Slik beskytter du hele WordPress-nettstedet ditt passord

I motsetning til WordPress-medlemskapsprogrammer, krever ikke passordbeskyttelse til WordPress-nettstedet ditt brukerpåmelding eller pålogging, noe som viser seg nyttig i mange tilfeller. Du kan blokkere tilgang til visse private WordPress-sider og innlegg med et enkelt passord. Noen ganger, når du setter opp et privat nettsted for intern diskusjon og kommunikasjon, eller mens nettstedet ditt er under utvikling, kan det være lurt å passordbeskytte hele WordPress-nettstedet ditt. På denne måten kan alle med passord få tilgang til det uten å måtte registrere seg.


Det er forskjellige plugins for å passordbeskytte hele WordPress-nettstedet der ute. I dette innlegget vil vi diskutere de tre beste passordbeskyttede WordPress-plugins som er verdt å vurdere.

1. Passordbeskyttet

Passordbeskyttet WordPress-plugin

Passordbeskyttet plugin beskytter hele WordPress-nettstedet ditt med et enkelt passord. Alt du trenger å gjøre er å bare slå på innstillingsalternativet og deretter angi passordet. Hjemmesiden din og resten av nettstedssidene dine blir blokkert mot publikum som et resultat.

Denne plugin gjør det mulig for administratorer og påloggede brukere å få tilgang til hele WordPress-nettstedet uten å måtte oppgi et passord. Det er et alternativ å holde RSS-feedene dine offentlige selv om nettstedet ditt er beskyttet. Passordbeskyttet er enkelt og greit og er rangert som nummer én passordbeskyttet plugin på WordPress plugin repository som har fått mange 5-stjerners anmeldelser.

Passordbeskyttede WordPress-plugininnstillinger

På minussiden gir ikke pluginen noen ekstra funksjoner angående passordbeskyttelse. Det kommer med et ganske utdatert brukergrensesnitt også.

Pros

 • Rett og enkelt å bruke
 • Gi automatisk tilgang til administratorer eller påloggede brukere

Ulemper

 • Beskytt WordPress-innhold bare med begrensede alternativer og ingen andre funksjoner
 • Kom med en utdatert brukergrensesnitt

2. Skjul nettstedet mitt

Skjul nettstedet mitt WordPress-plugin

Hide My Site tilbyr en mer avansert løsning for å passordbeskytte nettstedet ditt mot publikum eller søkemotorer.

Selv om du kan aktivere passordbeskyttelse overalt ved ganske enkelt å merke av i en avmerkingsboks for innstillinger, stopper ikke pluginen bare der. Det gjør det mulig for brukerne dine å være logget på i en periode. Det vil si at brukere kan få tilgang til nettstedet på nytt uten å oppgi passordet før den forhåndsinnstilte tiden går.

I tillegg kan du angi et passordhint som minner besøkende om passordet. Det kan være et enkelt spørsmål eller ledetråd med maksimalt 53 tegn som bare de autoriserte brukerne vil vite. Hvis du er redd for at uønskede brukere kan gjette passordet basert på antydningen, kan du la det stå tomt.

Nettstedet ditt kan settes tilgjengelig for brukere som logger på som administratorer eller kommer fra spesifikke IP-adresser. Det siste er en nyttig funksjon som ikke finnes i lignende plugins. På samme måte gir Hide My Site Brute Force Protection-alternativet som hjelper til med å forhindre hackere fra å gjette passordet ditt ved å bruke “Brute Force” -metoden.

Sist, men ikke minst, er det et alternativ å vise en varslingsmelding på innloggingssiden for å gi brukerne beskjed om at dette er et privat nettsted eller nettstedet er under utvikling. Ved å oppgradere til Premium-versjonen, kan du vise en tilpasset varslingsmelding øverst på innloggingssiden. Premium-versjonen av Hide My Site inneholder også forskjellige iøynefallende innloggingssidetemaer du kan velge mellom, avhengig av nettsteddesign.

Skjul nettstedet mitt WordPress-stilalternativer

Til tross for de avanserte funksjonene, er det fortsatt rom for forbedring, spesielt med tanke på brukergrensesnitt. Innstillingsalternativene, for eksempel, kan grupperes i seksjoner for å gjøre det lettere for brukerne å bla gjennom dem.

