Du vet hva de sier, du har bare en sjanse til å gjøre et (varig) førsteinntrykk. Du har også omtrent fire (4) sekunder på deg til å fange opp og beholde oppmerksomheten til din potensielle kunde. Dette betyr at du har mindre enn fire (4) sekunder på å lage et minne som vil være hos kunden lenge etter at de forlater nettstedet ditt.


Med totalt antall nettsteder på internett som nærmer seg en (1) milliard (å, konkurransen), det kan virke som en umulig bragd å fange oppmerksomheten til potensielle kunder i løpet av fire sekunder. Ikke bekymre deg. Denne oppfølgeren til Omdesign ditt WordPress-nettsted (for å legge til et personlig preg) viser deg hvordan du lager et fengslende og personlig WordPress-nettsted som vil trekke inn et godt antall potensielle kunder. Vi har delt innlegget i to hoveddeler:

 1. WordPress Theme (eller teknisk) redesign – Vi vil vise deg hvordan du kan legge til et personlig preg på nettstedet ditt ved hjelp av destinasjonssider, tilpassede overskrifter, logoer, bakgrunn, temaer, frihåndsgrafikk osv..
 2. WordPress Web Content Redesign – Vi vil vise deg hvordan du kan legge til et personlig preg på nettinnholdet ditt for å konvertere flere av leserne dine til kunder.

Så uten videre, la oss starte med de enkle tingene og plukke det opp derfra.

WordPress Theme (eller teknisk) redesign

I denne delen vil vi vise deg hvordan du bruker forskjellige tekniske elementer tilgjengelig for WordPress for å legge til personlighet og identitet til WordPress-nettstedet ditt.

Tilpassede topptekster

Masthead (overskriftsdel) spiller en stor rolle i nettstedets førsteinntrykk. Det er overskriftsdelen på WordPress-nettstedet ditt som introduserer folk til bedriften din, slik at du ikke har råd til å misforstå det. Mastheaden din skal være virkelig imponerende – enda mer imponerende enn resten av nettstedet ditt. Det er bare så mye du kan gjøre med overskriftsdelen:

 • Ikke la overskriften din se søff eller tom ut. Bruk et tiltalende bilde for å støtte din sak
 • Du kan velge å inkludere en oppfordring til handling (CTA) i overskriftsdelen for å øke konverteringene
 • Du kan bruke glidebrytere og videoer i overskriftsdelen avhengig av WordPress-temaet ditt for å oppmuntre til brukerinteraksjon

Mange premium WordPress-temaer lar deg redigere overskriftsdelen via et brukervennlig administrasjonspanel. Hvis det nåværende temaet ikke inkluderer alternativer for å redigere overskriften din, kan du endre temaer eller ansette en WordPress-utvikler for å hjelpe deg. Bare sørg for at overskriften du nøyer deg med komplimenter resten av nettstedet ditt.

Legge til logoen din

Logoen din er en flott måte å vise personlighet og ekthet på. Dessuten er en logo din identitet på internett. Folk forholder seg til logoer. Folk glemmer knapt logoer. Du må lage en logo som vil henge fast i hodet til nettbesøkende lenge. Hvis du for eksempel ser noen av følgende logoer der ute, vil en lyspære slukke umiddelbart i hodet:

funksjons logo-wordpress-nettside-redesign-wpexplorer

Hvis du mangler ferdigheter, tid eller trenger litt inspirasjon for å lage din egen personlige logo, kan du sjekke disse alternativene for design av WordPress-nettstedets logo.

Frihåndsgrafikk

I motsetning til digital grafikk, har frihåndsbilder karakter.

Gjennom berøring av menneskelig ufullkommenhet får de en viss spenning som er vanskelig å gjenskape digitalt. Denne spesielle berøringen vekker oppmerksomhet og lar folk ta en pause for å sette pris på og behandle det håndtegnede innholdet, mer enn de kanskje setter pris på noe gammelt perfekt illustrert bilde. – Sabina Idler

Jeg kunne ikke si det bedre. Takk Sabina.

