Slik bruker du Instagram for å øke salget av e-handel

Slik bruker du Instagram for å øke salget av e-handel

Hvis du driver en eCommerce-butikk, bør det være en topp prioritering å markedsføre produktene dine på Instagram. Instagram har nå vokst til 600 millioner aktive månedlige brukere, alt å se, legge ut og dele bilder og bilder. Dette hjelper deg med å gjøre det til en ideell plattform for å annonsere nettbutikken din.


Å være til stede på Instagram vil hjelpe merkevaren din å nå et bredere publikum. Instagram lar deg også opprette et fellesskap av følgere som du kan vise produktene dine til. Til slutt hjelper Instagram deg med å generere potensielle kunder og øke salget av e-handel.

Som med alle sosiale mediekanaler er det imidlertid ingen fordeler med sikker ild. Tiden det tar å bli en stor aktør på Instagram kan være lang. Det kan også være vanskelig å spore hvor effektiv Instagram er til å øke salget av e-handel. Så hva er beste praksis på Instagram hvis du virkelig ønsker å påvirke inntektene dine i nettbutikken?

I denne artikkelen vil vi diskutere handlingsrike oppgaver som kan hjelpe deg med å bruke Instagram for å øke salget av e-handel. Vi skal se på hvordan du kommer i gang på Instagram, hvordan du får bildene dine til å skille seg ut fra mengden og hvilke hashtags du bør bruke. Vi vil deretter vurdere hvordan du skaper en ekte Instagram-tilstedeværelse og hvordan du bruker reklame for å øke Instagram-trafikken til ditt WordPress-nettsted.

Komme i gang med Instagram

Instagram

Instagram er rask å sette opp. Last ned appen til smarttelefonen din fra Google Play eller Apple Store. Etter en rask påmelding er du klar til å komme i gang. Det er så enkelt som det!

Velge et profilbilde

Når du har konfigurert kontoen din, må du laste opp et profilbilde. Velg noe som er relevant for eCommerce-butikken, ideelt sett din logo. Forsikre deg alltid om at det er noe folk kjenner seg igjen i og vil huske. Hvis du er ansiktet til virksomheten din, kan det være et bilde av deg, eller hvis du selger en hovednøkkelvare, kan det være et bilde av det aktuelle produktet.

Legge til en bio

Bio

Biografen din er viktig fordi den forteller publikum om virksomheten din, hvem du er og hva du selger. Biografen er bare 150 tegn lang, så du må pakke så mye informasjon som mulig i et kort antall ord. Det er her du kan legge til en lenke til nettstedet ditt, så sørg for at du legger til dette på slutten av biografen din. Dette vil bidra til å føre trafikk til ditt WordPress-nettsted.

Oppgradering til en bedriftskonto

Etter at du har fullført profilen din, bør du oppgradere til en virksomhetskonto. Dette er enkelt å gjøre og gratis, men du må legge til litt kontaktinformasjon for bedriften din og ha en Facebook-bedriftsside.

Selv om det ikke er viktig å oppgradere til en bedriftskonto, hvis du er en seriøs e-handelsbutikk, anbefales det absolutt. En bedriftskonto lar deg vise mer informasjon om ditt WordPress-nettsted og produktene du selger. Annen fordelene inkluderer innsikt i innlegg og følgere, samt muligheten til å markedsføre bilder for å drive forretningsmessige mål.

Når bedriftskontoen din er konfigurert, er det på tide å begynne å legge til bilder …

Gjør bildene dine skiller seg ut

Samsung

Instagram er en bildedrevet kanal for sosiale medier, så det er avgjørende at bildene dine er gjennomtenkte og topp kvalitet. Bildene dine må skille seg ut fra mengden, så tenk på å legge ut en kombinasjon av vakre, originale, morsomme og tankevekkende bilder.

La oss se på hva du bør tenke på når du legger ut bilder, og hvilke verktøy du kan bruke for å gjøre dem så ekstra spesielle.

Ikke gå for hardt å selge

Nike

Instagram handler ikke om hardt salg, så vis ikke bare et bilde som åpenbart reklamerer for produkter. Tenk på hvordan du subtilt kan vise produktene dine i bruk. Å vise livsstilen produktet ditt skaper er en effektiv måte å stille reklame for produktene dine.

Et flott eksempel på subtil livsstilsreklame på Instagram kommer fra Nike. De fleste bildene lastet opp av Nike viser atleter i aksjon. Det er ikke før du ser nærmere på at du legger merke til at alle disse utøverne har på seg Nike. Her selger Nike ikke bare produktene sine, men livsstilen deres merke inspirerer. Og som ikke vil være en kjent idrettsutøver på toppen av spillet sitt?!

