Påviste måter å øke konverteringsfrekvensen din med sosialt bevis

Påviste måter å øke konverteringsfrekvensen din med sosialt bevis

Markedsføring og psykologi kan virke to veldig fjerne studieretninger. Men når de kombineres, kan de utføre mirakler. Markedsførere har utnyttet psykologiens kraft for å øke salget og øke virksomheten i flere år. Den vanligste formen det eksisterer i er via plassering av et produkt, dets farge, emballasje og så videre.


For det meste klarer ikke forbrukerne å identifisere behovene sine ordentlig. Noe som hindrer alle påfølgende kjøpstrinn, for eksempel å evaluere tilgjengelige alternativer og velge det beste. Det er jobben som en markedsfører å plassere et produkt foran potensielle forbrukere før de føler behov for å kjøpe det. Og for å gjøre det, er psykologi et kraftig verktøy. Av å bygge sosialt bevis på nettstedet ditt vil du ha muligheten til å leke med klientens psykologi og påvirke dem til å ta en beslutning om å utvide virksomheten din.

Hva er sosialt bevis?

Produktplassering og priser er kanskje det første laget av markedsføring, men på et dypere nivå bruker markedsførere FUD og FOMO.

De FUD konseptet, som står for frykt, usikkerhet og tvil, er så kraftig at det kan få potensielle forbrukere til å stoppe, tenke og endre deres oppførsel. FUD og FOMO er to lignende konsepter og kan brukes om hverandre. FOMO står for Fear of Missing Out, som gir gjenklang for kjernekonseptet bak FUD-modellen.

Så hvordan får du forbrukerne til å stoppe det de gjør, ta et sekund til å tenke og endre kjøpsatferd? Et av de mest effektive verktøyene som brukes til å utnytte FOMO- og FUD-modellen er Social Proof.

Sosialt bevis er brukergenerert innhold som naturlig samler seg over tid på forskjellige sosiale medier-plattformer. De vanligste formene for sosialt bevis er kommentarer, anmeldelser, rangeringer og omtaler på nettet. Men sosialt bevis kan også eksistere i form av nedlastingsteller og nye e-postpåmeldinger.

Hvorfor er sosial bevis effektiv?

Ja, det fungerer selvfølgelig. Frykt er den første og mest primitive følelsen hos mennesker og den sterkeste også. Men formålet med Social Proof er ikke å gi frykt til forbrukerne dine. De fleste av gangene frykt allerede vil være der i hodet til dine forbrukere. Forbrukere frykter å kjøpe det dårlige produktet, de frykter å gå glipp av gode produkter, de frykter å sløse med penger, de frykter ikke å få alle funksjonene, de frykter ikke å få nok støtte etter kjøpet. Listen kan fortsette.

Som markedsfører må du løse disse fryktene og tvilene. Men hvorfor vil du bruke sosialt bevis? Vel, vi vil gi deg to grunner, men la oss først belyse to statistikker. Ifølge en rapport foretar 60% av årtusener reaktive kjøp på grunn av FOMO. Videre er den effektive satsen for FOMO Marketing 87%. La oss snakke teori.

I følge Robert Cialdini som skrev i sin bok Innflytelse: Overtalelsens psykologi, “Vi ser på en atferd som mer korrekt i en gitt situasjon i den grad vi ser andre utføre den”. Så den første grunnen sier at hvis du ser en av vennene dine utføre en viss oppgave, vil du bli mer oppfordret til å utføre den selv. Tilsvarende, hvis du ser vennene dine velge et produkt fremfor andre alternativer, vil du sannsynligvis kjøpe det samme produktet.

Og den andre grunnen sier, i møte med usikkerhet søker vi informasjon fra andre. Og ikke nok med det, vi antar at de har mer eksklusiv informasjon som vi ikke har tilgang til og dermed vil enhver beslutning de tar være verdt å følge.

Typer sosialt bevis for å øke konvertering

Ved å utnytte sosialt bevis, er du i stand til å raketre salget og ta nettstedet ditt til et nytt nivå. La oss ta en titt på noen av de mest effektive måtene du kan legge til sosialt bevis på nettstedet ditt og øke konverteringer uten videre..

1. Kundeaktivitet i sanntid

Kundeaktivitet er en flott måte å la besøkende få vite hva de gamle brukerne gjør på nettstedet ditt. Dette forbedrer også brukeropplevelsen på nettstedets navigasjon massivt. Ved å vise sanntidsaktiviteten til nettstedgruppen din, kan du i utgangspunktet bygge sosialt bevis på nettstedet ditt og oppfordre andre til å gjøre det samme i prosessen.