Frihåndstegninger oser av personlighet og vil hjelpe dine besøkende å få kontakt med WordPress-nettstedet ditt. Et flertall av nettutviklere kjører for aksjebilder når de vil legge til bilder til noen av prosjektene sine. Avvik og ta veien mindre reist – lag frihåndsbilder for nettstedet ditt. Her er noen mennesker som har gjort en god jobb med frihåndstegninger:

Bruk destinasjonssider

Use-wordpress-landingssider

Flotte design selger, og hvis du omhyggelig designer landingssiden (e), kan du legge til personlig preg på nettstedet ditt og øke konverteringene på kort tid. Mange WordPress-nettstedseiere dirigerer all sin trafikk til en side full av blogginnlegg. Selv om denne tilnærmingen får folk til å lese innholdet ditt, blir mesteparten av trafikken din spredt på en vilkårlig måte. Nå vil du ikke ha det.

En smart utformet landingsside kanaliserer kundene dine gjennom salgstrakten din. Det er mange måter å trekke oppmerksomhet til blogginnleggene dine når du har fått leseren på nettstedet ditt, men hvis de (innleggene) ikke er hovedproduktene dine, ikke send all trafikken din på den måten.

Flott design av destinasjonssider går bra med en flott historie (noe vi vil diskutere i del to av dette innlegget). Du kan enkelt opprette en personlig forbindelse gjennom historiefortelling, spesielt hvis du forteller deg egne personlige historier. Når du forteller historier, kommer du over som en personabel person i motsetning til en markedsføringsmaskin som gjenoppretter meldinger fulle av hyperbole. Her er noen eksempler på vel utformede destinasjonssider:

Hvis du ønsker å lage destinasjonssider for ditt WordPress-nettsted, kan du sjekke ut denne fantastiske artikkelen om hvordan du bygger en destinasjonsside.

Dynamiske bakgrunner og parallaksrulling

add-parallax-rulling

Bakgrunner kan hjelpe deg å legge til mye personlighet, identitet og stil på WordPress-nettstedet ditt. WordPress-utviklingen har kommet til å bli gammel, noe som betyr at du kan lage alle slags bakgrunner uten å brekke svette. Dette er hva jeg mener:

 • Du kan legge til statiske bakgrunnsbilder via Utseende -> Bakgrunn
 • Du kan enkelt angi tilfeldige (eller dynamiske) bakgrunnsbilder ved hjelp av en enkel plugin som f.eks Bedre bakgrunn av Dave T. Coleman
 • Du kan legge til forskjellige bakgrunner til forskjellige WordPress-sider og innlegg
 • Du kan enkelt lage parallaksebakgrunner
 • Eller bare kjøp et WordPress-tema med innebygd parallax

Sjekk ut disse andre ressursene:

Parallax scrolling er en imponerende webdesignteknikk som du kan bruke for å skape illusjonen av 3D. Bare tenk hva du kan oppnå med 3D-design når det gjelder å legge til personlig preg. Med noen få triks vil du definitivt skille deg ut fra mengden.

Før vi fortsetter med å endre temaer, vil jeg oppfordre deg til å utforske alle tilgjengelige alternativer i det nåværende temaet for å oppdage mye du kan oppnå uten å måtte endre temaet. Hvis det ikke hjelper å legge til bakgrunn og bruke tipsene vi diskuterte ovenfor, er det kanskje på tide med en total overhaling, som innebærer å endre hele temaet.

Endre ditt WordPress-tema

get-total-wordpress-tema

Det er enkelt å jobbe med å endre temaer. Bare naviger til Utseende -> Temaer og velg ditt nye tema. Enkelt som ABC. Den utfordrende delen er imidlertid å velge riktig (eller beste) tema for WordPress-nettstedet ditt. Et tema som vil komplimentere merkevaren din og hjelpe deg med å legge til et personlig preg på din online virksomhet. Problem numero uno er det tusenvis av tusenvis av gratis og premium WordPress-temaer der ute at det å velge det beste er en oppoverbakke oppgave. Problem nummer to, etter at du har valgt tema, vet du ikke hvordan du kan gjøre det til noe unikt. Her er noen løsninger:

 • Kjøp et premiumtema i motsetning til å laste ned et gratis tema. Sjansen er stor for at en million andre mennesker bruker det gratis temaet du nettopp har sett. Det er forskjellig med premium-temaer (pluss at du får VIP-behandling og premium-støtte)
 • Hvis du ikke kan kode for å redde livet ditt, kan du ansette en WordPress-utvikler for å bygge designet du ønsker
 • Lag ditt eget foreldertema hvis du har ferdigheter og tid
 • Lag barnets temaer

Temaet du valgte vil spille en stor rolle i suksessen til WordPress-nettstedet ditt. Møt forventningene til potensielle kunder. Hvis du har designnettsted, må det føles som et designnettsted. Et opplæringsnettsted må føles som et opplæringssted og så videre og så videre. Forventninger, forventninger. Du må innfri forventningene.