Legg til tekst i bilder

overlegg

Å legge et tekstoverlegg til bilder er en fin måte å engasjere seg med publikum på. Legg til et inspirerende sitat, still et spørsmål, del nyheter eller uttal en mening om et bilde. Å legge denne ekstra informasjonen til et bilde vil oppmuntre seerne til å stoppe og vurdere innlegget ditt.

Når du bruker tekstoverlegg, er fet og lys tekst bra, men pass på at den ikke skader bildet. Å legge til tekst som deler WordPress-nettadressen din, en rabattkupongkode eller et salg, kan være en effektiv måte å føre trafikk til nettstedet ditt. Bruk imidlertid denne takten sparsomt. For mye annonsering på bilder vil sannsynligvis miste dine Instagram-følgere.

Lag en collage

Collage

Å lage en fantastisk collage er en annen måte å hjelpe bildene dine til å skille seg ut fra mengden. Å fortelle en historie gjennom en collage kan være en effektiv måte å fange publikum og generere interesse for produktene dine.

Gratisappen Instagram-appen Oppsett lar deg lage unike collager. Disse kan deretter lastes opp og deles med dine følgere og potensielle kunder.

Last opp en lysbildefremvisning

Lysbilde

I februar i år ble Instagram Slideshows til. Instagram Slideshow lar deg laste opp 10 bilder eller videoer du kan spille som lysbildefremvisning på Instagram. Dette er ideelt for en eCommerce-butikk, ettersom den lar deg vise en rekke produkter over en lysbildefremvisning. Med lysbildefremvisning fremdeles et relativt nytt konsept på Instagram, er det vel verdt å dra nytte av dette visningsalternativet.

Bruk video

For å virkelig få innvirkning på Instagram er det viktig å publisere en rekke medier for å appellere til publikumets forskjellige smaker og for å holde tilhengerens interesse. Å lage videoer er en annen flott måte å appellere til seerne dine og hjelpe deg med å skille deg fra konkurrentene.

Instagram lar deg legge til opptil 15 sekunder med video per opplasting. Bruk video for å demonstrere produktet ditt i bevegelse, blir brukt, løse et problem eller på en annen relevant, morsom eller interessant måte.

Topp tips for bruk av Hashtags

eple

Hashtags kan være vanskelig å få rett. Det er viktig å bruke en rekke populære hashtags for å få bildene dine sett av et stort publikum. Imidlertid vil hashtags som er for vage, ende opp med å tiltrekke folk som faktisk ikke har noen interesse for produktene du selger..

Trending hashtags er også i stadig endring, så sørg for å undersøke relaterte hashtags hver gang du legger ut et nytt bilde. Her er et par måter å finne riktige hashtags for bildene dine …

Søk etter Relaterte Hashtags

Søk

To flotte steder å lete etter passende hashtags er begge innenfor selve Instagram. For det første vil søkefunksjonen på Instagram gi deg en liste over alle relevante hashtags for din nisje, eCommerce-butikk eller produkt. Skriv inn nøkkelordet ditt, så viser det hvilke relaterte ord du søker etter.

For det andre, sjekk ut hva hashtags konkurransen din bruker på Instagram. Du ønsker å tiltrekke deg det samme publikummet som dine umiddelbare konkurrenter, så se hvilke hashtags de bruker for å trekke folk inn … og bruk dem også.

Bruk et tredjepartsverktøy

Et tredjepartsverktøy, for eksempel Focalmark app, vil hjelpe deg med å finne relevante Instagram-hashtags for hvert bilde du legger ut. Bare identifiser fokuset på bildet du legger ut, og Focalmark vil gi deg en liste over populære hashtags for det emnet. Velg hashtags som er best egnet til din eCommerce-butikk og produkter på bildet.

Etabler din egen eCommerce Store Hashtag

Når eCommerce-butikken din vokser, vil du at merkevaren din skal kunne søkes via din egen unike hashtag. Denne hashtaggen bør legges til alle bildene du legger ut, slik at alle bildene dine umiddelbart kan søkes. Du bør også dele den unike hashtaggen din med publikum ved å legge den til i Instagram-biografen din.

Lag en tilstedeværelse på Instagram

Så langt i denne artikkelen har vi diskutert hvordan du setter opp en Instagram-konto, legger til en rekke show-stop produktbilder og medier, og hvordan du riktig kan merke dem med hashtags. Bare å legge ut egne bilder er imidlertid dessverre ikke nok hvis du vil bruke Instagram for å øke e-handel salget. Så hva annet trenger du å gjøre for vokse din Instagram?