Kundeaktivitet i sanntid

NotificationX er et av de mest effektive verktøyene som lar deg vise automatisert og sanntids kundeaktivitet og bygge øyeblikkelig sosialt bevis på nettstedet ditt. Denne GRATIS plugin for WordPress lar deg bygge øyeblikkelig troverdighet for virksomheten din og øke konverteringsfrekvensen med en gang.

Ser du etter en måte å legge til nylige salgsvarsler uten en tredjepartstjeneste? De WooCommerce varsling-plugin er en flott måte å legge til en live salgsstrøm på WordPress-nettstedet ditt.

2. Bruk sosialt bevis med press

Husk hvor viktig frykt er for markedsførere. Frykt for å gå glipp av produkter av god kvalitet til en lavere pris er det som holder de fleste forbrukere våkne om natten. Men som markedsfører er jobben din ikke å skremme folk. Din jobb er å utnytte frykten og be dem om å iverksette en viss handling. Disse handlingene kan være en av følgende:

 • Kjøp produktet ditt
 • Registrer deg for nyhetsbrevene
 • Legg igjen en kommentar
 • Pantdonasjoner

Men hvordan skaper du en følelse av haster? Et flott verktøy ville være Pop-Up-utseende-animasjonen. Du angir innholdet ditt i en popup-boks, og popup-boksen vises bare når en bestemt handling utføres. Dette uforutsette og plutselige utseendet på Pop-Up-boksen klarer ikke å fange oppmerksomheten til brukerne dine.

NotificationX Pop-Up-bokser

NotificationX lar deg opprette popup-bokser som kan inneholde alle former for meldinger om sosialt bevis. Den kommer med flere innebygde maler, som du kan distribuere umiddelbart så snart du har fylt den ut med ditt eget innhold.

WooCommerce Scheduler WordPress Plugin

Eller du kan bruke en plugin som Scheduler for WooCommerce for å legge til begrensede tids- eller sesongavtaler. Bruk den innebygde nedtellingstimeren for å vise kundene hvor mye tid som gjenstår til å hage en avtale. Og du kan automatisk planlegge start- og sluttider, så vel som en e-postvarsel for utsolgt.

3. Eksponering eller popularitet for sosiale medier

Eksponering av sosiale medier er en toveis prosess. Første markedsførere kuraterer sosialt bevis fra forskjellige sosiale medier-plattformer, og for det andre utnytter de disse for å sikre at de har en sterk online tilstedeværelse.

Eksponering eller popularitet for sosiale medier

Dette kan skje ved å oppfordre flere til å legge igjen anmeldelser og rangeringer for bedriften din. Når du har oppnådd et sosialt bevis med sterk tilstedeværelse på nettet, vil flere føle seg oppmuntret til å holde seg koblet til sosiale mediekontoer for fremtidige kunngjøringer som rabattilbud og oppgraderinger av funksjoner. Og du kan enkelt bruke et WordPress-plugin for sosiale medier for å legge til lenker, sosiale teller, nylige innlegg og mer på nettstedet ditt.

4. Kundevurderinger

I smart markedsføringstilnærming vet bedriftseier at fornøyde kunder kan drive salget mer enn den overbevisende salgshøyden eller representanten. Det kundevurderinger gjør er at det gir nettstedet ditt mye nødvendig troverdighet.

Vitnesbyrd Sosialt bevis

Gjennomgang av Total WordPress Theme

Ved å vise frem de positive tilbakemeldingene som er gitt av kundene dine, kan du bygge et sosialt bevis på nettstedet ditt og oppfordre andre til å prøve ut tjenesten din. Hvis du bruker Elementor Page Builder på nettstedet ditt, kan du prøve ut addons for Elementor for å vise attraktive attester på nettstedet ditt med letthet. Ellers er det mange gode WordPress-testimonial-plugins du kan bruke til å legge til en testimonials-seksjon på nettstedet ditt.

5. Påvirkning fra industrien eller eksperter

I dagens markedsføringsfenomener har influencer marketing blitt en stor avtale for veksten av virksomheten din. Saken med denne markedsføringsstrategien er å nå ut til et helt nytt publikumssett. Siden kjendispåvirkningene har egne sett med store følgere, gir det deg en interessant mulighet til å dra nytte av det. Når de anbefaler eller omtaler produktet ditt gjennom kanalene deres, vil det føre til at mange av deres pålitelige følgere vil prøve å sjekke deg ut også. Slik kan du ta denne virksomheten til en ny høyde med denne samfunnsikre teknikken.