Bruke temaer for barn

I følge WordPress Child Themes: A What You Must Know Guide, er “Barnetemaer veldig kraftige så langt tilpassing og utvidbarhet går.” Nå trenger du mye tilpasningskraft og stor utvidbarhet hvis du vil legge til personlig preg på WordPress-nettstedet ditt.

WordPress-barnetemaer gir deg kraften til å forme nettstedet til drømmene dine uten å skrive et tema fra bunnen av. Dette betyr at du vil ha all spillerom for å legge til din personlighet og identitet på WordPress-nettstedet ditt. Dessuten sparer det tid og penger. For å få et flott WordPress-tema og lære hvordan du oppretter og bruker WordPress-barnetemaer, sjekk ut følgende ressurser:

 • Totalt – responsivt WordPress-tema med flere formål
 • Premium WordPress-temaer – WPExplorer
 • 30 må ha Pinterest-lignende WordPress-temaer
 • WordPress Child Themes: A What You Must Know Guide
 • Elegante WordPress-temaer
 • Themify – Dra og slipp WordPress-temaer
 • Genesis WordPress Theme Framework
 • Gratis WordPress-temaer – WordPress.org

Går videre…

Nå som vi har tatt vare på tekniske aspekter ved WordPress-nettdesign, hva med å gå videre til den andre delen, WordPress-innhold på nytt.

WordPress Web Content Redesign

Gruppe av venner som snakker

En optimalisert WordPress-nettdesign vil fange oppmerksomheten til potensielle kunder i løpet av de første fire (4) sekundene, men det er nettinnholdet ditt som får dem til å ønske å holde seg rundt. Du vil at potensielle kunder skal holde seg (så lenge som mulig) hvis du skal selge noe. Å legge til et personlig preg på nettinnholdet ditt er den beste måten å beholde potensielle kunder på ditt WordPress-nettsted lenger.

Uansett hva WordPress-nettstedet ditt handler om, liker folk å gjøre forretninger med andre mennesker. Så om du er en B2B-, B2C- eller C2C-virksomhet, må du komme over som en vennlig person (eller et team) som er ivrig etter å hjelpe. Nettinnholdet ditt inneholder alt innhold på nettstedet ditt, fra bloggartikler til sider og kommentarer. Så, hvordan legger du til et personlig preg på WordPress-innholdet ditt? Her er saften:

 • Prøv så mye som mulig å få kontakt med leserne dine. Dette betyr at du først må forstå målgruppen din. Da er du klar til å svare på spørsmålene dine, svare på kommentarer – generelt være nyttig.
 • Etabler deg som en ekspert på ditt felt. Dette vil få leserne dine til å stole på deg. Lag innhold som kommuniserer tillit til dine ferdigheter og evner uten å skryte.
 • Fortell personlige historier bare hvis de fremmer din sak. Bind casestudier til dine personlige historier og avslutt med sterk oppfordring til handlinger (CTA)
 • Gi leserne en grunn til å snakke om deg. Bruk freebies, gaver, konkurranser, rabatter osv.
 • Gjør noe annerledes. Sjekk hva konkurrentene dine gjør, og slå dem på sitt eget spill ved å spille litt annerledes.
 • Bruk videoer. De oppretter raskt personlig forbindelse og kan deles på YouTube, slik at du kan benytte deg av den enorme trafikkilden som er YouTube
 • Når du skriver nettinnholdet ditt, fokuserer du først på fordelene og deretter funksjonene.
 • Igjen, være personable:

Kopiering er ikke formell skriving i akademisk stil; det selges gjennom det skrevne ordet. Lær å skrive i en uformell “samtale” -stil som leserne vil glede seg over .- Fernando Florez

Hold språket ditt personlig, vennlig og (for de fleste markeder) uformelt. Høres ut som en person, ikke en pitching-maskin. – Sonia Simone

Konklusjon

Å legge til personlig preg på WordPress-nettstedet ditt handler om å helle din personlighet og identitet på nettstedet ditt. Du kan ikke legge til et personlig preg på det tekniske designet ditt og glemme å legge til noe personlig preg på ditt WordPress webinnhold; de to må gå hånd i hånd for å gi deg de resultatene du ønsker.

Med disse tipsene har du nok juice til å legge til et personlig preg på WordPress-nettstedet ditt. Nå fortsetter og bygg din online identitet. Skål for din suksess!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me