I likhet med andre passordbeskyttede programtillegg beskytter Hide My Site ikke bilder eller andre filvedlegg. Hvis folk på en eller annen måte kunne finne den eksakte URL-en til en mediefil, kan de ganske enkelt få tilgang til og laste ned den.

Pros

 • Gi forskjellige påloggingssidetemaer
 • Tilpass varslingsmeldinger
 • Tillat tilgang fra spesifikke IP-adresser

Ulemper

 • Brukergrensesnittet kan forbedres
 • Beskytter ikke vedleggsfiler

3. Passordbeskytt WordPress

Passordbeskytt WordPress-plugin

Passordbeskytt WordPress-plugin gir en annen interessant løsning for passordbeskyttelse av hele WordPress-nettstedet. Alt nettstedets innhold, inkludert sider, innlegg og andre tilpassede innleggstyper, unntatt mediefiler, er beskyttet. Av sikkerhetsgrunner er passordet kryptert. Det vil si at det ikke er synlig for noen inkludert admins. Ulempen er at du må tilbakestille passordet i tilfelle du glemmer det.

Mens du sikrer hele nettstedet, kan du ekskludere en eller flere spesifikke sider. I stedet for å vise påloggingssiden direkte, kan det være lurt å vise en kommende eller destinasjonsside for å gi besøkende beskjed om at dette er et privat nettsted.

I likhet med Varighet-funksjonen på Hide My Site, frigjør passordbeskyttelse WordPress brukere fra å måtte oppgi det samme passordet igjen til passordkakene utløper. Du kan endre utløpstiden på innstillingssiden for plugin-modulen.

Bortsett fra funksjonshemmende beskyttelsesfunksjoner, inneholder Password Protect WordPress mange andre avanserte funksjoner. Plugin-enheten lar deg angi flere passord per side og innlegg. Dessuten kan hver brukerrolle også ha et annet passord, dvs. en for abonnenter, en for redaktører.

Bufring av plugins og hurtigbufring på serversiden kan forårsake konflikter med passordbeskyttelsesfunksjoner. Passordbeskyttelse WordPress løser det med mindre konfigurasjoner.

Passordbeskyttelse WordPress Pro

De Passordbeskytt Pro versjonen går enda lenger og lar deg ikke bare administrere alle passord under en vennlig popup, men også lage ubegrensede passord per brukerrolle eller det samme passordet for flere sider. Du kan tilpasse feilmeldingene også.

Selv om denne pluginen ikke beskytter bilder og opplastede filer, kan den integreres med Forhindre direkte tilgang gull for å blokkere direkte URL-er tilgang til alle mediefilene inkludert bilder, videoer eller PDF-filer.

Passordbeskyttelse WordPress er relativt nytt for de fleste brukere. Når det er sagt, gir det moderne brukergrensesnittet en urettferdig fordel i forhold til de to ovennevnte plugins. Ulike seksjoner, nedtrekksalternativer og bryterknapper er enkle og enkle å bruke.

Pros

 • Kunne ekskludere spesifikke sider fra hele nettstedets beskyttelse
 • Gi andre passordbeskyttede funksjoner
 • Integrer med Prevent Direct Access Gold for å beskytte filopplasting
 • Kom med et moderne brukergrensesnitt og enkelt å bruke

Ulemper

 • Ingen alternativer for å tilpasse påloggingssiden
 • Relativt nytt for de fleste brukere

Sammendrag

For å oppsummere er alle de tre nevnte programtilleggene gode alternativer for passordbeskyttelse av hele WordPress-nettstedet. Passordbeskyttet er kanskje det mest populære passordbeskyttelsesprogrammet, men kommer med en utdatert brukergrensesnitt og begrensede alternativer. Hide My Site gir derimot en mer omfattende løsning for passordbeskyttelse av hele WordPress-nettstedet, inkludert å gi tilgang til spesifikke IP-adresser. Til slutt lar passordbeskyttelse WordPress deg ikke bare ekskludere noen spesifikke sider fra den hele passordbeskyttelsen, men også passordbeskytte sider og innlegg etter brukerroller.

Så hvilken er den best egnede plugin for å passordbeskytte hele WordPress-nettstedet? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me