La oss for eksempel si: Bob WP er innflytelsesrike personer for WordPress. Med de gode anbefalingene hans fra Podcast eller YouTube-anmeldelser, er flere villige til å sjekke ut hva produktet ditt tilbyr og prøve dem ut selv. Dette er grunnen til at Influencer-markedsføring kan være helt avgjørende for merkevaregjenkjenning og rekkevidde for et bredere publikum.

6. Integrasjoner med andre plattformer

Forretningspartnerskap kan være veldig viktig for veksten av din bedrift. Det er en veldig populær markedsføringsstrategi å nå ut til et nytt sett med brukerbase og få tilgang til nye produkter også. Det viktigste er at jo mer integrasjoner med populære plattformer vil oppmuntre folk til å sette sin lit til produktene dine.

wp optin hjul integrasjoner

WP Optin Wheel integrasjoner

Bare tenk på det på denne måten, når du kjøper fra en e-handel butikk, har du en tendens til å se etter autentisitet først, ikke sant? Etter å ha sett integrasjoner av andre plattformer, føler vi oss mye mer behagelig å stole på selskapet. Med denne sosiale bevissteknikken kan du gjøre virksomheten din til troverdighet for de nye besøkende og massivt forbedre konverteringen.

7. Sosiale aksjetellinger

I dag påvirker sosiale medier-plattformen mye for besøkende fra å lese hvilken som helst blogg til å ta kjøpsbeslutning. Å vise frem sosiale aksjetellinger på nettstedet ditt gir øyeblikkelig sosialt bevis på innholdet. Det oppfordrer publikum til å sette sin lit til selskapet ditt og prøve ut hva du tilbyr.

Gjennom årene har sosial deling vært en velprøvd måte å øke nettstedets konvertering. Når det gjelder innholdsmarkedsføring, påvirker andre besøkende å sjekke det selv når du viser totalt antall antall tellinger på bloggen din. Jo flere som deler eller ser på innholdet ditt, vil du sannsynligvis få mer engasjement.

8. Rangeringer og anmeldelser

I utgangspunktet holder online rangeringer og anmeldelser hele omdømmet til forretningsplattformen din til omverdenen. Det er en mulighet til å gi et godt førsteinntrykk blant besøkende. Nyere mennesker vil føle seg interessert i å kjøpe produktene dine, hvis kundene dine gir positive tilbakemeldinger for å prøve ut tjenesten din.

Rangeringer og anmeldelser Sosialt bevis

I følge forskningen utført av Feedvisor 90% av folk vil ikke kjøpe noe produkt fra Amazon med 3 rangeringer. Ikke bare det, 50% av kjøpsbeslutningene blir tatt etter å ha besøkt et nettsted når de ser på positive anmeldelser med god rangering. Derfor er det helt avgjørende å utnytte sosialt bevis på forretningsplattformen din ved å vise frem kundevurderinger.

WooCommerce har innebygd rangeringer sammen med muligheten til å bare tillate anmeldelser fra faktiske kunder. Dette sikrer at anmeldelsene dine er reelle og pålitelige.

9. Nevner sosiale medier

Sosiale medier omtale betyr når folk tagger deg i innleggene eller kommentarene deres for å søke oppmerksomhet. I denne dagen er det den mest populære måten å få merkenavnet til å ringe rundt i verden. Så når folk anbefaler selskapet ditt gjennom kontoen sin, kan det være svært gunstig for deg. Det vil fungere som et sosialt bevis, og andre mennesker vil føle seg påvirket til å prøve det i prosessen.

Sosiale medier omtaler

Slik kan omtaler fra sosiale medier ha stor innvirkning på virksomhetsveksten. Ved hjelp av FOMO marketing plugin NotificationX kan du enkelt vise frem dine sosiale medier omtaler på nettstedet. Du kan koble sosiale mediekontoer med Zapier og begynne å utnytte sosialt bevis på nettstedet ditt ved å vise popups når noen anbefaler deg.

10. Kundeanbefalinger

Husk ordtaket ‘Kunder har alltid rett?’ Det er ikke noe bra at de også er de viktigste tingene for bedriften din. Vel, dine fornøyde kunders verdifulle ord kan føre til en stor kilde til trafikk for bedriften din. Dessverre er det mange som ikke klarer å innse viktigheten av dette aspektet. I følge forskningen utført av Ragans PR Daily, 83% av kjøperne blir faktisk påvirket av anbefalingene fra familie og venner.

Det samme trikset kan også brukes på din WordPress-drevne butikk. Ved hjelp av NotificationX kan du vise fantastiske gjennomgangsprøver av WordPress-plugins og utvide virksomheten.