Post jevnlig

Det er viktig å lage en tidsplan for når du skal legge ut, og holde deg til den. Bilder bør legges ut regelmessig for å opprettholde en konstant tilstedeværelse på Instagram.

Bruker en planlegger som Seinere er en enkel måte å holde seg organisert og oppdatert om. Senere lar deg visuelt planlegge og planlegge Instagram-innlegg, slik at du kan se hva som vil bli publisert når. Ved å administrere Instagram-kontoen din på en profesjonell måte, vil du kunne konkurrere med de store merkene i bransjen din.

Legg til samtaler til handling

Oppfordring til handling

Hvis du har lagt til passende hashtags, får du trafikk til bildene dine. Så hvordan kan du gjøre for å få dette publikum til å følge deg?

Under hvert bilde som du publiserer, legg til en handling til å få folk til å samhandle med bildene dine. Still dem et spørsmål om bildet og oppmuntre dem til å dele tankene sine. Jo flere mennesker engasjerer seg med et bilde, jo mer sannsynlig er det at de følger deg.

Noen ganger kan du be dem følge deg, presse et salg eller henvise dem til WordPress-nettstedet ditt ved å legge til URL-en i kommentarene. Ikke gjør dette for ofte, siden du ikke vil være for salgsdrevet.

Følg, kjærlighet og kommenter

I tillegg til at du regelmessig legger ut og kommenterer dine egne bilder, må du bruke tid på å like og kommentere andre menneskers bilder. Målrette bilder og brukere i din nisje, slik at de i din bransje vil begynne å kjenne deg igjen som en ekspert på området.

Still spørsmål i kommentarene, eller legg til gjennomtenkte meninger for å delta i de som legger ut bildene eller leser kommentarene. Hvis folk ser deg som å tilføre verdi til en diskusjon, vil de se deg som noen verdt å følge. Dette vil hjelpe deg med å bygge opp et Instagram-fellesskap som du kan markedsføre e-handelsproduktene dine til.

Annonser på Instagram

Handle nå

Å annonsere på Instagram kan være en veldig effektiv måte å drive Instagram-trafikken til WordPress-nettstedet ditt. Det er en rekke måter å gjøre det på annonser på Instagram. Du kan opprette en foto-, video- eller karusellannonse, i tillegg til å velge mellom mange forretningsmål.

Når du konfigurerer annonsene dine, må du først velge hovedmålet med annonsen. Hvis du ønsker å bruke Instagram for å øke salget av e-handel, må annonsene dine være “Konvertering”. Hvis du velger “Konvertering”, kan du legge til en Call-to-Action-knapp (Handle nå) i Instagram-annonsene dine. Når du klikker på denne knappen “Butikk nå”, vil publikum bli ført til en side du ønsker på ditt WordPress-nettsted.

Gjennom Call-to-Action-knappen lager du en måte for publikum å få direkte tilgang til nettstedet og produktene dine. Denne knappen er bare tilgjengelig med betalte annonser, og det er et alternativ som e-handelsbutikker absolutt bør vurdere.

Bruk Instagram med nettstedet ditt for å øke salget av e-handel

Til slutt – det er viktig å ha Instagram-kontoen eller innleggene dine på nettstedet ditt. Det er noen få måter du kan gjøre dette på, men det enkleste er å bare bruke et WooCommerce-klart tema som allerede inneholder en tilpasset Instagram-seksjon eller widget.

New York WordPress Theme

Bloggen og butikken WordPress-temaet i New York er et utmerket valg siden det inkluderer en fantastisk Instagram-bunntekst og full støtte (med tilpasset styling) for WooCommerce-plugin for e-handel. Men temaet stopper ikke der – det kommer også spekket med funksjoner og alternativer for farger, skrifter, layout, reklame og enkle CSS-justeringer (takket være den medfølgende gule blyanten premium-plugin).

Men hvis du allerede har et tema du elsker som mangler Instagram-integrasjon, kan du alltid legge inn Instagram-innleggene dine manuelt eller ta en plugin fra WordPress-depot for å legge til strømmen din. Vi har en hel artikkel om hvordan du legger til Instagram til WordPress du bør sjekke for å lære mer!

Sporingsresultater

Det er viktig å vite om det harde arbeidet ditt lønner seg og om Instagram faktisk hjelper deg å selge produkter. Iconosquare tilbyr dyptgående innsikt i Instagram-aktivitet, publikum og konverteringer. Spor analysene nøye for å se hva som fungerer og hva som må forbedres. Og husk alltid sluttresultatet… øke salget av e-handel.

Hva må du gjøre for å forbedre Instagram-tilstedeværelsen din og bidra til å øke salget av e-handel? Del gjerne tankene dine i kommentarene nedenfor …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map