priser, med valgfrie varianter i samme pakke. Her setter du et fast antall elementer som kan legges til pakken, og folk kan legge til enkelt / flere elementer i henhold til deres valg.

Vurder tilfellet med en online konditorbutikk, der folk velger å velge mellom en rekke sjokolader og kaker. Du har produktbokser i størrelse 4, 6, 8, 12 osv. Folk kan velge forskjellige varianter av sjokolade eller flere enheter av det samme produktet og kassen ved kjøpet.

Tilby valgfri pakkevarianter

Les om opplevelse av Patrick Poptasi, å vite mer om de forskjellige måtene du kan bruke blandede produktbunter i en online konditorbutikk.

Grupper er gode

Å selge grupperte produkter er en nøkkelstrategi for butikker som selger nødvendigheter som folk ikke bruker tid på å lete etter. Når vi nevner eksempel på dagligvarebutikk, ser vi hvordan det kan være fordelaktig hvis du har en klar pakke med produkter du trenger i en uke eller måned. Dette kan omfatte alt fra olje til brød til grønnsaker til øyeblikkelig mat, for å si 2 personer.

Du kan til og med utvide ideen og forberede grupperte bunter etter kategori; veganere, vegetarianere, kjøttelskere, helse og kondisjon, og mange flere, eller for variabel varighet, uke, fjorten dager, to måneder osv..

Hele pakken kan ha en fast pris som er lavere enn totalkostnaden for hver av de enkelte elementene, og likevel innenfor fortjenestemarginene. Alt kjøpere må gjøre er å velge produktpakken og sjekke ut! Et par klikk og den månedlige dagligvareshoppinga er ferdig!

Endnote

Pakket produkter er en flott måte å oppmuntre til massekjøp og kan brukes til en en rekke bruksområder. Det er kanskje en av de eldste strategiene i boken, men den fungerer likevel feilfritt.

Hva er din mening om å bruke pakkeprodukter for å øke konverteringsfrekvensen? Noen annen nyskapende måte du vil dele? Slipp en kommentar for å gi oss beskjed!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me