11. Populære innlegg eller produkter

Å vise beslektede innlegg eller produkter er en av de mest populære måtene å få de besøkende til å sjekke ut hva annet du tilbyr. Det er en ganske effektiv teknikk for å hjelpe brukere med å finne den nøyaktige tingen de leter etter. Ved å finne alternativene på samme sted, trenger de ikke å gå til et annet nettsted. Derfor kan det være en fordel å holde publikum interessert og øke nettstedets engasjement i prosessen.

Populære innlegg eller produkter

For en e-handelsplattform kan du kategorisere produktene dine til mest solgte eller mest populære. Synlige seksjoner som disse er nødt til å gripe de besøkende umiddelbart tilkoblet og se på andre produkter også. Ved hjelp av denne sosiale bevis teknikken, er dette hvordan du sky-rakett din konvertering. For eksempel inkluderer WooCommerce en widget “Products by Rating” som allerede er innebygd. Så du kan enkelt annonsere topprangerte elementer i sidefeltet, bunnteksten eller et annet widget-klare område. Eller bruk den integrerte WooCommerce-salgsfunksjonen (under fanen “Koblede produkter” når du oppretter et produkt) for å anbefale komplementære elementer på produktsiden din – som delen “Andre kjøpte også” på bildet over.

12. Bruk sosialt bevis fra relevante mennesker

I markedsføringspsykologi, hvis du er i stand til å vise ditt totale antall kjøperinformasjon med beliggenhet på nettstedet, vil dette påvirke de nye besøkende til å få tjenesten din på stedet. Ved å vise frem varslingsvarsel om sanntid på nettstedet ditt, er det svært effektivt å tilføre virksomheten din troverdighet og øke konverteringen av nettstedet i stor skala.

13. E-post abonnent eller antall brukere

Nyhetsbrev på e-post er en fin måte å kunngjøre om kommende funksjonsoppgraderinger og tilbud på rabatter. Men ofte vil potensielle brukere ikke registrere seg på et nytt nyhetsbrev som frykter spam. Ingen liker å motta e-poster som ikke gir noen verdi til dem.

Så hvordan overbeviser du disse uvillige menneskene om å registrere seg på nyhetsbrevet ditt? Svaret er enkelt: Social Proof. Når de ser andre lykkelig registrere seg for nyhetsbrevet, vil de føle seg mer motiverte til å registrere seg.

E-post abonnent eller antall brukere

Hvis du lurer på hvordan du kan vise varsler om påmelding via e-post på nettstedet vårt, kan du bruke NotificationX. Denne plugin lar deg vise de nylige abonnementene som attraktive varslingsvarsler på nettstedet ditt uten koding.

Nyhetsbrev Utrop

Eller du kan lage din egen tilpassede utropsseksjon ved hjelp av sidebygningen. For eksempel med WPBakery eller Elementor kan du enkelt sette inn en utropsseksjon som inkluderer ditt sosiale bevis sammen med et påmeldingsskjema.

14. Repost brukergenerert innhold

Brukere kan prise virksomheten din, eller de kan brutalt slå deg på sosiale medier-plattformer. Så ja, brukergenerert innhold kan være et mareritt. Men som markedsfører kan du sammenstille positive tilbakemeldinger og bruke dem som sosialt bevis på nettstedet ditt. Brukergenererte mediefiler, gjennomgangsblogger og gjennomgangsvideoer er alt godt markedsføringsinnhold som kan brukes som sosialt bevis på nettstedet ditt og deles på nytt på sosiale medier.

15. Kommentarengasjement på blogginnlegg

Blogger er den nest mest populære formen for nettinnhold rett etter videoer. Til tross for introduksjonen av nye former for nettinnhold, mistet ikke blogger populariteten. Oppfordre leserne til å holde seg engasjert og legge igjen en egen kommentar ved å vise frem nye kommentarer.

Kommentarengasjement på blogginnlegg

En enkel måte å oppnå dette på er å legge til en widget som er “Nye kommentarer” i sidefeltet eller bunnteksten. Dette er en teknikk mange populære blogger benytter seg av, inkludert WP Tavern.

Alternativt kan du vise Kommentarvarsler ved hjelp av en plugin som NotificaitonX. Med pluginen installert kan du vise nyere kommentarer laget av brukere som en varslings popup. Med denne sosiale bevissteknikken vil du kunne oppmuntre publikum til å delta i diskusjonen og øke engasjementet på nettstedet ditt.

16. Trykk på Cover for å oppnå troverdighet

Pressedekning er den eldste formen for markedsføring. Fra begynnelsen av 1900-tallet har markedsførere utnyttet TV-reklamer og medier for eksponering. Og antallet mennesker som regelmessig ser på TV, leser magasiner og følger populære blogger, er imponerende. Men hvordan forsterker du denne dekningen til ditt potensielle målmarked?

Trykk dekning for å oppnå troverdighet

Du viser det selvfølgelig på hjemmesiden din. Den enkleste og enkleste måten å forsterke markedsføringsbudskapet ditt blant potensielle kunder, for å lage et utstillingsvindu med ressursene der produktene dine ble anmeldt eller omtalt. Ta med logoen, et sitat fra artikkelen og selvfølgelig en lenke slik at leserne dine kan sjekke den ut selv. Denne forsterkningsmetoden er like effektiv for TV-kommersielle, omtalte blogganmeldelser og sammenligningsblogger.

17. Toppklientens logoer

Penger tjener penger. Dette gjelder for å generere nye kunder. Gamle forbrukere har makt til å konvertere ny brukerbase. De kan også hjelpe deg med å benytte deg av et helt nytt markedssegment. Dette er grunnen til at det er viktig å fremheve dine offisielle partnere, slik at andre selskaper føler seg oppmuntret til å gjøre forretninger med deg også.

Legge til noen få logoer eller casestudier for å skape et sosialt bevis på nettstedet ditt og gi nettstedet ditt troverdighet til å ta det til neste nivå. Hvis du bruker en sidebygger, kan du designe en imponerende Logo-karusell på kort tid.

Logokarusell

Logo Karusell Pro er et vakkert og kraftig logohåndteringssystem for WordPress. Det lar deg vise og administrere forskjellige firmalogoer enkelt gjennom et brukervennlig innstillingspanel for kortkodegeneratorer som karusell, rutenettvisning, liste, filter og mye mer. Den har over 100 nyttige premiumfunksjoner som hjelper deg å vise frem logoene i en enkleste, raskeste og unike stiler.

Denne plugin vil definitivt hjelpe deg med å vise frem logoene dine vakkert og smart enn noen annen plugin. Det praktiske innstillingspanelet til Logo Carousel Pro vil også hjelpe deg med å vise frem logoer på din måte som er mer fantastisk! Alle som har minimumskompetanse innen WordPress eller teknisk savviness kan enkelt håndtere denne plugin-en. Her vil du få alt om Logo Carousel Pro som ikke kan gå glipp av på nettstedet ditt. Etter å ha gått gjennom hele beskrivelsen og funksjonslisten, vil du kunne administrere plugin-en enkelt og vise frem logoer smart. Så la oss se hva du virkelig har med Logo Carousel Pro.

18. Vis de beste numrene dine

Som virksomhet kan det være flere milepæler du anser som bevis på veksten din. I hvor mange dager du treffer 100K nedlastinger / kjøp kan det for eksempel være et stort markedsføringsinnhold. Ved å sette søkelys på nøkkeltallene i virksomheten din, vil det påvirke nettstedets besøkende sette sin lit til din bedrift.

Vis de beste numrene dine

Denne sosiale bevis taktikken har en velprøvd track record for å få flere konverteringer. Vi anbefaler imidlertid at du først sammenligner dette tallet med gjennomsnittet i bransjen. Slike tallstall vil hjelpe deg å skape et positivt bilde av virksomheten din i hodet av målmarkedet. Hvis du er i Elementor sidebygning, kan du fremheve nøkkelinformasjonen til selskapet ditt på en fantastisk måte.


For å fjerne dette er viktigheten av å utnytte samfunnsbevis på nettstedet ditt absolutt ubestridelig. Suksessen til hele bedriften avhenger av måten du implementerer samfunnsbevis på nettstedet ditt. Uansett hvor gode produkter eller tjenester du er, vil du knapt noen gang kunne påvirke noen til å prøve dem uten det. Dette er grunnen til at du bør finne det egnede verktøyet for å legge til sosialt bevis på nettstedet ditt og ta virksomheten til en ny høyde.

Det er mange WordPress-løsninger du kan bruke for å legge til sosialt bevis på nettstedet ditt. Ta deg tid til å vurdere hva nettstedet ditt trenger, og bruk plugins for sosiale koblinger eller popups etter behov. Eller gi en alt-i-løsning for sosialt bevis som VarselX et forsøk. Det er til og med en GRATIS versjon full av grunnleggende funksjoner for å begynne å bygge troverdighet for ditt WordPress-nettsted.

Så, hva synes du om de sosiale bevisverktøyene vi har nevnt? Gi oss beskjed hvis vi har gått glipp av noe poeng i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map